EUMED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUMED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.967.749

Publication

06/08/2013
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

2 6 JULI 2013

REUTI ANK VAN

KOOPHAN #i g GENT



m i *13122966*





Ondernemingsnr :

Se ~1-1-L191

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voiuº%t) : EUMed

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warandedreef 3

9831 Sint Martens-Latem (Deurle)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op 24/07/2013 (ter registratie neergelegd) dat 1. de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "EISERVE", met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem-Deurle, Warandedreef ingeschreven bij de belasting over de toegevoegde waarde onder het nummer 6E536.821.160 en;, in het rechtspersonenregister onder het nummer 0536.821.160; 2. mevrouw SCHEERLINCK Karine Monique Angèle Anna, geboren te Deinze op 16101/1961, rijksregister nummer 61.01.16-042.87,',. wonende te 9831 Sint-Martens-Latem, Deurle, Rode Beukendreef 14; en 3. de heer MOMMAERTS; Maurice Yves, geboren te Leuven op 14/08/1957, rijksregister nummer 57.08.14-497,45, wonende,, te 9830 Sint-Martens-Latem, Latemstraat 113; een besloten vennootschap met beperkte'; aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : EUMed.

ZETEL : 9831 Sint-Martens-Latem, Deurle, Warandedreef 3.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- Het vervaardigen, de commercialisatie en export van allerhande producten en diensten,:; waaronder producten en diensten die verband houden met het medische,

- Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal,;;

instrumenten, hard- en software;

- Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat en hierna volgt van,; concrete projecten;

- Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

- De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en,: beurzen allerhande;

- Het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie;; ais op commissie;

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op heti oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door;: verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. Zij mag°, onroerende goederen verwerven en vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. In'; dit verband mag de vennootschap aile verrichtingen doen met betrekking tot onroerende goederen, zoals de huurfinanciering aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, ontwikkelen en exploiteren.

De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen;; doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap kan tevens:: alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van aile roerende goederen en waarden. De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag leningen verstrekken onder om het even welke vorm aan?: derden, waarborgen verstrekken voor derden of haar aval verlenen in de meest ruime zin;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen en slaan zowel op handelingen in het buitenland en met buitenlandse tegenpartijen als op handelingen in België als met Belgische tegenpartijen;

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is.

De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijken. In de regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerend, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met het doel van de vennootschap.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op HONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 175.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 175 aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, Al deze aandelen hebben stemrecht. Het kapitaal werd vooraf en volledig in geld volstort op een bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUMed", met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Warden benoemd tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'EUServe', met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem, Deurle, Warandedreef 3, met ondernemingsnummer 0536.821.160, vast vertegenwoordigd door de heer Bernard Van Nevel, geboren te Deinze op 17/05/1957;

- mevrouw Karina Scheerlinck, geboren te Deinze op 1610111961;

- de heer Maurice Mommaerts, geboren te Leuven op 14108/1957.

Zij verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de tiende dag van de maand juni om 11 uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2015.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift + volmacht.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 24.06.2016 16210-0296-009

Coordonnées
EUMED

Adresse
WARANDEDREEF 3 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande