EOLUS INDUSTRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EOLUS INDUSTRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.035.648

Publication

02/04/2014
ÿþMcd Waal 11.1

fi 412 ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0882.035.648

Benaming

(voluit) : EOLUS INDUSTRIES in vereffening

(verkort):

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EKELBEKE 90 - 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening - Bijzondere Algemene Vergadering dd. 17/0312014

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 17/03/2014, blijkt ;

EERSTE BESLUIT

De heer Claessens Koen brengt in zijn hoedanigheid van vereffenaar verslag uit over de stand

der rekeningen.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT

Na beraadslaging keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed en geeft

zonder enig voorbehoud décharge aan de heer Claessens Koen, wonende te 9220 Hamme,

Ekelbeke 90, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

Dit besluit wordt met éénparigheld van stemmen goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening afgesloten is en dat bijgevolg

de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard

worden gedurende zeven jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening bij

de heer Claessens Koen wonende te 9220 Hamme, Ekelbeke 90,

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Claessens Koen,

Vereffenaar

11111,11111111111111

V beh aa Bel Staa ICI

VR RE-CHI-BANK

KOPHNEL

2 a NE 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOr:i~F'HE:~1~.=E_

~ ~l tI;,i~I. 2013

D~errieONr?E

V' 11I

beh

aai

Bel

Staa

IY





*13171 46*

Ondernemingsnr : 0882.035.648

Benaming (voluit) : Eolus Industries

" (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ekelbeke 90

9220 Hamme

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering -

overgangsbepalingen - invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de zaakvoerder - aanstelling van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar - aanpassing van enfof wijziging aan de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap - coördinatie - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel IDE, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 16 juli 2013, op 26 ii september 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EOLUS INDUSTRIES", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Ekelbeke 90, ondernemingsnummer 0882.035.648, RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen

Punt 1: Wilziginq boeklaar - wijziging datum iaarvergaderinq - overgangsbepalingen:

-Het boekjaar van de vennootschap vangt voortaan aan op 1 oktober van ieder jaar, om te eindigen op 30 september van elk daaropvolgend jaar.

-Als overgangsmaatregel beslissing dat het huidig boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013, wordt verlengd tot 30 september 2014.

-De datum van de jaarvergadering van de vennoten wordt gewijzigd als volgt: deze vergadering zal voortaan gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december, om 18 uur.

-De eerstvolgende jaarvergadering van de vennoten zal plaatsvinden in het jaar 2014.

Punt 2: Voorstel tot ontbinding van de vennootschap - verslag van het bestuursorgaan bevattende toeljchtinq omtrent het voorstel tot ontbinding - staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2013 - verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief - ontbinding en in vereffeningstelling:

-Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap waarin het voorstel tot ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht, samen met een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2013.

Vervolgens voorlezing van het verslag van Patrick Waltniel, bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 30 juni 2013, opgesteld op 19 september 2013, en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen:

'5. Besluit

in het kader van de procedure van vereffening voorzien in het artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EOLUS INDUSTRIES" te 9220 Hamme, Ekelbeke 90, een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 juni 2013 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van E 546.411, 61 en een eigen vermogen van E 527.693, 74.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, in overeenstemming met de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

staat de toestand van van de Vennootschap getrouw en en juist weergeeft ter voorlichting van de

aandeelhouders in het kader van de besluitvorming betreffende de ontbinding van de vennootschap,

Opgemaakt op 19 september2013

(getekend)

Patrick Waltniel

Bedrijfsrevisor

-Erkenning door de enige vennoot hierbij een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat

van activa en passiva ontvangen te hebben, bijgevolg volledig kennis te hebben van hun inhoud en

hierover geen opmerkingen te hebben.

Voormelde verslagen zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel.

-Na grondig onderzoek van de aan de vergadering voorgelegde verslagen en staat van actief en passief, bevestiging en vaststelling door de instrumenterende notaris dat de vennootschap aile wettelijke formaliteiten en rechtshandelingen heeft vervuld opgelegd in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Beslissing, na kennisname van voornoemde verslagen van het bestuursorgaan en de aangewezen bedrijfsrevisor en voorzegde verklaring van de notaris, om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Punt 3 : Ontslag en kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap:

-Ontslag aan de enige zaakvoerder en kwijtingverlening voor het door hem tot op 26 september 2013 gevoerde bestuur.

-Voor zoveel ais nodig verduidelijking dat de enige zaakvoerder actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar van de vennootschap,

-De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de enige zaakvoerder zal zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan zelfde enige zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat voor wat betreft de periode tussen 26 september 2013 en het definitief worden van zijn ontslag.

Punt 4 : Aan tellin " van een vereffenaar - omschri'vin " van de machten van de vereffenaar: -Beslissing om de hiernavolgende persoon als enige vereffenaar van de vennootschap aan te stellen, met name: de heer CLAESSENS, Koen, geboren te Leuven op 30 juli 1970, met rijksregisternummer 70.07.30-375.50, echtgenoot van mevrouw Ann Anna Henri Stuyven, wonende te 9220 Hamme, Ekelbeke 90.

-Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

-Aan de vereffenaar zijn derhalve aile bevoegdheden toegekend omschreven in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

-De vereffenaar treedt in functie vanaf de bevestiging van zijn benoeming of homologatie door de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

-De in functie getreden vereffenaar dient zich te schikken naar de bepalingen van de artikelen 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

-Beslissing dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Punt 5 : Aanpassing van enlof wiiziginq aan de statuten van de vennootschap om ze in overeenste min " te bren " en met de " enomen beslissin " en en rekenin " houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap - coördinatie statuten:

Ingevolge voormelde genomen beslissingen, waaronder de in vereffeningstelling van de vennootschap, beslissing om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen enlof te wijzigen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, en over te gaan tot de coördinatie ervan:

A) De bestaande tekst van artikel 1 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door de volgende, nieuwe tekst,

"ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap is opgericht onder de naam "EOLUS INDUSTRIES" en is thans in vereffening. Iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden."

B) De bestaande tekst van artikel 4 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door de

volgende, nieuwe tekst:

"ARTIKEL VIER :

De vennootschap bestaat met ingang van 26 september 2013 enkel nog voor haar vereffening."

C) De eerste zin van artikel 16 van de statuten wordt vervangen door de volgende, nieuwe tekst: "ARTIKEL ZESTIEN - BIJEENROEPING:

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand december, om achttien (18) uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten."

D) De eerste zin van artikel 20 van de statuten wordt vervangen door de volgende, nieuwe tekst: "ARTIKEL TWINTIG - BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 7 oktober, om te eindigen op 30 september van ieder jaar."

Punt 6 : Volmacht:

Verlening van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de medewerkers en aangestelden van "Haentjens accountants en belastingconsulenten" en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel.

Michel lde, plaatsvervangend notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- Uitgifte PV van invereffeningstelling

- Verslag bestuursorgaan en bedrijfsrevisor

- Coordinatie van de statuten

- Bevestiging benoeming vereffenaar Rechtbank van Koophandel te Dendermonde dd 18 oktober

2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

behoudctn aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 10.07.2013 13294-0166-012
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 12.07.2012 12295-0015-013
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11356-0385-014
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 02.07.2010 10264-0472-014
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 03.07.2009 09357-0076-014
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 09.07.2008 08391-0222-016

Coordonnées
EOLUS INDUSTRIES

Adresse
EKELBEKE 90 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande