EMBRACE

Divers


Dénomination : EMBRACE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 541.889.114

Publication

27/11/2013
ÿþ mod 11.1

______.___~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Sy il. ~i3g . /ti A %I

Benaming (voluit) : EMBRACE

(verkort)

Rechtsvorm : PRIVATE STICHTING

Zetel : Posthoornstraat 51

9300Aalst

Onderwerp akte : PRIVVATE STICHTING - OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 5 november 2013, blijkt dat;; volgende private stichting werd opgericht:

OPRICHTER:

De heer Mortier Jurgen Valeer Yves, geboren te Poperinge op 19 mei 1973, wonende te 9300 Aalst, Posthoornstraat 51, ongehuwd wettelijk samenwonend met mevrouw Lutgarde Van Wesemael,

A! OPRICHTING:

De stichter verzoekt mij, notaris, in een authentieke akte vast te stellen dat hij een private stichting opricht, onder de naam "Embrace", met zetel te 9300 Aalst, Posthoornstraat 51:; overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, dei internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen,

INBRENG  WERKINGSMIDDELEN

Opdat de private stichting haar werkzaamheden onmiddellijk zou kunnen aanvatten, brengt de stichter volgende werkingsmiddelen in: een bedrag van 1.000¬ dat eerstdaags zal worden gestort;; op een rekening geopend bij bank Argenta.

BI STATUTEN:

TITEL 1: BENAMING - ZETEL - DUUR

Artikel 1.: Naam

De naam van de private stichting luidt "EMBRACE".

Alle akten, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van een private stichting, vermelden de naam van de stichting, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de! woorden « private stichting » en het adres van de zetel van de private stichting.

Artikel 2.: Zetel t;

De zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Posthoornstraat 51.

Artikel 3.: Duur

De private stichting is opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL 2: DOEL - ACTIVITEITEN

Artikel 4.: Doel  Activiteiten

De private stichting wordt opgericht ter verwezenlijking van de volgende belangeloze doelen:

" ondersteuning te bieden aan Afrikaanse stichtingen en/of projecten, gericht op het verstrekken;,

en bevorderen van educatie en training en/of het verstrekken van een huis en thuis aan kinderen;; en/of het aanbieden van gezondheidszorg en medische ondersteuning aan kinderen enl; volwassen en/of het verschaffen van duurzame praktische goederen en/of het verstrekken van microkredieten aan volwasssenen, dit ten einde hen een menswaardig, duurzaam en kwalitatief;; beter bestaan te bieden en bijkomende kansen te geven om hun kwaliteiten te ontwikkelen.

. rechtstreeks verstrekken en bevorderen van educatie en trainin_ en/of het verstrekken van een;:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IIII1u1!10i1111uMuu

GRIFFIE Q~HNDELK

15 110V. 913

DEj`*15WerâNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

---

°Voor-

mod 11.1

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

huis en thuis aan kinderen en/of het aanbieden van gezondheidszorg en medische ondersteuning aan kinderen en volwassenen en/of het verschaffen van duurzame praktische goederen en/of het verstrekken van microkredieten aan volwassenen, dit ten einde hen een menswaardig, duurzaam en kwalitatief beter bestaan te bieden en bijkomende kansen te geven om hun kwaliteiten te ontwikkelen.

In het bijzonder kan de private stichting, met het oog op de realisatie van dit belangeloze doel, onder meer de volgende activiteiten verrichten:

" organiseren en financieren van ééndaagse en meerdaagse activiteiten en (praktische) hulp voor deze kinderen en/of volwassenen

" verkopen van diverse goederen en diensten

" organiseren van opleiding- en onderwijsprojecten in binnen- en buitenland.

De stichting streeft duurzame ontwikkeling op lange termijn aan. De stichting streeft ernaar de kinderen en/of volwassenen die zij ondersteunt op termijn zelfstandig te laten functioneren, m.a.w. zonder externe hulp.

De private stichting behartigt haar belangeloze doelen gelijktijdig en mag hiervoor onder meer het genormaliseerde jaarresultaat van het voorbije boekjaar aanwenden. 'Genormaliseerd` betekent 'zonder rekening te houden met bijzondere opbrengsten zoals ontvangen schenkingen'. Het 'jaarresultaat' betekent 'het jaarlijkse nettoresultaat (winst) vaar aftrek van de uitgaven ter realisatie van de doelen'.

De private stichting dient haar patrimonium op een normale wijze te beheren, zijnde zoals een goede huisvader zijn privévermogen beheert, waarbij de nodige aandacht moet warden besteed aan de instandhouding en valorisatie van het vermogen. Hierbij kan de private stichting onder meer volgende verrichtingen stellen: roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen, zoals het sluiten van contracten, giften, legaten en subsidies aanvaarden, op zich nemen van kosten en lasten ter ontlasting van de in de doelen vernoemde personen en/of instellingen, samenwerken met verenigingen, instellingen of particulieren die gelijkaardige doelstellingen nastreven.

De private stichting kan voorts aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doelen. Zij kan in het bijzonder haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doelen overeenstemt.

De private stichting streeft haar doelen na, onafhankelijk van elke politieke, ideologische, filosofische, religieuze of taalkundige beschouwing.

De private stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter, de bestuurders, of enig ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van de belangeloze doelen.

TITEL 3: STICHTER - BESTUUR

Artikel 5.: Aanwiizinq van de stichter

De stichter van de private stichting is Jurgen Mortier, voornoemd.

Artikel 6.: Samenstelling van de raad van bestuur

De private stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie

leden.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen.

Artikel 7.: Benoeming, beëindiging en afzetting van de bestuurders

De eerste bestuurders worden benoemd door de stichter van de private stichting voor een bepaalde duur van 4 jaar, onverminderd hetgeen wordt bepaald in artikel 10 en behoudens andersluidende beslissing bij de aanstelling. De opvolger(s) wordt(worden) aangesteld door de stichter. Ook indien het mandaat van de aftredende bestuurder een einde nam door ontslag wegens zwaarwegende reden of wegens duurzame ontwrichting binnen de raad van bestuur, wordt de opvolger aangesteld door de stichter.

Het bestuursmandaat eindigt:

" door vrijwillig aftreden;

" door het verstrijken van de termijn van het bestuursmandaat;

" door overlijden;

" door ontslag door de raad van bestuur wegens een zwaarwegende reden;

" door ontslag door de raad van bestuur die hiertoe dient te beslissen met unanieme stemmen (met uitzondering van de geviseerde bestuurder)

Indien ingevolge het einde van een bestuursmandaat, het aantal bestuurders minder dan drie bedraagt, voorzien de overblijvende bestuurders in zijn vervanging in afwachting van de beslissing tot benoeming van een nieuwe bestuurder.

Artikel 8.: Aansprakelijkheid

De private stichting is aansprakelijk voor fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij optreedt.

De bestuurders en de personen belast met het dagelijkse bestuur gaan in die hoedanigheid _geenenke[e_persoosi[ijke

verplichting.aer inzake.de_yerbinteni_ssen__vare_de_priv_ate_stiçhting,_Zij_zija,

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

. -. 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

alleen aansprakelijk voor zwaarwichtige fouten in hun bestuur.

Artikel 9.: Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert minstens 6x per jaar, alsook telkens wanneer de

meerderheid van de raad van bestuur het nodig acht.

leder bestuurslid is tot bijeenroeping bevoegd.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering aan de bestuurders

verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven

in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, de datum, de plaats en

het uur van de vergadering, en warden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telex, telefax, e-mail of

op een andere schriftelijke wijze.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

De raad kan enkel rechtsgeldig vergaderen indien de stichter aanwezig is.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs

worden geleverd van een voorafgaande oproeping.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de private stichting of op de plaats

aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Bijeenkomsten van de raad van bestuur kunnen geldig gehouden worden bij wijze van tele-

en videoconferentie.

Artikel 10.: Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

a) Behoudens andersluidende bepaling worden de besluiten van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Ieder bestuurslid heeft één stem.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders zich van stemming onthouden, wordt/worden deze bestuurder/bestuurders geacht een negatieve stem te hebben uitgebracht.

b) In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de private stichting het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder het betreffende document ondertekent.

c) Het beheer en de aanwending van het vermogen van de private stichting behoort tot de exclusieve en discretionaire bevoegdheden van de raad van bestuur binnen de hierboven bepaalde doelen en met de hierna bepaalde bemerkingen. De raad van bestuur beslist in dit kader autonoom over de aard en de omvang van de bestemming van het vermogen ten bate van de personen en/of instellingen waarvan belangen dienen te worden behartigd zoals bepaald in de doelen van de private stichting. De raad van bestuur kan het beheer van een deel of het geheel van het vermogen toevertrouwen aan een of meerdere financiële instellingen. Tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort aldus onder meer;

" de beoordeling van de aard en de omvang van de begunstiging van de personen en/of instellingen waarvan belangen dienen te worden behartigd conform de vastgestelde doelen van de private stichting alsook de concrete uitvoering van deze begunstiging;

" het beheer en de aanwending van het vermogen van de private stichting conform de vastgestelde doelen van de private stichting.

De personen en/of instellingen waarvan belangen dienen te worden behartigd conform hetgeen is bepaald in de doelomschrijvingen van de private stichting, beschikken over geen enkel juridisch recht of enige aanspraak op begunstigingen of uitkeringen van het vermogen van de private stichting. Deze personen en/of instellingen beschikken derhalve over geen enkel juridisch recht of enige aanspraak ten aanzien van de private stichting waarop enige schuldeiser of andere derden bewarend of uitvoerend beslag kan leggen of enig recht kan laten gelden.

Aldus kan de hoedanigheid van persoon en/of instelling waarvan de belangen dienen te worden behartigd, noch enig (eventueel) voordeel of recht van deze persoon en/of instelling dat nog niet definitief werd toegekend, worden vervreemd, overgedragen of bezwaard.

d) Besluiten tot:

(i) de benoeming of ontslag van bestuurders;

(ii) belangrijke investeringen, zijnde investeringen van meer dan vijf duizend euro (5.000,00 EUR);

(iii) de vervreemding of bezwaring van een substantieel deel van het in de private stichting opgebouwde vermogen;

(iv) belangrijke bestedingen en uitgaven die een bedrag van vijf duizend euro (5.000,00 EUR) overschrijden;

(y) de liquidatie of verkoop van de meerderheidsparticipaties gehouden door de private stichting; (vi) de overdracht van het vermogen naar een andere Belgische of buitenlandse stichting of gelijkaardige rechtsfiguur;

kunnen slechts met een twee/derden (2/3) meerderheid van stemmen in een voltallige raad worden genomen.

Indien de raad niet voltallig aanwezig dan wel vertegenwoordigd is, wordt een tweede



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

y vergadering gehouden, te houden niet eerder dan twee en niet later dan zes weken na de eerste. Deze tweede vergadering is bevoegd het besluit te nemen mits unanieme stemmen van de aanwezige bestuurders, ongeacht het aantal ter vergadering aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Artikel 12.: Intern bestuur

a) algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van de doeleinden van de private stichting.

De bestuurders kunnen overeenkomen de bestuurstaken onder elkaar te verdelen. Deze

verdeling kan niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet indien zij is bekendgemaakt.

b) dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de private stichting opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "algemeen directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd-bestuurder".

o) bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen, naar hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de private stichting binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht. Artikel 13.: Externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de private stichting in alle handelingen in en buiten rechte,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de private stichting in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar, rechtsgeldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de private stichting tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de private stichting op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Voor wat betreft handtekeningbevoegdheid inzaKe rekeningen van de private stichting, zullen voor bedragen van meer dan tweehonderd euro (200,00 EUR), twee bestuurders samen moeten tekenen.

TITEL 4 - RAAD VAN ADVIES EN IDEE

Artikel 15: Raad van advies en idee

a) De Raad van advies en idee bestaat uit minstens 5 en maximaal 8 leden. Het is een groep

mensen die ruime ervaring hebben binnen hun eigen vakgebied.

Deze raad komt samen om het beleid van de stichting te toetsen, met nieuwe ideeën te komen

en als klankbord te fungeren.

De rol van de raad is adviserend.

b) De leden van de Raad van advies en idee worden aangesteld door de stichter en worden

benoemd voor 4 jaar.

Wel kan hun aanstelling vroegtijdig worden beëindigd

" wanneer het lid zelf ontslag neemt

" wanneer de raad van bestuur daartoe unaniem beslist.

De leden van de raad van advies en idee Kunnen, doch zijn daartoe niet verplicht, een voorzitter

aanstellen mits deze met een Y meerderheid wordt verkozen.

c) Leden van de raad van advies en idee kunnen geen deel uitmaken van de raad van bestuur.

d) De raad van advies en idee vergadert minstens 2 maal per jaar, zijnde één algemene jaarvergadering, waarop ook de volledige raad van bestuur dient te worden uitgenodigd, en minstens één gewone vergadering, waarop minstens 1 lid van de raad van bestuur zal aanwezig zijn. Uitnodigingen dienen schriftelijk te worden overgemaakt, uiterlijk 1 maand voor datum.

e) Op verzoek van de raad van advies en idee verschaft de raad van bestuur haar tijdig de voor de







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

` Y

uitoefening van diens taken noodzakelijke gegevens en voorts aan ieder lid van de raad alle

inlichtingen betreffende de aangelegenheden der private stichting die deze mocht verlangen.

f) De leden van de raad van advies en idee kunnen persoonlijk inzage te nemen van alle boeken, bescheiden en correspondentie van de private stichting, dit na voorafgaandelijke schriftelijke en gemotiveerde aanvraag daartoe.

g) De raad van advies en idee neemt zijn adviezen/besluiten met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

h) leder lid van de raad van advies en idee heeft één stem.

i) Het mandaat van lid van de raad van advies en idee is te allen tijde onbezoldigd.

TITEL 5. -- CONTROLE VAN DE PRIVATE STICHTING

Artikel 16.: Commissaris - Wiize van benoeming

Indien de private stichting hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële

toestand van de private stichting, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de

wet en de statuten van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer

commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de raad van bestuur onder de leden,

natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor één hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen

worden ontslagen door de raad van bestuur.

TITEL 7. - BOEKJAAR - JAARREKENING

Artikel 18.: Boeklaar - jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

In afwijking van het voorgaande lid neemt het eerste boekjaar een aanvang op de dag dat

de private stichting rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal het warden afgesloten op éénendertig

december 2014.

leder jaar en ten laatste binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar maakt

de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op, overeenkomstig de wettelijk

bepalingen, alsook de begroting van het volgende boekjaar.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de wettelijk bepalingen terzake.

TITEL 8. -- STATUTENWIJZIGING

Artikel 19.: Statutenwijziging

De statuten kunnen enkel worden gewijzigd door een beslissing van de raad van bestuur

met unanieme stemmen in een voltallige vergadering.

De wijziging van de gegevens vermeld onder artikel 28, 3° en 5° tot en met 8° van de wet

van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig betreffende de verenigingen zonder

winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen dienen bij

authentieke akte te worden vastgelegd.

TITEL 9. - ONTBINDING -- VEREFFENING

Artikel 20. Algemeen

De rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft

kan, op verzoek van de in wet aangeduide personen, de ontbinding van de private stichting

uitspreken in de gevallen door de wet bepaald. De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij

tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening beslissen, hetzij de wijze van vereffening bepalen

en één of meer vereffenaars aanstellen.

Artikel 21. Verdeling

Het vermogen van de private stichting bij ontbinding moet tot de doelen als omschreven in

artikel 4 van deze statuten worden aangewend, met uitzondering van de doelen die zouden zijn

verwezenlijkt.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge





CI BENOEMINGEN:

1. Benoeming van de bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie (3). De stichter benoemt als bestuurders

voor bepaalde duur van 4 jaar:

" De heer Mortier Jurgen, voornoemd;

" De heer Van Caekenberghe Johan Jozef, Geboren te Aalst op 27 maart 1966 wonende te 9308 Aalst, Steenweg op Aalst, 53.

" De heer Verheggen John Frank Ronald, geboren te 's Gravenhage (Nederland) op 8 december 1965, wonende te De Carpentierstraat, 79, te 2595, HE, Den Haag.

Alle bestuurders hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren het hen toegekende mandaat te aanvaarden en verklaren eveneens niet verhinderd te zijn door enige wettelijke of reglementaire bepaling.

De benoeming van bovenvermelde bestuurders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de private stichting rechtspersoonlijkheid verkrijgt.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

... ''''

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Noor behouden aan het Belgisch Staatsblad

2. Benoeming van de commissaris(sen)

Gezien er uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de private stichting voor het eerste boekjaar zal voldoen van de wettelijke criteria om geen commissaris te hoeven hebben, besluit de vergadering om geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-Oprichting.

Getekend Heleen Deconinck, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EMBRACE

Adresse
POSTHOORNSTRAAT 51 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande