ESSENTIUS

Divers


Dénomination : ESSENTIUS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 475.982.463

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 31.01.2014, NGL 06.02.2014 14029-0155-015
05/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

[,Eija 5 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

u

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 2 DEC. 201q

AFDELiNUWERMONDE

Ondernemingsnr : 0475.982.463

Benaming

(voluit) : Essentius

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Molendries 11 te 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap dd 30 september 2013 blijken onder meer volgende beslissingen te zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

De vergadering neemt er kennis van dat de de BVBA BOELENS Peter, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Ledebaan 149, ingeschreven in de KBO met Ond, Nr. 0832.642.654 (met exploitatiezetel te Aalst, Monlndries 11), en met RPR te Dendermonde, bestuurder van de vennootschap, haar ontslag heeft ingediend als bestuurder, met ingang vanaf 30 september 2013. De vergadering neemt akte van het ontslag.

De BVBA DOELENS Peter verbindt er zich toe haar kantooradres (uitbatingszetel) te verplaatsen naar haar nieuw adres te 9320 Erembodegem, Ninovesteenweg 118.

De vergadering beslist hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan de de bestuurder BVBA DW&Partners, evenals aan de heer Eric Van Balen, allen met recht van indeplaatsstelling, om om het even welke noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de administratieve diensten (waaronder het ondernemingsloket, de griffie van de rechtbank van koophandel, (wijziging tot) inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, etc) welke noodzakelijk zijn om de beslissingen van deze algemene vergadering voile uitwerking, rechtskracht en tegenwerpelijkheid aan derden te verlenen.

Voor analytisch uittreksel

Voor BVBA DW & Partners

haar zaakvoerder,

Michel De Wolf

Bestuurder van de vennootschap en tevens lasthebber vervuiler formaliteiten en neerlegging, daartoe aangeduid door de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 25.01.2013, NGL 29.03.2013 13079-0181-015
19/10/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MM Word 1 t.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Onderrlemingsnr : 0475.982.463

Benaming

(voluit) ; Essentius

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Molendries 11 te 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap dd 19 september 2012 blijken onder meer volgende beslissingen te zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

De vergadering neemt er kennis van dat de de BVBA LAMBRECHT Brecht, met maat-schappelijke zetel te 9420 Erpe, Kattelinnestraat 15, en met huidig kantooradres te 9300 Aalst, Molendries 11, ingeschreven in de KBO met Ond. Nr. 0828.487.589, en met RPR te Dendermonde, op heden bestuurder van de vennootschap, haar ontslag heeft ingediend als bestuurder, met ingang vanaf 6 augustus 2012. De vergadering neemt akte van het ontslag.

De BVBA LAMBRECHT Brecht verbindt er zich toe haar kantooradres (uitbatingszetel) te verplaatsen naar haar nieuw adres te 9000 Gent, Coupure 5.

De resterende aandeelhouders van de NV Essentius verbinden er zich toe, en maken zich sterk voor zover ais nodig, kwijting te verlenen aan de BVBA Lambrecht Brecht, en voor zover als nodig haar vaste vertegenwoordiger ten aanzien van de NV Essentius, op de eerstvolgende algemene vergadering.

De vergadering beslist hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan de de bestuurders BVBA Boelens Peter en BVi3A DW&Partners, met het vermogen elk afzonderlijk te handelen, evenals aan de heer Eric Van Balen, allen niet recht van indeplaatsstelling, om om het even welke noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de administratieve diensten (waaronder het ondernemingsloket, de griffie van de rechtbank van koophandel, (wijziging tot) inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, etc) welke noodzakelijk zijn om de beslissingen van deze algemene vergadering volle uitwerking, rechts-kracht en tegenwerpelijkheid aan derden te verlenen.

Voor analytisch uittreksel

Voor BVBA Boelens Peter

haar zaakvoerder,

Peter Boelens

Bestuurder van de vennootschap en tevens lasthebber vervuiler formaliteiten en neerlegging, daartoe aangeduid door de algemene vergadering

GRIFFIF

VAN KOOPi`jANREI,

T o OKT 2012

DENDERlV'lQNDE

1111R19119111

Op de laatste biz. van _uk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2012
ÿþMod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

~

16 JAN 2012 DENDERNipNDE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

II 1 1

" iaoaaisa*

Ondernemingsnr : 0475.982.463.

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Vanderhae2he De Wolf Boelens en Lambrecht

(verkort) : Advocatenkantoor VDBL

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Molendries, 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM  KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 23 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Advocatenkantoor Vanderhae2he De Wolf Koelens en Lambrecht", in het kort "Advocatenkantoor VDBL", met zetel te 9300 Aalst, Molendries, 11, volgende beslissingen genomen heeft :

1/Wijziging van de naam van de vennootschap

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "ESSENTIUS". Bijgevolg wordt artikel één van de statuten vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "ESSENTIUS"."

2/Kapitaalverminderin e

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen ten bedrage van éénendertigduizend vijfhonderd drieënzeventig euro vijftig cent (¬ 31.573,50) om het terug te brengen van drieënnegentigduizend vijfhonderd drieënzeventig euro vijftig cent (¬ 93.573,50) tot tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag in speciën van driehonderd vijftien euro drieënzeventig cent (¬ 315,73), zonder aflevering van fracties en zonder vernietiging van aandelen. Deze kapitaalvermindering heeft tot doel de financiële toestand van de vennootschap te herstructureren en deze in overeenstemming te brengen wegens het uittreden van een aandeelhouder, en wordt bij voorrang aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal (fiscaal kapitaal). Overeenkomstig artikel 613 Wetboek Vennootschappen kan deze terugbetaling slechts worden uitgevoerd, twee maanden van de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad.

3/Statutenwijzigingen.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand.

Artikel 5 : Dit artikel wordt vervangen door volgende tekst

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt éénhonderdste van het maatschappelijk bezit en is volledig volstort." 4/Aanpassing van de statuten aan het nieuw Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, houdende invoering van het Wetboek Vennootschappen. Bijgevolg beslist zij de hiernavolgende tekst der statuten te aanvaarden. (bij uittreksel...) :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "ESSENTIUS".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Molendries, 11...

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft een doel, met name

-het beroep van advocaat, middels haar organen of vennoten conform de wettelijke bepalingen terzake, uit te oefenen;

-het bevorderen van de uitoefening van het beroep van advocaat in het algemeen, alsmede dit van scheidsrechter, jurisconsult, gerechtelijk mandataris, en alle activiteiten welke deontologisch verenigbaar zijn met het beroep van advocaat.

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, welke dienstig kan zijn voor het bevorderen van de uitoefening van het beroep van advocaat;

-het scheppen van de mogelijkheden om de advocaat-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de juridische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande uitoefening van het beroep van advocaat te bevorderen;

-het inrichten van de algemene diensten en secretariaten welke nuttig of nodig zijn voor het bevorderen van de uitoefening van activiteiten van advocaat;

-het organiseren van cursussen en het geven van lessen in verband met alle mogelijke juridische disciplines, Belgische en buitenlandse.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De advocaten-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige juridische activiteit in vennootschap te brengen.

Het doel zal uitgeoefend en nagestreefd worden door middel van de organen van de vennootschap, van deze aangestelden, alles met inachtname van de regels van de deontologie, wat onder meer impliceert dat deze het beroep van advocaat slechts mogen uitoefenen of de titel voeren als deze  of hun organen, of werkende vennoten  zijn ingeschreven op het tableau der advocaten of sinds meer dan twee jaar ingeschreven op de lijst der stagiairs der advocaten.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of bescherming ervan kunnen bevorderen of daanuee verband houden, alles in de meest ruime zin.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van of participeren in andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde gelijkaardig of verwant voorwerp, of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk bezit en is volledig volstort. ARTIKEL 10 Raad van bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die tenminste uit drie leden bestaat, al dan niet aandeelhouder, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan.

De algemene vergadering bepaalt het aantal leden van de raad van bestuur.

De mandaten van de uittredende bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de benoeming overgaat.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Als bestuurders kunnen slechts benoemd worden: advocaten-aandeelhouders of één of meerder advocaten ingeschreven op het tableau van de Orde of sinds meer dan twee jaar ingeschreven op de lijst van de stagiairs en/of meerdere professionele vennootschappen van advocaten, welke als zodanig door de Orde zijn erkend en de vereisten vervullen om het beroep van advocaat in eigen naam of als rechtspersoon uit te oefenen.

Bij verlies van de hoedanigheid van advocaat, zal de betrokken bestuurder hiervan onmiddellijk kennis geven aan de raad van bestuur en automatisch zijn hoedanigheid van bestuurder verliezen.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een functie van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders de mogelijkheid om voorlopig in de vacature te voorzien tot aan de volgende algemene vergadering die tot de definitieve benoeming overgaat. De in deze omstandigheden aangeduide bestuurder is benoemd voor de tijd die nodig is voor de beëindiging van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur mag slechts uit twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn.

Indien de raad van bestuur een rechtspersoon tot bestuurder aanstelt, dient deze laatste een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" aan te duiden.

Overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen, dienen bij de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, dezelfde regels van openbaarmaking te worden vervuld, alsof deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening wordt uitgeoefend.

ARTIKEL 14 Vertegenwoordiging :

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd voor alle akten, daarin begrepen deze waarin tussenkomt hetzij een openbaar ambtenaar, hetzij een ministerieel ambtenaar, alsook in rechte :

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, die zich niet ten overstaan van derden moeten rechtvaardigen door een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden of door de gedelegeerde bestuurder.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL 18 Algemene vergaderingen :

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt gehouden, op bijeenroeping door de raad van bestuur, ieder jaar de laatste vrijdag van januari om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats de eerstvolgende werkdag...

ARTIKEL 26 Boekjaar :

Het maatschappelijk boekjaar begint op één september en eindigt op éénendertig augustus...

ARTIKEL 27 Winstverdeling :

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

1. minstens vijf percent voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze

afneming houdt op wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

2. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die ieder jaar over de aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering kan beslissen, op voorstel van de raad van bestuur, dat de winst of een gedeelte ervan zal toegekend worden als dividend aan de aandeelhouders.

De dividenden en interimdividenden zijn betaalbaar op de datum en op de plaatsen vastgesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is gemachtigd om een interimdividend in speciën of onder een andere vorm uit te keren volgens de voorwaarden en modaliteiten voorzien door het Wetboek Vennootschappen.

De raad van bestuur stelt het bedrag van dit interimdividend vast aan de hand van een staat van een staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld binnen twee maanden die zijn besluit voorafgaan. Deze staat wordt door de commissaris nagezien en het verificatieverslag, opgesteld door deze laatste, wordt gevoegd bij hun jaarlijks verslag.

Na een eerste interimdividend mag tot een nieuwe uitkering niet worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Indien de interimdividenden het bedrag te boven gaan van het later door de algemene vergadering vastgestelde jaardividend, wordt het meerdere beschouwd als een voorschot op het volgende dividend.

ARTIKEL 32 Overige deontologische bepalingen :

1. Elke aandeelhouder verplicht zich door zijn toetreding tot de Vennootschap niet alleen tot strikte naleving van de vennootschapsrechterlijke verplichtingen opgelegd door de Wet, de statuten en de eventuele

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

aUaq _na_iuQ__ n-P-sa_x-aRRV -ZIQVIQi9Z-7-RUi4sVMS-liaseia4-aij-rgi-uaaPeil

interne reglementen van de Vennootschap, doch tevens tot naleving van de beroepsregels en de plichtenleer opgelegd door de Orde van Advocaten.

2. De regels van het Reglement van de Orde van Advocaten van Dendermonde zijn van toepassing, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese gedragscode, de reglementen van de Algemene Raad van de Nationale Orde, van de Orde van de Vlaamse balies en van de betrokken andere Balies of erkende wettelijke professionele organisaties. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing op gelijk welk onderdeel van de statuten gelden.

3. De aandeelhouders van de Vennootschap mogen geen belangen behartigen die met elkaar tegenstrijdig zijn.

4. Indien een aandeelhouder geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als aandeelhouder of partner voor de duur van de schorsing, onverminderd de rechten van de overige aandeelhouders om de geschorste advocaat uit te sluiten. Indien een aandeelhouder bij beslissing van de overheid van de Orde het bevel ontvangt uit de Vennootschap te treden, houdt hij van rechtswege op er deel van uit te maken.

5. Alle geschillen tussen aandeelhouders zullen in laatste aanleg beslecht worden bij arbitrage door de Stafhouder van de Balie van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is of door één of meerdere door hem aangeduide scheidsrechters.

Ingeval advocaten van verscheidene balies bij het geschil betrokken zijn, zal de aanduiding geschieden in gemeen overleg tussen de Stafhouders van de betrokken Balies.

6. Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uittreden of uitsluiting van een aandeelhouder, zal de verdeling van de dossiers uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Frederiè CAUDRCN, Tim HERZEEL

Op de laats4eceePCt erhéT ilrlWeg :Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vart de perso(o)n(en) Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem A t gd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel, +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0`3 aai en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 20.12.2011, NGL 03.01.2012 12001-0453-015
14/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t im 1111111111111111!111111

*11171704*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 2 NOV 2011

DENDE i s

Ondernemingsnr : 0475.982.463

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Vanderhaeghe De Wolf Boelens & Lambrecht

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Molendries 11 te 9300 Aalst

Onderwerp akte : Ontslag Bestuurder

" De G.Comm.V. Vanderhaeghe, optredend middels haar vaste vertegenwoordiger, zijnde de heer Werner. Vanderhaeghe, heeft de vennootschap ervan in kennis gesteld dat de Comm.V. Vanderhaeghe haar bestuurdersmandaat in de vennootschap beëindigt en dit met ingang van 30 juni 2011.

Voor de Vennootschap,

één der bestuurders,

en tevens bijzonder lasthebber in deze,

BVBA Lambrecht Brecht,

handelend middels haar vaste vertegenwoordiger dhr Brecht Lambrecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 28.01.2011, NGL 02.03.2011 11050-0437-015
26/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbias

Mort 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0475.982.463

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Vanderhaeghe De Wolf Boelens &

Lambrecht

bl O1/41J

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Molendries 11 te 9300 Aalst

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap dd 13 januari 2011 blijken; volgende beslissingen te zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

"

De vergadering beslist met eenparigheid tot stemmen de BVBA BOELENS Peter, met maatschappelijke; zetel te 9300 Aalst, Ledebaan 149, en met kantooradres te 9300 Aalst, Molendries 11, ingeschreven in de KBO

" met Ond. Nr. 0832.642.654, en met RPR te Dendermonde, te benoemen tot bestuurder. Dit met ingang van 1 januari 2011, tevens retroactief bevestigd en bekrachtigd, voor zover nodig, en dit voor een periode van zes jaar` met ingang van heden. Behoudens herbenoeming zal het mandaat in elk geval eindigen op 31 juli 2016. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat bezoldigd

De vergadering neemt vervolgens kennis van de afzonderlijke beslissing van de zaakvoerder van de voornoemde BVBA BOELENS Peter, om de heer Boelens Peter, advocaat, wonende te 9300 Aalst, Ledebaan

" 149, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger, welke zal worden belast met het uitoefenen van het; bestuurdersmandaat binnen de NV Advocatenkantoor VDBL, in naam en voor rekening van de BVBA Boelens'; Peter.

De vergadering beslist hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan de vier voormelde bestuurders, met het' vermogen elk afzonderlijk te handelen, evenals aan de heer Eric Balen, allen met recht van indeplaatsstelling, i om om het even welke noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de administratieve diensten (waaronder het, ondernemingsloket, de griffie van de rechtbank van koophandel, (wijziging tot) inschrijving bij de Kruispuntbank,' van Ondernemingen, etc) welke noodzakelijk zijn om de beslissingen van deze algemene vergadering volle! uitwerking, rechts-kracht en tegenwerpelijkheid aan derden te verlenen.

Voor analytisch uittreksel

Voor de NV VDBL

haar bestuurder,

de BVBA Boelens Peter,

deze laatste vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

dhr Peter Boelens

de BVBA Boelens Peter ten dezen lasthebber vervuiler formaliteiten en neerlegging, daartoe aangeduid:, door de algemene vergadering

*11013741*

i

111

GRIFF

AN KOOPHANDEL

14. 01. 2011

DENDERMONDE

Griffie

De vennootschap neemt er kennis van dat de heer Peter Boelens, op heden bestuurder van de! vennootschap, zijn ontslag heeft ingediend als bestuurder, met ingang vanaf 1 januari 2011. De vergadering,

" neemt akte van het ontslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Wordt hiermee tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering! dd 13 januari 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 29.01.2010, NGL 05.02.2010 10039-0094-015
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 27.02.2009, NGL 27.02.2009 09065-0123-015
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 20.12.2007, NGL 25.01.2008 08029-0002-015
06/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2006, GGK 26.01.2007, NGL 05.03.2007 07066-3072-010
10/01/2007 : DET000434
24/02/2006 : DET000434
07/03/2005 : DET000434
19/03/2004 : DET000434
03/03/2004 : AAT000434
01/03/2003 : AAT000434
01/06/2002 : AAT000434
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 29.01.2016, NGL 29.02.2016 16055-0240-013

Coordonnées
ESSENTIUS

Adresse
MOLENDRIES 11 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande