ERIC WILSSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERIC WILSSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.435.770

Publication

21/10/2013
ÿþc mod 11.1

tri

bi

g

E St

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECH-i i3ANK VAN KOOPHANDEL

-3 OKT, 2013

DEN U~t~eMC~NDE

rtE

MONITE L R BELGE

14 -1

ELGISCH S

TAATSBLA':

d- 2013

8131597

ell

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0435.435.770

Benaming (voluit) : ERIK W1LSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Samelstraat 17

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : BVBA: vervroegde ontbinding - ontslag zaakvoerder - sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op zevenentwintig september tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERIC WILSSEKS" met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 17 (de vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-waas op 29 september 1988, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 oktober 1988 onder nummer 1988-10-25/141; de statuten van de vennootschap werden nadien gewijzigd blijkens proces-verbaal verfeden voor notaris Vincent Lesseliers te Beveren op 8 november 2012, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 november daarna onder nummer 12192770), RPR Dendermonde, B.T.W-nummer BE 435.435.770, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 20 september 2013.

De voorzitter zet uiteen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERIC WILSSENS" niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben of ontplooien.

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast dat de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap derhalve wenselijk is. Dat de vereffening van gemelde vennootschap "de facto" bewerkstelligd werd door zijn zaakvoerder en dat gemelde vennootschap thans als volledig vereffend beschouwd moet worden.

De vergadering stelt met éénparigheid van stemmen vast dat mevrouw Bolssens Bemadette ontheven dient te worden van haar taak als zaakvoerder, en dat de rekeningen van de vennootschap dienen goedgekeurd te worden zodat kwijting kan verleend warden over het mandaat als zaakvoerder.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit.

De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de vergadering, voorlezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Jeroen Verslype, dd. 26 september 2019 betreffende de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Eric Wilssens BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 20 september 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van 227.489,13 EUR en een netto-actief van 226.289,13 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar."

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Derde besluit.

De vennoten verklaren dat er geen jaarrekening meer zal worden opgemaakt vermits de vennootschap is ontbonden voor het einde van het boekjaar.

Vierde besluit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

à " . mod 11.1



De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot vervroegde ontbinding van de vennootschap, en dit te rekenen van heden.

Vijfde besluit

De vergadering stelt éénparig vast dat de vennootschap vóór haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door mevrouw Boissens Bernadette voornoemd. Zij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van haar taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

Zesde besluit

De vergadering verzaakt met éénparigheid van stemmen aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en alle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

Zevende besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om mevrouw Bolssens Bernadette te ontheffen van haar taak als zaakvoerder van de vennootschap en er wordt haar volledige kwijting verleend over haar mandaat als zaakvoerder en dit op basis van de staat van activa en passiva van 20 september laatst. De vergadering neemt kennis van het overlijden van de heer Wilssens Eric, en verleent hem volledige kwijting over zijn mandaat als zaakvoerder en dit op basis van de staat van activa en passiva van 20 september laatst.

Achtste besluit

De vergadering stelt vast te voldoen aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 W.Venn. om de ontbinding en de vereffening in één akte te laten plaatsvinden, vermits:

1° er geen vereffenaar werd aangeduid;

2° er luidens de staat van activa en passiva geen passiva meer zijn;

30 alle aandeelhouders of vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De voorzitter van de vergadering geeft voorlezing van het verslag van 20 september 2013 over de afsluiting van de vereffening van de vennootschap. De vennoten erkennen een kopie van dit verslag ontvangen te hebben, Dit verslag wordt neergelegd bij het bureau van de vergadering.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffening als beëindigd kan beschouwd worden en hierbij wordt afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang van heden.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden in de woonplaats van mevrouw Bolssens Bernadette, zijnde 9120 Sint-Gillis-Waas, Kronenhoekstraat 5 bus 4.

Negende besluit

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan EY Fiduciaire BCVBA, Bellestraat 30 te 9100 Sint-Niklaas, BTW BE 0430.543.012, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen en het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de B.T.W.-administratie.

Alle besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Vincent Lesseliers, Notaris te 9120 Beveren. - de expeditie van de akte

Neergelegde stukken: -verslag zaakvoerder

- verslag revisor

} Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2012
ÿþmodfL1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1)11I 1I tI) I1I 11 1 II11 II 'ifli

*izisa~~o"

Ondernemingsnr; BE0435.435.770

Benaming (voluit) : ERIC WILSSENS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Samelstraat 17

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats

e " Beveren op acht november tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERIC WLSSENS", met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 17, RPR Dendermonde  BTW BE BE0435.435.770 (vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet met standplaats Sint-Gillis-Waas op 29 september

e 1988, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 oktober 1988 onder nummer

1988-10-25/141, nadien niet gewijzigd), volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit - zetel.

Aanpassing van artikel 3 van de statuten aan het huidig adres van de vennootschap waarbij

het huisnummer 19 vervangen wordt door nummer 17, zodat artikel 3 voortaan luidt als volgt :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 17, maar:

mag naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder, bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

"Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder mag de vennootschap in België of

in het buitenland, bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten."

00

Tweede besluit - kapitaal.

a) Omzetting van de bestaande 750 aandelen met een nominale waarde van duizend frank

Gd per aandeel, in 750 aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/zevenhonderdvijftigste deel van het kapitaal.

b) Uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro, dat vervolgens achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) bedraagt.

ri c) Artikel vijf van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien

duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 «, vertegenwoordigd door

zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, waarbij elk aandeel

één/zevenhonderdvijftigste deel van het kapitaal vertegenwoordigt."

Derde beslûit - boeklaar.

Verlenging van het lopend boekjaar tot dertig september tweeduizend en dertien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat voortaan in op één oktober en eindigt op dertig

september van elk jaar.

Artikel 18 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september

. van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de'

zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit balans, de resultatenrekening en de

toelichting."

Vierde besluit  iaarvergaderinq.

De jaarvergadering zal voortaan plaatsvinden op de eerste zaterdag van de maand maart

om tien uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend veertien.

-~_- Artikel 16 van de statuten luidt voortaan als volgt:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M mari 11.1

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



"De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald.

Deze vergadering zal ondermeer tot dagorde hebben

Bespreking van het verslag van de zaakvoerder over het verlopen boekjaar, de bespreking van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder en eventueel de benoeming en herbenoeming van de zaakvoerder."

De laatste alinea van artikel 16 wordt geschrapt.

Vijfde besluit - Vervanging verwijzingen.

Vervanging van de verwijzing naar de gecoördineerde wetten op de É handelsvennootschappen door een verwijzing naar het Wetboek van Vennootschappen in artikel 8, 17 en artikel 22 van de statuten. in artikel 4 wordt de verwijzing naar het Burgerlijk Wetboek géschrapt.

Zesde besluit  Ontslag  benoeming zaakvoerder.

-Ontslag door de statutaire zaakvoerder : de heer WILSSENS Eric Alfons Maria, geboren te Antwerpen op negenentwintig juni negentienhonderd zevenenvijftig, wonend te 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 17.

Artikel 14 van de statuten luidt voortaan als volgt :

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, als dan niet vennoten.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of laten volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.".

-De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder: mevrouw BOLSSENS Bernadette Maria, geboren te Sint-Gillis-Waas op zes mei negentienhonderd achtenvijftig, wonend te 9170 Sint-Gillis-Waas, Samelstraat 17, en de heer WILSSENS Eric voornoemd die deze benoeming aanvaard hebben en verklaard hebben dat er tegen hen geen beroepsverbod werd uitgesproken. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Zevende besluit - coördinatie statuten

Opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

Alle besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL







Notaris Vincent Lesseliers

Te 9120 Beveren









Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 11.07.2012 12281-0546-014
26/07/2011 : BL046297
27/07/2010 : BL046297
03/07/2009 : BL046297
30/06/2008 : BL046297
23/07/2007 : BL046297
05/07/2006 : BL046297
07/07/2005 : SN046297
08/07/2004 : SN046297
08/08/2003 : SN046297
06/07/2001 : SN046297
01/07/2000 : SN046297
03/07/1999 : SN046297
08/02/1989 : SN46297
25/10/1988 : SN46297

Coordonnées
ERIC WILSSENS

Adresse
SAMELSTRAAT 17 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande