ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 400.288.316

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.03.2014, NGL 28.03.2014 14075-0272-017
15/01/2014
ÿþi

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbtae

Benaming : "ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 115 Lebbeke JUO

Ondernemingsnr : 0400288316

Voorwerp akte ; AANPASSING HUISNUMMER ZETEL-KAPITAALVERHO-GING-OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID-ONTSLAG BESTUUR-DERS EN AANSTELLING ZAAKVOERDERS-GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Caroline De Herdt te Lebbeke op 17 december 2013,

nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER" met zetel te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 109 opgericht bij akte verleden voor notaris Achille Eeman te Lebbeke op 16 Juni 1961, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 juni 1961 onder nummer 20.115, 115 gewijzigd bij akte verleden voor notaris Luc Eeman te Lebbeke op 21 maart 1986, gepubliceerd in de bijlagen tot he belgisch staatsblad van 12 april 1986; onder nummer 86.0412-10, en voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Luc Eeman te Lebbeke op 17 februari 1998, gepubliceerd in de bijlagen tot het belgisch staatsblad van 5 maart 1998 onder nummer 980305-190., volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het huisnummer van de zetel van de vennootschap aan te passen aan de werkelijke toestand namelijk dat de zetel zich bevindt te Lebbeke, Brusselsesteenweg 115, voor zoveel als nodig

Tweede beslissing : f

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap te verhogen met, een bedrag van tweehonderdachtenvijftig-duizendvijfhonderdzesenzeventig euro tweeënzestig cent (258.576,62: EUR), om het te brengen van éénenzestigduizendnegenhonderddrieën-zeventig euro achtenendertig cent (61.973,38 EUR) op driehonderd-twintigduizendvijfhonderdvijftig euro (320.550,00 EUR), zonder uitgifte van: nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van geld.

Volstorting.

1, De Heer De Ruysscher Frits verklaart de door hem toegezegde inbreng volledig te volstorten, hetzij een bedrag van drieëndertigduizendzeshon-derdveertien euro zesennegentig cent (33.614,96 EUR).

2. Mevrouw Vincke Godelieve verklaart de door haar toegezegde inbreng volledig te volstorten, hetzij een bedrag van drieëndertigduizendzeshon-derdveertien euro zesennegentig cent (33.614,96 EUR),

3.De Heer De Ruysscher Fred verklaart de door hem toegezegde inbreng volledig te volstorten, hetzij een bedrag van honderdéénenegentigdui-zenddriehonderdzesenveertig euro zeventig cent (191,346,70 EUR).

Zodat een bedrag van tweehonderdachtenvijftigduizendvijfhonderdzes-enzeventig euro tweeënzestig cent (258.576,62 EUR) ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de gelden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van,, vennootschappen bij storting of overschrijving zijn gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij BNP', Paribas Fortis te Lebbeke, Grote Plaats 12A op rekening nummer BE75 0017 1465 4751 geopend op naam van de vennootschap, waarvan een attest van voornoemde instelling is overhandigd aan ondergetekende notaris.

Als vergoeding van deze inbreng worden zoals voormeld geen nieuwe aandelen toegekend.

Derde Beslissing.

De vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging aldus volledig gerealiseerd is.

Overeenkomstig voormelde beslissingen luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op drie honderdtNintigduizendvijfhonderdvijftig euro (320.550,00 EUR)

vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder nominale waarde."

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde beslissing  Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het _ bestuursorgaan, dat het voorsteL tot -omzetting vande-.vennootschap toelichten van- het verslag opgemaakt-door Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tkIUtktttkIttk1HUttt1tttttkUM1UUt

*14015106

[-fff f (,ÿ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

- EG1-iTBANK

VAN KOOPHANDEL

-6 JAR. 2614

DENDERMONDE

ite

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de Heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te Schoten, Valkenlaan 31 over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 november 2013,

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van het bestuursorgaan, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 november 2013 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht.

Het ' besluit van het verslag van de burgerlijke vennootschap o.v.v.een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder, de Heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor te Schoten, Valkenlaan 31 luidt ais volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Naamloze Vennootschap "ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van aile eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen, en onder voorbehoud van doorgevoerde correcties:

1.Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 november 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 397,694,28 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3.Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 november 2013 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 61.973,38 EUR en dit ten belope van 335.720,90 EUR.

Schoten, 11 december 2013"

Vijfde beslissing  Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderin-gen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die dooi de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0400.288.316 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 november 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Iedere aandeelhouder in de naamloze vennootschap zal voor één aandeel in de naamloze vennootschap "ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER" één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER" ontvangen.

Zesde beslissing  Aanneming van de statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan

Hoofdstuk I

Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1: Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER"

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg '115.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot voorwerp het uitbaten van garages in de breedste zin van het woord, met alle

daarbijbehorende bedrijvigheden, van alle slag en omvang en zonder enig voorbehoud noch beperking, de

handel in autovoertuigen, vrachtwagens en camionnetten van alle aard, en in alle, al dan niet zelfbewegende

voertuigen, in toebehoorten, wisselstukken, essence, oliën en aile aanverwante zaken; en in het algemeen, alle

immobiliaire handels-, nijverheids-of financiele verrichtingen die daarmee verband houden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het uitbaten van een vervoerbedrijf, aktiviteiten van vervoer-

commissionair, het verzorgen van het vervoer van alle soorten goederen en voorwerpen.

Het vervoer van personen en goederen tegen vergoeding met alle vervoermiddelen.

Het huren en verhuren van alle vervoermiddelen voor vervoer van personen en goederen.

Handel in autotechnologieën.

Het toestaan van leningen aan derden, alsmede het borgstellen voor derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming moet in de meest uitgebreide zin worden gevat.

De vennootschap kan eveneens belangen nemen bij wijze van inbrengst, afstand of samensmelting in aile

andere vennootschappen, gelijkaardige ondernemingen of ondernemingen die van aard zijn om rechtstreeks of

onrechtstreeks de ontwikkeling harer zaken te bevorderen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk Il

Kapitaal en aandelen

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal Is vastgesteld op driehonderdtwintigduizendvijfhonderd-vijftig euro (320.550,06 EUR)

vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6: Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar, De onverdeelde eigenaars, moeten zich

ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is,

worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort, Kan tussen de gerechtigden geen

overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een

voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke

gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, Inbegrepen

het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 7: Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de volgende regels:

In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar

evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald,

maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend,

wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden

ingeschreven door de in artikel 249, 2de lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen,

behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal

bezitten.

Artikel 8: Overdracht of overgang van de aandelen

§ 1. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten In geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de volgende regels:

" De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet warden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan met de goedkeuring van alle vennoten.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erfsater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of erflater.

§ 2, Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m( en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

ln geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling,

De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen,. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Artikel 9: Register van aandelen

De aandelen zijn steeds op naam.

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend: 1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2° de gedane stortingen; 3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van

derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Hoofdstuk III

Organen van de vennootschap

Afdeling 1

Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot

telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 10: jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde zaterdag van de maand maart om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals verder uiteengezet in deze

statuten, dan moet het rondschrijven waarvan daar sprake minstens twintig dagen vaór de datum van de

jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens

als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen warden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 11: Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen

véér de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Voormelde aangetekende brief mag vervangen worden door een ander communicatiemiddel indien de

bestemmeling daarmee individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemt.

Artikel 12: Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen

en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van

Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen

personen die erom verzoeken.

Artikel 13: Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem, t

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 14: Beraadslaging

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparig held van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen dienen alle beslissingen op de algemene vergaderingen, hetzij de jaarvergaderingen, hetzij, bijzondere als buitengewone vergaderingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen worden met een gewone meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen en met dien verstande dat een beslissing slechts

dan geldig kan worden genomen indien, voor zover de statutaire zaakvoerder een vennoot is, deze zaakvoerder voor de beslissing heeft gestemd. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 15: Schriftelijke besluitvorming -

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zef door een bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Afdeling 2

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16: Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te dulden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering der vennoten bij eenvoudige meerderheid

benoemd en de algemene vergadering bepaald de duur van hun mandaat.

Artikel 17 : Bestuur/vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle

omstandigheden te handelen,en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk

doel, uitte voeren of toe te laten.

Afdeling 3

Controle

Artikel 18: Controle

De controle van de vennootschap wordt door ieder der vennoten uitgeoefend, die alle macht tot onderzoek

en nazicht der verrichtingen hebben zal en kennis zal mogen nemen van de boekhouding, de briefwisseling en

alle geschriften van de vennootschap, behoudens in de gevallen waarin een commissaris moet benoemd

worden door de algemene vergadering.

Artikel 19: tegenstrijdigheid van belangen

1. Het lid van een college van zaakvoerders, dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit overeenkomstig artikel 259 § 1 van het Wetboek van vennootschappen mededelen aan de andere zaakvoerders en in voorkomend geval aan de commissarissen v66r het college van zaakvoerders een besluit neemt,

Het college van zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen zullen hierover rapporteren volgens de voorschriften van artikel 259 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

2. is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor de in punt 1. hiervoor bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts warden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

3. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de in punt 1, hiervoor bedoelde tegenstrijdigheid

van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder

verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd,

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die

voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen

betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het eerste lid van

punt 3.

Hoofdstuk IV

Boekjaar - jaarrekeningen - winstverdeling

Artikel 20: Boekjaar - jaarrekening -jaarverslag

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan de eerste januari en eindigt de éénendertigste december.

De beschikkingen aangaande de inventaris en jaarrekening komen overeen met de wettelijke bepalingen.

Artikel 21: Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst,

Hoofdstuk V

Ontbinding en vereffening

Artikel 22: Ontbinding

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars

beschouwd, onder voorbehoud van homologatie van het mandaat door de voorzitter van de Rechtbank van

Koophandel.

De vereffenaars beschikt (beschikken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het

Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Hoofdstuk VI

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Artikel 23: Algemene bepaling

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 24: Overdracht van aandelen onder levenden

Voor-tlhouden aan het Belgisch Staatsblad

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist

Artikel 25 - Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen

toegepast.

Artikel 26: Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid

van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van

de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige

vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen,

Artikel 27: Kapitaalverhoging - voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is hetgeen hoger vermeld werd in de statuten

onder "voorkeurrecht bij kapitaalverhoging" niet van toepassing.

Artikel 28: Zaakvoerder - benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 29: Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs ln de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 30: Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals hiervoor bepaald werd in deze statuten ln het geval van meerdere

vennoten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in

de vennootschap,

Artikel 31: Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te wordenlnageieefd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Hoofdstuk Vil

Algemene bepalingen

Artikel 32: Woonstkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats wodt geacht woonst te hebben

gekozen op de maatschappelijke zetel.

Artikel 33: Voor aile beschikkingen die in onderhavige statuten niet geregeld zijn, zal men zich moeten

schikken naar de wettelijke bepalingen.

Zevende beslissing

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders van de naamloze vennootschap, 1/de Heer De

Ruysscher Frits; 2/Mevrouw Vincke Godelieve en 3/de Heer De Ruysscher Fred, hogergemelde comparanten.

Er wordt hen algehele kwijting verleend voor de duur van hun uitgeoefend mandaat.

Achtste beslissing

De vergadering beslist te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid voQr.onbe-paalde duur:

1.De Heer De Ruysscher Frits Marcel Rosalie, geboren te Lebbeke op 29 mei 1942, nationaal nummer

42052921922, wonende te Lebbeke, Velde-kensstraat 15

2.Mevrouw Vincke Godelieve Marie Augusta Leonce, geboren te Appels op 14 april 1946, nationaal nummer

46041435228, wonende te Lebbeke, Veldekensstraat 15.

3,De Heer De Ruysscher Fred Leon Pauline, geboren te Dendermonde op 12 augustus 1970, nationaal

nummer 70081232763, wonende te Lebbeke, Veldekensstraat 15.

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd.

Negende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van de zaakvoerder

24/11/2014
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0400.288.316"

Bénaming

(voluit) : ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER'

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid_

Zetel : Brusselsesteenweg 115 - 9280 LEBBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Onbezoldigd mandaat zaakvoerder

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 23/10/2014

Wij, mevr. Vincke Godelieve en dhr. De Ruysscher Fred, beiden wonende te Veldekensstraat 15 te 9280 Lebbeke, zaakvoerders van Etablissementen De Ruysscher bvba met zetel te Brusselsesteenweg 115 te 9280 Lebbeke verklaren hierbij dat dhr. De Ruysscher Frits sinds 01/01/2012 geen enkele vergoeding of voordeel alle aard heeft ontvangen.

VINCKE Godelieve

Zaakvoerder

DE RUYSSCHER Fred

Zaakvoerder

DE RUYSSCHER Frits

Zaakvoerder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

*14211588*

1111101

KOOPHANDEL GENT

13 NOV. 20141

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/04/2013 : DE001621
18/04/2012 : DE001621
31/03/2011 : DE001621
06/04/2010 : DE001621
30/04/2009 : DE001621
09/04/2009 : DE001621
17/04/2008 : DE001621
02/04/2007 : DE001621
04/04/2006 : DE001621
19/04/2005 : DE001621
20/04/2004 : DE001621
30/04/2003 : DE001621
15/04/2003 : DE001621
30/04/2002 : DE001621
10/07/2001 : DE001621
24/04/1999 : DE001621
05/03/1998 : DE1621
18/02/1997 : DE1621
01/01/1989 : DE1621
01/01/1988 : DE1621
01/01/1986 : DE1621
08/05/1985 : DE1621

Coordonnées
ETABLISSEMENTEN DE RUYSSCHER

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 115 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande