ENERGENTIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ENERGENTIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 827.835.810

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.09.2014, NGL 29.09.2014 14612-0488-017
02/09/2014
ÿþfAoti Wcid ii.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie v

4

"



111 1

111 11

" 191fi3798<

Ondernemingsnr : 827.835.810

Benaming

(voluit) : ENERGENTIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hemelrijkstraat 113 A, 9051 Sint Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 18 augustus 2014 gehouden op de zetel blijkt het volgende;

-het ontslag van de heer Wim AAN 'T GOOR, wonende te 8780 Oostrozebeke, Veldstraat 60. Dit ontslag gaat onmiddellijk in.

-de benoeming van TECHADV1ES VOF, met zetel te 9030 Mariakerke, Hippoliet Van Peenestraat 46 gekend onder ondernemingsnummer 0839.188.372, met hebbende als vaste vertegenwoordiger de heer Christiaan Pll^TERS, wonende te 9030 Mariakerke, Hippoliet Van Peenestraat 46, als bestuurder met onmiddellijke ingang . Dit mandaat is onbezoldigd.

Audoofin bvba, gedelegeerd bestuurder

met vaste vertegenwoordiger

de heer Willem Audoor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/11/2014
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behol

aan

Belg

Staat:

7,---".i 75_~~_

31 CR 201'i

RECH.T'G'riffievo,o

KC]r.]Pi-iF+i~tDEi. 1 ~= r;F. iJ7'

Ondernemingsnr : 0827.835.810

Benaming

(voluit) : «ENERGENTIS»

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Hemelrijkstraat 113 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ENERGENTIS", met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Hemelrijkstraat 113 A, verleden voor notaris Marleen Vandewalle te Wortegem-Petegem op 28 oktober 2014, ter registratie neergelegd, blijkt onder meer

1/ De vergadering heeft besloten het ontslag van de vennootschap onder firma "TECHADVIES", met zetel te 9030 Gent (Mariakerke), Hippoliet Van Peenestraat 46, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0839.188.372, in die hoedanigheid benoemd bij besluit van de Bijzondere Algemene Vergadering van de vennootschap "ENERGENTIS" de dato 18 augustus 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen " bij het Belgisch Staatsblad van 2 september daarna onder nummer 14163748, als bestuurder van onderhavige vennootschap, aanvaard op 19 augustus 2014, te bevestigen.

De vergadering besluit de benoeming van AUDOOR Willem, wonende te 9840 De Pinte, Het Wijngaardeke 12, als bestuurder van Klasse B aandelen sedert 19 augustus 2014, genomen bij besluit van de algemene vergadering van 20 augustus 2014, te bevestigen.

AUDOOR Willem heeft verklaard dit mandaat aanvaard te hebben en niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

2/ De vergadering heeft besloten het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van E 138.500,00, om het terug te brengen van E 200.000,00 op E 61.500,00, door terugbetaling aan elk bestaand aandeel van een bedrag van E 13,85 en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering heeft besloten dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering heeft vervolgens beslist dat deze kapitaalvermindering geschiedt door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalvermindering ten bedrage van E 138.500,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk teruggebracht werd van E 200.000,00 op E 61.500,00.

3/ De vergadering heeft besloten de 7.499 Klasse A aandelen om te vormen in 7.499 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

De vergadering heeft besloten de 2.501 Klasse B aandelen om te vormen in 2.501 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

De vergadering heeft vastgesteld dat alle aandelen van dezelfde aard zijn.

De vergadering heeft besloten de bepalingen omtrent de Klasse A aandelen en de Klasse B aandelen inzake bestuur en vertegenwoordiging te wijzigen zodat er geen onderscheid meer dient gemaakt te worden inzake welke aandelen welke bestuurders benoemen.

4/ De vergadering heeft besloten de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigingen zodat de vennootschap kan vertegenwoordigd worden door één gedelegeerd-bestuurder alleen handelen i.p.v. thans twee bestuurders gezamenlijk handelend.

5/A/ De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten.

ARTIKEL 5 -- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft besloten de alinea's van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende alinea's :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraag EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.". ARTIKEL 9 -- OVERDRACHT VAN EFFECTEN

De vergadering heeft besloten het zinsdeel "(c) aan elke andere Aandeelhouder van dezelfde Klasse" in de vierde alinea van artikel negen van de statuten te schrappen en niet te vervangen.

De vergadering heeft besloten de clausules inzake de punten (ii) en (iii) 9.4 Voorkooprecht te vervangen door volgende clausules:

"(ii) De Andere Aandeelhouders zullen elk het recht hebben, gedurende een periode van dertig dagen na ontvangst van de kopie van de Kennisgeving van Overdracht verstuurd door de voorzitter van de raad van bestuur (de "Eerste Voorkoopperiode"), om te opteren voor het verwerven van alle Aangeboden Effecten of een gedeelte ervan aan de Voorwaarden zoals bepaald in de Kennisgeving van Overdracht. Indien deze aandeelhouders verkiezen om de Aangeboden Effecten te verwerven, zullen zij hiervoor een kennisgeving richten aan de voorzitter van de raad van bestuur binnen de Eerste Voorkoopperiode. Aandeelhouders die geen kennisgeving sturen binnen de Eerste Voorkoopperiode, zullen geacht worden verkozen te hebben hun voorkooprechten niet uitte oefenen. Meteen na het einde van de Eerste Voorkoopperiode zal de voorzitter van de raad van bestuur een kennisgeving richten aan de Andere Aandeelhouders die het aantal Aangeboden Effecten waarvoor voorkooprechten werden uitgeoefend tijdens de Eerste Voorkoopperiode weergeeft (de "Eerste Kennisgeving").

(iii) Indien, op het einde van de Eerste Voorkoopperiode de kennisgevingen ontvangen door de voorzitter van de raad van bestuur vanwege de Andere Aandeelhouders aangeven dat zij ervoor opteren om in totaal een gedeelte, maar niet het gehele aantal van de Aangeboden Effecten te verwerven, zullen elk van de Andere Aandeelhouders die hun voorkooprechten tijdens de Eerste Voorkoopperiode hebben uitgeoefend, het recht hebben gedurende een periode van dertig dagen die volgt op de ontvangst van de Eerste Kennisgeving van de voorzitter van de raad van bestuur, (de "Tweede Voorkoopperiode") om aan te bieden het geheel of een gedeelte van de Aangeboden Effecten die nog niet werden aangekocht door de Aandeelhouders (de "Effecten van de Tweede Ronde") aan de Voorwaarden bepaald in de Kennisgeving van Overdracht. Indien deze Aandeelhouders verkiezen de Effecten van de Tweede Ronde te verwerven, zullen ze een kennisgeving richten aan de voorzitter van de raad van bestuur binnen de Tweede Voorkoopperiode. Aandeelhouders die geen dergelijke kennisgeving versturen binnen de Tweede Voorkoopperiode zullen geacht worden ervoor te hebben geopteerd hun voorkooprechten niet uit te oefenen op de Effecten waarvoor het voorkooprecht niet werd uitgeoefend tijdens de Eerste Voorkoopperiode. Meteen na het einde van de Tweede Voorkoopperiode zal de voorzitter van de raad van bestuur een kennisgeving richten aan de Andere Aandeelhouder over het aantal Aangeboden Effecten waarvoor voorkooprechten werden uitgeoefend tijdens de Tweede Voorkoopperiode (de "Kennisgeving Tweede Ronde).".

De vergadering heeft besloten de clausules inzake het punt (iv) 9.4 Voorkooprecht te schrappen en niet te vervangen.

ARTIKEL 14 -- SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering heeft besloten de drie laatste alinea's van artikel 14 van de statuten inzake (b) voordrachtsrechten te schrappen en niet te vervangen.

ARTIKEL 15  VOORTIJDIGE VACATURE

De vergadering heeft besloten de tweede zin de eerste alinea van artikel 15 van de statuten te schrappen en niet te vervangen.

ARTIKEL 16 - VOORZI rI'hRSCHAP

De vergadering heeft besloten de tweede zin van de enige alinea van artikel 16 van de statuten te schrappen en niet te vervangen.

ARTIKEL 18 - BERAADSLAGING

De vergadering heeft besloten het zinsdeel "onder wie één Bestuurder van elke Klasse" in de eerste zin van de eerste alinea van artikel 18 te schrappen en niet te vervangen.

De vergadering heeft besloten de zevende tot en met de drieëntwintigste alinea van artikel 18 van de statuten te schrappen en niet te vervangen.

ARTIKEL 19 - NOTULEN

De vergadering heeft besloten de eerste alinea van artikel 19 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende alinea :

"De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die door de voorzitter van de raad van bestuur en één Bestuurder worden ondertekend.".

ARTIKEL 21 ADVISERDENDE COMITES

De vergadering heeft besloten de tweede en derde alinea van artikel 21 van de statuten te vervangen door de volgende alinea's :

"Beslissingen tot het benoemen en het ontslaan van leden van dergelijke adviserende comités vereisen voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur.

Adviserende comités kunnen slechts geldig vergadering indien minstens twee leden aanwezig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouders aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering heeft besloten de laatste alinea van artikel 21 van de statuten te schrappen en niet te vervangen, ARTIKEL 25 - VERTEGENWOORDIGING

De vergadering heeft besloten de eerste zin van artikel 25 te vervangen door de volgende : "De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend.".

ARTIKEL 36  BERAADSLAGING  UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

De vergadering heeft besloten de vierde alinea van artikel 36 van de statuten te schrappen en niet te vervangen. 6/ De vergadering heeft opdracht gegeven aan ondergetekende notaris de genomen besluiten uit te voeren, de statuten te coördineren en de gecoürdineerde tekst neer te leggen overeenkomstig de wettOIijke bepalingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie, uittreksel, gecoördineerde statuten.

(getekend) Manleen Vandewal le, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 03.07.2012 12258-0390-017
22/06/2012
ÿþOp de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl Word 11.1

I 11111 IIH IIIJ III! 1111111111111111111111

*izaioea~*

V~ beter aai Bel Staa

NEERGEILLGS, 13 Jijil1 2012

~.aoPxA~Q~T r

Ondernemingsnr: 0827835810 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hemelrijkstraat 113a - 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uit de notulen van bijzondere algemene vergadering dd. 8 juni 2012 blijkt met ingang van 11 juni 2012:

- het ontslag ais bestuurder van de Naamloze vennootschap BOFOUR, met maatschappelijke zetel te 9000

Gent, Recollettenlei 9 RPR Gent 0806.797.005, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Martens Luc

- de benoeming als bestuurder van de heer Wim aan't Goor, wonende te Veldstraat 60 te 8780

Oostrozebeke. Dit mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Audcofin BVBA, bestuurder

vast vertegenwoordigd door

de heer Willem Audoor

hNERGENTIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ENERGENTIS

Adresse
HEMELRIJKSTRAAT 113, BUS A 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande