ENGINEERING PEERLINCK GERT

Société en commandite simple


Dénomination : ENGINEERING PEERLINCK GERT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 811.641.560

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 14.01.2014 14007-0590-013
26/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 20.02.2013 13043-0265-012
07/08/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12138505*

A

" GRIFFIE RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

2 7 JULI 2012

DENDERMONDE

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.-J

Ondernemingsnr : 0811.641,560

Benaming (voluit) : Engineering Peerlinck Gert

(verkort)

Zetei Hamsesteenweg 65

9200 Grembergen

f, f

Onderwerp akte :BAV

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Christiane Denys, te Zele, op 19 juli 2012 geregistreerd 10 bladen geen verzendingen te Dendermonde 1 op 20 juli 2012, reg. 5, boek 122 blad 18 vak 12. Ontvangen Vijfentwintig euro (25E). E.A. Inspecteur (getekend) M. Kindermans, blijkt het volgende: *De vergadering besliste het kapitaal te verhogen met! 0.7.550,00e om het te brengen van 1.000,00 e naar 18.550,00E; ;;door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie van! ;;aandelen.

q* Het besluit van de Bedrijfsrevisor de dato 16 juli 2012 ;luidt als volgt .

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te

gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals ;adat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei ;,2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft ;!opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, ;;uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op !;te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet !;gebleken dat er enige overwaardering van het het netto-,;actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze ;,staat bedraagt 259.759,20 euro en is niet kleiner dan het

maatschappelijk kapitaal van 18.550 euro.

1! Antwerpen, 16 juli 2012

;l De Bedrijfsrevisor

;CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN

;:Vertegenwoordigd door Eddy Cober"

!j* De vergadering besliste over te gaan tot omzetting van de i!Gewone Commanditaire Vennootschap "Engineering Peerlinck ;Gert" tot een Besloten Vennootschap met beperkte ;;aansprakelijkheid "Engineering Peerlinck Gert" met een ;kapitaal van 18.550E en 100 aandelen zonder vermelding van ;;nominale waarde.

;Alle elementen van het actief en passief, de afschrijvingen, de meerwaarde en waardevermindering blijven ongewijzigd.

.!De besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal ;;de boeken en geschriften van de bestaande Gewone

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren : gewone commanditaire vennootschap

mod 1 i.1

b

Nîagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Commanditaire Vennootschap voortzetten.

De besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal

het nummer van de inschrijving in het

rechtspersonenregister behouden, zijnde ingeschreven te Dendermonde onder nummer 0811.641.560 evenals het belasting over de toegevoegde waarde-nummer 811.641.560.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2012 zoals blijkt uit het verslag van de Bedrijfsrevisor.

Alle transacties welke gedaan werden sinds deze data door de Gewone Commanditaire Vennootschap, zullen beschouwd worden als gedaan geweest zijnde door de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid inzonderheid wat de geschriften en de maatschappelijke rekeningen betreft.

*De vergadering besliste met éénparigheid de statuten van de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt :

Naam: "Engineering Peerlinck Gert".

Maatschappelijke zetel: 9200 Grembergen, Hamsesteenweg 65. boel: a) De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland , in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het uitoefenen van een studie-, organisatie-, raadgevend bureau in het algemeen en meer specifiek met betrekking tot verwarmingsystemen, stoomketels, thermische

olieketels, klimatisatie,proces ventilatie en.

aanverwanten;

Het verlenen van adviezen, bijstand en intellectuele of administratieve hulp onder alle vormen aan derden, andere vennootschappen, en/of eenmanszaken, en dit inzake bestuur, organisatie en administratie.

Het ter beschikking stellen, het organiseren en het uitoefenen van management en bedrijfsleiding.

Het waarnemen van beheer op alle niveaus, het zij voor eigen rekening of voor rekening van derden, in deelneming met derden, van bedrijven en ondernemingen.

Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen, zo belgische als buitenlandse, bestaande of nog op te richten, hetzij als inschrijver, vennoot, aandeelhouder, lasthebber, volmachtdrager, zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, bestuurder-zaakvoerder, bestuurder-voorzitter of vereffenaar.

w Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en

beheren van onroerend goed; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en de verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle -verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en de verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie, _ nsch-r-i3vixag,

-de-elnamen, financ-ië.1-e tussenkomst o-f

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod ü.i



anderszins, belangen hebben of nemen in iedere bestaande of nog op te richten te vennootschap of onderneming in Belgie en in het buitenland, waarvan het doel analoog of verwant is met het hare of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals hierboven omschreven wordt. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan of aangaan, zekerheden geven of door haar goederen in hypotheek of in pand te geven tot waarborg van eigen verbintenissen en tot waarborg van verbintenissen van derden, inclusief de handelszaak, of enige andere zekerheden geven.

De vennootschap mag fungeren als holding of

portefeuillevennootschap.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovenstaand doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550,00¬ Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeróepen op de laatste maandag van december om 11 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Bestemming van het resultaat: a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

yoor-

.behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ven de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad



reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vergadering besliste om de huidige zaakvoerder van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Engineering Peerlinck Gert" te ontslaan, te weten de heer Gert Peerlinck, voornoemd.

De vergadering besliste onmiddellijk te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

de Heer Gert Peerlinck, wonende te 9200 Grembergen, Hamsesteenweg 65;

*De vergadering machtigde ondergetekende Notaris tot neerlegging van onderhavig proces-verbaal en de gecoördineerde statuten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De Buitengewone Algemene Vergadering verleende volmacht voor onbepaalde tijd aan Bart Verschelden, accountant Moore

Stephens Verschelden, Mechelsesteenweg 95, 9200

Dendermonde, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende

neerleggingen en/of verklaringen op het

rechtspersonenregister en/of op de griffie en/of Kamer van Ambachten en Neringen en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee worden neergelegd

- afschrift van het proces-verbaal

- verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva per 31 mei 2012



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 14.01.2016 16016-0158-012

Coordonnées
ENGINEERING PEERLINCK GERT

Adresse
HAMSESTEENWEG 65 9200 GREMBERGEN

Code postal : 9200
Localité : Grembergen
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande