ESHLORAQUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESHLORAQUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.883.041

Publication

12/06/2013
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 3 JUNI 2013

RECHT VAN

KOOPHANL GENT



Ilit111,111111,1 iii

Ondememingsnr : Z dL

Benaming

(voluit) : Eshloraque

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Martelaarslaan, 345 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre Van Moffaert te Sint-Martens-Latem op 30 mei 2013, neergelegd voorafgaandelijk aan registratie, blijkt dat

1, a, de heer VRIELYNCK, ,lesse Hugh, geboren te Kortrijk op 1 mei 1974, echtgenoot van mevrouw VAN DAMME, Griet, wonende en gehuisvest te 9000 Gent, Steendam, 75/A,

b. de heer MOLLEMAN, Fabian Gustaaf Willem, geboren te Gent op 7 maart 1980, wettelijk samenwonend met mevrouw DEBEER, Lies, wonende en gehuisvest te 9000 Gent, Burgstraat, 41 bus 1,

c. de heer DEAULMERIE, Thomas Philippe Norbert, geboren te Gent op 4 oktober 1988, ongehuwd, wonende en gehuisvest te 9810 Nazareth, Bosstraat, 182;

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd : "Eshlorague';

3. met zetel te Gent, Martelaarslaan, 345 bus 2;

4, De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van

derden, voor eigen rekening of rekening van derden:

* Een label en commercieel platform aanbieden voor en door kunstenaars (kunstenaars, creatieven, regisseurs, choreografen, filmmakers, architecten, scenaristen, concept ontwikkelaars, designers, cultuurfilosofen, zonder dat deze lijst opsommingen beperkt) in de ruimste zin van het woord.

* Deze groep virtueel en fysisch samenbrengen met als doel het creëren van commercieel audiovisuele producten, eigen producten, de handel in kunst objecten, concepten, design meubels, accessoires, sieraden, boeken, audiovisueel materiaal, lijst zonder enige beperkingen.

* De productie en realisatie van publicitaire films, promotiefilms en films over technische onderwerpen of bedrijven, films met educatieve inhoud of voor vormingsdoeleinden, videoclips, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

* Aile handelingen in verband met computers (zoals driedimensionale animatie, architecturale visualisatie, post productie) en alle overige grafische activiteiten.

* Branding.

* Alle activiteiten van een full-service reclamebureau, in het bijzonder het ontwerpen, vervaardigen,; plaatsen, verspreiden en verkopen van elke vorm van publiciteit bij middel van alle gangbare middelen en technieken.

* Het aanbieden van technische en logistieke dienstverlening, het verstrekken van adviezen, het uitvoeren van studies en expertises op administratief, technisch en commercieel vlak ; het optreden ais raadgever,; bemiddelaar, technisch adviseur of tussenpersoon, dit via alle nu reeds bestaande of nog te ontwikkelen) communicatiemethodes ; het verhuren van materiaal, voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, in de culturele sector zoals onder andere aan productiehuizen, reclamebureaus, radio- en televisieomroepen, muziekmaatschappijen en andere manifestaties.

* De belangenbehartiging en zakelijke begeleiding van artiesten en acteurs.

* Het aanbieden van technisch personeel, muzikanten en andere uitvoerende kunstenaars en artistieke en journalistieke dienstverlening aan organisatoren van muziekconcerten, radio- en televisieomroepen, fiimproductiehuizen en andere manifestaties en organisaties.

* Het uitvoeren van acteerprestaties en presentaties voor promotionele en andere doeleinden zoals films en radio- en televisie programma's voor diverse radio- en televisleomroepen.

Het verwerven van auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procedés of recepten, handelsmerken en alle andere rechten van intellectuele eigendom en daarvan afgeleide rechten, in het bijzonder die betreffende, doch geenszins beperkt tot audiovisuele en andere producten en producten die op beeld- en geluidsdragers of op andere nog te ontwikkelen dragers kunnen worden vastgelegd of via andere reeds bestaande of nog te .ontwikkelen_ technische_methodes..kunnen_ worden . opgeslagen. _of_ verspreid_ worden,._alsmedebet _beheren, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

distribueren, exploiteren (daaronder begrepen het verkrijgen van royalty's, huren en andere opbrengsten ter

zake van het afstaan van gebruik daarvan), en vervreemden van zulke rechten.

* Het organiseren van voorstellingen, kunstgalerijen, exhibities en concerten.

* Het exploiteren van een filmproductiehuizen.

* Het exploiteren van een filmuitgeverij, boekuitgeverij, muziekuitgeverij.

Het nationaal en/of internationaal exploiteren op alle reeds bestaande of nog te ontwikkelen manieren, van

alle vormen van auteursrechten en/of copyrights in de hoedanigheid van publisher of tussenpersoon.

De handel in, bemiddeling bij en promotie van beeldende kunst, alsmede het deelnemen in, het vervoer van

beheer over, het financieren van andere en al hetgeen daarmee verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn,

alles in de ruimste zin van het woord.

Het brengen van recensies van diverse culturele en andere manifestaties. Het uitvoeren van journalistieke

activiteiten voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, in de culturele sector, als ook commerciële sectoren,

met name : mode, film, architectuur, design, game, software.

* De productie en realisaties van films en radio- en Tv-programma's voor diverse radio- en televisieomroepen en het web.

* Het samenbrengen van diverse partijen inzake sponsoring.

* De handel in en de promotie van diverse producten voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, uit de audiovisuele sector zoals alle vormen van reeds bestaande of nog te ontwikkelen beelddragers waaronder begrepen aile digitale beelddragers, alle vormen van merchandising- en/of promotiemateriaal en alle andere vormen van commerciële exploitaties die hiermee verband houden.

* De handel in, bemiddeling bij en promotie van beeldende kunst, alsmede het deelnemen in, het voeren van beheer over, het financieren van andere ondernemingen en vennootschappen, het stellen van zekerheid voor schulden van anderen en al hetgeen daarmee verband houdt of daaraan bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

* Het verlenen van advies en van dienstprestaties en het uitvoeren van studies en expertises van alle aard, zowel in België ais in het buitenland, en dit op administratie technisch en commercieel vlak als raadgever, bemiddelaar, technisch adviseur of als tussenpersoon.

* Het promoten en leveren van handelsinformatie, uitvoeren van marktonderzoek, inrichten van seminaries, het onderwijzen van gebruikte software en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

* Bijstand verlenen op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

* Het organiseren van bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen van welke aard en omvang.

* De handel in onroerend goed ; het kopen en verkopen van allerlei gebouwen en grond, dit zowel voor eigen rekening als tussenpersoon in België en in het buitenland.

* De handel in handelszaken, dit zowel in eigen naam als tussenpersoon en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

*Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing nemen.

* Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of depots oprichten, er aankopen, ze overdragen aan andere vennootschappen of particulieren.

* De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel,

* Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

* Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of weder beleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, huur of in leasing nemen,

* Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

* Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerders of vereffenaar en andere vennootschappen uitoefenen.

* Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

* Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De diverse elementen van het maatschappelijk doel kunnen zowel in België als in het buitenland gerealiseerd worden.

* De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het beste geschikt lijken, inbegrepen vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Dit alles in de meest ruime zin en voor zover de vennootschap beschikt over de nodige vergunningen.

5. de vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur;

6. het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18 600 euro;

7. verdeeld in 186 maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk 1/186ste van het kapitaal;

8. vertegenwoordigingsclausule:

De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten met dien verstande dat de financiële verrichtingen door een zaakvoerder alleen verricht, het bedrag van 2 500 euro niet mogen overschrijden. Voor een bedrag hoger dan 2 500 euro is de handtekening van een tweede zaakvoerder vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen,

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Werden als statutaire zaakvoerders benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur : a. de heer VRIELYNCK, Jesse, b. de heer MOLLEMAN Fabian, en c, de heer DEAULMERIE, Thomas, allen voornoemd;

9. met een boekjaar van 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar;

10. met jaarvergadering op 15 mei om 14.00 uur, ter zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen en voor de eerste maal in het jaar 2015;

11. volmacht verleend werd aan de BVBA Luminad, met zetel te Gullegem, Hoge Voetweg, 14, om alle noodzakelijke wettelijke formaliteiten te vervullen en stukken te ondertekenen voor het inschrijven van de vennootschap bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de BTW en andere administratieve diensten.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie.

Geassocieerd notaris P. Van Moffaert -

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

e'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111!U1611118 i

NEERGELEGD

2 i 14- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAGIMTE GENT

Ondernemingsnr : 0534.883.041

Benaming

(voluit) : Eshloraque

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Martelaarslaan, 345 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETEL - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Pierre Van Moffaert te Sint-Martens-Latem op 14 april 2015, neergelegd voorafgaandelijk aan registratie, blijkt dat :

1. de zetel van de vennootschap verplaatst werd naar volgend adres : Antwerpsesteenweg, 235 te 9040 Gent (Sint-Amandsberg);

2. het kapitaal verhoogd werd met 22 200 euro door inbreng in speciën om het kapitaal te vermeerderen van 18 600 euro naar 40 800 euro, De kapitaalverhoging ging gepaard met de uitgifte van 222 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen

delen sedert 14 april 2015; 1, ,

3. artikelen 2 en 5 van de statuten gewijzigd werden.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift.

- gecoördineerde statuten.

P. Van Moffaert

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ESHLORAQUE

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 235 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande