EUBIOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUBIOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.467.403

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14358-0074-009
21/03/2014
ÿþ1º%r

MM Mati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

K~~PH~NSL'3~L

1 0 WART 201/1

DENDEMICNDE

!MI»

-I -

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

i iu

i

1111

Ondernemingsnr : 0806467403

Benaming

(voluit) : EUBIOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne (Kalken), Nerenweg 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Doelsuitbreiding

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 -- RPR Dendermonde 0812.317.491 op 21.02.2014, geregistreerd ter Registratiekantoor Wetteren de 24.02.2014, boek 451, blad 31, vak 16, 6 bladen, geen verzending, ontvangen 50 euro, De Ontvanger (getek.) Ilse De Neef, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUBIOM", waarvan de zetel gevestigd is te 9270 Laarne (Kalken), Nerenweg 30. Opgericht onder de benaming Renewable Machinery blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Eduard Janssens te Sint-Lievens-Houtem op 19 september 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 september daarna onder nummer 08302784. Waarvan de statuten. en de benaming werd gewijzigd blijkens akte verleden voor Notaris Hildegard Bracke te Wichelen op 22 november 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 december daarna onder nr 10180975. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0806.467.403 -BTW nr BE 0806.467.403., waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

Eerste beslissing:

Verslagen.

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 30 januari 2014; alle aanwezige aandeelhouders hebben erkend een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Tweede beslissing:

Uitbreiding van het maatschappelijk doel.

De vergadering besliste om het maatschappelijk doel uit te breiden als volgt:

"De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

1. Handel in en valoriseren van biomassa in de meest brede zin, zowel nationaal als internationaal. Handel in en valoriseren van niet recycleerbaar en niet verontreinigd, behandeld houtafval, zowel nationaal als internationaal.

2. Handel in houtteelt : aanplanten, herbeplanten, vetplanten, uitdunnen en in stand houden van bossen en andere houtopstanden. Boomkwekerijen, aanleg en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

3. Exploitatie van bossen : houthakken en de productie van onbewerkt hout als minhout,

gekloofde staken, palen en brandhout. Alle ondersteunende diensten i.v.m. bosbouw.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Inventarisering van bossen, evaluatie van houtopstanden en brandbeveiliging. Vervoer van hout houtafval en stamstukken. Snoeien van bomen en heggen.

4. Groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling in hout, onbewerkt hout en bouwmaterialen en andere roerende goederen.

5. Bouwrijp maken van terreinen

6. Sanering en ander afvalbeheer, terugwinning van overig gesorteerd afval.

7. Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren, textielgrondstoffen en aanverwante halffabrikaten.

8. Advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

9. Verlenen van leiding, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in de ruimste zin van het woord aan bedrijven, privé-personen en instellingen.

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

11. Het ter beschikking stellen of verhuren van onroerende goederen aan derden, waaronder ook de zaakvoerders en de werknemers, en dit eventueel in het kader van de bezoldigingspolitiek die wordt gehanteerd binnen de vennootschap.

12. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen en alle andere mogelijke roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (serni) publiekrechtel jk statuut.

13. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerders- en/of bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, juridische en administratieve bijstand, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

14. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

15. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van

deposito 's op korte termijn , spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen;

16. Het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan al dan niet verbonden ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen `vermogensbeheer' of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen en dan deze bedoeld door artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en financiële markten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of. vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

D

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal geen activiteiten uitoefenen waarvoor een vergunning vereist is, zonder

deze vergunning eerst te hebben verkregen."

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel drie van de statuten als volgt:

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als buitenland voor eigen rekening of voor

rekening van derden:

- Aan- en verkoop, import en export van alle goederen in de meest ruime zin.

- Alle handelingen betreffende marketing-activiteiten

- Alle handelingen betreffende de ontwikkeling en verkoop van inforxnaticatoepassingen zowel

software als hardware.

- Alle managementsverrichtingen voor de meest diverse sectoren uit de nijverheid en

dienstensector.

- Alle organisaties van seminaries, public relations, shows en promotiecampagnes.

- Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie,

personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

- Het optreden van tussenpersoon in de handel.

Voor eigen rekening:

- Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven,

behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de

exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde

activiteiten waarvoor een vergunning /attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet

voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste

vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn

voldaan.

De vennootschap mag aile bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële,

roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de

vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon, of al

vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, of

organisaties.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden :

1. Handel in en valoriseren van biomassa in de meest brede zin, zowel nationaal als internationaal. Handel in en valoriseren van niet recycleerbaar en niet verontreinigd, behandeld houtafval, zowel nationaal als internationaal.

2. Handel in houtteelt : aanplanten, herbeplanten, vetplanten, uitdunnen en in stand houden van bossen en andere houtopstanden. Boomkwekerijen, aanleg en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

3. Exploitatie van bossen : houthakken en de productie van onbewerkt hout als mijnhout, gekloofde staken, palen en brandhout. Alle ondersteunende diensten i.v.m. bosbouw. Inventarisering van bossen, evaluatie van houtopstanden en brandbeveiliging. Vervoer van hout houtafval en stamstukken. Snoeien van bomen en heggen.

4. Groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling in hout, onbewerkt hout en bouwmaterialen en andere roerende goederen.

5. Bouwrijp maken van terreinen

6. Sanering en ander afvalbeheer, terugwinning van overig gesorteerd afval.

7. Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren, textielgrondstoffen en aanverwante halffabrikaten.

8. Advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, marketing,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

9. Verlenen van leiding, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in de ruimste zin van het woord aan bedrijven, privé-personen en instellingen.

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

11. Het ter beschikking stellen of verhuren van onroerende goederen aan derden, waaronder ook de zaakvoerders en de werknemers, en dit eventueel in het kader van de bezoldigingspolitiek die wordt gehanteerd binnen de vennootschap.

12. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen en alle andere mogelijke roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

13. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerders- en/of bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, juridische en administratieve bijstand, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

14. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

15. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

16. Het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan al dan niet verbonden ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen `vermogensbeheer' of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen en dan deze bedoeld door artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 op de fmanciële transacties en financiële markten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in. andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal geen activiteiten uitoefenen waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen."

Derde beslissing"

De vergadering verleende elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

.

x y `

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd. 21/02/2014

- verslag van de zaakvoerder dd 30.01.2014 met aangehechte staat van actief en passief per

31.12.2013

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", niet zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad sj

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.07.2013 13367-0391-009
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 14.06.2012 12174-0510-010
28/02/2012
ÿþY

Mod Woid 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFI RFCHTRANLtt VAN KOOPHANDEL

Griffie

15 FEB. 2012

DENDERMONDE

1111

*12046660*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0806.467.403

Benaming

(voluit) : EUB1OM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET (BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Nerenweg 30, 9270 LAARNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 2 januari 2012 op de zetel van de vennootschap is gebleken dat :

1.De algemene vergadering akte genomen heeft van het ontslag uit de functie van zaakvoerder dat werd ingediend door de heer William Van Herreweghe wonende te 9270 Laarne, Nerenweg 30. Dit ontslag gaat in op 2 januari 2012.

2.De vergadering beslist heeft om de GCV DIGITAL OUTPUT, met maatschappelijke zetel te 9270 Laarne, Nerenweg 30, met als vaste vertegenwoordiger de heer William Van Herreweghe, zaakvoerder, wonende te 9270 Laarne, Nerenweg 30, te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 2 januari 2012.

William Van Herreweghe

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11351-0200-008
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10371-0231-007
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 27.07.2016 16358-0595-013

Coordonnées
EUBIOM

Adresse
NERENWEG 30 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande