ESTEBELI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ESTEBELI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 894.724.931

Publication

05/08/2014
ÿþ Motl Woni 77.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f1111111~wm~~uw11u111uu

Gent

Afdeling Oudenaarde

21t JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0894 724 931

Benaming

(voluit) : Estebeli

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firme

Zetel : Tivolistraat 95, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening vennootschap

Op dinsdag 22 juli 2014 om 20u30 kwam de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de vennootschap samen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Alle aandeelhouders en zaakvoerders waren aanwezig op deze buitengewone algemene vergadering, zodat deze gerechtigd is om te beraadslagen en geldig te beslissen.

Volgende beslissingen werden genomen:

1/ Bespreking verslag zaakvoerders, met staat van activa en passiva dd 17 juli 2014

De algemene vergadering, na kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerders waarbij een staat van activa en passiva gevoegd was afgesloten per 17/07/2014, beslist met eenparigheid van stemmen voormeld verslag goed te keuren.

21 Ontbinding van de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en op vrijwillige basis de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen en op zicht van de definitieve rekeningen van de vennootschap, afgesloten op 17 juli 2014 en gelet op de eenvoudigheid van deze rekeningen waarbij wordt vastgesteld dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft en er dus geen enkel passief bestaat in hoofde van de vennootschap om geen vereffenaar aan te stellen en aldus toepassing te maken van artikel 184, §5 W.Venn.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

3/ Einde mandaat zaakvoerders -- kwijting

Ingevolge de vervroegde ontbinding en vereffening is er van rechtswege een einde gekomen aan het mandaat van de zaakvoerders. Voor zover als nodig en nuttig beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de zaakvoerders te ontslaan en kwijting te verlenen aan de zaakvoerders.

4/ Sluiting vereffening

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat op deze wijze de vereffening definitief is afgesloten en dat ten gevolge van deze definitieve afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan,

5/ Bewaring boeken en bescheiden

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden gedurende minstens 5 jaar zullen bewaard worden te Oudenaarde, Tivolistraat 95.

De algemene vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en vennoten aan hen konden worden afgegeven en dat er bijgevolg geen gelden noch waarden zijn die in bewaring moeten worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

De zaakvoerders verklaren zich bereid de volledige administratieve afwikkeling van deze ontbinding op zich te nemen en kunnen desgevallend aangesproken worden voor alle toekomstige vorderingen en schulden van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend verklaard

Stefaan Tuytten Hilde Van Dopren

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ESTEBELI

Adresse
TIVOLISTRAAT 95 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande