ERNST & YOUNG ACCOUNTANCY SERVICES

BV CVBA


Dénomination : ERNST & YOUNG ACCOUNTANCY SERVICES
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 478.841.686

Publication

06/11/2014
ÿþMaa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi...._ " - . kte

i 11 I II I AI

*14203362*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.841.686

Benaming

(voluit) : Ernst & Young Accountancy Services

Rechtsvorm : Cooperatiëve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Moutstraat 54, 9000 Gent

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Op 24 oktober 2014 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de vennootschappen in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld. Hierna volgt de toelichting hieromtrent.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn :

1. De cooperatiëve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Ernst & Young Fiduciaire [Al, gevestigd

te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2.

Deze vennootschap is opgericht krachtens akte verleden voor Meester Jean-Philippe Lagae, Notaris te,

Brussel op zevenentwintig februari negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad van achttien maart daarna, onder nummer 870318-156.

Het ondernemingsnummer van deze vennootschap is 0430.543.012 en zij is geregistreerd als B.T.W.-

belastingplichtige onder nummer BE 430543012,

Zij wordt hierna genoemd "ovememende vennootschap".

Namens haar tekent:

De heer Yves tiberghien, Voorzitter van de Raad van Bestuur

2. De cooperatiëve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Ernst & Young Accountancy Services:

[B], gevestigd te 9000 Gent, Moutstraat 54.

Deze vennootschap is opgericht onder de benaming "Grant Thomton Accountancy" bij akte verleden voor

Meester Rudy Vermander, Notaris te Evergem op achttien november tweeduizend en twee, bekendgemaakt in

` de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van twee december daarna, onder nummer 20121202/144394.

Het ondernemingsnummer van deze vennootschap is 0478.841.686 en zij is geregistreerd als B.T.W.-

belastingplichtige onder nummer BE 478841686

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekent:

De heer Yves tiberghien, Voorzitter Raad van Bestuur

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door overneming te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 693 en volgende van het; Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de; bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om; tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en; leggen zij bij deze het FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat

a) De fusie zal worden doorgevoerd tussen :

1. De cooperatiëve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, [A], gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, die naar luid van artikel 3 der statuten nagemeld doet heeft :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

"[De vennootschap heeft tot doel voor gemeenschappelijke rekening van de vennoten, aile diensten te verlenen die verenigbaar zijn met de uitoefening van de werkzaamheden van een accountant.

Zij kan, in België en daarbuiten, alle verrichtingen doen die rechtstreeks verband houden met haar doel of er de verwezenlijking van vergemakkelijken of ontwikkelen. Zij kan onder meer elke samenwerkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant.

Zij kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anders, belangen hebben in iedere bestaande of op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel verenigbaar is met de hoedanigheid van een accountant.]"

2. De cooperatiëve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, [B], gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 die naar luid van artikel 3 der statuten nagemeld doel heeft

"[De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant zowel als van belastingconsulent, zoals omgeschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant

1.1-let nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2.De expertise, zowel privé als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3.1-let organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4.Het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5.Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld sub 6) of, waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen verricht;

6.1-let uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in sub 1) tot en met 5), en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorgehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1.Het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2.1-let bijstaan van belastingplichten bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3.1-let vertegenwoordigen van belastingplichten.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachten de Wetboek van Vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant of belastingconsulent die is ingeschreven op de deellijst van externe accountants of belastingconsulenten,

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen. ]"

De sub 1 genoemde vennootschap, zal ais overnemende vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de over te nemen vennootschap is.

b) De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

Er bestaan 5686 aandelen in de over te nemen vennootschap.

Aan de houders van de aandelen in de over te nemen vennootschap worden in totaal 53 of per aandeel circa 0,009 aandelen van de overnemende vennootschap uitgereikt,

Overeenkomstig artikel 703 § 2 Wetboek van Vennootschappen worden geen aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap aan de houders van de aandelen in de over te nemen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf.

c) De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden als volgt toegekend:

Binnen de 10 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad tekent de

gedelegeerde van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de

overnemende vennootschap de volgende gegevens aan :

- de identiteit van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerde namens de overnemende vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

d) De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf één (1) juli tweeduizendveertien.

e) Vanaf één (1) juli tweeduizendveertien worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van onze (overnemende) vennootschap.

f) Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend anders dan de verdeling van de stemrechten zoals voorzien conform artikel 26 van de statuten. Aangezien dezelfde verdeling en categorie van aandelen bestaan in de overnemende en over te nemen vennootschappen zullen de vennoten van de over te nemen vennootschap aandelen van dezelfde categorie in ruil krijgen en derhalve zullen zij dezelfde rechten behouden.

g) Aan de bestuurders van de overnemende en over te nemen vennootschappen wordt geen bijzonder , voordeel toegekend.

h) de fusie door overneming tussen de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap,

geschiedt met toepassing van:

- artikel 117 paragraaf 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 en volgende van het Wetboek der inkomstenbelastingen;

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven in de Vennootschappenwet en de statuten.

De overnemende vennootschap zal een beroep doen op de commissaris BDO Bedrijfsrevisoren CVBA, , vertegnwoordigd door mevrouw Veerle Catry, om een inbrengverslag uit te brengen,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschappen terugkrijgt

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is éénendertig december tweeduizendveertien,

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 24 oktober 2014.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens alle raden van bestuur getekende exemplaren te hebben ; ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen

Yves tiberghien

Bestuurder

Voorzitter Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 29.01.2014 14018-0477-038
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 29.12.2014 14709-0535-037
08/08/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MW 2.1

"-end. " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!III Il Hi Mil li I 11111 l! I Iil1 Il

*13124645* Hill

Ondernemingsnr : 0478.841.686

Benaming

(voluit); Ernst & Young Accountancy Services

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Moutstraat 54, 9000 Gent

Onderwerp akte Benoeming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de Schriftelijke Bijzondere Algemene Vergadering zoals vastgesteld op 1B juni 2013:

1.De Algemene Vergadering benoemt BDO Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry, als commissaris van de Vennootschap en dit voor een periode van 3 jaar met ingang van het boekjaar dat afsluit op 30 juni 2013 tot aan de jaarvergadering die zal oordelen over het boekjaar dat afsluit op 30 juni 2015.

2.De Algemene Vergadering benoemt de heer Yves tiberghien tot voorzitter van de Raad van Bestuur en dit voor onbepaalde duur.

Yves tiberghien

Bestuurder

. . __  _____ .............. .  . , . ..

Op de laatste blz, van iLuik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013
ÿþmod111

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N'1E~T~~;~t..~~ ~..~

? º%~ ~'.~i~~ ~~~

VAN

lie_ ~r~

Ondernemingsnr : 0478.841.686

Benaming (voluit) : Ernst & Young Accountancy Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moutstraat, 54

9000 Gent

Onderwerp akte :OPDELING VAN DE AANDELEN IN KLASSEN VAN AANDELEN - OMZETTING IN EEN COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURSORGANEN

Het proces-verbaal opgesteld op achttien juni tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT,

geassocieerd notaris te Brussel, luidt als volgt :

"Op heden, achttien juni tweeduizend dertien.

Te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11.

Voor mil. Meester Eric SPRUYT Geassocieerd Notaris te Brussel,

WORDT GEHOUDEN:

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Accountancy Services",

waarvan de zetel gevestigd is te Moutstraat 54, 9000 Gent, hierna "de Vennootschap" genoemd.

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De Vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Meester Rudy Verniander, notaris te Evergem,

op 18 november 2002, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 december daarna, onder

nummer 20021202114394

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door Meester

Peter Van Melkebeke, geassocieerd notaris te Brussel, op 12 november 2012 bekendgemaakt in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad van 29 november daarna, onder nummer 201211291193575.

De Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0478.841.686.

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer CLEMENT Steven Théo Johanna,

wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Koninginneoord, 11, in het kader van deze akte woonstkeuze doend

ten kantore van Ernst & Young, te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem.

Er wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING -AANWEZIGHEIDSLIJST

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten die verklaren het volgend aantal

aandelen te bezitten:

1. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Ernst & Young Accountants", met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, met ondernemingsnummer 0423.360.260, die verklaart 184 aandelen te bezitten

2. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Ernst & Young Fiduciaire", met maatschappelijke zetel te De Kieetlaan 2, 1831 Diegem, met ondernemingsnummer 0430.543.012, die verklaart 1 aandeel te bezitten

3. de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Special

Business Services", met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, met

ondernemingsnummer 0471.938.850", die verklaart I aandeel te bezitten

Totaal : 186 aandelen

Vertegenwoordiging - Volmachten

Alle vennoten zijn vertegenwoordigd door de heer CLEMENT Steven, die handelt in hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens drie (3) onderhandse volmachten die aan dit proces-verbaal gehecht blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mac! 11.1

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris authentiek vast te stellen hetgeen volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1. Opdeling van de aandelen in klassen van aandelen.

2. Bijzonder verslag dat het voorstel tot omzetting toelicht opgesteld door het bestuursorgaan waarbij de staat van activa en passiva van de Vennootschap per 31 maart 2013 tweeduizend dertien is gevoegd, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen.

3. Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

4. Omzetting van de juridische vorm van de Vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5. Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten.

6. Ontslag en benoeming van bestuursorganen.

7. Volmacht voor de coördinatie van statuten.

8. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

9. Volmacht voor de formaliteiten.

Il. Oproepingen

Il Met betrekking tot de vennoten

Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

2! Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden

De enige zaakvoerder heeft schriftelijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen. Dit document werd door de voorzitter aan ondergetekende notaris vertoond die het vervolgens opnieuw overhandigde met het oog op de bewaring van het origineel door de Vennootschap in haar archieven.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch een commissaris, noch houders van obligaties op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

Dezelfde persoon heeft in voormeld document tevens verzaakt aan de toezending van de stukken die hem ter beschikking mceten worden gesteld overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

111. Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere rechtsvorm mag aannemen.

1V. In toepassing van artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen, kan deze vergadering alleen dan op geldige wijze over de voorgestelde omzetting beraadslagen wanneer de aanwezigen niet alleen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, maar ook de helft van het totale aantal effecten die het kapitaal niet vertegenwoordigen (winstbewijzen) en is de omzetting alleen dan aangenomen wanneer zij tenminste vier vijfden van de stemmen heeft verkregen.

V. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vernield, verklaren dat de aandelen waarmee ze deelnemen aan deze buitengewone algemene vergadering niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving noch van enige andere beperking die de vrije uitoefening van hun stemrecht zou beletten.

BERAADSLAGING -BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING: Opdeling aandelen in klassen van aandelen

De vergadering beslist de aandelen op te delen in klassen van aandelen, zijnde klasse A en klasse B. De vergadering beslist dat de huidige aandelen allen tot de categorie A zullen behoren.

De vergadering zal de statuten in die zin aanpassen, zoals aangenomen in de nieuwe tekst van statuten, zoals hierna hernomen.

TWEEDE BESLISSING  Omzetting

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op eenentwintig mei tweeduizend dertien, dat het voorstel tot omzetting toelicht, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te The Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, 1935 Zaventem, vertegenwoordigd door Mevrouw Veerle Catry, opgesteld op drie juni tweeduizend dertien, over de staat van activa en passiva van de Vennootschap afgesloten op eenendertig maart tweeduizend dertien, beiden opgemaakt in toepassing van artikelen 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals vernield, verklaren voorafgaand aan deze vergadering een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen, evenals van hun bijlagen, en er kennis van te hebben genomen, Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

« Besluit

Op de laatste blz. van Lunk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mot' 11.1

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Ernst & Young Accountancy Services BVBA werd opgesteld,

' Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 24.651,93 EUR en is groter dan het maatschappelijk

kapitaal van 18.600, 00 EUR vernield in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in

het kader van de omzettingsvenichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van

de voorgenomen omzetting van de Ernst & Young Accountancy Services BVBA in een CVBA en mag niet voor

andere doeleinden worden gebruikt.

Zaventem, 3 juni 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle Catry»

Neerterlging

Het veralag van het bestuursorgaan waarbij de staat van activa en passiva is gevoegd bewaard in het dossier

van de notaris.

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van deze akte en de volmachten neergelegd

worden in het dossier van de Vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Beslissing tot omzetting

De vergadering beslist de rechtsvorm van de Vennootschap om te zetten zonder verandering van

rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

gehouden, voortzetten.

De codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0478.841.686

waaronder de Vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de Vennootschap afgesloten op

eenendertig maart tweeduizend dertien.

De vergadering beslist eveneens de aandelen op te delen in categorieën van aandelen, zijnde aandelen van

categorie A en aandelen van categorie B. De bestaande aandelen zullen tot de categorie A behoren.

DERDE BESLISSING - Aanneming van een nieuwe tekst van statuten

De vergadering beslist, als gevolg van de omzetting van de Vennootschap in een coöperatieve vennootschap

niet beperkte aansprakelijkheid een volledige nieuwe tekst van statuten aan te nemen, waarvan hierna een

uittreksel volgt:

Rechtsvorm -- Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de vorm van een cooperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid met als naam: "Ernst & Young Accountancy Services'.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Moutstraat 54.

Doel

De vennootschap heeft fol doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant zowel als

van belastingconsulent, zoals ongeschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 apr111999 betreffende

de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant:

1. het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2, de expertise, zowel privé als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3. het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4. het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5, het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij

de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld sub 6) of, waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht;

6. het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld sub 1) loten met 5), en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorgehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

1. het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2. het bijstaan van belastingplichten bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3. het vertegenwoordigen van belastingplichten.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant of belastingconsulent die is ingeschreven op de deellijst van externe accountants of belastingconsulenten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11 1

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere ander manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden warden door besluit van de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen voor de wijzigingen van de statuten.

Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van honderd euro (EUR 100).

Het huishoudelijk reglement voorzien in artikel 30 zal het bedrag en de modaliteiten van volstorting van het in te schrijven kapitaal bepalen.

Kapitaalverhoging en -vermindering

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding van een vennoot of inschrijving op bijkomende aandelen door een bestaande vennoot, respectievelijk door uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen behoeven geen statutenwijziging doch worden aangetekend in hef aandelenregister.

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend zes honderd (EUR 18.600). Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging of -vermindering.

De vennoten kunnen de gestorte gelden niet terugnemen, behalve in geval van uitsluiting of uittreding van een vennoot of wanneer een bestaande vennoot aandelen terugneemt zonder de vennootschap te verlaten als vennoot.

Aard van de aandelen -- Klassen van aandelen

De aandelen zijn op naam.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twee klassen van aandelen: Klasse A aandelen en Klasse B aandelen. Op het moment van uitgifte van nieuwe aandelen, bepaalt het orgaan dat zich uitspreekt over de uitgifte tot welke klasse de nieuwe aandelen behoren.

Er wordt een aandelenregister gehouden overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandelen kunnen slechts aan vennoten worden overgedragen mits de voorafgaande goedkeuring van de overdracht door de algemene vergadering.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele titularis voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien er meerdere eigenaars bestaan voor eenzelfde aandeel, of indien een aandeel het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of een vruchtgebruik, kan de vennootschap de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden rechten opschorten tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangesteld, hetzij door de verschillende mede-eigenaars, hetzij door de naakte eigenaar en de vruchtgebruiker, hetzij door de pandhoudende schuldeiser en de pand verstrekkende schuldenaar.

Toetreding van een vennoot

Bij toetreding van een vennoot dient er steeds voor zorg gedragen te worden dat de meerderheid van de stemrechten steeds in het bezit moet zijn van accountants en belastingconsulenten, leden van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

Om de hoedanigheid van vennoot te verkrijgen als natuurlijke persoon of rechtspersoon moet men aangenomen worden door de algemene vergadering.

De vergadering stelt de financiële voorwaarden van toetreding vast.

De vennoten moeten inschrijven op minstens één aandeel van de vennootschap met dien verstande dat deze inschrijving de aanvaarding van de statuten, van het huishoudelijk reglement en van de besluiten genomen door de algemene vergadering en de raad van bestuur in zich houdt.

De aanvaarding van een vennoot wordt vastgesteld door het aanbrengen van de handtekening van het lid en de datum van zijn/haar aanvaarding in het aandelenregister.

Van die inschrijving wordt een certificaat afgegeven aan de vennoot in de vorm voorgeschreven door de wet.

Uittreding van een vennoot

Een vennoot mag enkel tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden uit de vennootschap.

Behoudens afwijkende beslissing van de raad van bestuur, is de ontslaggevende vennoot ertoe gehouden de voorzitter van de raad van .bestuur van zijn/haar ontslag op de hoogte te brengen, minstens zes maanden op voorhand, bij aangetekend schrijven.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

m o d 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In het kader van voormeld ontslag verbindt de ontslagen vennoot zich ertoe bovendien alle maatregelen te nemen ter behartiging van de belangen van de vennootschap vanaf het ogenblik van het gegeven ontslag. Uitsluiting van een vennoot

ledere vennoot kan worden uitgesloten om een van de volgende redenen:

1.1.1 om een gegronde reden;

1.1.2 wegens niet-naleving van onderhavige statuten of van het huishoudelijk reglement;

1.1.3 in geval van wijziging van de controle over deze vennoot, indien de vennoot een rechtspersoon

is;

1.1.4 in geval de vennoot niet langer de voorwaarden vervult die zijn vermeld in artikel 8 om een

vennoot te worden.

Het besluit tot uitsluiting wordt genomen door de algemene vergadering. Het besluit wordt hoofdelijk per vennoot genomen.

De vennoot over wiens uitsluiting men wenst te besluiten, moet worden verzocht zijn/haar opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan de algemene vergadering, binnen één maand na de ontvangst van een aangetekende brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting.

indien de vennoot daarom verzoekt in het geschrift dat zijn/haar opmerkingen bevat, moet hij/zij door de algemene vergadering die zich uitspreekt over de uitsluiting worden gehoord.

Elk besluit tot uitsluiting wordt met redenen omkleed.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal dat wordt opgemaakt en getekend door de raad van bestuur. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister.

Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen, bij een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

Gevolgen van het vertrek als vennoot

De uitgetreden of uitgesloten vennoot en de rechtverkrijgenden van een vennoot kunnen de ontbinding van de vennootschap niet uitlokken noch enige aanspraak op haar activa maken.

De vennoot die om het even welke reden ophoudt deel uit te maken van de vennootschap of zijn/haar rechtverkrijgenden kunnen slechts aanspraak maken op terugbetaling in speciën van de nominale waarde van de aandelen die zij onderschreven hebben, met uitsluiting van alle rechten op reserves, behoudens andersluidende beschikking genomen door de algemene vergadering.

De terugbetaling van de waarde van een aandeel, alsook van de eventuele voorschotten die de vennoot aan de vennootschap heeft toegestaan, heeft plaats zes maanden nadat de vennoot de vennootschap verlaten heeft, behoudens andersluidende beschikking genomen door de algemene vergadering.

De terugbetaling van de aandelen wordt echter opgeschort indien deze terugbetaling tot gevolg zou hebben het netto-actief beneden het bedrag van het minimum kapitaal te brengen voorzien bij artikel 6. De schorsing neemt een einde zodra de terugbetaling kan geschieden zonder dat minimum kapitaal aan te spreken. Beperkte aansprakelijkheid

De vennootschap is met beperkte aansprakelijkheid,

Zij is slechts gehouden ten belope van haar maatschappelijk vermogen. De vennoten zijn slechts gehouden ten belope van hun inbrengen.

Elke vennoot is aansprakelijk ten belope van zijn/haar inbrengen voor de aandelen waarop hij/zij heeft ingeschreven, zonder mogelijke hoofdelijkheid tussen de vennoten.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet vennoten. De meerderheid van de bestuurders moet lid zijn van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

Door de aanvaarding van hun mandaat, verbinden de bestuurders die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten zich er uitdrukkelijk toe de professionele regelen en de deontologie van toepassing op de boekhoudkundige en fiscale beroepen te respecteren.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn bepaald door de algemene vergadering, en zijn te allen tijde door haar herroepbaar Zij zijn herbenoembaar. .De bezoldigingen van de bestuurders worden bepaald door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kiest onder de bestuursleden een voorzitter en een ondervoorzitter op voordracht van de zittende raad van bestuur. De voorzitter dient de hoedanigheid te hebben van vennoot.

De voorzitter beschikt over een doorslaggevende stem, in geval van staking van stemmen. Bestuursbevoegdheid  Comités  Delegatie van bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest ruime bevoegdheden tot fret stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van de comités worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen. De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen aan wie hij bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

Op de laatste blz. van luk_B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Directiecomité

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, waarvan in elk geval de

voorzitter van de raad van bestuur en één of meerdere bestuurders-vennoten deel uitmaken.

In dit geval, is het directiecomité bevoegd voor.

(e) het dagelijks bestuur,

(b) het voorbereiden van de vergaderingen van de raad van bestuur, met inbegrip van het opstellen van de agenda;

(e) het nemen van dringende beslissingen, mits daarop volgende rapportering aan en bekrachtiging door de raad van bestuur,

(d) het formuleren van voorstellen inzake de benoeming van de leden van het directiecomité aan de raad van bestuur,

(e) onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur tot hef vaststellen van de jaarrekening, het formuleren van voorstellen inzake de bestemming van de winst en de verdeling ervan, aan de algemene vergadering.

Het directiecomité bepaalt zelf zijn werking.

Het directiecomité mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de voorzitter of ondervoorzitter die alleen optreden, door één lid van het directiecomité dat alleen optreedt, of door twee bestuurders-vennoten die gezamenlijk optreden. Deze zullen ten opzichte van derden geen bewijs moeten leveren van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité dat alleen optreedt.

Voor de uitoefening van een opdracht voor cliënten, met inbegrip van het uitbrengen van offertes en aanbiedingen, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, met recht van indeplaatsstelling, door een accountant die de hoedanigheid heeft van bestuurder of vennoot. Binnen het kader van deze opdrachten, vertegenwoordigen deze accountants de vennootschap geldig jegens derden en handelen in naam van de vennootschap in rechte als eiser en als verweerder.

De bevoegdheden aan deze vertegenwoordigers toegekend kunnen hen worden toegekend en ontnomen bil' besluit van de raad van bestuur.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de raad van bestuur of het directiecomité.

De personen aan wie bevoegdheden werden toegekend en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van belastingconsulent.

Controle

Voor zover dit door de wet is voorgeschreven, oefenen één of meerdere commissarissen, aangesteld door de algemene vergadering voor een hemieuwbare termijn van drie jaar, ingeschreven in het openbaar register van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, controle uit op de verrichtingen van de vennootschap. De algemene vergadering stelt hun vergoeding vast.

Bij openvallen van de plaats van commissaris, zal de raad van bestuur binnen de kortste termijn een algemene vergadering samenroepen om in de vacature te voorzien.

Algemene vergadering - Bevoegdheden

De regelmatig samengeroepen algemene vergadering vertegenwoordigt de universaliteit der vennoten. Haar besluiten zijn verplichtend voor alle vennoten.

Bijeenkomsten

De bijeenroeping tot iedere vergadering geschiedt door of in naam van de raad van bestuur per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gericht tot de vennoten minstens acht dagen voor de datum van de vergadering. De bijeenroeping bevat de agenda van de vergadering. Een algemene vergadering wordt minstens eenmaal perjaar gehouden op de derde vrijdag van de maand december om elf (11) uur, met als agenda, onder andere, het jaarverslag van de raad van bestuur, het goedkeuren van de jaarrekening en het verlenen van kwijting.

Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Stemrecht

Klasse A aandelen geven elk recht op duizend stemmen. Klasse B aandelen geven elk recht op één stem, op voorwaarde dat het aantal stemmen verbonden aan het geheel van de Klasse B aandelen nooit hoger dan één tiende (1/10) van het aantal stemmen verbonden aan het geheel van de Klasse A aandelen kan zijn. Als dit laatste het geval is, zal het aantal stemmen verbonden aan Klasse B aandelen automatisch worden herleid tot één tiende (1/10) van het geheel van de Klasse A aandelen.

Behoudens andersluidend beding opgenomen in onderhavige statuten, worden de besluiten van de algemene vergadering, inclusief besluiten tot wijziging van de statuten, genomen bij gewone meerderheid der stemmen.

Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Vertegenwoordiging

Een vennoot kan zich, bij een algemene of bijzondere schriftelijke volmacht, laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering. Deze volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\15

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 15.1

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, fax, e-mail of enig ander middel

vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Huishoudelijk reglement

De administratieve en interne werking van de vennootschap zal meer uitgebreid worden geregeld in een

huishoudelijk reglement dat door de algemene vergadering zal worden aangenomen. In geval van conflict

tussen het huishoudelijk reglement en onderhavige statuten, zullen deze laatste voorrang hebben.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Jaarrekening

Bij het einde van ieder boekjaar worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en stelt de raad van

bestuur de inventaris en de jaarrekening op.

Deze documenten, alsmede het jaarverslag van de raad van bestuur aangaande de verrichtingen van de

vennootschap zullen veertien dagen voor de jaarlijkse algemene vergadering aan de vennoten worden

toegezonden.

Goedkeuring van de jaarrekening

De jaarlijkse algemene vergadering beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekening. Na

goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich uit over de kwijting van de bestuurders en van de

commissarissen.

Winstverdeling

De netto-winst zoals die blijkt uit de jaarrekening, zal als volgt warden bestemd:

(a) één twintigste (5%) aan de wettelijke reserve voorgeschreven door de wet. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

(b) het eventueel resterende bedrag zal ter beschikking zijn van de Algemene Vergadering.

Ontbinding  Vereffening

!n geval van ontbinding van de vennootschap, om welke redenen ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheden om desgevallend de vereffenaar(s) te benoemen, hun bevoegdheden en vergoedingen te bepalen en de wijze van vereffening vast te stellen. Bij ontstentenis van besluit van de algemene vergadering, worden de dienstdoende bestuurders zowel ten aanzien van derden als ten aanzien van de vennootschap als vereffenaars beschouwd.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap en van de vereffeningskosten wordt het maatschappelijk vermogen eerst aangewend tot de terugbetaling van de inbrengen tot beloop van hun volstorting. Het overschat wordt verdeeld overeenkomstig artikel 34 (b).

VIERDE BESLISSING - Ontslag en benoeming van bestuursorganen

De vergadering besliste, met ingang vanaf achttien juni tweeduizend dertien, het ontslag te aanvaarden van de hierna vermelde persoon uit zijn functie van zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

- de heer Yves tiberghien, wonende te Coupure 66, 9000 Gent.

De vergadering besliste, eveneens met ingang vanaf achttien juni tweeduizend dertien, te benoemen tot bestuurder in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

- de heer Yves tiberghien, voornoemd.

- Mevrouw Lena Pias, wonende te 1785 Merchtem, Langevelde 72.

Hun mandaat is voor onbepaalde duur.

Het mandaat van bestuurder is kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. VIJFPE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan Jean Van den Bossche enfof Nathalie Croene, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het adres van de vennootschap "Berquin Notarissen`; voormeld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. ZEV NDE BESLISSING: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD Ministerie", vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

NOT " RIELE SLOTBEPALINGEN

INFORMATIE  RAADGEVING

De vennoten, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, die zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 111

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (EUR 95,00).

VOORLEZING

De vennoten, vertegenwoordigd zoals voormeld, erkennen tijdig een ontwerp van onderhavige akte

ontvangen te hebben.

Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1

en 2 van de Organieke Wet Notariaat, en de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde

ontwerp van de akte.

De gehele akte werd door de notaris toegelicht.

IDENTITEIT

De notaris bevestigt de identiteitsgegevens van de vertegenwoordiger van de vennoten op zicht van zijn

identiteitskaart.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven.

WAARVA PROCES-VERBAAL.

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na gedeeltelijke voorlezing en toelichting, hebben de voorzitter en de vennoten, vertegenwoordigd zoals

vermeld, met mij, geassocieerd notaris, ondertekend.

(volgen de handtekeningen) »

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vbórregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten,

Eric SPRUYT Geassocieerd Notaris

i



" Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



















Op de laatste blz van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012
ÿþ Matl Wo,d 11.1

Lu~k" -B ., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr. : 0478.841.686

Benaming

(voluit) ; Grant Thornton Accountancy

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tinnenpotstraat 40 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag/benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de vennoten dd. 12 november 2012

De vennoten nemen de volgende besluiten:

(i) De vennoten nemen kennis van het ontslag per 12 november 2012 van Pieter Lippens als zaakvoerder van de Vennootschap.

(ii) De vennoten besluiten met onmiddellijke ingang Yves Tiberghien als zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen. Zijn mandaat is van obepaalde duur.

(iii) De vennoten besluiten Pieter Lippens tussentijds kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap. De tussentijdse kwijting zal bevestigd worden op de relevante gewone algemene vergadering van vennoten van de Vennootschap.

(iv) De vennoten kennen een bijzondere volmacht toe, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

bv~ Pet tidku_. chlberiKee._ )9_ViViL

NEERGELEGD 17 DEC, 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2015
ÿþ mod 11.1

,Luik MB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0478.841.686

~, ~ .

NE E: wa ;=

5 if

RECt-11e,A~;;: VAN

KOOPHANUgîrltfi~ GENT

flhIlluhIu lII lUl 111111 IV~I I~I~I

" 150182A

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Ernst & Young Accountancy Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cotipatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moutstraat 54

9000 Gent

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Ernst & Young Fiduciaire" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig december tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Accountancy Services", waarvan de zetel gevestigd is te Moutstraat 54, 9000 Gent, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 24 oktober 2014 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap "Ernst & Young Fiduciaire", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, hierna 'de Overnemende Vennootschap' en dat werd neergelegd in hoofde van de Overgenomen Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 28 oktober 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 6 november 2014 onder nummer 20141106/203362, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen,

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap, de Overgenomen Vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap werden drieënvijftig (53) volgestorte nieuwe aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast ; één (1) nieuw aandeel op naam van de Overnemende Vennootschap in ruil voor 0,009 aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

De drieënvijftig (53) nieuwe aandelen werden verdeeld onder de vennoten van de Overgenomen Vennootschap als volgt

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Accountants": twee (2) aandelen;

- de naamloze vennootschap "Financieringsmaatschappij CDA"; eenenvijftig (51) aandelen.

Conform artikel 703, §2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen werden geen aandelen uitgegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Fiduciaire",

Deelname in het bedrijfsresultaat en biizondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap zal een aanvang nemen vanaf op één juli 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf één juli 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

mod 11.1

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 31 december 2014.

Revisoraal verslag

De conclusies van het verslag opgesteld op 8 december 2014 door de commissaris van de Overnemende

Vennootschap, overeenkomstig artikel § 423, §1, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen met

betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Overnemende Vennootschap

in het kader van de fusie door overneming, luiden als volgt :

"Besluit

In uitvoering van artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met

de toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, de geplande inbreng van het gehele

vermogen van Ernst & Young Accountancy Services BV CVBA onderzocht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel data

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen als tegenprestatie voor de inbreng in natura.

b) De beschrijving van de inbreng aan, de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

c) De inbreng in natura gebeurt tegen de boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva, Bij gebrek aan nominale waarde en aangezien de Raad van Bestuur van mening is dat een vaststelling van de ruilverhouding op basis van de fractiewaarde van de aandelen van Ernst & Young Fiduciaire BV CVBA en Ernst & Young Accountancy Services BV CVBA per 30 juni 2014 adèquaat is aangezien alle bij de voorgenomen fusie betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren en ultiem door dezelfde aandeelhouders worden aangehouden, werden geen andere op bedrijfseconomische principes gebaseerde waarderingen toegepast. De waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen rekening houdende met de vastgestelde ruilverhouding in het kader van de fusie en het feit dat de activa worden ingebracht aan hun netto boekwaarde zoals vastgesteld in de jaarrekening over het boekjaar afgesloten per 30 juni 2014.

Als vergoeding voor de inbreng in natura van het volledige vermogen van Ernst & Young Accountancy Services BV CVBA, zullen de aandeelhouders van de inbrenger 53 nieuwe aandelen ontvangen in Ernst & Young Fiduciaire BV CVBA, Wij willen er in dit kader aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij Ernst & Young Fiduciaire BV CVBA en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Zaventem, op 8 december 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA,

Vertegenwoordigd door

Veerle Catry, Commissaris"

3° Bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD Ministerie", vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te, verzekeren.

.. Voor" e behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten)

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1 "bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/11/2012
ÿþmcd 11.1

~-..~a..J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 111111 A

*12193570*

NEERGELEGD

2 0 NOV. 2012

RECH ffig VAN

'7nrw i -L.TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478,841,686

Benaming (voluit) : Grant Thornton Accountancy

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tinnenpotstraat, 40

9000 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN GEWONE ALGEMENE VERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN - AANNAME NIEUWE TEKST STATUTEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf november tweeduizend en twaalf, door Meester Peter-VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Accountancy", waarvan de zetel gevestigd is te Tinnenpotstraat 40, 9000 Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap in "Ernst & Young Accountancy Services",

2° Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 9000 Gent, Moutstraat 54.

3° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni

van het daaropvolgend jaar.

4° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de derde woensdag van

december om elf (11) uur.

Overgangsbepaling

1. De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf, te verlengen en af te sluiten op dertig juni tweeduizend en dertien,

2. De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig juni tweeduizend dertien, zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand december tweeduizend dertien.

5° Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen. Tevens werd de vertegenwoordiging van de vennootschap aangepast, zodat de vennootschap voortaan vertegenwoordigd zal worden door de enige zaakvoerder, of wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd worden door de voorzitter alleen of door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven.

Een uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verfeend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zij krijgt de naam: "Ernst & Young Accountancy Services". Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Moutstraat 54, 9000 Gent.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant zowel als van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mad 97,1

Behoren met name tot de functie van de accountant

1) het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2) de expertise, zowel privé als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's,

3) het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4) het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5) het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld sub 6) of, waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht;

6) het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld sub 1) tot en met 5), en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorgehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent :

1) het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2) het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3) het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant of belastingconsulent die is ingeschreven op de deellijst van externe accountants of belastingconsulenten.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel ín België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN - CERTIFICATEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder vermelding van waarde. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

De vennootschap heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke, voorafgaandel jke toestemming van het bestuursorgaan.

De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten.

In het kader van deze statuten staat "stemrechten" gelijk met aandelen en alle gelijkaardige effecten van tijd ' tot tijd uitgegeven door de vennootschap overeenkomstig de wet en waaraan direct of indirect stemrechten verbonden zijn.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden warden op de derde woensdag van december om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (desgevallend een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

-s

Voorbehouden

aan het ' Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel venneld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als ' werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST - BUREAU - NOTULEN

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of `meiworpen" gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUUR VAN lE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 full 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien. Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. DIRECTEUR

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiemavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s) binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de directeurs aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en van belastingconsulent.

Het is het college van zaakvoerders die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), afzonderlijk handelend,

BEVOEGDHEDEN VAN HET COLLEGE

Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de voorzitter alleen of door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

JAARREKENING

Aan het eind van elk boekjaar stelt het bestuursorgaan, overeenkomstig de bepalingen toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moeten worden overgelegd.

Eén maand vóór de algemene vergadering overhandigt dit orgaan de documenten, samen met een verslag, aan de commissaris(sen) of de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Hij (zij) zal (zullen) een verslag over hun controleopdracht opstellen. Vijftien dagen vóór de vergadering worden de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, de verslagen van de bestuurders en commissarissen (of vennoten belast met de controle) ter beschikking van de vennoten neergelegd op de zetel van de vennootschap,

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIM-DIVWD NDEN

Het bestuursorgaan is bevoegd om op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Daarenboven mag tot deze uitkering slechts worden overgegaan nadat het bestuursorgaan aan de hand van een staat van activa en passiva die door de commissaris is nagezien, heeft vastgesteld dat de winst, bepaald overeenkomstig het tweede lid, voldoende is om een interim-dividend uit te keren,

Het verificatieverslag van de commissaris wordt gevoegd bij zijn jaarlijks verslag.

Het besluit van het bestuursorgaan om een interim-dividend uit te keren, mag niet later worden genomen dan twee maanden na de dag waarop de staat van activa en passiva is opgesteld,

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interim-dividend mag tot een nieuwe uitkering niet worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend.

Indien de interim-dividenden het bedrag te boven gaan van het later door de algemene vergadering vastgestelde jaardividend, wordt het meerdere beschouwd als een voorschot op het volgende dividend. VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet.

De vennootschap mag tevens ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

B1 ontbinding wordt één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over alle bevoegdheden genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft,

SLOTAFREKENING

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de storfingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers, die te dien einde woonstkeuze doet te Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel, België, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12193575*

d

~- p.ÀN,~

~ VN

n ': r;~+pr~ ~ ti" FI1~e C`.f~\T

Ondernemingsnr : 0478.841.686

Benaming jvoluit) : Grant Thornton Accountancy

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tinnenpotstraat 40

9000 GENT

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf november tweeduizend en twaalf, door Meester Peter`, VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met l; handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, . Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Accountancy", waarvan de zetel gevestigd is te Tinnenpotstraat 40, 9000 Gent,

volgende beslissing genomen heeft h;

Wijziging van de wijze van overdracht van aandelen. Meer in het bijzonder wordt de volgende passage in,, artikel 10, B., a) van de statuten verwijderd:

"Onverminderd het voorgaande, kan een overdracht van aandelen aan een persoon die geen vennoot slechts plaatsvinden mits voorafgaand akkoord van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht),

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der;;

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.09.2012, NGL 14.09.2012 12565-0191-014
06/07/2011 : GET001627
03/12/2010 : GET001627
10/07/2009 : GET001627
02/09/2008 : GET001627
03/08/2007 : GET001627
01/12/2006 : GET001627
31/08/2006 : GET001627
14/11/2005 : GET001627
09/12/2004 : GET001627
08/11/2004 : GET001627
08/07/2003 : GET001627
23/01/2003 : GEA028080
02/12/2002 : GEA028080

Coordonnées
ERNST & YOUNG ACCOUNTANCY SERVICES

Adresse
MOUTSTRAAT 54 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande