EUROPESE - BALKAN SOCIO-ECONOMISCHE, NON-PROFIT VERENIGING VAN BRUSSEL, AFGEKORT : EUROBALCOM,BRUSSELS

Association sans but lucratif


Dénomination : EUROPESE - BALKAN SOCIO-ECONOMISCHE, NON-PROFIT VERENIGING VAN BRUSSEL, AFGEKORT : EUROBALCOM,BRUSSELS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 844.019.863

Publication

12/03/2012
ÿþMoo 2.2

Ilkdr R I. a, Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

in I l 1

" iaasai~o*



NEERGELEGD

2 8 FEB. 2012

RECHTWffieVAN

KOOPHANDEL TE CENT

Ondernemingsnr: Benaming

(voluit) : Europese - Balkan socio-economische, non-profit

1 e.,vvi4ncwº% van Brussel

(verkort) : EUROBALCOM,BRUSSELS

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Brusselsepoortstreat 114 te 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Europese - Balkan socio-economische, non-profit gemeenschap van Brussel

Afgekort:EUROBALCOM,BRUSSELS

Brusselsepoortstraat 114, 9000 Gent

De ondergetekende eerste oprichters:

ebei.11 «gC

1. Kolev Alexander Tsonev, Europees journalist, lid van de Europese en Internationale Federatie van Journalisten In Brussel-EFJ & iFJ, IDPC Nr 1317, geboren op 06/08/1966 in Altos wijk, Bourgas, Bulgarije, tijdelijk adres in België: Maistraat 47, 9000 Gent en woonplaats in Bulgarije - Naroden Umruk, Ne 5, v. Vinarsko, provincie van Burgas, e-mail: interjoumalkolev@gmail.com, BG ID Na 601763337, uitgegeven op 01.09. 2008 - MVR Burgas

2. Kolev Krasimir Mitev, zakenman, directeur van het bedrijf " Krasi BUL BVBA ", geboren op 23.04.1973 in Tutrakan, wijk Razgrad, land: Bulgarije, met vast adres in België: Brusselsepoortstraat 114, 9000 Gent, BE ID Ns NZB-685 931 uitgegeven in stad Gent, Belgium

3.. Stanev Ivan Stoyanov, Trader, geboren op 25.10.1965 in Varna, wijk: Varnatand: Bulgarije, met vas adres in België: Maistraat 122, 9000 Gent, BE ID Na 090730160, afgegeven van Stad Gent, Belgium.

Vandaag, 14 februari 2012 unaniem besloten om deze vereniging zonder winstoogmerk te creëren door het aannemen van de volgende voorwaarden als volgt;

I. Naam, zetel, duur en het doel

Artikel 1  Rechtsvorm

De Vereniging wordt erkend als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, met name door een vereniging zonder winstoogmerk (afgekort VZ\N) onder de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk, zoals gewijzigd bij wet van 2 mei 2002 (hierna genoemd de VZW-wet).

Artikel 2 - Oprichting

De V.Z.W. wordt opgericht in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2

mei 2002.

Artikel 3 - Naam

De v.z.w. draagt de naam Europese - Balkan socio-economische, non-profit vereniging van Brussel. Afgekort: EUROBALCOM,BRUSSEL.

Alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties en andere stukken, die van de vereniging uitgaan, moeten voornoemde maatschappelijke naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd van in goed leesbare en voluit geschreven woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of "V.Z.W," en het adres van de zetel van de vereniging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 4 Zetel van de vereniging

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Brusselsepoortstraat 114, België en valt binnen het

gerechtelijk arrondissement Gent.

Artikel 5 - Duur

Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

ll. Doelstellingen en activiteiten van de vereniging:

Vereniging treedt op als organisator en adviseur op sociaal-economisch niveau van de activiteiten als volgt: 1. Organisatie en sociaal-economische hulp aan de Balkan mensen die wonen en werken in België of andere Europese landen.

2.Uitgeven en / of distributie van buitenlandse kranten, tijdschriften en

andere nieuwsbrieven ter informering van de leden van de vereniging. Dit heeft als doel: hun legaal verblijf en werk in België

3.Ondersteuning van de belangen van alle leden van de vereniging, met onder andere als doel: voor alle Europese publieke en private gezondheidszorg en andere instellingen, een sociaal-economische ontwikkeling beleid ontwikkelen voor de mensen die in België en andere Europese landen, steun nodig hebben van de federale agentschappen in België, de politie , ziekenhuizen, gezondheids-en ziekenfondsen en andere sociale instellingen. De leden worden hierbij ondersteund, waardoor ze in staat gesteld worden om een positieve Europese integratie te hebben.

4. Het organiseren van en begeleiding voor Bulgaarse en andere Balkanlanden burgers om terug te keren naar hun thuisland, met als doel het helpen en verbeteren van de levens van de repatrianten, onder de bestaande Europese programma's van alle Europese openbare en particuliere instellingen van de Europese Gemeenschap.

5.Organiseren en helpen van mensen uit Bulgarije, Roemenië, Griekenland en mensen uit andere Baikanian contryes die wonen en werken in België en andere Europese landen, met het oog op een betere Europese integratie, met als doel hun traditionele cultuur en sport uit de hele wereld en hun thuisland te bewaren en verder te distribueren

Organisatie tussen Bulgaarse en andere Europese ingezetenen die wonen en werken in België en andere Europese landen met als doel om hun traditionele cultuur en sport uit de hete wereld en hun thuisland te bewaren en verder te distribueren.

6. Organisatie van toeristische forums en andere internationale culturele evenementen met als doel de massale liquidatie van oneerlijke concurrentie in de hotel- en toeristische sector in Europa en de Balkan-schiereiland, door het concurrerende Bulgaars- Griekse project BaITHA  Balkan Reizen en Hotel Association.

7, Het organiseren van andere internationale bedrijven forums in België, Bulgarije, Roemenië en Griekenland, met het oog op de ontwikkeling en verbetering van de economische relaties met zakelijke partners uit Europa voor de reductie en geleidelijke liquidatie van de demografische crisis in de Balkan in de volgende sectoren: kranten en tv media , hotels en toerisme-industrie, de bouw, de handel de industrie en andere diensten.

8, Organisatie van de internationale vakbeurzen in België, om de cultuur, kunst en de sport van de contryes van de Balkan in Europa te bevorderen en aan te moedigen.

9.Productie van promotie-souvenlrs en relatiegeschenken, advies, bemiddeling en andere activiteiten op grond van Europese wetgeving voor de registratie van prive-en overheidsorganisaties in Europa,

10.Advies en investering door de bemiddeling tussen alle Europese financiële instellingen, banken en individuen uit de lidstaten van de Europese Gemeenschap, de mogelijkheden voor ontwikkeling en realisatie van verschillende zakelijke projecten. Registreren en organiseren voor het project" EURESco ", het helpen van de leden van deze VZW EUROBALCO door te bestuderen en het opnemen van de nodige taken in de Europese Gemeenschap.

11.Investering en coöperatieve participatie met de steun van alle leden in de verschillende Europese programma's zoals krediet - .!eremi, FAR, SEPAR en andere voor de economische stabilisatie van de contryes uit het Balkan-schiereiland.

12.Ontvangen van contant geld en andere giften van particulieren, kerken en andere Europese instellingen en ondersteunen van het maatschappelijk kansarmen, alsook nuzhdaeshtise hulp van kinderen, weeshuizen, verpleeghuizen en andere particuliere en openbare instellingen van / naar aile landen over de hele wereld.

13.Ondersteuning, organiseren en openen van verschillende etnische clubs voor de mensen die wonen en werken in Europa met als hoofddoel de legalisatie en machtiging als etnische club op de Europese Gemeenschap en zijn contryes"

13, Andere activiteiten toegestaan door de Europese wetgeving.

Artikel 6

De vereniging EUROBALCOM mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken,

De vereniging mag op welke wijze ook betrokken zijn in verenigingen, ondernemingen of rechtspersonen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar ondermeming kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2i

Artikel 7

De vereniging mag op welke wijze ook betrokken zijn in verenigingen, ondernemingen of rechtspersonen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar ondermeeting kunnen bevorderen.

Zij mag aile roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten; die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken

De v.z.w. mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van voormelde ideele niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten 1s en waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Artikel 8  Effectieve leden en toegetreden leden

De Gemeenschap EUROBALCOM, bestaat uit ten minste drie effectieve leden en een onbeperkt aantal actieve en passieve leden. Effectieve leden zijn de oprichters van de Vereniging. Actieve leden zijn alle andere leden die de vereniging later zal opnemen en zullen hun taken als actieve leden uitvoeren overeenkomstig met het doel van de vereniging. Passieve leden zijn diegenen die worden toegelaten tot het lidmaatschap van de vereniging, maar voor een of andere redenen niet hebben voldaan aan hun verplichtingen als actieve leden en overige verplichtingen. Passieve leden zijn niet gerechtigd deel te nemen aan vergaderingen en programma's van de vereniging, tenzij ze geregistreerd zijn als actieve leden op de website van de vereniging. Alleen effectieve en actieve leden van de Algemene Vergadering hebben alle positieve voordelen uit de vereniging, Actieve leden hebben alle rechten en verplichtingen, zoals gedefinieerd door de Vereniging. Het aantal geabonneerde actieve leden van de vereniging is onbeperkt en heeft geen minimum, Geregistreerde leden steunen de vereniging om de doelen te bereiken. Ze mogen de vereniging niet rechtsgeldig vertegenwocrdigen ten aanzien van derden, tenzij het gaat om een bijzondere beslissing van de Raad van Bestuur. Ze kunnen deelnemen aan alle sociale activiteiten van de vereniging.

Artikel 9 - De kantoren van de vereniging

De vereniging heeft het recht, om naast de maatschappelijke zetel, nog andere representatieve kantoren te

openen Europa. De raad van bestuur kan hierover beslissen.

111. Rechten en plichten van alle financierders en leden van de Vereniging

Toekomstige leden worden voorgesteld als kandidaat op de 'Raad van Bestuur. De raad van bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat op de eerstvolgende vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. De beslissing van de Raad van Bestuur heeft geen recht op beroep en moet niet worden gemotiveerd,

Artikel 10 - Verkiezing en oplossingen van de voorzitter van de vereniging

1.Bij het ondertekenen van deze voorwaarden, gaan de oprichters van de vereniging instemmen met de benoeming van de voorzitter, die over een vetorecht zal beschikken.

2.De voorzitter van de vereniging, moet worden verkozen onder de drie oprichters-effectieve leden, en de keuze wordt verkozen met een meerderheid van de andere twee oprichters.

3.De voorzitter van de Algemene Vergadering en de voorzitter van de vereniging EUROBALCOM is, de journalist Alexander Kolev.

4.0verige definitieve beslissingen van de raad van bestuur van de vereniging worden genomen door de gekozen president, in het bijzonder in geval van geschillen, debat of na een staking van stemmen, Deze beslissingen zijn niet vatbaar voor beroep van de andere leden van de Raad van bestuur en dienen niet te worden gemotiveerd.

5.De voorzitter wordt het recht voorbehouden om een permanent of tijdelijke vervanging te machtigen als voorzitter van de Algemene Vergadering als het nodig is. In deze gevallen, de permanent verkozen of tijdelijke voorzitter is volledig verantwoordelijk voor hun beslissingen en acties over de activiteiten van de vereniging.

Artikel 11 - Bijdragen

De Raad van Bestuur, de minimale bijdrage voor actieve leden, beslist dat de bijdrage wordt betaald door overschrijving of via de website van de vereniging. Dit onder voorbehoud en bevestiging door de Raad van Bestuur.

Artikel 12 - Ontslag

Elk lid kan te allen tijde de vereniging verlaten. Het ontslag moet worden ingediend per aangetekende brief aan het bestuur. Het ontslag gaat in de maand na de officiële ontslagbrief. Het lidmaatschap van leden waarvan de contributie voor het lopende jaar niet betaald zijn binnen een bepaalde termijn wordt opgeschort na een schriftelijke kennisgeving door het bestuur van de vereniging, Gebruikers die het lidmaatschapgeld niet betalen binnen de gestelde termijn van opzegging wordt geacht zijn ontslag te hebben gegeven in de vereniging.

Artikel 13 - Beëindiging van het lidmaatschap

Uitsluiting van een lid kan slechts bij beslissing door de Algemene Vergadering en bij twee-derde

meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2,2

Artikel 14 - Rechten

Geen enkel effectief of toegetreden lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de v.z.w. op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten allen tijde tijdens het lidmaatschap, bij beeindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de v.z.w., enz.

III, De Algemene Vergadering

Artikel 15 - Samenstelling

De Algemene Vergadering bestaat uit alle effectieve en actieve leden, van de contryes, leden van de Europese Gemeenschap en geregistreerd door de officiële webpagina van de Gemeenschap EUROBALCOM, waarop ook de voorwaarden van de vereniging en de voorwaarden van het lidmaatschap bij de vereniging opgenomen zijn.

Artikel 16 - Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1.wijzigen van de statuten

2.benoemen en ontslaan van bestuurders

3.benoemen en afzetten van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging kwijting geven aan de

bestuurders en commissarissen

4.goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen

5.ontbinden van de vereniging

6.uitsluiten van een lid

7. omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

8.overige vragen via aangetekende zending aan de voorzitter van de vereniging

Artikel 17 - Vergaderingen

De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle effectieve leden verstuurd per gewone post of per e-mail.

De oproeping bevat de agendapunten. Elk voorstel ondertekend door ten minste 1120 van de leden moet op de agenda gebracht worden. Na de kenbaarmaking van de dagorde kunnen punten worden toegevoegd mits akkoord van 213 van de aanwezige leden. Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen op verzoek van minstens 1/5 van de effectieve leden. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle effectieve leden verstuurd.

Artikel 18 - Quorum en stemming

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde leden, Wijziging van de statuten vereist overlegvergadering met een quorum van twee derde van de aanwezige leden of hun vertegenwoordigers. Als de eerste vergadering minder dan twee derde van de aanwezige leden telt, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kunnen beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen na de eerste vergadering.

De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien het wordt goedgekeurd door twee derde van stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, Alleen ais de wijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden, vereist ze een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 19 - Recht op inzage

De besluiten van de Algemene Vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Zij zijn voor de leden ter inzage beschikbaar en de leden kunnen op aanvraag een afschrift ontvangen.

IV, Raad van Bestuur

Artikel 19 - Samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur van ten minste drie personen of minstens twee indien het aantal leden drie bedraagt, en aangeduid door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Het aantal bestuurders moet in elke geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat effectief lid is van de vereniging. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een vice-voorzitter, een secretaris en een penningmeester, bij bijzondere beslissing van de voorzitter van de vereniging. Bij besluit van de voorzitter van de vereniging worden de personen aangewezen om de hoofd- en aanvullende documenten van de vereniging bij te houden.

Artikel 20 - Voorwaarden

De kandidaat-bestuurders dienen hun kandidatuur minimum 7 dagen voor de datum van de Algemene

Vergadering schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Man 2.2

Artikel 21 - Benoeming en ontslag

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van 1 jaar. Elk lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur. Bij ontslag, schorsing of overlijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering in zijn vervanging voorzien, vcor de nog lopende periode, Intussentijd kan de Raad van Bestuur onder zich een bestuurder aanduiden die tijdelijk de opengevallen functie waarneemt.

Artikel 22 Vergaderingen, beraadslaging, beslissing

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. Bij staking van stemmen wordt een tweede stemming gehouden. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de effectieve leden.

Artikel 23 - Bevoegdheden

1.Het Raad van Bestuur heeft ruime bevoegdheden om alle daden van beheer of de beslissing van de vereniging met zorg uit te voeren. Alles wat binnen haar rechtsgebied door de wet of deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

2. Hij is onder meer bevoegd om op eigen gezag, over te gaan tot aile verrichtingen welke, luidens bovenstaand artikel 4, het voorwerp der vereniging uitmaken.

3. Hij kan onder meer alle betalingen doen en ontvangen en er kwijting van vragen of geven; alle depostito's doen en aannemen, aile roerende en onroerende goederen kopen, ruilen of vervreemden, alsook huren en verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar; alle overdrachten aanvaarden van roerende en onroerende goederen die de vereniging dienstig zijn; alle private of officiële toelagen en steungelden aanvaarden en ontvangen; alle legaten en schenkingen aanvaarden en ontvangen; alle contracten, aannemingen en ondernemingen sluiten; alle leningen aangaan, met of zonder waarborg; alle indeplaatsstellingen en borgtochten toestaan en aanvaarden, de onroerende goederen der vereniging met hypotheek bezwaren, alle leningen en voorschotten toestaan en doen, met beding van dadelijke uitwinning; afstand doen van alle verbintenissenrechten of zakelijke rechten, alsook van aile zakelijke of persoonlijke vrijwaring; machtiging geven tot doorhaling, voor of na betaling, van alle bevoorrechte of hypotheekinschrijvingen, overschrijvingen, beslagen of andere verhinderingen, pleiten, als eiser of als verweerder, voor aile gerechten en alle vonnissen uitvoeren of doen

uitvoeren, dadingen en compromissen aangaan. . 4.Het raad van bestuur benoemt en ontslaat alle officieren, medewerkers en leden van het personeel van de vereniging, en bepaalt hun bevoegdheden en hun bezoldiging.

Artikel 24 - Vertegenwoordiging

De Raad vertegenwoordigt de vereniging als een officiële instantie in alle rechtszaken. Hij vertegenwoordigt de vereniging door een meerderheid van zijn leden. Raad van Bestuur is het officiële orgaan van de vereniging door de wet, ook aangeboden met de handtekening van de voorzitter of de gekozen en hem machtigde vice-president of advocaat.

V. "Budget en boekhouding

Artikel 26

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

Ieder jaar op 31 december wordt de jaarrekening van het verlopen jaar afgesloten en wordt de begroting

voor het volgend jaar opgemaakt. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening en de begroting ter goedkeuring

voor aan de Algemene Vergadering.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31/12/2012.

VI. De liquidatie van de Vereniging

Artikel 27

1.Het Algemene Vergadering kan de ontbinding van de vereniging uitspreken. Elk lid heeft een effectief recht op het verzoek tot ontbinding van de vereniging, waarvoor een definitief besluit genomen wordt door de Algemene Vergadering, Dit wordt dan geregistreerd en beslist door de voorzitter van de vereniging. Als iedereen het met dit verzoek eens is, in overeenstemming met dezelfde voorwaarden als dewelke die betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging en in overeenstemming met de wet voor de ontbinding en vereffening van VZW's in België.

2. Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering een of meer vereffenaars aan, waarvan zij de opdracht omschrijft.

In geval van ontbinding, beslist de algemene vergadering als de activa van de vereniging aan een andere non-profit organisatie wordt gegeven met soortgelijke of aanverwante entiteiten die werken in België of in andere landen van de Europese Gemeenschap.

3.Alle beslissingen met betrekking tot ontbinding, het moment van de vereffening, de benoeming en de beëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van de activa worden neergelegd bij de griffie van koophandel en gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch staatsblad.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

VII. Definitieve vaststelling

Artikel 28

Partijen willen de VZW-wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig, zoals gewijzigd bij wet van twee mei tweeduizend en twee volledig in acht nemen.

Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen van dewelke niet wordt afgeweken, op een geoorloofde wijze aanzien als opgenomen in deze statuten en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wet worden geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 29 Benoeming van een "Raad van Bestuur":

- De verkozen "Raad van Bestuur" en voorzitter van de vereniging is als volgt:

I. B estuurder-voorzitter; Kolev Alexander Tsonev

2.Bestuurder-Penningmeester - Seçretaris: Kolev Krasimir Mitev

Gedaan te Gent op 14/02/2012.

Tegelijkertijd hierbij neergelegd', origineel geregistreerde oprichtingsakte

dd. 1410212012.

Kolev Alexander Tsonev - oprichter, voorzitter, bestuurder

Kolev Krasimir Mitev - oprichter, bestuurder en penningmeester en secretaris

Stanev Ivan Stoyanov - oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EUROPESE - BALKAN SOCIO-ECONOMISCHE, NON-PRO…

Adresse
BRUSSELSEPOORTSTRAAT 114 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande