EUROBAKERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROBAKERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 864.818.247

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 06.08.2013 13402-0169-037
14/05/2013
ÿþ mod 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i III I II ISII II IIII III oi

*13073235*

Ondernemingsnr: 0864.818.247



GRIFFIE ";=r~.i-iTBANK

VAN K '.$0F.±LANDEL

0 2 MEI 2013

DENriëONDE



T Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : EUROBAKERS

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : PAMELSTRAAT OOST 430

9400 Ninove

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING  PROCES VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric de Grave, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 24 april 2013 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde ver de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EUROBAKERS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9400 Ninove, Pamelstraat Oost 430, beslist heeft

1. tot goedkeuring van het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld op 29 januari 2013 door:

- de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "EUROBAKERS GROUP", met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Pamelstraat Oost 430, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, onder het ondernemingsnummer 0808.968,320, hierna kortweg " de overnemende vennootschap" genoemd, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde, op 27 februari 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 maart 2013, onder nummer 13039686.

- de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "EUROBAKERS", met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, ' Pamelstraat Oost 430, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, onder het ondernemingsnummer 0864.818.247, hierna kortweg "de overgenomen vennootschap" genoemd, neergelegd op de griffie van de rechtbank van ° koophandel van Dendermonde, op 27 februari 20I3 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 maart 2013, onder nummer 13039685.

2. tot ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap en tot fusie met de overnemende vennootschap,

" door overdracht aan deze laatste van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch, voorbehouden op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap betreffende het recentst afgesloten boekjaar aan de overnemende vennootschap, die houder is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen is opgenomen in de jaarrekening van de overgenomen vennootschap' betreffende het recentst afgesloten boekjaar,

Deze fusie geeft geen aanleiding tot enige uitgifte van aandelen, aangezien de overnemende vennootschap houder is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2013 zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht , worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, op last voor deze laatste om alle schulden van de ;; overgenomen vennootschap te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, alle mogelijke kosten, lasten°' = en belastingen voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen, en de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen alle; mogelijke vorderingen.

3. dat de jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen 1 januari 2013 en 24 april 2013 opgesteld zal worden door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

Over de goedkeuring van deze jaarrekening en de kwijting te verlenen aan de bestuurders en commissaris van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de eerstvolgende gewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

4. alle bevoegdheden te verlenen aan de heer DEWAEL Frank, advocaat, die in het kader van deze akte woonstkeuze doet ten kantore van LYDIAN, te 1000 Brussel, Havenlaan 86c en de heer STRUBBE Bart, geboren te Brugge op 31 december 1965, wonende te 1730 Asse, Hoogpoort 1, met macht van indeplaatsstelling, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen bij de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid, van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertege 1woordigén

Verso : Naam en handtekening

F , r

Voorbehouden aan het Belgisch $ , Staatsblad

6i

A

rv

mod 11.1

van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 3I december 2012 in de boeken van de overnemende vennootschap,

In het kader van deze overdracht door fusie, zijn de heren DEWAEL Frank en de heer STRUBBE Bart, beiden voornoèmd, verder gemachtigd om:

- de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge ' van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

- alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn in het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B,T,W:administratie;

- onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn bevoegdheid te delegeren, zoals hij dat bepaalt en voor de door hem vastgelegde duur.

VASTSTELLING

De algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap "EUROBAKERS GROUP", en de naamloze vennootschap "EUROBAKERS" beide voormeld, keurden het fusievoorstel goed en besloten tot ontbinding zonder vereffening van de naamloze vennootschap "EUROBAKERS", voormeld. Zodoende kwam de fusie tot stand en houdt de naamloze

vennootschap "EUROBAKERS" op te bestaan vanaf 24 april 2013. "

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volmacht.

F.de Grave, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

m

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van Herden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0864.818.247

Benaming

(voluit) : Eurobakers

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pamelstraat Oost 430, 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel - Voorstel tot een met fusie gelijkgestelde overneming

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde: het fusievoorstel dd. 29 januari 2013, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen door de bestuursorganen van Eurobakers Group NV, met maatschappelijke zetel te Pamelstraat Oost 430, 9400 Ninove, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer RPR Dendermonde 0808.968.320, en Eurobakers NV, met maatschappelijke zetel te Pamelstraat Oost 430, 9400 Ninove, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer RPR Dendermonde 0864.818.247, met het oog op een met fusie gelijkgestelde overneming van Eurobakers NV.

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 29 januari 2013:

A. Overnemende vennootschap

1. Naam: EUROBAKERS GROUP NV

2. Rechtsvorm; naamloze vennootschap

3. Zetel: Pamelstraat Oost 430, 9400 Ninove

4. Doel; "De vennootschap heeft tot doel;

(i). Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

(ii). Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effekten en alle andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

(iii). De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economisch, handels, fiscale-, juridische en sociale aangelegenheden.

(iv). Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermetde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financiëel beheer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

" 1303 685*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

x 7 FEB. 2013

DENDECRM ONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

(v), Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin van het woord.

(vi). De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort,

(vii). Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden,

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland."

B. Over te nemen vennootschap

1. Naam: EUROBAKERS NV

2, Rechtsvorm: naamloze vennootschap

3. Zetel: Pamelstraat Oost 430, 9400 Ninove

4. Doel: "De vennootschap heeft tot doel:

(i). De uitbating van een industriële bakkerij; zowel voor groot- als kleinhandel, de fabricatie, aankoop, verkoop en handel in het algemeen van alle produkten van bakkerij, banket bakkerij, fabricatie van suikergoed en chocolade onder alle vormen, en van alle artikelen en produkten die normaal verband houden met deze handel.

(ii), Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

(iii). Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effekten en aile andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

(iv). De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economisch, handels, fiscale-, juridische en sociale aangelegenheden.

(y). Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financiëel beheer,

(vi). Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin van het woord.

(vii). De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het Internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort; het beheren van franchisecontracten.

(viii). Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en

Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties

machtigingen werden bekomen waar nodig.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs en beheersopdrachten en mandaten,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verfenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland:'

C. Datum

Met terugwerkende kracht tot 31 december 2012 (23.59 uur inclusief) worden alle verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

D. Bijzondere rechten - Andere effecten

Al de aandelen van de over te nemen vennootschap horen toe aan de overnemende vennootschap, zodat geen enkele aandeelhouder van de over te nemen vennootschap bijzondere rechten bezit. De over te nemen vennootschap heeft geen andere effecten uitgegeven dan de aandelen die haar kapitaal vertegenwoordigen.

E. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van de overnemende en de over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De raden van bestuur van respectievelijk de overnemende en de over te nemen vennootschap verlenen een bijzondere volmacht aan de heer Kurt Aerts, de heer Frank Dewael en de heer Jan Marien, do Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, en de heer David Richelle, do Corpoconsuit, Fernand Bemierstraat 15, 1060 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Kurt Aerts

Lasthebber

' Voce. behouden k aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 11.07.2012 12282-0209-040
12/07/2012
ÿþMod WOrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber

ar

Be Sta.

*iaiza)ai*

Ondernemincgsnr : 864.818.247

Benaming

(voluit) : Eurobakers

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pamelstraat Oost 430, 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 27 februari 2012,

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1935 zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9 box E.6, ingeschreven onder nummer RPR Brussel 0431.088,289, werd benoemd als commissaris van de vennootschap,

De commissaris zal voor de uitoefeining van dit mandaat vertegenwoordigd worden door de heer Fhilip Vervaeck, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153 bus 5.

Het maanlaat ging reeds in voor het boekjaar afgesloten per 31 december 2011 en geldt voor een duur van drie jaar. Het mandaat zal aldus de boekjaren 2011, 2012 en 2013 betreffen, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2014.

Er werd een bijzondere volmacht verleend aan de heer Kurt Aerts, de heer Michiel Gevers en de heer Frank; Dewael, da Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, en de heer David Richelle, do Corpoconsult, Fernand: Bemierstraat 15, 1050 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle! handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de: vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig; zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissing met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch' Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Kurt Aerts

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 0864.818.247

Benaming

(voluit) : EUROBAKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pameistraat Oost 430 - 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS

Op datum van 28 oktober 2011 heeft P&P Management Comm.V., vertegenwoordigd door de heer Pascal Bekaert, haar ontslag gegeven als bestuurder van Eurobakers NV met ingang vanaf 31 januari 2012. Dit ontslag werd aanvaard door Eurobakers NV, vertegenwoordigd enerzijds door Zevenster Investement Management BVBA (bestuurder) en anderzijds door Danegg BVBA (bestuurder).

DANEG ~

Gedelegeerd Bestuurder

vertegenwoordigd door

de heer Filip Danneels

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes d

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

GRIFFfE i?ECHTtBAíl~kI" C

A

iiwi~~uiumiiMimiiu~

*iaos~s~s<

2 2 NU Z012

QENC) ~RM0NDE

Griffie

bei-

Be Staff

08/08/2011
ÿþ ~ji r~ ~Î`r ,~~~~I' Ma 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behk

aar

Bek Staat

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2T. 07, Cl

DENDEWMNDE ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

leglet

Ondernemingsnr : 0864.818.247

Benaming

(voluit ) : EUROBAKERS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pamelstraat Oost 430 - 9400 Ninove

Onderwerp akte : AANVAARDING ONTSLAG EN (HER)BENOEMING BESTUURDERS

Op de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 12 mei 2011, werd het ontslag

aanvaard van volgende bestuurders :

- De BVBA STUDIO SOM, vertegenwoordigd door de heer Tom BAMELIS

- De BVBA EIFEL DEVELOPMENT, vertegenwoordigd door de heer François LEPLAT

en werden volgende bestuurders (her)benoemd tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 16 mei 2016

- De heer Everardus, Marc VEEN

- De BVBA ZEVENSTER INVESTMENT MANAGEMENT, vertegenwoordigd door de heer Marc VEEN

- De BVBA DANEGG, vertegenwoordigd door de heer Filip DANNEELS

- De COMM.V. P&P MANAGEMENT, vertegenwoordigd door de heer Pascal BEKAERT

Op de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 12 mei 2011, aansluitend op de hogervermelde' Algemene Vergadering van Aandeelhouders beslissen de bestuurders unaniem om DANEGG BVBA,. vertegenwoordigd door de heer Filip DANNEELS, als gedelegeerd bestuurder te verkiezen.

DANEGG BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

vertegenwoordigd door

de heer Filip Danneels

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.05.2011, NGL 26.05.2011 11120-0321-022
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 05.07.2010 10258-0496-020
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.10.2009, NGL 19.11.2009 09859-0164-019
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 26.08.2008 08659-0107-016
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.05.2007, NGL 30.08.2007 07688-0194-015
05/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.05.2006, NGL 30.08.2006 06737-3852-016

Coordonnées
EUROBAKERS

Adresse
PAMELSTRAAT OOST 430 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande