ETABE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETABE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.641.817

Publication

03/11/2014
ÿþ mod 11.1

(Dl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbias

Ondernemingsnr; 0449.641.817

R1FFIE REGHTBAt4K VAN

KOOPHANDEL GENT

23 OKT, 2014

AFD1rLlNGDE:IMfl$DNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : ETABE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boudewijn laan 137 bus 11

9300 Aalst

Onderwerp akte : Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke, op 30 september 2014, neergelegd ter publicatie, vd6r registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ETABE", met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Boudewijnlan 137 bus 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met als ondernemingsnununer 0449.641.817, en hebbende als BTW-nummer BE0449.641.817, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: Omzetting van het kapitaal in euro en afschaffing van de nominale waarde

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro en de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

De statuten worden hierna gewijzigd.

TWEEDE BESLUIT: Ontbinding

De vergadering beslist vanaf heden de vennootschap vrijwillig te ontbinden. Derhalve bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

DERDE BESLUIT: Benoemen vereffenaar en bepalen van zijn bevoegdheden. De vergadering beslist tot vereffenaar van de vennootschap te benoemen: mevrouw De Luyck Bettina, geboren te Aalst op negentien mei negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 9300 Aalst, Boudewijnlaan 137 bus 11, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen haar benoeming zou verzetten. Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar worden alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend. VIERDE BESLUIT: Ontslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.5

Voorh

behouden - -

aan het ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar neemt

Belgisch de vergadering kennis van het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder, mevrouw De Staatsblad

Luyck Bettina, voornoemd.

De vergadering verleent aan deze ontslagnemende zaakvoerder algehele kwijting voor de

v uitoefening van haar mandaat tot op heden.

VIJFDE BESLUIT: Wijziging van de statuten.

Ingevolge de ontbinding en de in vereffening stelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist alle artikelen van de statuten, behoudens het artikel waarin het maatschappelijk doel, het kapitaal, het boekjaar en de jaarvergadering van de vennootschap wordt omschreven op te heffen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming: "ETABE, in vereffening". Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het aanprijzen-, promoten-, tentoonstellen-, voorstellen en etaleren van alle handelsproducten zonder beperking.

Het opstellen en beheren van verkoopprojecten-, reclame activiteiten en de marketing voor alle handelsproducten zonder onderscheid.

De aan- en verkoop in het groot en in het klein van etalageartikelen, publiciteitsartikelen, etalagegereedschappen, kunst-, juwelen-, leder- en textielwaren.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, en dit zowel in België als in het buitenland. Zij kan ook participeren in, of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De uitbating en in uitbating geven van alle mogelijke horecabedrijven en in het bijzonder de uitbating van herbergen en tavernes met aanverwante activiteiten; de handel in alle grondstoffen en producten ten behoeve van de horecasector, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in groothandel als in kleinhandel; het uitbaten van horecabedrijven voor rekening van derden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Het optreden als holdingmaatschappij.

Het management voeren en investeren in aanverwante vennootschappen of in vennootschappen welke eenvoudig nuttig kunnen zijn voor de leefbaarheid van de vennootschap.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Boudewijnlaan 137 bus 11, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 183,3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01)

Hetwordt vertege a.woordigd,daoxzevenhonderd vijftig_(750),zondernominale waarde.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4

Artikel 6. - -

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar beschikt over alle bevoegdheden omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend. Artikel 7.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 8.

De jaarvergadering van de vennootschap wordt gehouden elk jaar op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 9.

Er warden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

In de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie warden toegezonden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van het vermogen van de vennootschap voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft,

Bij het sluiten van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar kwijting

verleend en wordt de vereffening. gesloten.L.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorsr behouden aan het Belgisch staatsblad

mad 11.1

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden.

ZESDE BESLUIT: Coördinatie

De vergadering beslist dat de integrale vervanging van de tekst van de statuten door een nieuwe tekst geldt als coördinatie van de statuten zoals voorgeschreven door artikel vijfenzeventig Wetboek van Vennootschappen.

ZEVENDE BESLUIT: Volmacht

De vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake het rechtspersonenregister of de Kruispuntbank voor Ondernemingen, aan "MULTIFISK", met zetel te 9400 Ninove, Brusselsesteenweg 208, vertegenwoordigd door de heer Bruyneel Lieven, almede aan hun aangestelden, met recht van indeplaatsstelling.

ACHTSTE BESLUIT: Toebedeling voorschotten op het liquidatiesaldo.

De vereffenaar, mevrouw De Luyck Bettina, voornoemd, beslist over te gaan tot de toebedeling van voorschotten op het liquidatiesaldo aan de vennoten.

Hieronder valt de toebedeling van de volgende onroerende goederen aan de vennoten, die echter wordt gedaan onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de vereffeningsstaat door de bevoegde rechtbank:

STAD AALST, tweede afdeling

Twee garages op en met grond, staande en gelegen Boudewijnlaan 137, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel D.AP. GEB, G4A.5A, sectie C, nummer 734/P, De vereffenaar verklaart in dit kader overeenkomstig artikel 190 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen dat alle schulden zijn terugbetaald of dat de sommen tot voldoening daarvan werden geconsigneerd.

De notaris wijst de vereffenaar er uitdrukkelijk op dat de betaling van de  naar aanleiding van de ontbinding - verschuldigde roerende voorheffing, dient te geschieden binnen de wettelijke termijn.

De vereffenaar verbindt zich er toe de roerende voorheffing binnen deze termijn door te storten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, bijzonder verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva per drieëntwintig september tweeduizend veertien, verslag van de bedrijfsrevisor, afschrift vonnis rechtbank van koophandel te Dendermonde en gecoördineerde statuten. D. Bracke, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vooref behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/06/2013 : DE061734
21/06/2012 : DE061734
25/07/2011 : DE061734
03/07/2008 : DE061734
05/07/2007 : DE061734
29/06/2006 : DE061734
27/07/2005 : AA061734
30/07/2004 : AA061734
16/07/2003 : AA061734
13/07/2000 : AA061734
31/03/1998 : AA61734

Coordonnées
ETABE

Adresse
BOUDEWIJNLAAN 137 11 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande