EURONYL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EURONYL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.570.479

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.03.2014, NGL 20.03.2014 14071-0283-020
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.03.2013, NGL 18.03.2013 13072-0007-020
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 21.06.2012 12198-0261-020
26/03/2012
ÿþMod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12062615*

ERGELEGD Ili MAA~I 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAIY I.EL TE GENT

Ondernemingsnr : 0446.570.479

Benaming

(voluit) : Euronyl

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Venecoweg 18 9810 Nazareth

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Onmiddellijk na de jaarvergadering van 3 juni 2011 komt de algemene vergadering bijeen en herbenoemt tot bestuurder de Heer Tony Beeuwsaert Dr. Adriaenstraat 16 8210 Zedelgern, de BVBA Acccoform Dr. Adriaenstraat 16 8210 Zedelgem vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Tony Beeuwsaert en de BVBA Asig Wancourstraat 15 bus 201 8420 De Haan vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Andy Soenens voor een nieuwe termijn van zes jaar. Onmiddellijk na de vergadering komt de raad van bestuur bijeen en benoemt de Heer Tony Beeuwsaert en de BVBA Asig tot gedelegeerd bestuurder. Aile bestuurders aanvaarden hun mandaat.

getekend, Tcny Beeuwsaert, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

26/07/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b~ I UlMhl iiiiiiiiu

E

St



3a"



Ondernemingsnr : 0446.570.479

Benaming

(voluit) : EURONYL

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Venecoweg 18 9810 Nazareth

Onderwerp akte : fusie door overneming - kapitaalverhoging - statutenwijzigingen - ontslag - benoeming

Er blijkt uit twee akten verleden door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke op dertig juni tweeduizend en elf:

DAT:

- de vennootschap bij wijze ven een fusie de naamloze vennootschap Industrial Design Plastics, afgekort ID Plast, met zetel te 9810 Nazareth, Venecoweg 18, met ondernemingsnummer 0472.400.688 heeft overgenomen;

- geheel het vermogen van deze vennootschappen, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de vennootschap.

VERSLAGEN:

1/ De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, aangezien alle aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders erkennen hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Wat betreft het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag verzaken de aandeelhouders aan de termijnen voor toezending en kennisname vermeld in artikel 697 van hetWetboek van vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen besluit als volgt:

ingevolge toepassing van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, werd ondergetekende de 8V o.v.v. BVBA Roels, Criel & C°, Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 9270 Kalken, Vaartstraat 105, vertegenwoordigd door de heer Luc Criel, bedrijfsrevisor en vennoot, aangesteld door de bestuurders van zowel de NV « EURONYL » (overnemende vennootschap) als van de NV « INDUSTRIAL DESIGN PLASTICS » (over te nemen vennootschap) om verslag uit te brengen over de waardering van de ruilverhouding.

Tot besluit van ons onderzoek, verricht conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, kunnen we verklaren dat:

-het fusievoorstel tussen de overnemende en de over te nemen vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden beschreven in het wetboek van vennootschappen, behoudens dan van het gegeven dat door de raden van bestuur slechts één enkele methode werd weerhouden volgens dewelke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, hoewel dat dat gelet op de weergegeven groepscontext verantwoord is;

-de waardering  toegepast door de raden van bestuur ter bepaling van de ruilverhouding  op basis van de boekhoudkundige waarde (t.t.z. het boekhoudkundig eigen vermogen) resulteert in:

a. de waarde van één aandeel van de NV « EURONYL » = 293,82 EUR

b. de waarde van één aandeel van de NV « INDUSTRIAL DESIGN PLASTICS » = 642,90 EUR;

-de toegepaste waarderingsmethode niet is gesteund op de werkelijke waarde doch theoretisch

aanvaardbaar is in het kader van de onderhavige fusie in groepscontext, gezien de aandèlen van beiden

betrokken vennootschappen in handen zijn van dezelfde entiteiten, én zulks in dezelfde verhouding zodat het

relatief belang van alle aandeelhouders vóór en ne de fusie geen substantiële wijzigingen ondergaat;

-bij de waardering geen bijzondere moeilijkheden werden vastgesteld;

-de voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze is vastgesteld, rekening houdende met de groepscontext

waarbinnen de fusie plaatsvindt, zoals hiervoor uiteengezet;

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Kalken op 29 juni 2011.

BVBA Roels, Criel & C°,

Bedrijfsrevisoren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

venegenwooruigu uour

Luc CRIEL

Bedrijfsrevisor- vennoot"

2/ De vergadering besluit tot goedkeuring van de fusie door overneming van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap "INDUSTRIAL DESIGN PLASTICS", afgekort "ID PLAST", door middel van de overdracht van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met alle rechten en verplichtingen, aan de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "EURONYL", en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de op éénendertig december tweeduizend en tien afgesloten boekhoudkundige staat van de over te nemen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap vanaf één januari tweeduizend en elf beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen vanaf die datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c)in ruil voor de overdracht worden aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, in ruil voor de duizend (1.000) aandelen die zij hebben in de over te nemen vennootschap, in totaal tweeduizend honderd achtentachtig (2.188) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap uitgegeven, zonder opleg in geld. Die tweeduizend honderd achtentachtig (2.188) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, als volgt:

1/ aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOFORM" worden, in ruil voor diens achthonderd vijftig (850) aandelen van de over te nemen vennootschap, duizend achthonderd zestig (1.860) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap uitgereikt;

2/ aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASIG" worden, in ruil voor diens honderd vijftig (150) aandelen van de over te nemen vennootschap, driehonderd achtentwintig (328) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap uitgereikt.

De toebedeling, evenals de inschrijving van die nieuwe aandelen in het aandelenregister van de overnemende vennootschap, zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De rechten verbonden aan de uit te geven aandelen zullen identiek zijn aan deze die verbonden zijn aan de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en die nieuwe uit te geven aandelen zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf één januari tweeduizend en elf. Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

d)Aan de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

e) Aan de bedrijfsrevisor die, in opdracht van de overnemende en de over te nemen vennootschap het

controleverslag heeft opgemaakt, waarvan de besluiten hierboven zijn weergegeven, wordt een bijzondere bezoldiging toegekend, die wordt verrekend op basis van de gepresteerde tijd aan het gangbare tarief.

3/ Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van voornoemde overdracht en boekhoudkundige toewijzing ten gevolge van de goedgekeurde fusie door overneming, verzoekt de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "EURONYL", de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat

1. zij besluit

a) het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "EURONYL", met honderdvijftigduizend euro (E 150.000,00) te verhogen om het te brengen van drie miljoen euro (E 3.000.000,00) op drie miljoen honderdvijftigduizend euro (E 3.150.000,00);

b) op de post "wettelijke reserve" een bedrag van vijftienduizend euro (E 15.000,00) bij te boeken;

c) op de post "beschikbare reserves" een bedrag van vierhonderdzevenenzeventigduizend achthonderd achtennegentig euro en tweeënveertig eurocent (E 477.898,42) bij te boeken.

2. zij besluit tweeduizend honderd achtentachtig (2.188) nieuwe aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf één januari tweeduizend en elf, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, zonder opleg in geld, als volgt:

1/ aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOFORM" worden, in ruil voor diens achthonderd vijftig (850) aandelen van de over te nemen vennootschap, duizend achthonderd zestig (1.860) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap uitgereikt;

2/ aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASIG" worden, in ruil voor diens honderd vijftig (150) aandelen van de over te nemen vennootschap, driehonderd achtentwintig (328) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap uitgereikt.

De fusie heeft van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen:

1. De ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap, die ophoudt te bestaan.

2. De aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

3. De overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, van de over te nemen vennootschap op de overnemende vennootschap.

4/ De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt in toepassing van artikel 604 van het Wetboek van vennootschap, waarvan sprake in de agenda, aangezien alle aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders erkennen hiervan volledig in kennis te zijn.

Vervolgens besluit de algemene vergadering aan de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "EURONYL" de bevoegdheid te verlenen om het geplaatst maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap in één of meerdere malen te verhogen met een maximum bedrag van EEN MILJOEN (1.000.000,00) euro, overeenkomstig door de raad van bestuur te bepalen modaliteiten, eventueel door omzetting van reserves - met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen - of door inbreng in natura. Deze bevoegdheid is evenwel niet toegekend voor kapitaalverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door een inbreng in natura die uitsluitend kan worden verricht door een aandeelhouder van de vennootschap die effecten van deze vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn. De eventuele uitgiftepremie zal worden bestemd voor de niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies' die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen voor een wijziging van de statuten. De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestane kapitaal converteerbare obligaties of warrants uitgeven. De raad van bestuur dient het voorkeurrecht zoals voorzien door de wet te eerbiedigen; de raad van bestuur kan niettemin, overeenkomstig de wet en in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht beperken of opheffen, zelfs in het voordeel van een of meer bepaalde personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen. Deze bevoegdheid wordt verleend voor een duurtijd van vijf jaar, te rekenen van de bekendmaking van het huidige besluit van de buitengewone algemene vergadering en kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wetsbepalingen. Zo de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt in het kader van het toegestaan kapitaal, kan de raad van bestuur de nodige aanpassing aan de statuten uitvoeren.

5/ De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EURONYL" besluit aan de statuten van deze vennootschap volgende wijzigingen aan te brengen.

1/ Wijziging van de tekst van artikel 5 van de statuten in verband met het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap om het in overeenstemming te brengen met de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIE MILJOEN HONDERDVIJFTIGDUIZEND (3.150.000,00) euro. Het is verdeeld in dertienduizend tweehonderd dertien (13.213) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één, dertienduizendtweehonderddertiende (1/13.213e) van het kapitaal."

2/ In toepassing van artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen besluit de algemene vergadering het maatschappelijk doel van de naamloze vennootschap "EURONYL" te herformuleren en de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

'De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.0e handel, vervaardiging, verwerking, import en export van alle kunststoffen, kunststofartikelen, metaalproducten, machines en matrijzen.

2.Aan- en verkoop van alle mogelijke interieurartikelen, alsook huishoudartikelen. Groot- en kleinhandel in

alle modeartikelen, schoonheidsartikelen, toiletartikelen, drogisterijartikelen, fantasiejuwelen,

onderhoudsproducten, ijzerwaren, drukwerken, snuisterijen, bureelbenodigdheden, planten en speelgoed. Aan-en verkoop van relatiegeschenken, alsook de bedrukking ervan.

3.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

4.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

6.1-iet onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

7.De aan- en verkoop,'evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

3/ Ingevolge de beslissing genomen inzake het toegestane kapitaal, vervanging van de tekst van artikel 7 van de statuten door de volgende tekst:

"De raad van bestuur is bevoegd om het geplaatst maatschappelijk kapitaal in één of meerdere malen te verhogen met een maximum bedrag van EEN MILJOEN (1.000.000,00) euro, overeenkomstig door de raad van bestuur te bepalen modaliteiten, eventueel door omzetting van reserves - met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen - of door inbreng in natura. Deze bevoegdheid is evenwel niet toegekend voor kapitaalverhogingen die voornamelijk tot stand worden gebracht door een inbreng in natura die uitsluitend kan worden verricht door een aandeelhouder van de vennootschap die effecten van deze vennootschap in zijn bezit houdt waaraan meer dan tien procent van de stemrechten verbonden zijn. De eventuele uitgiftepremie zal worden bestemd voor de niet-beschikbare rekening "uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen voor een wijziging van de statuten. De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestane kapitaal converteerbare obligaties of warrants uitgeven. De raad van bestuur dient het voorkeurrecht zoals voorzien door de wet te eerbiedigen; de raad van bestuur kan niettemin, overeenkomstig de wet en in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht beperken of opheffen, zelfs in het voordeel van een of meer bepaalde personen, andere dan personeelsleden van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen.

Deze bevoegdheid wordt verleend voor een duurtijd van vijf jaar, te rekenen van de bekendmaking van het besluit van de buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2011 en kan worden hernieuwd overeenkomstig de geldende wetsbepalingen. Zo de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt in het kader van het toegestaan kapitaal, kan de raad van bestuur de nodige aanpassing aan de statuten uitvoeren."

4/Wijziging van artikel 12 van de statuten door vervanging van de tekst van dat artikel door volgende tekst:

"Alle aandelen zijn op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

Overeenkomstige aanpassing van artikel 13 van de statuten door vervanging van de tekst van dat artikel door volgende tekst:

in het register van aandelen op naam, gehouden op de zetel van de vennootschap, wordt aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overgangen of overdrachten met hun datum;

4. de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van effecten bedoeld in artikel 625 van het Wetboek van vennootschappen."

Overeenkomstige aanpassing van artikel 14 van de statuten door vervanging van de tekst van dat artikel door volgende tekst:

"De aandelen kunnen vrij worden overgedragen of door overlijden overgaan, behoudens toepassing van wettelijke beperkingen of beperkingen en/of voorwaarden die zijn opgenomen in aandeelhoudersovereenkomsten gesloten mits naleving van artikel 510 van het Wetboek van vennootschappen."

Overeenkomstige aanpassing van artikel 36 van de statuten door vervanging van de tekst van dat artikel door volgende tekst:

" "Tenminste vijf dagen voor de datum die voor de vergadering is vastgesteld, moeten de aandeelhouders kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel der vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem."

5/Inlassing van een nieuw artikel 43bis in de statuten luidende als volgt

"Artikel 43bis: Schriftelijke besluitvorming:

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

Overeenkomstige aanpassing van artikel 34 van de statuten door inlassing, tussen de eerste alinea en de tweede alinea (die de derde alinea wordt) van volgende alinea:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 43bis van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering."

Overeenkomstige aanpassing van artikel 35 van de statuten door toevoeging van volgende nieuwe alinea in fine:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 43bis van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld."

6/Aan de ondergetekende notaris wordt opdracht verleend om de statuten van de naamloze vennootschap "EURONYL" te coördineren en de nodige neerleggingen te doen.

6/ Voor zover ais nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid van subdelegatie) verleend aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, en meer specifiek de bevoegdheid:

a) om alle formaliteiten van wijziging, doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht de tweeduizend honderd achtentachtig (2.188) nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap, zonder opleg in geld, toe te bedelen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, en deze aandelen op naam van deze aandeelhouders in te schrijven in het aandelenregister van de overnemende vennootschap, waarbij de kosten van die verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

De vergadering verleent in het bijzonder volmacht aan de Bvba Cnockaert & Salens, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, alsmede aan al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij alle privé- of publieke administraties en ondermeer bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en dit via een ondernemingsloket naar keuze. Te dien einde zal de voornoemde lasthebber in naam van de vennootschap alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen afleggen, in de plaats stellen en, in het algemeen, al het nodige doen.

7/ De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap "INDUSTRIAL DESIGN PLASTIC", afgekort "ID PLAST", gehouden op heden en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de over te nemen vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan. Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen in deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de besluiten over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "INDUSTRIAL DESIGN PLASTIC", afgekort "ID PLAST", waarvan hij de notulen eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie tot stand gekomen is en de voornoemde vennootschap "INDUSTRIAL DESIGN PLASTIC", afgekort "ID PLAST', opgehouden heeft te bestaan.

8/ De vergadering aanvaardt het ontslag met ingang van heden ingediend door voornoemde bestuurder Heer Beeuwsaert, Tony Danny, rijksregister nr 70.09.29 233-42, identiteitskaart nr 590-8106900-54, geboren te Tielt op negen en twintig september negentienhonderd zeventig, wonend te 8210 Zedelgem, Dr. Adriaensstraat nr 16, uit zijn mandaat als bestuurder, en beslist dat over de décharge over zijn mandaat tot heden zal worden beslist op de eerstvolgende jaarvergadering.

En onmiddellijk daarna zijn de beide voornoemde overblijvende bestuurders, ACCOFORM BVBA en ASIG BVBA, vertegenwoordigd, in raad van bestuur samengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen beslist dat ACCOFORM BVBA aangesteld is als voorzitter der raad van bestuur én als gedelegeerde bestuurder, hetgeen door hem is aanvaard.

VOOR ONTLEDEN UITTREKSEL.

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte fusie en de gecoordineerde tekst der statuten.

-cr w,,.. u./1/4-

~wátevti" rs~

e r

Voor-bEnouciea

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 01.07.2011 11253-0130-019
27/05/2011
ÿþvoc

behoc

aang I I III

eele! r 11 jl 11

Staats

Luik B

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 7-MEI 2011

RECHTBANK l U. NK VAN

KOOPHAe'l'F GENT

,



11111111,1filp

Ondernemingsnr : 0446.570.479

Benaming

(voluit) : EURONYL

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VENECOWEG 18, 9810 NAZARETH

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in toepassing van artikel 693 W.Venn. in het kader van de fusie door overneming waarbij de NV EURONYL de NV INDUSTRIAL DESIGN PLASTICS (ondernemingsnummer 0472.400.688) overneemt.

De heer Tony Beeuwsaert

gedelegeerd bestuurder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.07.2010, NGL 23.07.2010 10341-0322-019
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.04.2009, NGL 08.05.2009 09140-0143-019
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.01.2008, NGL 31.01.2008 08034-0392-019
10/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 25.02.2006, NGL 31.03.2006 06101-1725-018
16/11/2005 : GE
29/03/2005 : GE
29/03/2004 : GE
30/07/2003 : KO127705
15/07/2003 : KO127705
25/03/2003 : KO127705
06/01/2003 : KO127705
20/12/2002 : KO127705
25/07/2000 : KO127705
12/02/2000 : KO127705
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 24.06.2016 16217-0145-020

Coordonnées
EURONYL

Adresse
VENECOWEG 18 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande