EMBEDDED-FPGA-CONSULT

Divers


Dénomination : EMBEDDED-FPGA-CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 628.966.212

Publication

12/05/2015
ÿþr

l,Iod PDF 11,1

In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

CREFFEE RECI- = A < VAN

Voor-, behoud6

aan hot

Belgiscl Staatsbh

i

111111111111111111 Uh1I

*15067369*

KOOPHANDEL GENT

2 9 APR. 2015

AFDELING DENDERMONDE Gi t%le

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

366. '1Z

Embedded-FPGA-Consult

Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Serskampsteenweg 218 - 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerpen? akte : Oprichting

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de Oprichtingsakte dd 18/04/2015

Oprichting - statuten - benoemingen

De ondergetekenden

- Dhr. De Waegeneer Eddy, wonende te Serskampsteenweg 218 - 9230 Wetteren

- Mevr. Neirynck Ann, wonende te Serskampsteenweg 218 - 9230 Wetteren

verklaren tussen hen een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan de statuten

als volgt luiden :

STATUTEN

HOOFDSTUK I : naam - duur - zetel - doel

Artikel 1

De vennootschap is opgericht in de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met als vennootschappelijke benaming "Embedded-FPGA-Consult" en wordt aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde Dhr. De Waegeneer Eddy en de stille vennoot, zijnde Mevr. Neirynck Ann. De stille vennoot draagt in de schulden en verliezen van de vennootschap slechts bij tot beloop van de gelden welke zij in de vennootschap heeft beloofd in te brengen.

Artikel 2

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9230 Wetteren, Serskampsteenweg 218. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar eender welk adres in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel 4

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

- het verstrekken van advies, management, raadgeving, ontwikkeling, planning en architectuur

definitie van elektronische systemen, expertises en diensten in de ruimste zin van het woord en het

uitvoeren van consultancyopdrachten;

- het realiseren in hardware en software van elektronische systemen;

- het organiseren van congressen, seminaries enz, en het inrichten van cursussen, trainingen en

opleidingen;

- het ontwikkelen van software applicaties;

- de bijstand voor import en export van en de handelsbemiddeling in systemen, producten,

toestellen en apparaten;

- het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interimopdrachten in andere

ondernemingen, het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen; het aanleggen, het

oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

Staatsblac = ï2T65120i - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste biz. van Luik a Eermeiden : Recto : Naam en hoédanighëid dë (nstrdmenterendé nótàris, hëtz'' ' vin de pérso(o)ri(en)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ModPDF 11.1

alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die recht-streeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het produktief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- de vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen;

- de vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten;

- De vennootschap mag leningen toestaan en kredietopening geven aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zijalle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositoanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatjeondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

HOOFDSTUK ll : vermogen van de vennootschap

Artikel 5

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 20.000,00 euro, vertegenwoordigd door 200 aandelen van 100,00 euro. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden :

- Dhr. De Waegeneer Eddy : 19.900,00 EUR waarvoor 199 aandelen van 100,00 EUR worden toegekend.

- Mevr. Neirynck Ann :100,00 EUR waarvoor 1 aandeel van 100,00 EUR wordt toegekend. Het kapitaal kan verhoogd worden door nre"tlwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap mits toestemming van de beherende vennoot.

Artikel 6

Buiten de toestemming van de beherende vennoot mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen. Indien de beherende vennoot overgaat tot overdracht van zijn rechten is elke andere vennoot ertoe gerechtigd zijn rechten in de vennootschap tevens over te dragen aan de voorgedragen kandidaat.

HOOFDSTUK III : bestuur

Artikel 7

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten hiertoe benoemd, die hun functie als zaakvoerder persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur. Indien er meerdere beherende vennoten - zaakvoerder zijn, zullen zij individueel bevoegd zijn om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen zij individueel optredend de vennootschap verbinden. De stille vennoten mogen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht en dit overeenkomstig Art. 207 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij het wegvallen van de enige beherende vennoot - zaakvoerder is lager vermeld artikel 15 van toepassing. Het mandaat als beherend vennoot-zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 8

ledere beherende vennoot-zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één beherend vennoot-zaakvoerder die alleen optreedt.

LtJ,i:C7 - vervolg

Bijlagen bij het 11ëlgisëli Staatsblad - i2T0512015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

It1jIagen bfj bit Bé1gtsei Sta t's it c =12105/2015 Annexes cru 1Vlbmfeur beige

L t(tr - vervolg iuodaoF t7.t

Artikel 9

Iedere beherende vennoot - zaakvoerder is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle

verbintenissen van de vennootschap.

HOOFDSTUK V : algemene vergadering

Artikel 11

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar

bijeengeroepen op 20 juni om 20.00 uur.

Artikel 13

De algemene vergadering van vennoten kan slechts geldig beraadslagen indien alle beherende vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten, worden alle besluiten genomen met gewone meerderheid. Wijzigingen aan de doelsomschrijving of regeling inzake overdracht van de rechten in de vennootschap, ontbinding en vereffening zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle beherende vennoten.

HOOFDSTUK VI Inventaris, jaarrekening, winstverdeling

Artikel 14

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig

december van elk jaar.

HOOFDSTUK VII : ontbinding en vereffening

Artikel 15

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De nalatenschap zal tot de vennootschap kunnen toetreden. Indien de vennootschap tijdens haar bestaan éénhoofdig wordt, is zij van rechtswege ontbonden behoudens in toepassing van artikel 208 van het Wetboek van vennootschappen. Indien er in de vennootschap slechts beherende vennoten overblijven en geen stille vennoten, zal de vennootschap verder bestaan als een vennootschap onder firma. Indien er in de vennootschap slechts stille vennoten overblijven, zullen deze onder elkaar een nieuwe beherende vennoot aanstellen.

Artikel 16

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de beherende vennoten - zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186,187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 17

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het

saldo zal worden verdeeld volgens hun aandeel in het vermogen.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf datum neerlegging van de oprichting op de griffe van de

rechtbank van koophandel tot éénendertig december tweeduizendvijftien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni 2016 om 20.00 uur.

Benoeming zaakvoerder

Wordt als beherend vennoot-zaakvoerder benoemd vanaf datum oprichting en voor onbepaalde

duur

- Dhr. De Waegeneer Eddy, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Wetteren, op 18 april 2015, in vier exemplaren.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 18/04/2015

De Waegeneer Eddy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EMBEDDED-FPGA-CONSULT

Adresse
SERSKAMPSTEENWEG 218 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande