EUROPESE FINANCIELE EN IMMOBILIENVENNOOTSCHAP, AFGEKORT : EUROFIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROPESE FINANCIELE EN IMMOBILIENVENNOOTSCHAP, AFGEKORT : EUROFIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.216.357

Publication

25/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ï111.11.111t111111,111

Ondernemingsnr : 0400.216.357

Benaming (voluit) : EUROFIM (verkort) :

Zetel Vandendriesschestraat 25

9620 Zottegem

Onderwerp akte :Kapitaaivermindering

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlenge te Zottegem op 25! !! maart 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap EUROFIM met! maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Vandendriesschestraat 25 is gehouden.

l! Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen

1. Kapitealvermindering

il De vergadering besluit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verminderd met vierhonderdtwintigduizend eurolI :! (¬ 420.000,00) om het van drie miljoen tweehonderdzestigduizend zevenhonderdveertig euro (¬ 3.260.740,00) !! terug te brengen op twee miljoen achthonderdveertigduizend zevenhonderdveertig euro (¬ 2.840.740,00).

i! De vergadering besluit dat voorgaande kapitaalverlaging geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met!i vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen in het maatschappelijk vermogen, en dat deze geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders en wordt aangerekend op het 'werkelijk gestort Kapitaal'.

Toelichting van de instrumenterende notaris

i; De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen!i

j! 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de!!

schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van deii !i bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegdeI!

bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog nieti! !i zijn vervallen, De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haari! !i waarde, na aftrek van het disconto, Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van:i :! de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde!!

termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Paul Berlengé en Kristof Berlengé, geassocieerde notarissen te Zottegem, alle: machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen eni: !! neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

3. Machtiging aan raad van bestuur

!i De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit!

te voeren«

4. Bijzondere volmacht

i! De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloteni: i! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR DESEYN EN TAELMAN, met maatschappelijke zetelli i; te 8570 Anzegem, Statiestraat 12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met!i i! mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

.

i! Kristof Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

i! Tegelijk neergelegd

;! - uitgifte van de akte statutenwijziging

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bel ai

BE

Sta

Gent

Afdeling Oudenuaarde

1 4 APR. ett

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 01.07.2014 14247-0107-015
02/03/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie , na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400.216.357 Benaming (voluit) : EUROFIM

Oudenaarde,

2.0 FEB. 2012

Griffie

iuuuii iiuiifl alii i

*12049347*

bel

Bs Sta

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vandendriesschestraat 25

9620 Zottegem

Onderwerp akte :Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - Aanpassing statuten aan de wet 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren

= Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Paul Berlengé te Zottegem op 29, december 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap EUROFIM, waarvan de zetel gevestigd is te 9620 Zottegem, Vandendriesschestraat 25 is gehouden,

Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen :

1. Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

, De vergadering beslist dat vanaf heden alle aandelen op naam zullen zijn.

De vergadering beslist dat vanaf heden de niet volgestorte aandelen op naam zullen zijn en dat de volgestorte _; aandelen op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn.

De voorzitter van de vergadering verklaart dat er geen aandelen aan toonder meer bestaan en dat de aandelen reeds werden ingeschreven in het register van aandelen op naam. De voorzitter legt terstond het< r; aandelenregister waarin deze inschrijving werd gedaan voor aan ondergetekende notaris, die de inschrijving in;? het aandelenregister bevestigt.

;, Aldus zal cie vennootschap vanaf heden nog enkel aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen kunnen': hebben.

Hiertoe zullen in de statuten al de bepalingen die betrekking hebben op aandelen aan toonder worden geschrapt of voor niet geschreven worden gehouden.

t; De vergadering beslist de tekst van artikel 8 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst: Artikel 8  Gedematerialiseerde aandelen en/of aandelen op naam

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt', opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer: het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de;~ vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met'' vermelding van hun respectievelijke rechten.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de; eigenaar of de houder bij vereffening of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op-: naam in gedematerialiseerde aandelen, Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, hetzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via, een andere communicatiemiddel te ontvangen,

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de: aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1..

Voor.'

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes 3ii1Viôniieur belge

BijIágen bij hëf"Bérgisdi"Sfaài-sbYád"- 02/03120I2

mod 11.1

van een gekozen rekeninghouder, wordende aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel = te ontvangen.

' De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de rekende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

De vergadering beslist alinea 1 en 2 van artikel 20 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst: ' De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaar van aandelen op naam, ten minste 5 dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad ' van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming van wensen deel te nemen

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 5 dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien ze niet is vermeld in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

2. Aanpassing statuten aan de wet 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren

De vergadering beslist artikel 25 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op,

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, De bevoegde rechtbank is die van het : arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te ' betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in " mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

3. Coárdinatle van de statuten

De vergadering verleent aan Paul Berlengé en Kristof Berlengé, geassocieerde notarissen, elk afzonderlijk alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke , bepalingen ter zake.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-4. Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur

De vergadering verleent de raad van bestuur aile bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te

voeren.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Paul Berlengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- coordinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B verreelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.06.2011 11232-0592-016
05/05/2011
ÿþ~ mod 2.1

p"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11068391

1

Voc behot aan t Belgi: Staats

Oudenaarde

2 0 APR. 2011

Griffie

- ~ I

Ondernemingsnr : 0400.216.357

Benaming : EUROFIM

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vandendnesschestraat 25 9620 Zottegem

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte statutenwijziging verleden voor geassocieerde notaris Kristof Berlenge tel! Zottegem op 13 april 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamlozei vennootschap "EUROFIM", waarvan de zetel gevestigd is te 9620 Zottegem, Vandendriesschestraat 25 is gehouden.

Na beraadslaging werden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen

1. Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met zeshonderd tweeënzestig;: duizend achthonderd zestig euro (¬ 662.860) om het van drie miljoen negenhonderd drieëntwintig:' duizend zeshonderd euro (¬ 3.923.600,00) op drie miljoen tweehonderd zestig duizend:; zevenhonderd veertig euro (¬ 3.260.740) te brengen door terugbetaling aan elk bestaand aandeel;) van een bedrag van zesenveertig euro (¬ 46,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk; gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling;; in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de ? aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, geassocieerde notaris, akte te nemen van het feit dat de. voormelde kapitaalvermindering van zeshonderd tweeënzestig duizend achthonderd zestig euro (¬ 662.860) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op, drie miljoen tweehonderd zestig duizend zevenhonderd veertig euro (¬ 3.260.740).

De vergadering aldus beslist artikel 5 van de statuten te vervangen

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende geassocieerde notaris ingelicht te zijn omtrent:'. de inhoud van de artikelen 6131614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële; kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking:.. in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde,;; na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader; van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hier:: boven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Paul BERLENGÉ en Kristof BERLENGÉ, geassocieerde notarissen, elk:; afzonderlijk alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Op de_ laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

3. Toekenningvan bevoegdheden aan de raad van bestuu~ .

9 r _

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten. Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Kristof Beriengé, geassocieerde notaris te Zottegem

Tegelijk neergelegd :

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behcti-n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste.blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(b)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2011
ÿþ Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde 1 Ï FEB. 2011

Griffie

11111!111111f11j11111p11

Vi beha aar Bel Staa

Ondernemingsnr : 0400.216.357

Benaming

(voiuit) : EUROFIM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9620 Zottegem, Vandendriesschestraat 25

Onderwerp akte : aanvulling

In aansluiting met de neerlegging van de akte statutenwijziging verleden voor ondergetekende

geassocieerde notaris Kristof Berlengé te Zottegem op 29 april 2010, bevestigt ondergetekende notaris het

volgende:

Raad van Bestuur

Aansluitend bij de voormelde algemene vergadering wordt de de raad van bestuur gehouden, bestaande uit

alle voornoemde herbenoemde bestuurders, die terstond herbenoemt:

-mevrouw Isabelle MESDAGH, voornoemd als gedelegeerd-bestuurder en tevens als voorzitter van de raad:

van bestuur ;

-de heer Frank MESDAGH, voornoemd als gedelegeerd-bestuurder

Zij verklaren beiden deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

Deze mandaten zullen onbezoldigd zijn behoudens andere beslissing van de algemene vergadering.

De gedelegeerd-bestuurders zullen dezelfde machten en bevoegdheden hebben dan deze die zijn.

toegekend door de raad van bestuur zes juni 1998, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 6

maart erna, onder nummer 990327-341.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 29.07.2010 10364-0264-017
18/01/2010 : OU020248
16/06/2008 : OU020248
16/06/2008 : OU020248
11/06/2007 : OU020248
30/06/2006 : OU020248
28/09/2005 : OU020248
19/04/2005 : OU020248
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 24.07.2015 15340-0274-015
05/07/2004 : OU020248
07/04/2004 : OU020248
15/04/2003 : OU020248
26/03/2003 : OU020248
22/04/2002 : OU020248
20/04/2000 : OU020248
27/03/1999 : OU020248
27/03/1999 : OU020248
18/10/1997 : OU20248
31/10/1991 : OU20248
01/01/1988 : OU20248
01/01/1986 : OU20248

Coordonnées
EUROPESE FINANCIELE EN IMMOBILIENVENNOOTSCHA…

Adresse
VANDENDRIESSCHESTRAAT 25 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande