ES-ER-TEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ES-ER-TEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.771.064

Publication

02/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-11-2014

Griffie

*14311560*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505771064

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ES-ER-TEC

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 26 november 2014, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat :

1) De heer AKGÜL Sabit, geboren te Kagithane (Turkije) op veertien april negentienhonderd eenenzestig (nationaal nummer 61.04.14-431.70), thans ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Wondelgemstraat 77.

2) De heer AKGÜL Eser, geboren te Gent op vijf oktober negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal nummer 82.10.05-059.31), ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Stapelplein 67/B000.

3) Mevrouw AKGÜL Semiha, geboren te Gent op zeven juni negentienhonderd negenentachtig (nationaal nummer 89.06.07-210.36), ongehuwd, wonende te 9820 Merelbeke, Biest 10, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  ES-ER-TEC , met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ijskelderstraat 61/A.

-De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke- of rechtspersoon, in België en/of in het buitenland alle verrichtingen te ondernemen die verband houden met:

- installatie van verwarming, klimaatregeling en verwarming;

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- plaatsen van vloer- en wandtegels;

- isolatiewerkzaamheden;

- bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen;

- algemeen assortiment;

- algemene reiniging van gebouwen;

- roerende en onroerende goederen bezitten, kopen, verkopen, verhuren en huren.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle uitbatingszetels en bijhuizen oprichten of aankopen en ze overdragen aan andere vennootschappen en particulieren.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële en commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

-De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden. Kapitaal  aandelen  volstorting

Onderwerp akte :

Ijskelderstraat 62 Bus A 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

 door de heer Akgül Sabit, voornoemd sub 1), ten belope van 1 aandeel,

 door de heer Akgül Eser, voornoemd sub 2), ten belope van 89 aandelen,

- door mevrouw Akgül Semiha, voornoemd sub 3), ten belope van 10 aandelen.

totaal: 100 aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE22 3631 4165 9547 bij ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19 november 2014 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één/derde (1/3e).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Het kapitaal is volgestort ten belope van één/derde (1/3e).

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 22  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Artikel 23 Bijeenkomsten  beraadslaging  besluitvorming bestuursorgaan

Het college van zaakvoerders wordt bijeenge¬roepen door de voorzitter of twee zaakvoerders. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of ¬e-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegen¬woordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregel¬matigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders wordt gehouden in België of in het buiten¬land, op de plaats aangeduid in de oproeping. Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's verte¬genwoor¬digen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmach¬ten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadsla¬gen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of verte¬gen¬woor¬digd is.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Het college van zaakvoerders kan eveneens vergaderen via internet gebaseerde communicatiemiddelen. Elke beslissing van het college wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of verte¬gen¬woordigde zaakvoerders, en bij onthou¬ding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de verga¬dering voorzit door¬slagge¬vend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden geno¬men bij eenparig schrif¬telijk akkoord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden ge¬volgd voor de vaststelling van de jaarrekening. Behoudens in de uitzonderingsgeval¬len bedoeld in het Wetboek van vennoot¬schappen, dient een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vermogensrechtelij¬ke aard heeft dat strijdig is met een beslis¬sing of een verrichting die tot de bevoegd¬heid van het college van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders behoort, dit mede te delen aan de andere zaakvoerders voor het college van

zaakvoerders een besluit neemt en dient het college van zaakvoerders en de ven¬nootschap de

voorschrif¬ten van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastge¬legd in notulen die onderte¬kend

worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlan¬gen. Deze

notulen worden ingelast in een speciaal register. De vol¬machten worden ge¬hecht aan de notulen

van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven

Artikel 24  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen

de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van december om 14.00 uur.

-De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

- Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30

september 2016.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur:

1) De heer AKGÜL Sabit, geboren te Kagithane (Turkije) op veertien april negentienhonderd eenenzestig (nationaal nummer 61.04.14-431.70), thans ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Wondelgemstraat 77, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

2) De heer AKGÜL Eser, geboren te Gent op vijf oktober negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal nummer 82.10.05-059.31), ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Stapelplein 67/B000, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Eddy Van Overstraeten, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte Oprichting.

Coordonnées
ES-ER-TEC

Adresse
IJSKELDERSTRAAT 62, BUS A 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande