ETO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.377.361

Publication

23/01/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

14 JAN. 2014

RT:Ci" t i BA %. k4N

1(0011iANiUtitffiret: GENT

I01 n 111



;

Ondernemingsnr : a .6 `1 - cb~~` ~ \

Benaming (voluit) : ETO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkuilstraat 23

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

,; Er blijkt uit een akte verleden voor meester Fabienne CLAEYS BOIJUAERT, geassocieerd notaris, optredend; voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin! Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364), op 10 januari 2014 dat:

de heer VERSPRILLE Tom Luc Martin, geboren te Gent op 19 maart 1971 en zijn echtgenote, mevrouw; HIMSCHOOT Ellen Robert Georgette, geboren te Eeklo op 13 mei 1977, samenwonende te 9032 Gent; (Wondelgern), Kerkuilstraat 23

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam: "ETO"" MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: 9032 Gent (Wondelgem), Kerkuilstraat 23

DOEL: De vennootschap heeft als doel

- Het verstrekken van management-, business- en technologische adviesdiensten voor

beheerstechnische, commerciële, financiële, organisatorische, operationele en administratieve: aangelegenheden in de ruimste zin. Voormelde bijstand en diensten kunnen verleend worden aan! bedrijven, de overheid en personen, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, en dit zowel voor nieuw op tel richten of bestaande ondernemingen. Aansturen van een salesteam met het oog op het behalen van de: doelstellingen.

- Het verlenen van adviesdiensten en praktische hulp aan bedrijven in verband met marketing,; communicatie en public relations. Het begeleiden van een salesteam tijdens gesprekken, evaluaties ontwikkelen van het human potentieel. Het geven van verkoopsopleidingen.

Het verlenen van vertaaldiensten.

Het organiseren van congressen en beurzen.

Marktonderzoeksbureau en publiciteitsagentschap.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere; vennootschappen en/of ondernemingen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van; derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties. Dei vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en organisaties eb hieraan leningen verstrekken.

Het verkrijgen, bezitten, vervreemden beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypothekeren of in! het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen.

Het beleggen, beheren en uitbaten voor eigen rekening van roerende waarden en bezittingen. "

De vennootschap kan daarenboven samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze ,; rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming tel bevorderen. De vennootschap kan hiervoor aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen'. en verkopen, kredieten aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in i pand te geven.

Alle verrichtingen van burgerlijke, commerciële industriële, onroerende, roerende of financiële aard die= rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

;:

ij

"

mod 11.1

Voor-

beFtouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, en zich voor derden borg stellen, hetzij door vestigen van persoonlijke zekerheden , hetzij door vestigen van zakelijke zekerheden, mits inachtnemingen van de wettelijke vereisten inzake erkenning van dergelijke activiteiten, waar dit vereist zou zijn.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

- De verhuring van divers materiaal, alle roerende en onroerende goederen. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het beheer van onroerend vermogen, immobiliën, vastgoedontwikkeling, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte wagens, bestelwagens, vrachtwagens, autobussen, motorhomes, enz.... evenals de handelsbemiddeling in onderdelen, accessoires, banden, smeer- en koelmiddelen, motorbrandstoffen, enz....

De aan- en verkoop van tweede handswagens

Het onderhoud en herstelling van wagens, bestelwagens, autobussen, motorhomes, de revisie van automotoren, de installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden, de pechverhelping, het slepen van voertuigen, de activiteiten in verband met mechanische sporten, de uitbating van carwash evenals aile aanverwante werkzaamheden

- De verhuur van voertuigen, inclusief personenwagens, al dan niet met chauffeur, de uitbating van een taxibedrijf, de organisatie en exploitatie van personenvervoer met wagens, autobussen, met of zonder dienstregeling,

- Het goederenvervoer over de weg, bestel- en koerierdiensten inclusief expresleveringen

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen die zij het best geschikt zou achten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekeningen van derden.

De vennootschap kan eveneens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR : Onbepaald

KAPITAAL : ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door 600 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/600ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volstort ten belope van ¬ 12.400,00.

De heer Tom VERSPRILLE dient op zijn inbreng nog ¬ 3.100,00 te volstorten; Mevrouw Ellen HIMSCHOOT dient op haar inbreng nog ¬ 3.100,00 te volstorten.

Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : speciën.

BANKATTEST: Het gestort kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art, 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die betast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN & VERTEGENWOORDIGING

*Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

*Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

*Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BOEKJAAR : van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

JAARVERGADERING : derde donderdag van mei om 17u.

WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt op

31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

SLOTBEPALINGEN :

Er werd beslist:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee;

b. te benoemen tot deze functie: de heer Tom VERSPRILLE en mevrouw Ellen HIMSCHOOT, beide voornoemd, die verklaarden te aanvaarden en bevestigden dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet;

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur;

d, het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering;

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Fabienne CLAEYS BOÜÜAERT, geassocieerd notaris,

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte oprichtingsakte.

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2014
ÿþMod Word 11.1

!

UHIIIIIIIIIIIIIIAIIIII M"

N

*19211075* e=_LGie



[VGCNIaLLGGLJ

lil-

15 OKT. 2014

RECHTBANK VAN BL/OOPHANejgke GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I

Ondernemingsar : 0544.377.361

Benaming

(voluit) : ETO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkuilstraat 23 -" 9032 Wondelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 29.08.2014 blijkt dat met algemeenheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Bosvijverdreef 14, 9880 Aalter.

Versprille Tom

Zaakvoerder

d `

co

N

rl

N

ri)

Gd

P

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ETO

Adresse
KERKUILSTRAAT 23 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande