ESZETT, AFGEKORT : SZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESZETT, AFGEKORT : SZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.374.247

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.01.2014, NGL 26.02.2014 14048-0565-009
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 24.11.2014, NGL 23.12.2014 14700-0360-010
28/10/2011
ÿþi

mod 2.1



~.1( B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Bel Stag I1I u

NEERGELEGD

18 OKT. 2011

RECHT VAN KOOPHA~TE GENT

0/2011- Annexes du Moniteur be gI e --

et: et:

C1D

Ondememingsnr : D tsLe

Benaming : ESZETT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierbunderstraat 24

9860 Oosterzete

Onderwerp akte :BVBA Oprichting + Benoeming

Uit een akte verleden op veertien oktober tweeduizend en elf, voor notaris Ludwig Vermeulen, met; standplaats te Merelbeke, afgeleverd voor registratie, blijkt dat de BVBA "ESZETT", in het kort "SZ", samen of; afzonderlijk te gebruiken, werd opgericht met de volgende kenmerken:

1. Zetel: Vierbunderstraat 24, 9860 Oosterzele

2. Duur: Onbepaalde duur

3. Oprichter: De heer Stephan KEUKELIER, geboren te Gent op 01/03/1972, ongehuwd, wonende te 9860i Oosterzele, Vierbunderstraat 24.

i 4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen op;

naam zonder nominale waarde, de heer Stephan Keukelier heeft ingeschreven op alle 100 aandelen. Op het; gehele maatschappelijk kapitaal werd aldus ingeschreven.

De heer Stephan Keukelier verklaart dat elk aandeel volledig werd volstort, door storting in geld door hem uitgevoerd. Ondergetekende notaris Vermeulen bevestigd dat een bedrag van ¬ 18.600,00 voorafgaandelijk aan; de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd bij ING; Bank (attest afgeleverd op 07/10/2011).

5. Boekjaar: van 1 juli tot 30 juni.

6. Reserves: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na: ' afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het: maatschappelijk kapitaal bedraagt.r.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,: ;i zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van; het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de: wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320; i; Wetboek van Vennootschappen.

i; Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van heti

maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van; ;: de vereffening.

7. Vertegenwoordiging: (1) Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte. (2) Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat de vennootschap; vertegenwoordigt in alle akten en in rechte wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De; beslissingen worden genomen met een meerderheid van stemmen.

Nochtans zullen alle zaakvoerders gezamenlijk hun toestemming moeten verlenen voor elke akte houdende; aankoop, vervreemding of hypotheekstelling van onroerende goederen, voor het bekomen van leningen,; ; investeringskredieten, kaskredieten en elke andere vorm van externe financiering.

8. Commissarissen: geen

9. Doel: De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland:

ri 1. Consulting: Analyse, studie, advies, organisatie, raadgevend en uitvoerend bureau inzake=

wetenschappelijk onderzoek, bedrijfsstrategieën, management van businessmodellen en: strategieveranderingen, algemeen bestuur, management, productie, ontwikkeling, zowel in eigen naam als voor; rekening van derden.

2. Organisatie van seminaries, cursussen, evenementen en conferenties, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

3. Het geven van opleiding, training en coaching in de meest ruime zin.

4. De redactie, opmaak, organisatie, coördinatie en uitgave van artikels, tijdschriften, boeken, zowel ini eigen naamals voorrekening, van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

5. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

6. Management: Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen/verenigingen, dit alles in de meest ruime betekenis, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap/vereniging worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap/vereniging.

7. Projectontwikkeling-verkaveling: het ontwikkelen, organiseren, coördineren en uitvoeren of laten uitvoeren van projecten op de vastgoedmarkt, met inbegrip van het verkavelen, teneinde deze goederen een gewijzigde of nieuwe functie te geven, met inbegrip van de aanverwante activiteiten zoals de nutsvoorzieningen, energie, beheer van gebouwen, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

8. Holding, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechtelijk statuut;

b) het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

c) het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

9. Groot- en kleinhandel, import en export: alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export van decoratiemateriaal, meubilair, stoffen, inrichting, alsook van groenten, fruit en drankartikelen, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

10. Onroerende goederen: De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium van de vennootschap.

11. Roerende goederen: Het beheer van roerende goederen, in speciën, kasbons, obligaties, aandelen en alle andere financiële instrumenten die op de kapitaalmarkt voorhanden zijn, zodat het eigen roerend vermogen van de vennootschap rendabel beheerd wordt.

12. Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, verdeling en levering van nieuwe of tweedehandse autovoertuigen.

13. Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, verdeling en levering van nieuwe of tweedehandse zeilboten.

14. Het verlenen van advies in verband met interieurvormgeving alsmede het vervaardigen van schrijnwerk in het kader van deze adviesverlening.

Algemeen: De vennootschap mag alle commerciële, industriële, roerende of financiële verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden.

10. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde maandag van november om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid voor de zaakvoerder(s) de toelatingsvoorwaarden in de oproepingen te vermelden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij h tBé1gïscli Staâ s-bIàd = 28TIO/2 ll -Annexes du 1VTóniteu béTe

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping.

De vennoten mogen hun stem schriftelijke uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen,

voor zover deze zelf vennoot is.

11. Overgangsbepalingen:

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennootschap de volgende beslissingen genomen:

1.Het eerste maatschappelijk boekjaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit voornoemde

akte op de bevoegde griffie en eindigt op 30/06/2013.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op maandag 25/11/2013 om 19u00.

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: De heer Stephan KEUKELIER, geboren te Gent op 01/03/1972, ongehuwd, wonende te 9860 Oosterzele, Vierbunderstraat 24.

Die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van zijn mandaat hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zijn mandaat is van onbeperkte duur en bezoldigd, hetzij in speciën, hetzij in voordelen van alle aard, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

4. Bijzondere volmacht: Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan de naamloze vennootschap Cormafisk, ondernemingsnummer 0454.354.433, woonstkeuze doende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, of eenieder erkend Ondememingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend, alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

5. De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de samenwerkingsovereenkomst overneemt met de naamloze vennootschap Meyvaert Glass Engineering, vertegenwoordigd door de heer Frédéric Meyvaert, ondertekend op drieëntwintig september tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan voornoemd artikel 60, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris L. Vermeulen

Tesamen neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ESZETT, AFGEKORT : SZ

Adresse
VIERBUNDERSTRAAT 24 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande