ERGO-ADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERGO-ADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.535.927

Publication

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 28.08.2012 12536-0007-010
28/04/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te mnaken'kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRP - T3A1T



-Luik B.



VAN KOOPHANDEL

1 5. 04. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr ; 3 5 . 911

Benaming

(voluit) : ERGO-ADVICE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorushoeksken 2 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerde notaris Jan Muller te Waasmunster op twaalf april tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

1. a) de Heer Dirk Alex Jozef Leyman (Identiteitskaart nummer 591-1533917-61 - Rijksregister nummer: 56.07.19-417.44), wonend te 9250 Waasmunster, Dorushoeksken 2;

b) Mevrouw Marguerite Julien Paula Vincke (identiteitskaart nummer 591-1458318-25 - Rijksregister nummer: 57.12.23-360.37), wonend te 9250 Waasmunster, Dorushoeksken 2, hebben een Besloten Vennootschap metl Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "ERGO-ADVICE", met maatschappelijke zetel te 9250'i Waasmunster, Dorushoeksken 2.

2. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1. Voeren van kleinhandel in kantoormaterieel en  meubilair, met inbegrip van computers, randapparatuur en

software in al dan niet gespecialiseerde winkels;

2.Voeren van kleinhandel in medische en orthopedische artikelen in al dan niet gespecialiseerde winkels;

3. Geven van beroepsopleiding en overige vormen van onderwijs, in de meest ruime betekenis in het kader van " de ergonomie;

4. Instaan voor overige menselijke gezondheidszorg, n.e.g.;

5. Exploiteren van sauna's, solaria, baden, enz.;

6. Verstrekken van overige persoonlijke diensten;

7. Voeren van overige detailhandel in nieuwe artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.;

8. Reproduceren van opgenomen media in het kader van de activiteiten van de onderneming;

9. Vervaardigen van kantoor- en winkelmeubelen en van andere meubelen, n.e.g;

10. Actief zijn in de handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren;

11. Actief zijn in de handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen en in goederen, algemeen assortiment;

12. Voeren van groothandel in computers, randapparatuur en software;

13. Voeren van groothandel in kantoormeubelen;

14. Voeren van groothandel in anderc kantoormachines en kantoorbenodigdheden, met uitzondering van computers en randapparatuur;

15. Voeren van niet gespecialiseerde groothandel;

16. Voeren van activiteiten van uitgeverijen van boeken, tijdschriften, computer-spellen en software in het: kader van de activiteiten van de onderneming;

17. Voeren van handel in eigen onroerend goed, evenals de verhuur en de exploitatie van eigen of geleasd: residentieel en niet-residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen, met inbegrip van eigen terreinen

18. Uitoefenen van de activiteiten van overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer en op het gebied van bedrijfsvoering, meer bepaald in het kader van de activiteiten van de onderneming

19. Verlenen van overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. in het kader van de activiteiten van de onderneming;

20. Verzorgen van de reparatie van computers en randapparatuur en meubelen en stoffering in het kader van de: activiteiten van de onderneming.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks off onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

ll1l 1111101fl 11111 111l im 11111illhlffl 1111

" 11066686"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van-derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak. "

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestigduizend euro (E 60.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoor-digen.

5. Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven als volgt:

a. door de Heer Dirk Leyman, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van negenen-twintigduizend

vierhonderd euro (E 29.400,00).

Hiervoor worden hem tweehonderd vierennegentig (294 ) aandelen toegekend.

b. door Mevrouw Marguerite Vincke, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van dertigduizend zeshonderd euro (E 30.600,00).

Hiervoor worden haar driehonderd en zes (306) aandelen toegekend.

6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt lot statutair zaakvoerder benoemd: Mevrouw Marguerite Julien Paula Vincke (Rijksregister nummer 57.12.23-360.37), wonend te 9250 Waasmunster, Dorushoeksken 2.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegen-woordigt de vennootschap jegens derden en in rechte al s eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd

, ~r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

gelegd krachtens een rechterlijke beslissing: 1n .deze gevallen worden de opmerkingen van de-accountant meegedeeld aan de vennootschap.

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

8) De jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien mei op het uur zoals in de oproeping bepaald. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

9) De zaakvoerder heeft beslist om, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen en dit vanaf één januari tweeduizend en elf.

Bijgevolg, worden de ondertekenaars van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid in hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

10) De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Debbaut Rudy, accountant-belastingconsulent ingeschreven bij het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kantoor houdende te 9250 Waasmunster, Nijverheidslaan 132, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Onder-nemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend

Jan Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato twaalf april tweeduizend en elf.

J

Coordonnées
ERGO-ADVICE

Adresse
DORUSHOEKSKEN 2 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande