ETABLISSEMENTEN CHARLES BAEYENS & C°

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETABLISSEMENTEN CHARLES BAEYENS & C°
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.748.323

Publication

16/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ggii-FIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

4 APR. 201k

AFDELING DENDERMONDE

GCL

Ondernemingsnr : 0427.748.323

Benaming

(voluit) Etablissementen Charles Baeyens 8 C°

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Meester Hunninckstraat I - 9470 Denderleeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting van de vereffening

PROCES VERBAAL VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING TOT SLUMNG VAN DE VEREFFENING VAN 24 MAART 2014

Is aanwezig:

Van Vaerenbergh Michel Vennoot Vereffenaar

De vergadering opent onder het voorzitterschap van de heer Van Vaerenbergh Miche!.

De voorzitter geeft lezing van zijn rapport over het beheer van de vereffenaar en de afsluiting van de rekeningen. De liquidatiebalans wordt goedgekeurd.

De vergadering geeft hierbij zonder voorbehoud ontlasting aan de heer Van Vaerenbergh Michel voor zijn mandaat als vereffenaar van de vennootschap.

Hij verklaart bovendien :

- dat het netto actief in het bezit is gesteld van de vennoten;

- de boeken en rekeningen van de vennootschap zullen gedurende 5 jaar worden bewaard

op de maatschappelijke zetel, Meester Hunninckstraat I te 9472 Denderieeuw;

- geen sommen in consignatie moeten worden gehouden voor openstaande schulden, aile openstaande vorderingen en schulden zijn aangezuiverd.

Bijgevolg is de definitieve vereffening van de BVBA Etablissementen Charles Baeyens & Co een feit en heeft de vennootschap opgehouden te bestaan vanaf deze datum.

Van Vaerenbergh Michel.

De vereffenaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 30.09.2014 14615-0302-008
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0079-009
29/06/2012
ÿþAnnexes du Moniteur bel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : Etablissement Charles Baeyens & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meester Hunninckstraat 1

9472 Den derleeuw (lddergem)

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hubert Van de Steene, te Denderleeuw, op 29 maart 2012,: neergelegd ter registratie te Ninove, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen: t VERSLAGEN

De volgende verslagen werden neergelegd :

- het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt in uitvoering van de voorschriften van artikel 181 §1 van het ,; Wetboek van vennootschappen waarin het voorstel tot ontbinding wordt verantwoord en waaraan een staat van activa en passiva is gehecht die is vastgesteld per 31 december 2011;

- het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt op 12 maart 2012 in uitvoering van de voorschriften van artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen, waarin deze verslag uitbrengt over de voormelde staat; van activa en passiva en inzonderheid vermeldt of daarin de toestand van de vennootschap op volledige,; getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag opgemaakt door de Heer André Geeroms, bedrijfsrevisor,: vertegenwoordigend BV ovv CVBA'VRC Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van Etablissementen Charles Baeyens & C BVBA een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2011, opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 205.272,20 EUR en een netto actief van 63.579,88 EUR. uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het instituut _, van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de'. boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder algemeen voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden ' kunnen ontstaan"

2. ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld.

Vanaf 29 maart 2012 wordt de vennootschap geacht enkel voort te bestaan voor haar vereffening.

3. BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR

Het aantal vereffenaars werd vastgesteld op één (1).

Tot vereffenaar werd benoemd onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde;

rechtbank : de heer VAN VAERENBERGH, Michel Henri Joseph, geboren te Ninove op 7 april 1952 (nummer;

rijksregister 52.04.07-325.03), wonende te 9472 Denderieeuw (lddergem), Mter. Hunninckstraat 1.

De vereffenaar wordt niet vergoed.

4. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek"

van Vennootschappen.

Dit omvat bijgevolg de gewone bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen) en de.

handelingen waarvoor de vereffenaar toestemming van de algemene vergadering nodig heeft.

Op de laatste blz. van t_ulk t3 vermelden : Recto 1 Naam en hoedanigheid van de lnstrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

' verso : Naam en handtekening

voor-

beheudei aan het Belgisch

Staatsbla

*12114978*

Ondernemingsnr: BE0427.748.323

GRIFFIE R

C! :TCANb:

VAN KOOPHAiNDEL.

2 0 JUN 2012

DENDEe ONDE

mod 11.1



Deze toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt hier uitdrukkelijk verleend.

Onverminderd de rapporteringsverplichtingen voorgeschreven door artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen, legt de vereffenaar elk jaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar maakt de inventaris en de jaarrekening op over het volledig thans lopend boekjaar.

Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal tevens een door de vereffenaar op heden opgemaakte inventaris, exploitatierekening en staat van activa en passiva worden voorgelegd, zodat de . algemene vergadering kan besluiten over de aan de bestuurders te verlenen kwijting voor hun opdracht tijdens het lopend boekjaar tot op heden.

Onverminderd zijn verplichting om het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel, legt de vereffenaar, na afloop van de vereffening en ten minste één maand vóÔr de sluiting van de vereffening, op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verteeenwoordioinq

De vennootschap in vereffening wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de vereffenaar.

5. ONTSLAG AAN DE ZAAIVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de

zaakvoerders,

6. AANPASSING STATUTEN

ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap ;

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst

"Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "Etablissementen Charles Baeyens & C° BVBA in vereffening"

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening en de afhandeling van de lopende zaken in het kader van de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 3  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9472 Iddergem, Meester Hunninckstraat 1, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 4 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592 EURO, verdeeld in 150 aandelen op naam. Artikel 5 -- De vennootschap heeft tot doel:

Alle nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen betrekkelijk het verwerken en verhandelen van alle confectieartikelen, evenals alle gelijkaardige producten die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben.

De vennootschap heeft eveneens tot doel

De aankoop, ruiling, verkoop, inhuumeming, verhuring en onderhoud van onroerende goederen evenals alle financieringsverrichtingen toegelaten door de wet.

De vennootschap kan de studie, oprichting en de inrichting laten verwezenlijken van productieëenheden met het doel deze laatste over te dragen "sleutel op deur" aan de opdrachtgever.

Zij mag alle bouwwerken oprichten, laten oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden, ais bouwheer of ais algemeen ondernemer en aan de onroerende goederen veranderingen en meerwaarden aanbrengen evenals de studie en de uitvoering van verkavelingen en de aanleg van wegenis en riolering, evenals de studie van decoratie en binnenhuisinrichting, rechtstreeks of onrechtstreeks voor zichzelf of voor derden, dit zelf uitvoeren of laten uitvoeren en alles wat daarmee gepaard gaat; verbintenissen aangaan als adviseur van bouwwerken (studie van burgerlijke bouwkunde en van alle technische uitrusting van gebouwen), materialen aankopen, ruilen en verkopen, alle noodzakelijke ondernemingscontracten afsluiten, alle wissel-, commissie- en courtageverrichtingen doen, evenals het beheer van onroerende goederen waarnemen.

De vennootschap mag deel uitmaken, op welke manier ook, van aile handelszaken, ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand april van elk jaar om zestien uur in de namiddag. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voie-behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 9 - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergadéringen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10 - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11 - In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet - vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12 - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

- Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een algemene vergadering van aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij on'tstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant

Indien de vergadering de rekeningen dan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de

vereffening gesloten. _

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen

worden bewaard."

Voor ontledend uittreksel, Notaris Hubert VAN DE STEENE Samen hiermee neergelegd afschrift akte dd. 29.03.2012



Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.02.2012, NGL 22.03.2012 12069-0049-011
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.04.2011, NGL 09.06.2011 11155-0328-011
16/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.04.2010, NGL 08.04.2010 10089-0551-012
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.04.2009, NGL 04.05.2009 09134-0273-012
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 28.06.2008 08321-0263-013
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.04.2007, NGL 04.05.2007 07136-0156-015
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.04.2006, NGL 26.04.2006 06125-4253-013
27/05/2005 : AA054041
06/05/2004 : AA054041
13/06/2003 : AA054041
30/04/2002 : AA054041
17/05/2001 : AA054041
28/04/1999 : AA054041
01/01/1997 : AA54041
01/01/1993 : AA54041
01/01/1992 : AA54041
15/10/1985 : AA54041

Coordonnées
ETABLISSEMENTEN CHARLES BAEYENS & C°

Adresse
MEESTER HUNNINCKSTRAAT 1 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande