ENECO SOLAR ASSETS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENECO SOLAR ASSETS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.345.617

Publication

16/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111j11111M111111111

NEE.RELEGD

-4 APR,. 2filit

RE_QfflfiiANK VAN'

KOOPHAN je_VehiL

Ondernemingsnr : 0832.345.617

Benaming

(voluit) ENECO SOLAR ASSETS

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het proces verbaal van de algemene vergadering van 27 maart 2014.

De volgende beslissingen werden met unanimiteit door de algemene vergadering genomen:

1,De algemene vergadering beslist om, met ingang per 1 maart 2014, voor een duur van 6 Jaar, de heer Paul MINJAUW, geboren op 19 augustus 1967, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem, De Heide 23, te benoemen ais zaakvoerder van de vennootschap. De bestuurder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Derhalve is de raad van bestuur heden samengesteld als volgt:

1-De heer Paul Minjauw;

2-ENECO BV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus

van de Noort

2.0e algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF 8c PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap aile wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijfagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Itej,fW,

/.2_044

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2014
ÿþVI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word tY.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832.345.617

Benaming

(voluit) : ENECO SOLAR ASSETS

(verkort);

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel conform artikel 719 W. Venn. tussen enerzijds ENECO SOLAR ASSETS BVBA als Overnemende Vennootschap en anderzijds SOLECO ENERGY BVBA als Overgenomen Vennootschap:

(.)

I.IDENTIF1CATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

I.1 identificatie van de Ovememende Vennootschap (ENECO SOLAR ASSETS BVBA)

Oprichting

ENECO SOLAR ASSETS BVBA werd opgericht op 29 december 2010 bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisoh Staatsblad van 10 januari 2011 onder het nummer 0005066; hierna genoemd de Overnemende Vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-21 december 2012 (verhoging van het maatschappelijk kapitaal) bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2013 onder het nummer 0018272; en

-8 juli 2013 (een met fusie gelijkgestelde verrichting  wijziging maatschappelijke benaming - statutenwijziging) bij akte verleden voor notaris Peter Van Melkebeke, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 juli 2013 onder het nummer 0119979.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 7.518.550 EUR. Het is verdeeld in 751.855 aandelen op

naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is;

NEERGELEGD

2 8 MEI 2014

RECHT i VAN

KOOPHA t TE GENT

1

*14114084*

'De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen, investeren in en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een

(semi-)publiekrechtelijk statuut;

Op de laatste blo" van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.1-let beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursopdrachten en functies in andere vennootschappen, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4.0e deelname aan (on)roerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen,

De vennootschap heeft tevens tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van onderaannemers:

a.Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hemieuwbare energieproductie;

b.De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c.De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van electriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b) genoemde productie;

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of te kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerders: i) ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger

de heer Hugo Buis en ii) de heer Paul Minjauw.

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

- ENECO SOLAR, BIO & HYDRO BV: 751.854 aandelen

- ENECO BV: 1 aandeel

1.2. Identificatie van de Overgenomen Vennootschap (SOLECO ENERGY BVBA)

Oprichting

SOLECO ENERGY BVBA werd opgericht op 26 augustus 2010 bij akte verleden voor notaris Herbert HOUBEN, kantoorhoudend te Genk, Bochtlaan 33. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 augustus 2010 onder het nummer 0304586; hierna genoemd de Overgenomen Vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd,

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 20.000 EUR. Het is verdeeld in 200 aandelen op naam

zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

vtA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

De studie, de ontwikkeling, de financiering, de installatie, de realisatie en het beheer van projecten in alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie;

De productie, de distributie en de verkoop van alternatieve, duurzame, hernieuwbare en efficiënte energie dit alles in de meest ruime zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennontsck ap kan eveneens optreden als bestuurder, votmachtdrager, martdatar'ss of verettenaar tin andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe[ of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd docr haar zaakvoerder: ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Hugo Buis.

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

ENECO SOLAR ASSETS BVBA: 200 aandelen

II.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ART. 719, 2° W. VENN.)

Alle handelingen van de Overgenomen Vennootschappen worden vanuit boekhoudkundig (en vanuit fiscaal  directe belastingen) oogpunt geacht te zijn verricht en uitgevoerd voor naam en rekening van de Ovememende Vennootschap vanaf 1 januari 2014.

III.AANDEELHOUDERS HOUDENDE BIJZONDERE RECHTEN EN HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN (ART. 719, 3° W. VENN.)

Aile aandelen die het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Binnen de Overgenomen Vennootschap bestaan er geen andere effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die behoren aan andere personen dan de Overnemende Vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

IV.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN (ART, 719,4° W. VENN.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de Overgenomen Vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap.

(,)

Het bestuursorgaan van beide vennootschappen geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissing genomen door het desbetreffende bestuursorgaan te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad alsook over te gaan tot neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

i

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

v Voor-bA hqurien aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

16/06/2014
ÿþMod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEu

06-96

ELGISCH S

B

BELGE

2014 AATSBIAD

NEERGELEGD

2 7 MEI 2014

RECHTS/.1KilomeN

KCICIPHARInF1 TF r:Knir

"

Ondernemingsnr : 0832.345.617

Benaming

(voluit) : ENECO SONAR ASSETS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit het proces verbaal van de algemene vergadering van 14 mei 2014.

( )

De volgende beslissingen werden met unanimiteit door de algemene vergadering genomen:

1.De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Franciscus Comelis Wilhelmus van De Noort als vaste vertegenwoordiger van ENECO BV en dit met ingang van 1 mei 2014. De heer Hugo Buis, wonende te 3818 HC Amersfoort (Nederland), De Bosch Kemperlaan 17, wordt met ingang van 1 mei 2014 benoemd als vaste vertegenwoordiger van ENECO BV.

Derhalve is de raad van bestuur heden samengesteld als volgt:

1-De heer Paul Minjauw;

2-ENECO BV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hugo Buis

2.De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

.1\kAetT neege3k _lects,4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 29.09.2014 14602-0557-031
21/08/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832.345.617

I!IIIIIllhI!~~~~mn~u~a1

*19158 13*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : ENECO SOLAR ASSETS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1

9051 GENT

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "SOLECO ENERGY" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig juli tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENECO SOLAR ASSETS", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), hierna "de Vennootschap" of "de Ovememende vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 19 mei 2014 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOLECO ENERGY", Overgenomen Vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "de Overgenomen Vennootschap" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENECO SOLAR ASSETS", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "ENECO SOLAR ASSETS" de Overgenomen Vennootschap "SOLECO ENERGY" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde. verrichting overneemt,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering ' noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van achtentwintig juli tweeduizend veertien.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene, Advocaat, met kantoor te 1050' Brussel, Marsveldplein, 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij', een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der,

Registratierechten.

Cari OCKERMAN

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

BEL

MIIIM1311

JIONITEUR BELGE

19 -08- 2014 24 JOLI 2014

RECHTBANK VAN

GISCH STA1ATSBLAè K°°PHANIDeffifeiGENT

Onciernemingsnr 0832.346.617

Benaming

(vole) " ENECO SOLAR ASSETS

(verkort).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte: herbenoeming commissaris

Uittreksel uit het proces verbaal van de algemene vergadering.

( )

De volgende beslissingen werden met unanimiteit door de algemene vergadering genomen:

1.De algemene vergadering herbenoemt Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, Berkenlaan 8B, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door Gert Vanhees als commissaris van de vennootschap, voor een periode van 3 jaar. (...)

ENECO BV,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hugo Buis

Op de laatste brz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

31 9879*



NEERGELEGD

2 2 JOLI 2013

R4::C11:,(MINK VAN

, KOOPIINNVEL TEC NT

Ondememingsnr : 0832.345.617

Benaming (voluit) : Eneco Solar Vlaanderen 9

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1

9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "Eneco Solar Vlaanderen 2", "Eneco Solar Vlaanderen 3", "Eneco Solar Vlaanderen 4", "Solar Projects 1", "Nike-Eneco-Solar" - PROCESVERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht juli tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN, MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1", waarvan de zetel gevestigd is te 9051 Gent (Sint-Denijs-: Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1 hierna "de vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 1 mei 2013 door de bestuursorganen;; van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Sole r Vlaanderen 2", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "Eerste Overgenomen;; Vennootschap", de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 3",!' waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "Tweede;= Overgenomen Vennootschap", de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar: Vlaanderen 4", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) "Derde Overgenomen Vennootschap",de naamloze vennootschap "Saler Projects I", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "Vierde Overgenomen Vennootschap", de naamloze vennootschap "Nike-Eneco-Solar", waarvan de zetel gevestigd is te Poortakkerstraat 21 bus 1, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), "Vijfde Overgenomen Vennootschap", en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1", waarvan de zetel gevestigd is te 9051 Gent (Sint-' Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1, "de Ovememende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Eneco Solar Vlaanderen 1". de Overgenomen Vennootschappen bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschappen zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap. Boekhoudkundicie datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschappen worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig en , fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3° Wijziging van het doel van de Vennootschap door vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen, investeren in en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de ; vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een;; (semi-)publiekrechtelijk statuut;

2. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van'.

bestuursopdrachten en functies in andere vennootschappen, het verlenen van advies, management en andere;. diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen';

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.7

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad



w~rden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. De deelname aan (on)roerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

De vennootschap heeft tevens tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van onderaannemers:

a. Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie;

b. De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c. De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van electriciteitsproductiemiddelen ten ' behoeve van de sub b) genoemde productie;

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of te kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en , manieren die zij het best geschikt zou achten.",

4° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op acht juli tweeduizend dertien irE "ENECO SOLAR ASSETS".

Wijziging van artikel 1 van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ENECO SOLAR ASSETS",",

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene, Advocaat, met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein, 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 11.06.2013 13165-0378-031
21/05/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Wom 11.i

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-8 Mil 2013

REckerff#4eK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0832.345.617

benaming

(voluit) : Eneco Solar Vlaanderen 1

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel conform artikel 719 W. Venn. tussen enerzijds ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA als Overnemende Vennootschap en anderzijds ENECO SOLAR VLAANDEREN 2 BVBA, ENECO SOLAR VLAANDEREN 3 CVBA, ENECO SOLAR VLAANDEREN 4 CVBA, SOLAR PROJECTS I NV en NIKE-ENECO-SOLAR NV als Overgenomen Vennootschappen:

(" " )

(.IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN 1.1.1dentificatie van de Overnemende Vennootschap (ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA)

Oprichting

ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA werd opgericht op 29 december 2010 bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011 onder het nummer 0005066.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 21 december 2012 (verhoging van het maatschappelijk kapitaal) bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2013 onder het nummer 0018272.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 7,518.550 EUR. Het is verdeeld in 751,855 aandelen op

naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekeningen en voor rekening van derden:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

E

S

til

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.1-let verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4.De deelname aan (on)roerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort

Aandeelhouders I Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

- ENECO SOLAR, BIO & HYDRO BV 1.854 aandelen

- ENECO BV: 1 aandeel

1.2. Identificatie van de Overgenomen Vennootschap ENECO SOLAR VLAANDEREN 2 BVBA

Oprichting

ENECO SOLAR VLAANDEREN 2 BVBA werd opgericht op 29 december 2010 bij akte verleden voor notaris Dennis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2011 onder het nummer 0005071.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 18.550 EUR. Het is verdeeld in 1.855 aandelen op naam

zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekeningen en voor rekening van derden:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)-publiekrechterlijk statuut;

2.1-let beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen,

4. de deelname van (on)roerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder: ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort.

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA: 1.855 aandelen

1.3. Identificatie van de Overgenomen Vennootschap ENECO SOLAR VLAANDEREN 3 CVBA

Oprichting

ENECO SOLAR VLAANDEREN 3 CVBA werd opgericht op 16 juni 2008 bij akte verleden voor notaris Jan Bael, kantoor houdend te Gent. De oprichting %merel gepubticeerd in de Billagen bil het Belgisch Staatsblad van 7 juli 2008 onder het nummer 0100657.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-11 januari 2011 bij akte verleden voor notaris Peter VAN MELKEBEKE, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2011 onder het nummer 0031881;

-21 december 2012 bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van 31 januari 2013 onder het nummer 0018271.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 4.018.600 EUR, Het is verdeeld in 8.037.200 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doet van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van onderaannemers:

a)Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie;

b)De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c)Aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b) genoemde productie;

d)Het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van deelnemingen in binnen  en buitenland in ondernemingen, en het waarnemen van bestuursopdrachten en functies in andere vennootschappen.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manie ren die zij het best geschikt zou achten."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar bestuurder: ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de

heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort.

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

- ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA: 8.037.200 aandelen

1.4, Identificatie van de Overgenomen Vennootschap ENECO SOLAR VLAANDEREN 4 CVBA

Oprichting

ENECO SOLAR VLAANDEREN 4 CVBA werd opgericht op 3 juni 2009 bij akte verleden voor notaris Jan Beel, kantoor houdend te Gent. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1$ juni 2009 onder het nummer 0085619.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

-19 juli 2011 bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 september 2011 onder het nummer 0136532;

-21 december 2012 bij akte verleden voor notaris Denis DECKERS, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgetaan 11 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2013 onder het nummer 0018279.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het vast gedeelte van het kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 3.518.600 EUR. Het is verdeeld in 7.037.200 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschakeling van onderaannemers:

a.Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie;

b.De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c.De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b) genoemde productie;

d.Het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van, deelnemingen in binnen- en buitenland in ondernemingen, hoofdzakelijk actief in de productie en verkoop van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie.

De vennootschap heeft eveneens als doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar bestuurder: ENECO BV, met ais vaste vertegenwoordiger de

heer Franciscus Comelis Wilhelmus van de Noort.

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouder van de vennootschap is, volgens de ons verstrekte gegevens:

- ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA; 7,037.200 aandelen

L5. Identificatie van de Overgenomen Vennootschap SOLAR PROJECTS t NV

Oprichting

SOLAR PROJECTS I NV werd opgericht op 4 november 2011 bij akte verleden voor notaris Peter Van Melkebeke, kantoor houdend te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan 11. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 november 2011 onder het nummer 0175578.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 80.000 EUR. Het is verdeeld in 800

aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij middels inschaketing van onderaannemers:

a.Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in alternatieve, duurzame en hernieuwbare energieproductie;

b.De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

c.De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten behoeve van de sub b genoemde productie;

d.Het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van deelnemingen in binnen  en buitenland in ondernemingen, en het waarnemen van bestuursopdrachten en functies in andere vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijze en manieren die zij het best geschikt zou achten."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur die samengesteld is als volgt:

-ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort; -ENECO SOLAR BELGIUM NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Hamer.

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouder van de vennootschap is, volgens de ons verstrekte gegevens:

- ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA: 800 aandelen

1,6. Identificatie van de Overgenomen Vennootschap NIKE-ENECO-SOLAR NV

Oprichting

Nike-Eneco-Solar NV werd opgericht op 9 juli 2009 bij akte verleden voor notaris Dick VAN LAERE, kantoor houdend te Antwerpen. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 juli 2009 onder het nummer 0106765.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt heden 614.000 EUR. Het is verdeeld in 10.000

aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, hetzij

middels inschakeling van onderaannemers:

a.De productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie;

b.De aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van elektriciteitsproductiemiddelen ten

behoeve van de sub a) genoemde productie;

c.Oprichting en exploiteren van een photovoltaïsch zonnepark op de daken van Nike Europe Holding.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard,

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

vennootschapsdoel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.°

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur die samengesteld is als volgt:

-ENECO BV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort;

-ENEVISION BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christoph Degrez;

-De heer Peter Paul Weeda.

Aandeelhouders / Vennoten

De huidige aandeelhouder van de vennootschap is, volgens de ons verstrekte gegevens;

- ENECO SOLAR VLAANDEREN 1 BVBA: 10.000 aandelen

II.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (ART. 719, 2° W. VENN.)

Alle handelingen van de Overgenomen Vennootschappen worden vanuit boekhoudkundig (en vanuit fiscaal  directe belastingen) oogpunt geacht te zijn verricht en uitgevoerd voor naam en rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2013.

111.AANDEELHOUDERS HOUDENDE BIJZONDERE RECHTEN EN HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN (ART. 719, 3° W. VENN.)

Alle aandelen die het kapitaal van de Overgenomen Vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Binnen de Overgenomen vennootschappen bestaan er geen andere effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die behoren aan andere personen dan de Overnemende Vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

IV.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN (ART. 719,4° W. VENN.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder en / of bestuurders van de Overgenomen Vennootschappen, noch aan de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap.

(" )

Het bestuursorgaan van beide vennootschappen geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot

Voorbehouden indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissing genomen door het desbetreffende bestuursorgaan te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad alsook over te gaan tot neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

aan het

Belgisch Staatsblad



Heidi Vanluchene

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B E Îegg ng ter gr ffie van de akte

In de Belgisch

Staatsblad bekendd te maken kopie

na nee

1III uI 1II II IiI 1t IIII 1II

>13016272*

Ondernemingsnr : 0832.345.617

I<'t1fRl~ ~l; Gir~iffe-~ ~F~IT_

Vo beho aan

Baie

Staat

Benaming (voluit) : Eneco Solar Vlaanderen I

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poortakkerstraat, 21 - bus 1

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eneco Solar Vlaanderen 1", waarvan de zetel gevestigd is te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Verhoging van het kapitaal door inbreng in natura (een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering  welke uitvoerig staat beschreven in het verslag van de commissaris) met zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (7.500.000,00 EUR), om het te brengen op zeven miljoen vijfhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (7.518.550,00 EUR), door uitgifte van zevenhonderd vijftigduizend (750.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco Solar, Bio & Hydro B.V." de zevenhonderd vijftigduizend (750.000) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 6 december tweeduizend en twaalf opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer; Geert Vanhees, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Eneco Solar Vlaanderen 9 BVBA, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering ten bedrage van 7.500.000 EUR door Eneco Solar, Bic & Hydro BV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, De zaakvoerders van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de, waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- gelet op het feit dat de inbrengende partij tevens de meerderheidsaandeelhouder (99,99%) is van de inbrenggenietende vennootschap en dat alle aandeelhouders tot dezelfde groep behoren, zijnde Eneco B.V., dat de transactie, conventioneel vergoed op basis van de fractiewaarde, kadert in een versterking van de financiële situatie van de inbrenggenietende vennootschap, de waardering aan nominale waarde redelijk en nier; arbitrair is en de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste' overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen' nominale waarde is, met de' fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

We wensen de zaakvoerders en de aandeelhouders te wijzen op het feit dat door deze inbreng in natura' geen bijkomende financiële middelen worden ingebracht. Er ontstaat een overboeking van een schuld naar eigen vermogen en bijgevolg een versterking van de financiële situatie van de onderneming,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 750.000 aandelen van de vennootschap Eneco Solar Vlaanderen I BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van-de. verrichting, -de -waarde-van de-inbreng-of van-de als tegenprestatie-toegekende-vergoeding, - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

161/2013 - Annexes du Moniteur belge

llijlagénbïj 7iëïBéIggisch Staal

mod 11.1

Diegem, 6 december 2012

De commissaris

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Vanhees°

2° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen, vijfhonderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro

(7.518.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd eenenvijftigduizend àphthonderdvijfenvijftig (751.855)

aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ zevenhonderd eenenvijftigduizend

achthonderd vijfenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordlgen.". "

VOOR GELIJKVORMIG' ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de zaakvoerder én het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Vagi- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/12/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 B NOV. 2012

2 8 ~~D~, 2~12

GRIFFIE RECHTBANY. var

KOOPHANDEL(ieK1fiCHELEN

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDELCtei lECHELE

Ondernemingsnr : 0832.345.617

Benaming

(voluit) : Eneco Solar Vlaanderen 9

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen - Zandvoortstraat C47 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 8 november, wordt er een vergadering van zaakvoerders gehouden met de volgende agendapunten:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap

2. Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen werden door de zaakvoerder genomen:

1. De enige zaakvoerder beslist om, conform artikel 2 van de statuten, de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47 bus 11 naar 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkertstraat 21 bus 1.

2. De enige zaakvoerder geeft volmacht aan Mr, Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, beiden advocaat te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze vergadering te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is,

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 30.08.2012 12510-0582-031
10/01/2011
ÿþVoorbehoud aan hE Belgisc Staatsbl

Mcd 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) Eneco Solar Vlaanderen 1

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47/11

NEERUELEGD

36 -12- 2010

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAItpte MECHELEN

11

X11005066'

$3~ 3kS

Rechtsvorm :

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op negenentwintig december tweeduizend en tien, voor Meester Denis: Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van: een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan,: 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat:

1) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco Solar, Bio & Hydro B.V.", met maatschappelijke zetel te 3015 EK Rotterdam (Nederland), Rochussenstraat 200,

2) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco", met maatschappelijke zetel te 3072AP

Rotterdam (Nederland), Wilhelminakade 955,

beiden vertegenwoordigd door mevrouw Annick Garcet, met woonplaats te 1180 Brussel, De Messidorlaan

150,

ingevolge twee onderhandse volmachten,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij:

draagt de benaming "Eneco Solar Vlaanderen 1".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Zandvoorstraat C47/11.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekeningen en voor rekening van derden:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van

aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende:

waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-:

publiekrechterlijk statuut ;

2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van:

bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met;

de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of:

statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden: ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle; verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4. de deelname aan (on)roerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen; bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer: specifiek : het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de: wijziging, de leasing van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn; activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de: secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of: onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard

zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van negenentwintig

december tweeduizend en tien.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen op naam, zonder

vermelding van waarde, die ieder één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco Solar, Bio & Hydro B.V., voornoemd, ten

belope van duizend achthonderd vierenvijftig (1.854) aandelen,

- door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco", voornoemd, ten belope van één (1)

aandeel,

totaal: duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550

EUR).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6314986-71 bij BNP

Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 december 2010 afgeleverd

bankattest.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei te 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een

volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de

digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander

middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de

vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden

neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als

werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke

benaming en de maatschappelijke zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen,

te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geett recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard. of "verworpen", gevolgd door de

handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

'7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco", met maatschappelijke zetel te 3072AP

Rotterdam (Nederland), Wilhelminakade 955, met als vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelius

Wilhelmus van de Noort, met woonplaats te 4623 XW Bergen op Zoom (Nederland), Schaepmanlaan 63. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS.

Werd benoemd tot commissaris: de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, "Deloitte Bedrijfsrevisoren", gevestigd te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen, als vertegenwoordiger de heer Geert Vanhees aanduidt en dit voor drie jaar vanaf negenentwintig december tweeduizend en tien.

Zijn bezoldiging zal bij de eerstvolgende algemene vergadering worden bepaald.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van negenentwintig december tweeduizend en tien en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Clifford Chance LLP, dat optreedt via haar filiaal gelegen te 1050 Brussel, Louizalaan 65 bus 2, hiervoor vertegenwoordigd door (i) Annick Garcet, met woonplaats te 1180 Brussel, Avenue de Messidor 150 of (ii) Valérie Pauwels, met woonplaats te 1370 Piétrain, Rue Longue 215, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOLMACHT TOT ONDERTEKENING VAN BEPAALDE OVEREENKOMSTEN EN DOCUMENTEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heren Lester C.A. Fontijn, met woonplaats te 2564 TN den Haag (Nederland), Aardbeistraat 8, Peter-Paul Weeda, met woonplaats te 5644 TE Eindhoven (Nederland), Van Coothstraat 6 en Timo Luc Alexander Barenbrug, met woonplaats te 3971 CK Driebergen-Rijsenburg '(Nederland), Dokter Hermansstraat 12, afzonderlijk of gezamenlijk optredend, met recht van indeplaatsstelling, om de volgende overeenkomsten goed te keuren en te ondertekenen: (i) een koopovereenkomst van aandelen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

in Enfinity 3 Belgium CVBA die op of omtrent 31 december 2010 zal worden aangegaan tussen Eneco Solar Vlaanderen 1 BVBA en Eneco Solar Vlaanderen 2 BVBA als Kopers en Globaltex BVBA en DT Invest NV als Verkopers, en (ii) een investeringsovereenkomst die op of omtrent 31 december 2010 zal worden aangegaan tussen de Eneco B.V. als Moeder, Enfinity NV als Promotor, Eneco Scier Vlaanderen 1 BVBA als Actieve Investeerder, Eneco Solar Vlaanderen 2 BVBA als Passieve Investeerder en Enfinity 3 Belgium CVBA.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

B1jla[geii 61j lreYBetgfsclY Staartsüla[d -10101/2011- Amrëxes dü 1Glonitëür' bélgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 24.06.2016 16210-0558-033

Coordonnées
ENECO SOLAR ASSETS

Adresse
POORTAKKERSTRAAT 21, BUS 1 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande