ERIK COOSEMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERIK COOSEMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.045.455

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0383-010
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 04.06.2013 13154-0317-010
06/12/2012
ÿþVoor-hehoaden

aan het

Belgisch Staatsbtad

Mod PDF 11,1

eiff2l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;TL-7;771,i

VAN i;Ot;i`s~`At T,'EL

2 7 NOV. 2012

~ Q'ENDERI'tilONDE

t"arlffte-

" iaiv~aio

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onze-Lieve-Vrouwkerkplein 25, 9200 Dendermonde, België

(volledig edres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst:

De bijzondere algemene vergadering samengekomen op 6 november 2012 heeft met éénparigheid van stemmen het volgende beslist :

De maatschappelijke zetel vanaf 1 december 2012 te verplaatsen naar Viassenbroek 18 9200 Dendermonde

Coosemans Erik

zaakvoerder

0838.045.455

Erik Coosemans

Op de watste blz. váril_üik e vermeiden : 'Recto : Náarr"ï ëri lirodc ánighërd'van aë rnstrümentererid notaris."fieilf van de perso(o)n{én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Le vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

25/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304634*

Neergelegd

20-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Erik Coosemans

0838045455

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk SERESIA te Overpelt op twintig juli tweeduizend elf, dat door de hierna vermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Erik Coosemans werd opgericht waarvan hierna de modaliteiten volgen:

De heer COOSEMANS Erik Rosina Alfred Lucien, geboren te Vilvoorde op achtentwintig augustus duizend negenhonderdtweeënzestig, van Belgische nationaliteit, en zijn echtgenote, mevrouw CALLENS Karolien Marie Frederica, geboren te Gent op vijftien februari duizend negenhonderdtweeënzestig, van Belgische nationaliteit, samenwonende te 9200 Dendermonde, Onze Lieve Vrouwkerkplein (DEN)- 25. Verklarende gehuwd te zijn onder wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract.

OPRICHTING.

De comparanten verklaren dat tussen hen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  Erik Coosemans wordt opgericht, voor onbepaalde tijd en welke begint te lopen vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Onze Lieve Vrouwkerkplein (DEN) 25. Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele maatschappelijk kapitaal geplaatst is en dat het ten bedrage van zesduizendtweehonderd euro (6.200,00 EUR) volstort werd door inbreng in speciën: a) door de heer COOSEMANS Erik, voormeld, onderschreven voor zestienduizend zevenhonderdveertig euro (16.740,00 EUR) en volstort voor vijfduizend vijfhonderdtachtig euro (5.580,00 EUR); b) mevrouw CALLENS Karolien, voormeld, onderschreven voor duizend achthonderdzestig euro (1.860, EUR) en volstort voor zeshonderdtwintig euro (620,00 EUR). Hetzij in totaal onderschreven voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en volstort voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). VERGOEDING VOOR DE INBRENG.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden aan de comparanten honderd (100) volgestorte aandelen toegekend, te weten: a) aan de heer COOSEMANS Erik, voormeld, negentig (90) aandelen; b) aan mevrouw CALLENS Karolien, voormeld, tien (10) aandelen. Hetzij in totaal honderd (100) aandelen. De comparanten verklaren ieder afzonderlijk deze vergoeding voor hun inbreng te aanvaarden.

STATUTEN.

Vervolgens hebben de comparanten mij, Notaris, verzocht akte te nemen van de statuten van de vennootschap die zij als volgt vastleggen:

Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke benaming luidt:  Erik Coosemans".

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde, Onze Lieve Vrouwkerkplein (DEN) 25.

Artikel 4.

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel: Het oprichten van een handelsagentuur in België en buitenland

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9200 Dendermonde, Onze Lieve Vrouwkerkplein (DEN) 25

Onderwerp akte: Oprichting

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

met name onder andere West-Europa met als doel representatie en verkoop van Fast Moving Consumer Goods, decoratieartikelen, geschenkartikelen, confiserie, artikelen bloemisterij aan groot- en kleinhandel, tuincentra en winkelketens. Commerciële buitendienst en ondersteuning binnendienst van de opdrachtgevers (vertaalwerk, redigeren van teksten/artikels, contacten met cliënteel). Presentatie van beurzen in binnen- en buitenland. Ontvangst, logies, public relations van en voor bezoekend cliënteel. Deelname aan handels- en buitenlandse inkoopreizen, beurzen. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algmeen bestuur. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met hare staat. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschooten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijk beperkingen terzake. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 16.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering stelt hun aantal vast. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerders. Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering. Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen. Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

Artikel 20.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 22.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om tien (10) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 25.

Elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris wordt ten minste vijftien dagen voor de vergadering, opgeroepen tot de algemene vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 28.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 31.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 32.

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte delgingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 33.

In geval van vroegtijdige ontbinding, uit welke oorzaak of op welk ogenblik ook, zullen de fungerende zaakvoerder of zaakvoerders als vereffenaars optreden, tenzij de algemene vergadering van aandeelhouders één of meer andere vereffenaars zou aanduiden, waarvan zij alsdan de bevoegdheden en vergoedingen bepaalt. Het netto-actief na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of na consignatie van wat voor de aanzuivering vereist is, zal eerst worden aangewend tot terugbetaling van het gestorte en niet gedelgde bedrag van de aandelen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate zijn afbetaald, zullen de vereffenaars, voor elke verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in kontanten in voordeel van de aandelen die in hogere mate werden afbetaald. Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld worden verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

De oprichters nemen vervolgens volgende beslissingen:

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, datum waarop de vennootschap volgens de oprichtingsakte begint te werken en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf. 2. De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen alle verbintenissen en overeenkomsten te bekrachtigen, welke gesteld werden voor de vennootschap in oprichting en vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid. Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten. 3. Zij beslissen het aantal zaakvoerders vast te stellen op één, en benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer COOSEMANS Erik Rosina Alfred Lucien, wonende te Dendermonde, Onze Lieve Vrouwkerkplein 25. 4. Zij stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen. 5. Zij beslissen dat het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is. 6. De oprichters verklaren een bijzondere volmachte te verlenen aan  De Meester Consultants , vertegenwoordigd door haar bestuurder de heer De Meester Luc, of diens subgedelegeerde, teneinde nu en in de toekomst, in naam en voor rekening van de vennootschap (inclusief hoegenaamde stukken te ondertekenen): - alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijving en/of wijziging te vorderen in de Kruispuntbanken via de tussenkomst van een ondernemingsloket; - alle formaliteiten te vervullen bij het bestuur van de B.T.W ..

AANVAARDING EN BENOEMING.

Nadat ondergetekende Notaris aan de comparant kennis heeft gegeven van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, verklaart de heer COOSEMANS Erik, voornoemd, benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, deze functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Voor ontledend uitreksel.

Samen hiermee neergelegd : expeditie van de akte

Mtr Dirk Seresia

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 18.06.2015 15188-0101-011
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 14.06.2016 16184-0252-011

Coordonnées
ERIK COOSEMANS

Adresse
VLASSENBROEK 18 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande