ENECO SOLAR BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ENECO SOLAR BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 819.431.848

Publication

13/05/2014
ÿþMod Waxl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

[MIRJ1611 11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0819.431.848

Benaming

(voluit) : ENECO SOLAR BELGIUM

(verkort);

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel; Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit het proces verbaal van de algemene vergadering van de vennootschap van 28 juni 2013,

( )

De volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

( )

4. De algemene vergadering herbenoemt Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, Berkenlaan 8 bus B, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees als commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar tot de algemene vergadering te houden in 2016. (...)

( )

De heer Paul Minjauw

bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces verbaal van de algemene vergadering van 28 juni 2013

28/05/2014
ÿþ1.10d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

1II 111*WIE jIJ1 1II

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0819.431.848

Benaming

(vole ENECO SOLAR BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte: ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger Uittreksel uit het proces verbaal van de algemene vergadering van 14 mei 2014.

(-)

De volgende beslissingen werden met unanimiteit door de algemene vergadering genomen:

i.De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van De Noort als vaste vertegenwoordiger van ENECO BV en dit met ingang van 1 mei 2014. De heer Hugo Buis, wonende te 3818 HC Amersfoort (Nederland), De Bosch Kemperlaan 17, wordt met ingang van 1 mei 2014 benoemd als vaste vertegenwoordiger van ENECO BV,

Derhalve is de raad van bestuur heden samengesteld als volgt:

1-De heer Paul Minjauw;

2-ENECO BV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hugo Buis

2.De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap aile wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, aile nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 9 MU 2014

RECI-ITEÇANK VAN

KOOPHANflFL GENT

16/04/2014
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111J1,1.1,1,1111j11 111111

NEERGELEGD

-4 AM. 2014

-----Koereeege it



Ondernemingsnr : 0819.431.848

Benaming

(voluit) : ENECO SOLAR BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Poortakkerstraat 21 bus 1 - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) (volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit het proces verbaal van de algemene vergadering van 27 maart 2014.

( )

De volgende beslissingen werden met unanimiteit door de algemene vergadering genomen:

1.De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de BV ENECO SOLAR, BIO & HYDRO, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Cosrnas Darniaan Hamer, als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang per.' maart 2014.

2.De algemene vergadering beslist om, met ingang per 1 maart 2014, voor een duur van 6 jaar, de heer Paul MINJAUW, geboren op 19 augustus 1967, wonende te 9831 Sint-Martens-Latenn, De Heide 23 te benoemen als bestuurder van de vennootschap. De bestuurder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Derhalve is de raad van bestuur heden samengesteld als volgt:

1-De heer Paul Minjauw;

2-ENECO BV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Franciscus Cornelis Wilhelnnus

van de Noort

3.De algemene vergadering geeft volmacht aan Mr. Jannick Everaerdt en aan Mr. Heidi Vanluchene, advocaten te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling om in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze algemene vergadering te vervullen en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde alle documenten te ondertekenen, alle nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is in dit verband.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

keemrm.t. rinec.n-À,1.1-M Ji

- AViolu044 u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden.; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2013
ÿþ mot! 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*13119946



NEERGELEGD

2 2 JULI 2013

R>E':CN`I`i3AMINAN

KOflt'Weitli;:l. TE C:i: NT

Onderrt<emïngsnr :0819.431.848

Benaming (voluit) : ENECO SOLAR BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Poortakkerstraat 21 bus 1

9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht juli tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN: MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ENECO SOLAR BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met zes miljoen zeshonderd tachtigduizend euro (6.680.000,00 EUR), om het te brengen op vijftien miljoen zeshonderd eenenzestigduizend zeshonderd euro (15.661.600,00 EUR) door de uitgifte van zesenzestigduizend achthonderd (66.800) nieuwe aandelen van; dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de besloten vennootschap naar Nederlands: recht "Eneco Solar, Bio & Hydro B.V.", aandeelhouder, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag,, van de commissaris,

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco; Solar, Bio & Hydro B.V.", de zesenzestigduizend achthonderd (66.800) nieuwe volledig gestorte aandelen' toegekend.

Conclusies van de commissaris

De conolusies van het versrag van de commissaris de dato 1 juli 2013, opgesteld door de burgerlijke" vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees, luiden letterlijk ais volgt

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Eneco Solar Belgium NV, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering ten bedrage van 6.680.000 EUR door Eneco Soler, Bio & Hydro BV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de,. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit;' te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij hef beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

* de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid,:

en duidelijkheid;

gelet op hef feit dat de inbrengende partij tevens de meerderheidsaandeelhouder (99,99%) is van de:: inbrenggenietende vennootschap en dat aile aandeelhouders tot dezelfde groep behoren, zijnde Eneco dat de transactie, conventioneel vergoed op basis van de fractiewaarde, kadert in een versterking van de;; financiële situatie van de inbrenggenietende vennootschap, de waardering aan nominale waande:: bedrijfseconomisch verantwoord is en de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden,' mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

ap de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

We-wensen de raad van bestuur en de aandeelhouders te wijzen op het feit dat door deze inbreng in natura geen bijkomende financiële middelen worden ingebracht. Er ontstaat een overboeking van een schuld naar eigen vermogen en bijgevolg een versterking van de financiële situatie van de onderneming.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 66.800 aandelen van de vennootschap Eneco Solar Belgtum NV, op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 1 juli 2013

De commissaris

DELO1TTE Bedrijfsrevisoren

BV o,v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Vanhees",

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftien miljoen zeshonderd eenenzestigduizend zeshonderd euro (15.661.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesenvijftigduizend zeshonderd zestien (156.616) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ honderd zesenvijftigduizend zeshonderd zestiende van het kapitaal vertegenwoordigen.".

3° Vervanging van artikel 41 van de statuten met betrekking tot de ontbinding van de vennootschap door de volgende tekst

"Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, S2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

0.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

b

, Voor- 1, behouden aan het Belgisch Staatsblad

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 12.07.2013 13297-0243-038
31/01/2013
ÿþmod 11.1

Link B_6 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0819.431.848

Benaming (voluit) : ENECO SOLAR BELGIUM

NEERGELEGD

17 JAN. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL F {ENT

V+

beh+

aal

Bel

Staa







(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Poortakkerstraat, 21 - bus 1

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvoren van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ENECO SOLAR BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 9051 Gent (Sint-Denijs Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1, volgende beslissingen genomen heeft

1" Verhoging van het kapitaal door inbreng in natura (een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering  welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris) met acht miljoen honderdduizend euro (8.100.000,00 EUR), om het te brengen op acht miljoen negenhonderd eenentachtigduizend zeshonderd euro (8.981,600,00 EUR), door uitgifte van eenentachtigduizend (81.000) , nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Eneco' Solar Bio & Hydro B.V..", de eenentachtigduizend (81.000) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend. Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato zes december tweeduizend en twaalf opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, vertegenwoordigd door de heer Geert Vanhees, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Eneco Solar Belgium NV, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering ten bedrage van 8.100.000 EUR door Eneco Solar, Bio & Hydra BV (ingevolge fusie rechtsopvolger van Ecostream Investments BV).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit: te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- gelet op het feit dat de inbrengende partij tevens de meerderheidsaandeelhouder (99,99%) is van de inbrenggenietende vennootschap en dat aile aandeelhouders tot dezelfde groep behoren, zijnde Eneco B. V., dat de transactie, conventioneel vergoed op basis van de fractiewaarde, kadert in een versterking van de financiële situatie van de inbrenggenietende vennootschap, de waardering aan nominale waarde redelijk en niet arbitrair is en de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste. overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

We wensen de raad van bestuur en de aandeelhouders te wijzen op het feit dat door deze inbreng in natura geen bijkomende financiële middelen worden ingebracht. Er ontstaat een overboeking van een schuld naar eigen vermogen en bijgevolg een versterking van de financiële situatie van de onderneming.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 81.000 aandelen van de vennootschap Eneco Solar Belgium NV, op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van-de-verrichting,-de waarde van de-inbreng ofven.de als tegenprestatie.toegekende-vergoeding.- ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ánnèxes dn Moniteur belge

mod 11.1

Diegem, 6 december 2012

De commissaris

DBLOITTL Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e" CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Vanhees"

2° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt acht miljoen negenhonderd eenentachtigduizend zeshonderd euro

(8.981,600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door negenentachtigduizend achthonden! zestien (89.816) aandelen, zonder

vermelding van waarde, die ieder één/ negenentachtigduizend achthonderd zestiende van het kapitaal vertegen-

woordigen.", r

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur én het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van hef Wetboek registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Voor-»lloudon aan h t Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 06.07.2012 12277-0548-037
21/06/2012
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B - Vervolg

Luik B

NEERGELEGD

12 JUN1 2012

RECHTBANK VAN

TKOOPHAN íiIF E GENT



I

l ~

s

Voor,

behout aan h. Betgis

Staatsti

I II II 1 1111111 II II

*12109960*

II

u

i Ondernemingsnr :

ii Benaming (voluit):

;i (verkort):

; Rechtsvorm :

i

ii Zetel : 9990 Maldegem, Krommewege 24 bus D

,

(volledig adres) ,

Onderwerpen) akte : Buitengewone Algemene Vergadering  Wijziging benaming en zetel. '

i Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op

;I tweeëntwintig mei tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Gent, tweede registratiekantoor op 25 mei: 2012, boek 239, blad 06, vak 11, twee rollen, twee verzendingen. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). Voor de eerstaanwezend inspecteur (getekend) Auwaerts I., dat de buitengewone algemene; vergadering van de naamloze vennootschap ECOSTREAM met zetel te 9990 Maldegem,i

ii Krommewege 24 bus D., de volgende beslissingen heeft genomen :

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in ENECO SOLAR BELGIUM.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar : 9051 Gent ;I (Sint-Denijs-Westrem), Poortakkerstraat 21 bus 1.

ii De vergadering beslist ten gevolge van voorgaande beslissingen de artikels 1 en 2 van de statuten aani ii te passen.

i De vergadering beslist de statuten te coördineren.

I! Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Teceliik mee neergelegd

II -uitgifte akte

ii -volmachten

i -gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

0819.431.848

ECOSTREAM

Naamloze Vennootschap

11/04/2012
ÿþMai Waal 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d -akte _ ,,

I NF.FParï AGD

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

loq11.1111ithellit

~ 1)et

aa Be Sta,

' t

2 9«2012

Ondernemingsar : 0819.431.848

Benaming

(voluit) : Ecostream

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Krommewege 24 bus D; 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagenlbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 27 februari 2012

De raad van bestuur benoemt tot volmachtdrager, met de titel directeur, Ilios Financial service BVBA, Dahliadreef 10, 8550 Zwevegem (BE 0890.893.431), met vaste vertegenwoordiger Dhr Paul Minjauw, met de externe bevoegdheid rechtshandelingen voor de Vennootschap aan te gaan tot maximaal 250.000 EUR per? rechtshandeling. Deze benoeming wordt geacht 1 februari 2012 te zijn ingegaan.

De bevoegdheden van dagelijks bestuur en algemeen directeur die eerder aan Dhr. Harry Jacobs waren' toegekend, worden ingetrokken met ingang van 1 februari 2012.

Eneco Solar, Bio & Hydro B.V.

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

Jan Hamer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.09.2011, NGL 08.11.2011 11600-0050-041
07/10/2011
ÿþMoù 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!11

*11151576

NEERGELEGD

2 l -09- 209i

RECHTBANK VAN

KOOPHANDT,E GENT

.r3rid¢rnr?rl?

r.OruHt

RScri;svGrr1

~~" ri~_.--^ ?-~, ~.y

0819.431.848

ECOSTREAM

Naamloze vennootschap

Krommewege 24 bus D, 9990 Maldegem

Ontslagen/benoemingen

Uittreksel uit het unaniem schriftelijk besluit van de aandeelhouders gedateerd van 5 augustus 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge De aandeelhouders nemen akte van het ontslag van Echo Investments B.V. met vaste vertegenwoordiger Arjan ten Elshof en van Willem Wiflried Marie Ackermans als bestuurders van de vennootschap per heden.

De aandeelhouders benoemen tot bestuurders per heden Eneco B.V. met vestigingsadres Wilhelminakade 955, 3072 AP Rotterdam, Nederland (KvK 24433142), met vaste vertegenwoordiger Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort en Eneco Solar, Bio & Hydro B.V., met vestigingsadres Marten Meesweg 8-10, 3068 AV Rotterdam, Nederland, met vaste vertegenwoordiger Jan Cosmas Damiaan Hamer. Hun mandaat zal een einde nemen op de datum statutair voorzien voor de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2015. De mandaten zijn onbezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 8 augustus 2011

De bevoegdheden van dagelijks bestuur en de titel van algemeen directeur, die vroeger aan Dhr Johan Konings waren toegekend, worden ingetrokken met ingang van 8 augustus 2011.

De raad beslist om hem momenteel niet te vervangen.

Eneco B.V. Eneco Solar, Bio & Hydro B.V.

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

Franciscus van de Noort Jan Hamer

Op de laatste hiz tan L' k B vermelden Recto Naam er hoedanrgherd pan Cie i.^tstrumentere'idre notorns hetzij 'fan je persL,iceierti bevoegd de rechtspersoon ten aanzien var, derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0556-037

Coordonnées
ENECO SOLAR BELGIUM

Adresse
POORTAKKERSTRAAT 21, BUS 1 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande