EUROPASSUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROPASSUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.261.584

Publication

31/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

RECHTBANK

AKO' E

11111111

" 1A068986*

Griffie

18 lIAMIT 2011.1

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0433.261.584.

Benaming

(voluit) : EUROPASSUR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Erembodegem-Dorp 117 (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING ART 537WIB - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 333, op 12 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROPASSUR", met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Erembodegem-Dorp 117, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit  Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

0e vergadering neemt kennis van de notulen van de "Eerste vergadering" de dato 30 december 2013, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 voor een bruto bedrag van 300.000,00 euro. Een exemplaar van deze notulen blijft in het dossier van de Notaris.

Tweede besluit  Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van 270.000,00 euro, met uitgifte van 10.800 nieuwe aandelen, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun uitgifte, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld van het netto-bedrag verkregen ingevolge de dividenduitkering, waartoe werd beslist in de eerste vergadering.

0e vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

Derde besluit  Inschrijving op de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer Chris Van Der Haegen en mevrouw Erna De Smet, beiden voornoemd, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren voornoemde vennoten, in te schrijven op de kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit, hetzij op de 10.800 nieuwe aandelen van de vennootschap, tegen de prijs van 25,00 Euro per aandeel en onder de hoger gestelde voorwaarden te weten:

-De Heer Chris Van Der Haegen, 9320 Aalst (Erembodegem), Beukenlaan 42, ten belope van 5.400 aandelen

-Mevrouw Erna De Smet, 9320 Aalst (Erembodegem), Beukenlaan 42, ten belope van 5.400 aandelen

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat op ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100%)

Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van 270.000,00 euro, zoals blijkt uit het bankattest dat aan de werkende Notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde besluit-- Vaststelling van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 270.000,00 euro aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op 288.750 euro, vertegenwoordigd door 11.550 aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde besluit  Wijziging van artikel 2 der statuten

De vergadering beslist artikel 2 der statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap te 9320 Aalst-Erembodegem, Erembodegem-Dorp 117, Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 2 der statuten door volgende tekst vervangen :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst-Erembodegem, Erembodegem-Dorp 117." Zesde besluit -- Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 288.750,00 euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 11.550 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/11.550e deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 12 maart 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van 270.000,00 euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.750,00 euro op 288.750,00 euro door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, en met uitgifte van 10.600 nieuwe aandelen."

Aanpassing statuten aan het nieuw Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, houdende invoering van het Wetboek Vennootschappen. Bijgevolg beslist zij de hiernavolgende tekst der statuten te aanvaarden. (bij uittreksel...)

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "EUROPASSUR".

ARTIKEL 2, ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst-Erembodegem, Erembodegem-Dorp 117... ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

-Alle bemiddeling, studie, organisatie en adviesverstrekking in plaatsing, belegging, participatie en uitgifte van geldwaardige titels en roerende waarden, in de hoedanigheid van agent, makelaar of tussenpersoon van een financiële instelling en voor alles wat er rechtstreeks verband mee houdt.

-Het optreden als makelaar-tussenpersoon-agent, inzake verzekeringen van alle aard, hierin begrepen alle onderhandelingen tot het afsluiten van verzekeringspolissen ; het beheren van schaderegelingsdossiers, het verschaffen van raadgevingen en dienstverlening op het gebied van verzekeringen.

Dit alles zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, In het binnen- en buitenland.

-Alle verrichtingen in verband met onroerende goederen, in de meest brede zin, zoals de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het bouwen en verbouwen, het aangaan, in gelijk welke hoedanigheid van leasing-, opstal- en erfpachtcontracten, het beheer en bestuur van onroerende patrimonia, het uitbaten van een studie-en adviesbureau met inbegrip van projectontwikkeling en -begeleiding evenals alle makelaarschap bij het tot stand komen van onroerende transacties en verrichtingen.

-het verrichten van juridische, organisatorische, administratieve en raadgevende werkzaamheden in de meest uitgebreide zin.

In het algemeen za! zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haardoel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar of als bestuurder in andere vennootschappen.

Alle hiervoor vernoemde activiteiten binnen de wettelijke bepalingen die desgevallend deze bedrijvigheid regelen.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend doch enkel aanwijzend,

De vennootschap mag om het even welke commerciële, industriële immobiliën of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel.

Zij zal haar doe! nastreven in België zowel als in het buitenland op allerlei wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken.

Zij zal deel mogen nemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardige of verwant doel, en dit door inbreng-, versmelting, borgstelling of hoe dan ook.

Het verstrekken van garanties en/of andere zekerheden jegens derden voor eigen verplichtingen en/of voor verplichtingen van derden

De vennootschap zal ook mogen optreden als bestuurder of ais adviseur bij vennootschappen.

Het verrichten van alle handelingen die met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

w

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 288.750,00 euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 11.550 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/11.550e deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 12 maart 2014 werd het maatschappelijk

kapitaal van de vennootschap verhoogd niet het bedrag van het netto-dividend van 270.000,00 euro, uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van 18.750,00 euro op 288.750,00 euro door Inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, en met uitgifte van 10.800

nieuwe aandelen.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

Zijn benoemd tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap : de heer Chris Van Der Haegen en Mevrouw Erna De Smet, beiden voornoemd.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door een zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de tweede maandag van de maand juni te negentien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen, Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het Laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen valstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Frederic AUDRON, Tim HERZEEL

gesist7ocieerde Notarissen

C die tilz. LQ ~ ~ =' ~e S aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, he#zij van de ---------

erso(o)n(en)

3 53 21 1105 - Fax +32(0)53 Z8 5%8 evoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

e-mail: info@nofarjscaudron. les aam en handtekening

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 18.11.2013 13662-0392-015
12/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

IFF1E RECHT; + . .

1111111

*13126328

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0433.261.584

Benaming

(voluit) : EUROPASSUR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Erembodegem-Dorp 65 - 9320 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 01/07/2013 gehouden op de zetel

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar

Erembodegem-Dorp 117

931.0 AALST

Van der Haegen Chris

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 29.11.2012 12651-0148-015
22/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 19.03.2012 12066-0039-014
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10372-0320-015
20/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 14.10.2009 09814-0155-015
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 23.10.2008 08790-0390-015
09/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.10.2007, NGL 06.11.2007 07792-0066-018
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 18.10.2006 06841-0027-015
29/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 05.12.2005, NGL 21.12.2005 05903-0073-014
25/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 04.10.2004, NGL 20.10.2004 04739-0170-015
04/06/2004 : AA056289
22/10/2003 : AA056289
09/08/2002 : AA056289
09/11/2001 : AA056289
08/06/2001 : AA056289
24/02/1989 : AA56289
24/02/1988 : AA56289
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 31.08.2016 16561-0062-016

Coordonnées
EUROPASSUR

Adresse
EREMBODEGEM-DORP 117 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande