EURO FIRE GROUP

NV


Dénomination : EURO FIRE GROUP
Forme juridique : NV
N° entreprise : 838.649.231

Publication

11/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 14.08.2013, NGL 15.08.2013 13435-0127-011
18/12/2012
ÿþ Mod Wons 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

U

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

NEERGELEGD

0 7 0Et. 202

RECHTBANK VAN

KOOPH B TE GENT

Ondernerningsnr : 0838.649.231

Benaming

(voluit) : EURO FIRE GROUP

(verkort):

Re.chtsvornn : naamloze vennootschap

Zetel : 9042 Desteldonk, Keurestraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akté : wijziging raad van bestuur - instelling directiecomité - wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zevenentwintig november tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap- "EURO. FIRE GROUP", met zetel te 9042 Desteldonk, Keurestraat 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondemerrtingsnummer 0838.649.231, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR

A) Op éénendertig mei tweeduizend en twaalf werd de algemene vergadering van aandeelhouders bijeengeroepen. Alle aandelen waren hierbij vertegenwoordigd. Conform artikel 518, § 1, 2de lid van het Wetboek van Vennootschappen stelde de algemene vergadering dat zij slechts verplicht is tot het aanstellen van twee bestuurders. Derhalve nam zij kennis en aanvaardde zij het ontslag van volgende bestuurders (ingediend op negenentwintig mei tweeduizend en twaalf) en dit te rekenen vanaf éénendertig mei tweeduizend en twaalf:

1. De heer De Dapper Tim, geboren te Gent op vier januari negentienhonderd vierentachtig, benoemd als voorzitter van de raad van bestuur naar aanleiding van de raad van bestuur gehouden op zestien augustus tweeduizend en elf.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDE WALLE MANAGEMENT", met huidige maatschappelijke zetel te 9870 Zulte, Centrumstraat 201B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0828.479.671, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Vande Walle Charlotte Eveline, geboren te Kortrijk op drieëntwintig september negentienhonderd vijfentachtig, met rijksregister nummer 85.09.23-210.75, ongehuwd, wonend te 9820 Merelbeke, Molenstraat 47.

B) 1) Voormelde algemene vergadering heeft beslist de volgende bestuurder van de vennootschap te herbenoemen als bestuurder van de vennootschap, het mandaat een aanvang nemend op éénendertig mei tweeduizend en twaalf en eindigend, behoudens verlenging, op de algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects Management", met ondememingsnummer 0819.445.904, in de hoedanigheid van bestuurder destijds benoemd naar aanleiding van voormelde oprichtingsakte, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer De

Dapper Tim. ,

2) Voormelde algemene vergadering heeft beslist te benoemen als bestuurder van de vennootschap, het mandaat een aanvang nemend op éénendertig mei tweeduizend en twaalf en eindigend, behoudens verlenging, op de algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien:

De naamloze vennootschap "EURO GROUP HOLDING", met maatschappelijke zetel te 9042 Desteldonk, Keurestraat 29. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondememingsnummer 0450.025.263 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW BE0450.025.263, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde heer De Dapper Tim.

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

C) Hierop 'volgend komt de voltallige raad van bestuur samen en beslist te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, het mandaat een aanvang nemend op éénendertig mei tweeduizend en twaalf en eindigend, behoudens verlenging, op de algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects Management", voornoemd, met als

vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer De Dapper Tim.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rect¬ à : i' anm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : hlaarn en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

tibehouden

aan het

Belgisch

staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hij aanvaardt de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

TWEEDE E3ESLISSING  INSTELLING VAN EEN DIRECTIECOMITE

Conform artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen alsook artikel 21 van de statuten werd door de nieuw samengestelde Raad van Bestuur de dato éénendertig mei tweeduizend en twaalf beslist tot het instellen van een directiecomité zonder dat de leden ervan de aansprakelijkheid dragen zoals dit geldt voor de , bestuurders,

De bevoegdheden die de Raad van Bestuur overdraagt aan het directiecomité zijn beperkt tot de volgende limitatief opgesomde activiteiten:

1, De selectie, aanwerving, opvolging, evaluatie en ontslag van personeelsleden.

2. Het ondertekenen van Openbare Aanbestedingen en Publieke Tenders en offertes.

3. Het vertegenwoordigen van de vennootschap bij openbare (overheids)instanties indien de Raad van Bestuur afwezig of onbeschikbaar zou zijn.

De Raad van Bestuur houdt toezicht op de activiteiten van het Directiecomité.

Voor een geldige beslissing of geldige vertegenwoordiging van de vennootschap door het directiecomité is steeds de handtekening vereist van minstens twee leden van het directiecomité,

Werden benoemd tot lid van het Directiecomité Ingaande vanaf één november tweeduizend en twaalf en lopend tot éénendertig oktobertweeduizend dertien:

1. De heer HUFSCHMITT Karl Maria Elisabeth Antoon, geboren te Kortrijk op elf december negentienhonderd vijfenvijftig, met rijksregister nummer 55.12.11-239.88, thans ongehuwd, wonend te 1785 Merchtem, Burchtlaan 7 bus 2.

2, Mevrouw BOCKSTAELE Julie, geboren te Gent op tweeëntwintig juli negentienhonderd negenentachtig, met rijksregister nummer 89.07,22-238.50, ongehuwd, wonend te 9040 Gent, Sint Amandsberg, Victor Braeckmanlaan 177.

3. De heer GERRITSMA René Anthonius, geboren te Amsterdam op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zevenenvijftig, met rijksregister nummer 57.08.22-535.58, ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Charles de Kerchovelaan 155, van Nederlandse nationaliteit.

4. De heer VAN DEN MEERSSCHAUT Rudy Morde' Oscar, geboren te Gent op negentien juli

-negentienhonderd vijfenvijftig, met rijksregister nummer 55.07.19-039.13, echtgenoot van mevrouw Gilliet

Marina Agnès Georgette, wonend te 9000 Gent, Steenakker 156,

DERDE BESLISSING  WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering stelt vast dat het huidig boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder

jaar,

Zij beslist het boekjaar te wijzigen zodat het voortaan loopt van één april tot éénendertig maart van ieder

jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het huidig boekjaar eindigen op éénendertig maart tweeduizend

dertien.

VIERDE BESLISSING  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering beslist de jaarlijkse gewone algemene vergadering te laten doorgaan op vijftien september

om tien uur,

VIJFDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist tot de aanpassing van de statuten teneinde het in overeenstemming te brengen met

de hiervoor gemelde beslissingen.

ZESDE BESLISSING COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie. "

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-de gecoördineerde statuten.

Notaris Anne Pede.

Merelbeke-Bottelare.

Op de la.aíste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : ¬ deam en handtekening

09/11/2012
ÿþ41.

Mod Word 11.1

; 1, TZ. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111

*12182942*

ix

NEERGELEGD

2e nt. 2(i12

Ri:Cii i Ut";i.  'AN

KOO isrj~~;] :1 `.. rEVT

Ondernemingsnr : 0838.649.231

Benaming

(voluit) : EURO FIRE GROUP

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Keurestraat 29, 9042 Desteldonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISGEVING VAN ONTSLAG ALS BESTUURDER

Bij aangetekend schrijven op 29 mei 2012 heeft Charlotte Vande Walle, vast vertegenwoordiger van de BVBA Vande Walle Management aan de NV Euro Fire Group volgende beslissing betekend

Ontslag door BVBA Vande Walle Management (met nationaal nr 0828.479.671) als Bestuurder in de NV Euro Fire Group NV

Ontslag door Vande Walle Charlotte als vast vertegenwoordiger voor de

BVBA Vande Walle Management voor het Bestuursmandaat in NV Euro Fire Group

Beide ontslagen gaan in vanaf datum aangetekend schrijven op 29 mei 2012.

BVBA Vande Walle Management en haar vast vertegenwoordiger Vande Walle Charlotte nemen eveneens afstand van alle bestuursdaden die door de overige bestuurders zijn genomen sedert 29 mei 2012.

Getekend,

De ontslagnemende Bestuurder

BVBA Vande Walle Management

Vande Walle Charlotte - Vast Vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cle rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2011
ÿþMod 2.1

f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II11V1~II~h70InMIM8*N~

*11132



NEERGELEGD

1 9 A06, 2011

RECHTL V A \

KOOPH.AVDECTE GENT

Ondernemingsnr : 6y9

Benaming

(voluit) : Euro Fire Group

Bijlagen bij-het$elgisch-Staatsbl-ad 31f08f20t1 = Annexes-du Moniteur betge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9042 Desteldonk, Keurestraat 29

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zestien augustus tweeduizend en elf, dat:

* 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects Management", met zetel te 9820 Merelbeke, Molenstraat 47. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0819.445.904 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW BE819.445.904.

Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op vijf oktober tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zesentwintig oktober daarna onder het nummer 09151217, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 12 van de statuten door haar enige en niet-statutaire zaakvoerder, nagenoemde heer De Dapper Tim, in die hoedanigheid benoemd naar aanleiding van voormelde oprichtingsakte, bekendgemaakt zoals voormeld.

2. De heer DE DAPPER Tim Tom Wim, geboren te Gent op vier januari negentienhonderd vierentachtig, met identiteitskaart nummer 591-1309406-08 en rijksregister nummer 84.01.04-035.64, ongehuwd, wonend te 9820 Merelbeke, Molenstraat 47.

* een naamloze vennootschap voor onbeperkte duur hebben opgericht onder de naam van 'Euro Fire Group", met zetel te 9042 Desteldonk, Keurestraat '29; waarvan het kapitaal honderd vijfentwintigduizend (125.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (11100ste) van het kapitaal, en waarop volledig is ingeschreven.

De oprichters verklaren het kapitaal volledig in speciën te onderschrijven voor een bedrag van honderd vijfentwintigduizend euro (125.000,00 EUR) als volgt:

1. voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects Management" voor een bedrag van honderd drieëntwintigduizend zevenhonderd vijftig euro (123.750,00 EUR), waarvoor haar negenennegentig (99) worden toegekend;

2. voornoemde heer De Dapper Tim voor een bedrag van duizend tweehonderd vijftig euro (1.250,00 EUR), waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij hebben ingeschreven volledig volgestort zijn, welke bedragen zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevinden, zoals blijkt uit het bankattest van BKCP BANK de dato acht augustus tweeduizend en elf, dat bewaard zal blijven in het dossier van de ondergetekende notaris.

* De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- de fabricatie, assemblage, productie en verpakking van brandblusapparaten, brandhaspels, brandbeveiligingsproducten, eerste hulp producten, veiligheidsproducten en dit alles in de ruimste betekenis van het woord.

- de aan- en verkoop van brandblusapparaten, brandhaspels, brandbeveiligingsproducten, eerste hulp producten, veiligheidsproducten en dit alles in de ruimste betekenis van het woord.

- de import en export van brandblusapparaten, brandhaspels, brandbeveiligingsproducten, eerste hulp producten, veiligheidsproducten en dit alles in de ruimste betekenis van het woord.

- optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruime zin van het woord, zoals bemiddeling in aankoop-en verkoopsaangelegenheden in alle soorten goederen voor industrieel of privaat gebruik of gebruik adviesorgaan, verrichten van makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

- het deelnemen aan de oprichting, ontwikkeling, de uitbouw, de herstructurering, de omvorming, de diversificatie, de afsplitsing, de overname, de kapitaalverhoging van ondernemingen in het binnen- en buitenland via aile daartoe geëigende financiële instrumenten.

- het organiseren van ontmoetingen en trainingen voor bedrijven uit binnen- en buitenland.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

- het verschaffen van dienstprestaties van commerciële, bedrijfseconomische, juridische, financiële, technische, informatietechnische of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- en buitenlandse ondernemingen, daartoe kan de vennootschap desgevallend bestuurs- en/of zaakvoerdersmandaten opnemen in andere ondernemingen en/of participaties nemen in bestaande of nog op te richten vennootschappen in België en in het buitenland.

- zij kan het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris, manager of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een onroerend patrimonium zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten;

ondernemingen in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, verzekeringen, leasing, financieringen, leningen en alle kredietverstrekkingen; borgstellingen.

- dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en van de activiteiten als vastgoedmakelaar gereglementeerd overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

- de vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten.

- de coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers.

- de studie en de realisatie van alle handels-, financiële, technische, industriële, roerende en onroerende goederen.

- alle aankoop, verkoop, trading in de ruimste zin van het woord, fabricatie, invoer, uitvoer, agentuur, commissiehandel, verhuring, herstelling, plaatsing, vertegenwoordiging en ruiling van alle handelsgoederen in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan deelnemen in het bestuur en de controle voeren over ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag eveneens optreden als vereffenaar in andere vennootschappen, borgstellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze aanwijzing en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

* De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste het wettelijk vereist aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene " vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de datum van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemenè vergadering. De duur van hun opdracht mag de wettelijk toegelaten maximum duur niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders, telkens het belang van het vennootschap dit vereist.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot bijeenroeping.

" De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

De oproeping tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail en bevat de agenda.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, e-mail of telefax volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts indien de helft van de bestuurders aanwezig is. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Blanco stemmen en onthoudingen worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem. Deze laatste bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijke akkoord van de bestuurders, behoudens voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden, in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of één gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden.

* De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden elke tweede vrijdag van de maand juni volgend op het einde van het boekjaar, dit om negentien uur dertig ter maatschappelijke zetel.

Indien alle aandeelhouders en bestuurders daarmee uitdrukkelijk instemmen, kan de algemene vergadering steeds op een andere datum gehouden worden, doch nooit later dan zes maanden na het afsluiten van het vorig boekjaar. In voorkomend geval vermelden de notulen uitdrukkelijk dat de vergadering als jaarvergadering is bijeengekomen.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren, op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

* Elk aandeel geeft recht op één stem.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendértig december daaropvolgend.

* Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeethouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, alles onder voorbehoud van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

* Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

in geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

L Staatsblad

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van de

vennootschappenwet.

* OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

2. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. .

3. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf, zodat de eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend en dertien.

4. BENOEMING

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de oprichters-aandeelhouders de volgende beslissing genomen: het aantal bestuurders wordt op heden vastgesteld op twee.

Tot de functie van bestuurder worden benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering der aandeelhouders van tweeduizend zeventien:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects Management", hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer De Dapper Tim, in die hoedanigheid benoemd naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering van heden, neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad;

en,

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDE WALLE MANAGEMENT', met zetel te 9820 Merelbeke, Molenstraat 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0828.479.671, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Vande Walle Charlotte Eveline, geboren te Kortrijk op drieëntwintig september negentienhonderd vijfentachtig, wanend te 9820 Merelbeke, Molenstraat 47, in die hoedanigheid benoemd naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering van heden, neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Allen hier aanwezig en aanvaardende.

5. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld.

Comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

RAAD VAN BESTUUR

De hiervoor benoemde bestuurders, in raad bijeengekomen, besluiten met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het wetboek van vennootschappen, te benoemen:

a) tot gedelegeerde bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-Projects Management", hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer De Dapper Tim, in die hoedanigheid benoemd naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering van heden, neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad;

b) tot voorzitter van de raad van bestuur: de heer De Dapper Tim, hier aanwezig en verklarend de hem

toegekende mandaten te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÓÓR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EURO FIRE GROUP

Adresse
KEURESTRAAT 29 9042 DESTELDONK

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande