ETALMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ETALMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.024.975

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 02.07.2014 14259-0481-013
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 01.07.2013 13249-0309-013
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 03.07.2012 12253-0185-013
05/01/2012
ÿþmod 11.1

Vc beh+

aai Bel Staa

IIIIIIIi!le(111111111111101

*

Ondememingsnr: 0449.024.975

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

" Benaming {voluit) : ETALMA

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lariksstraat 18

9032 GENT (Wondelgem)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd:? ;notaris Annelies WYLLEMAN, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap ;;onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; '' "WYtLEMAN _ VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, ;Sleidinge-dorp 102, op 22 december 2011, dat is bijeengekomen de;; buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap STALMA enr! dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van ;stemmen .

;;Eerste besluit: Vervanging van artikel 1 van de statuten

';De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 1 integraal :;te vervangen door de volgende bepaling:

Artikel 1: Benaming

;!De vennootschap is opgericht als naamloze vennootschap onder de naam ''"Etalma".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen,?; ;;bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de' Eivennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden: i:"naamloze vennootschap" of door de afkorting "NV", met nauwkeurige: "!aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het ;?woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de ;vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in wiens ;;rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, het ondernemingsnummer eni in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is." Tweede besluit: Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam of' gedematerialiseerde aandelen

:a) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de aandelen aan =toonder om te zetten in aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen.

:b) Bijgevolg wordt artikel 9 van de statuten vervangen door volgende;:

bepaling: '.

:"Artikel 9: Aandelen

!,a) Alle aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze;! ;;van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

:1.b) In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen;; ;igehouden waarin worden aangetekend:

;l.nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede :het getal van de hem toebehorende aandelen;

;2.de gedane stortingen; 3.de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend;; fen ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht:: ;'onder de levenden, door de Raad van Bestuur en de rechtverkrijgenden in

---------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 15.1

Voorgehouden aan het óetgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten: een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt eenti volgnummer toegekend.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom: en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen.

c) Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening - ge-boek-t-e aandeel wordt -overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam; van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

d) De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting' :vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en :schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander; communicatiemiddel te ontvangen.

De Raad van Bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op ;een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende: rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen: worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

e) De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt :door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, itenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De Raad van: ;Bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de. inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende: rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking: .laten schrappen."

;Derde besluit: Overige bepalingen in de statuten aanpassen aan de' :omzetting

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de overige: bepalingen in de statuten die verwijzen naar de aandelen aan toonder aan: te passen aan de situatie voor aandelen op naam en gedematerialiseerde; aandelen zoals dit in navermelde statuten zal blijken.

Vierde besluit: Vervanging van artikel 10 van de statuten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 10: integraal te vervangen door de volgende bepaling:

," Artikel 10 - Ondeelbaarheid van de aandelen:

'Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar; wanneer: :aandelen hetzij in volle eigendom, hetzij in vruchtgebruik, hetzij in: :blote eigendom aan meerdere deelgenoten toebehoren in onverdeeldheid, :moeten zij zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon: laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten,: die aan de aandelen verbonden zijn, opgeschort; Iedere medeëigenaar heeft` nochtans het recht, wanneer geen akkoord kan bereikt worden betreffende de: vertegenwoordiging van kwestieuze aandelen door één enkel persoon, de andere belanghebbenden in kortgeding te dagen voor de Heer Voorzitter van: de rechtbank van eerste aanleg ter zetel van de vennootschap, teneinde een; gemeenschappelijk mandataris te horen aanstellen, die alle aan de. omstreden aandelen verbonden rechten zal kunnen uitoefenen en dit in- 'voordeel van alle belanghebbenden; evenwel, ingeval van opsplitsing van:

Op de teaiste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

het eigendomsrecht._._.._.._.._..__..__.__....___ ....................._ _...._.._..____..__......._....__..._.._..__..._...__......__.._..------..__....,

van een aandeel in blote eigendom en vruchtgebruik

wordt het stemrecht uitsluitend uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

Vijfde besluit: Wijziging van artikel 12 van de statuten

iDe vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de laatste zin van=

;artikel 12 van de statuten weg te laten, te weten:

De bons of obligaties aan toonder worden rechtsgeldig ondertekend door;

!twee bestuurders."

Zesde besluit: Vervanging van de artikelen 27, 28 en 29 van de statuten

`De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 27 en

28 van de statuten integraal te vervangen door de volgende_. bpaling.en_:___

" Artikel 27 - Bijeenroeping:

LDe Raad van bestuur en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen zowel de

;gewone, een bijzondere als een buitengewone algemene vergadering;

!bijeenroepen. "

`Zij zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering. bijeen te roepen telkens wanneer één of meer vennoten die alleen of; gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,: ;het vragen.

De bijeenroeping tot de algemene vergadering zal gestuurd worden bij terg :post aangetekend schrijven, aan elke vennoot, bestuurder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de datum van de vergadering. In de uitnodiging dient de agenda, naast dag, uur en plaats van de_ ;vergadering, en de verslagen te worden vermeld. De bij wet bepaalde ;documenten worden tezamen met de oproepingsbrief toegezonden aan de 'vennoten, bestuurder (en eventuele commissaris(sen)), alsook aan de andere; ;personen, die erom verzoeken.

;Bij vrijwillige verschijning van al de vennoten evenwel, kan worden' :afgezien van deze formaliteit, doch dient hiervan melding gemaakt te! worden in het verslagboek, te ondertekenen door alle vennoten.

Ingeval de vennoten zich door een persoon zouden laten vertegenwoordigen, izal de persoon minstens vijf dagen voor de vergadering, aan de! ;zaakvoerders dienen bekend gemaakt te worden, welke deze vrijelijk en; zonder argumentatie zullen kunnen aanvaarden of weigeren.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming,: ;dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten,= ten laatste te ontvangen op de dag van de vergadering.

:Artikel 28 - Toelating tot de vergadering-

!Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de eigenaars! ':van de aandelen op naam binnen de vijf volle dagen voor de datum die; ;bepaald werd voor de bijeenkomst de Raad van Bestuur inlichten bij 'aangetekende brief dat zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen, met aanduiding van het aantal effecten waarvoor zij aan de stemming!

;zullen deelnemen. "

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen moeten binnen dezelfde; termijn op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven !zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van .de algemene vergadering wordt vastgesteld.

;De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met; :raadgevende stem, indien zij hun aandelen hebben neergelegd overeenkomstig. dit artikel.

:Artikel 29. Deelneming aan de vergadering - Vertegenwoordiging

a)Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en! met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke!

aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een!

;gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits een geschreven volmacht.' Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van: !zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b)Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan;

:de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de :gevallen bepaald bij artikel 481 van het Wetboek van vennootschappen,; hebben zij gewoon stemrecht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c)Voor vennootschappen, die een publiek beroep doen of mod 11.1

:het spaarwezen moet het verzoek tot verlening van hebben gedaan op

!vermelding bevatten, vermeld in artikel 548 van een volmacht de

het Wetboek van

Voor-

,obehouden

aan het

.-Selç}ist;h

Staatsblad

vennootschappen. Bij een openbaar verzoek tot verlening van een volmacht, ;moeten bovendien de voorwaarden van artikel 549 van het Wetboek van :vennootschappen worden vervuld.

:d)ln het kader van het recht op informatie hebben zowel de blote eigenaar; ;als de vruchtgebruiker, en alle medeëigenaars in het algemeen, van een: wandeel, het recht op inzage in alle documenten die de wetgever:: _voorschrijft voor het. -houden_ _ _van. .een. _a.l.geme.n.e. vergadering, .alsmede let'

recht om deel te nemen aan de algemene vergaderingen, zelfs al hebben ze;

geen stemrecht.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging

ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Annelies Wylleman,

geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie pv buitengewone

coordinatie van de statuten

algemene vergadering omvattende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 01.07.2011 11252-0306-013
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 24.06.2010 10214-0290-012
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 10.07.2009 09400-0360-012
16/02/2009 : GE167826
07/07/2008 : GE167826
06/07/2007 : GE167826
11/07/2006 : GE167826
11/08/2005 : GE167826
31/07/2015
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LEERGELEGD 22.-07-2 RECHTBANK VAN OGO~ fiHA KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0449.024.975

Benaming

(voluit) : Etalma

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lariksstraat 18, 9032 Wondelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders I afgevaardigd bestuurder

Tijdens de gewone algemene vergadering van donderdag 25 juni 20015 werd beslist de heer D'Hossche Etienne, mevrouw Geimaert Marie-Louise en de heer D'Hossche Alain te herbenoemen voor een periode van 6 jaar, De heer D'Hossche Etienne werd herbenoemd als afgevaardigd bestuurder eveneens voor een periode van 6 jaar.

D'Hossche Etienne

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

11111111#11M11111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2004 : GE167826
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 30.07.2015 15374-0181-013
15/01/2004 : GE167826
23/05/2003 : GE167826
05/06/1999 : GE167826

Coordonnées
ETALMA

Adresse
LARIKSSTRAAT 18 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande