EUROTRACS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROTRACS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 884.008.510

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.08.2014, NGL 19.08.2014 14428-0310-014
10/12/2013
ÿþ Mat Word 11.1

FL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoud(

aan he'

Belgisc

Staatste

Oudenaarde

2 8 NOV..~p13

Gri ie

JJ11I11VI~~M~NI~~II~NV~M

1 18A 25<

Ondernemingsnr : 0884.008.510

Benaming

(voluit) : EUROTRACS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SLU1ZEKEN 33 - 9620 ZOTTEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

TEKST : Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op eenendertig oktober tweeduizend dertien door Edgard Van Oudenhove, geassocieerd notaris te Haaltert-Denderhoutem, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROTRACS" met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Sluizeken, 33, volgende beslissingen heeft genomen :

1° De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

Verslagen

Het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS & C°°, bedrijfsrevisoren, met zetel te Aalst, vertegenwoordigd door de heer Willem VAN CAUTER, bedrijfsrevisor, hebbende zijn kantoor op zelfde adres de dato negenentwintig oktober tweeduizend dertien besluit als volgt:

"Vil. CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- en passiva bestanddelen, afgesloten per 31 juli 2013 van de BVBA EUROTRACS aan een controle onderworpen overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Naamloze Vennootschap.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van het bestuursorgaan zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetbcek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 juli 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt ¬ 133.238,81 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van E 60.000,00.

Het netto actief is hoger dan het minimum te volstorten kapitaal vereist voor een Naamloze Vennootschap."

2° De vergadering heeft daarna beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROTRACS" om te vormen In een naamloze vennootschap, met dezelfde rechtspersoonlijkheid, dezelfde aandeelhouders, dezelfde zetel, het-'zelfde doel en zelfde duur, en waarvan alle elementen van actief en passief, waarin begrepen het maatschappelijk kapitaal en reserves, intact zullen behouden blijven en zonder wijziging van de waardering in de boeken van de naamloze vennootschap,

- de onderhavige omvorming wordt verwezenlijkt op basis van een staat van actief en passief vastgesteld per eenendertig juli tweeduizend en dertien, dewelke het voorwerp heeft uitgemaakt van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, - met dien verstande dat alle verrichtingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROTRACS", vanaf één augustus tweeduizend en dertien worden geacht te zijn gedaan voor rekening en in naam van de naamloze vennootschap.

De vennootschap behoudt hetzelfde inschrijvingsnummer in het rechtspersonen-register te Oudenaarde waarvan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid titularis is.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting gebeurt onder het voordeel van:

a. artikelen 775 tot 784 van het wetboek van vennootschappen;

b. artikel 211, 212 en volgende Wetboek Inkomstenbelasting;

c, artikel 121 Wetboek Registratierechten;

d, artikel 11 Wetboek B.T.W.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft bovendien beslist dat elk aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt uitgewisseld tegen een aandeel op naam, zonder nominale waarde van de naamloze vennootschap. Alle aandelen zijn volledig volstort voor de omzetting.

Deze aandelen zijn en blijven op naam.

3° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RELYON", hebbende haar maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Bierman, 50/B, heeft bij monde van haar vaste vertegenwoordiger, de heer BERT Christiaan, NN 721101-215-83, wonende te 9550 Herzele, Dries, 133, ingevolge de omvorming, haar ontslag gegeven in haar functie van statutair zaakvoerder van de vennootschap. De vergadering heeft hiervan akte genomen en heeft haar décharge gegeven voor de uitvoering van het mandaat tot op heden.

4° Na eenparig elk artikel afzonderlijk te hebben goedge-+keurd, beslist de vergadering de statuten van de naamloze vennootschap ais volgt vast te stellen waaruit wordt overgenomen hetgeen hierna letterlijk volgt Artikel 1: Naam

De vennootschap bestaat onder de vorm van een naamloze vennootschap, waarvan de naam luidt : "EUROTRACS".

Deze benaming zal steeds moeten voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "naamloze vennootschap" of de initialen "NV".

Artikel 2: Vennootschapszetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Zoftegem, Sluizeken, 33.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend-'gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad mag de zetel van de vennootschap worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 3: Doel :

De vennootschap heeft als doel:

de ontwikkeling en de verkoop, zowel in binnen- ais buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van software, webapplicaties, hardware en alle ermee verband houdende goederen en diensten, alsook de huur, verhuur en onderverhuur van deze;

- de dienstverlening en de follow-up betreffende de verkochte software producten;

het optreden als bestuurder van vennootschappen, het leveren van diensten inzake financieel, commercieel of technisch management en dit in vennootschappen met een al dan niet analoog doel;

het beheer van roerende en onroerende goederen die toebehoren aan de vennootschap of die de vennootschap zal verwerven gedurende haar activiteit in de ruimste zin van het woord;

- de vennootschap zal alle handels-, nijverheids-, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zowel in België als in het buitenland;

- de vennootschap kan op welke wijze ook betrokken worden en belangen nemen in elke andere onderneming, groepering, organisatie of vennootschap met hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of welke de ontwikkeling van haar onderneming rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen. Zij kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

TITEL Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zestigduizend euro (¬ 160.000). Het is volle-tdig geplaatst en verdeeld in tachtig aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 11: Raad van Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vénnootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgtop de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn, Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule hierna vermeld, krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders of vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben

de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een

nieuwe bestuurder benoemt.

De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Artikel 12: Voorzitterschap

De raad van bestuur kiest een voorzitter. Indien de voorzitter belet is, wordt hij vervangen door een

bestuurder.

Artikel 13: Bijeenkomsten

De raad van bestuur komt bijeen op uitnodiging van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt,

telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of op verzoek van twee bestuurders, die

terzelfdertijd de punten meedelen die zij op de agenda van de vergadering geplaatst willen zien.

De raad van bestuur komt bijeen op de plaats vermeld in de uitnodiging.

Artikel 14: Beraadslagingen

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissingen treffen omtrent aangelegenheden die

op de agenda zijn vermeld en slechts op voorwaarde dat de helft van de [eden aanwezig of behoorlijk

vertegenwoordigd zijn,

Over aangelegenheden die niet op de agenda staan vermeld kan de raad van bestuur geldig beraadslagen

en besluiten indien alle leden van de raad aanwezig zijn en akkoord gaan.

Iedere bestuurder mag schriftelijk, per telefax of per e-mail aan een derde a[ dan niet bestuurder opdracht

geven om hem te verte-'genwoordigen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en voor hem

en in zijn plaats te stemmen.

De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezi-ige aangerekend,

Een bestuurder mag tevens per brief, per telefax of per e-mail zijn oordeel kenbaar maken en zijn stem

uitbrengen.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

Bovendien zullen de besluiten mogen worden genomen door middel van schriftelijk opgestelde besluiten en

opeenvolgend door ieder der bestuurders aangenomen, op voorwaarde dat dusdanige beslissingen de totaliteit

van de handtekeningen van de bestuurders verzamelen.

Artikel 15; Notulen

De béslissingen van de raad van bestuur worden in de vorm van een notule opgetekend en

samengebundeld in een daartoe bestemd register, De volmachten worden er aangehecht.

Iedere notule wordt ondertekend door de aanwezige bestuurders, Kopiën of uittreksels worden

ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 16: Bevoegdheid van de raad

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alles te doen wat nodig of dienstig is om het doel van de

vennootschap te verwezenlijken met uitzondering van datgene waarvoor krachtens de wet alleen de algemene

vergadering der aandeelhouders bevoegd is. In het bijzonder mag zij binnen de toegelaten perken het kapitaal

verhogen en toestemmen met het uitgeven van een interimdividend,

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur kunnen de bestuurders de

bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Artikel 16-bis : Aansprakelijkheid van de bestuurders.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn

verantwoordelijk voor de uitvoering van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten,

overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen,

Ten aanzien van overtredingen waaraan zijn geen deel hebben gehad, worden zij van die aansprakelijkheid

ontheven indien hun geen schuld kan worden verweten en zij die overtredingen hebben aangeklaagd op de

eerste algemene vergadering nadat zij er kennis van hebben gekregen.

Artikel 17; Overdracht van bevoegdheden

De raad van bestuur mag het intern dagelijks bestuur van het geheel of van een afdeling van de

maatschappelijke bedrijvigheden opdragen aan één of meer van zijn personen.

Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur, stelt hun vergoeding vast en bepaalt hun

bevoegdhe-'den.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur mogen binnen de grenzen van dit

bestuur bijzondere volmachten verlenen aan bepaalde personen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmacht-*dragers benoemen, en hun bevoegdheden

vaststellen.

Artikel 18: Externe vertegenwoordiging

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze

voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd

doortwee bestuurders samen handelend of door de gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een

gedelegeerd bestuurder die alleen kan handelen.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartce aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 19: Toezicht

De vennootschap is niet verplicht één of meer commissa-'ris-'sen te benoemen voor zover zij de criteria niet overschrijdt vermeld in de wettelijke bepalingen dienaangaande.

(er werd geen commissaris benoemd bij de omvorming van de vennootschap)

Artikel 22: Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehou-'den de eenendertigste van de maand mei te twintig uur, op de zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeen-roeping vermeid. Valt de voormelde datum op zondag of een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 24: Toelating tot de algemene vergadering

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minsten$ drje werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetei of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Artikel 25; Vertegenwoordiging

iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen die geen aandeelhouder hoeft te zijn.

De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten opmaken en eisen dat zij ten minste vijf voile dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel worden neergelegd,

Artikel 28: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, Het aan het aandeel verbanden stemrecht kan worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Te' Voor besluiten tot statutenwijziging komt het aan de naakte eigenaar toe. Bij inpandgeving van de effecten

wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaars. Hiertoe depo-neert de schuldetser op verzoek van de

e schuldenaar de door hem in pand ontvangen aandelen vijf dagen voor de algemene vergadering, tot de afloop van de vergadering, bij een door de vennootschap op verzoek van de schuldenaar aangewezen bank.

se Artikel 31: Sluiting van het boekjaar

ce Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van Ieder jaar.

Artikel 32: Winstverdeling

e Het batig saldo van de Jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, noodzakelijke

b afschrijvingen, alsmede van een provisie voldoende geacht voor het dekken van de belastingen op de winsten

van de vennootschap, vormt de netto-winst.

Van deze winst wordt vooreerst vijf ten honderd voorbe-ihou-*den aan het "wettelijk reservefonds". Deze sse

e reservevoor-zle-ming houdt op verplichtende te zijn zodra dit fonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt.

De algemene vergadering beslist, op voorstel van de raad van bestuur, over de bestemming van het saldo

der netto-winst, tenzij het netto-actief kleiner is of hierdoor kleiner zal worden dan de som van het kapitaal en de

. p onbeschikbare reserves.

Artikel 35: Verdeling netto-provenu

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van de maatschappelijke schulden, wordt verdeeld

onder alle maatschappelijke aandelen.

r+ 5° De voorwaarden van de omvorming verwezenlijkt zijnde, de vennootschap "EUROTRACS" bestaat

voortaan onder de vorm van een naamloze vennootschap.

- ce 6° Met algemeenheid van stemmen worden volgende beisluiten genomen :

a) het aantal bestuurders wordt vastgesteld op vier.

b) tot de functie van bestuurder worden benoemd:

ce1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EUROMATIX met maatschappelijke zetel te

rie 2920 Kaimthout, Pastoor Hensstraatje, 5.

el - ondemem¬ ngsnummer 0535.695.752,

- hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Sven CLAESSENS voornoemd.

2.de besloten vennootschap naar nederlands recht FLEETCONSULT voornoemd, vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johan LEDEBOER voornoemd.

3.de naamloze vennootschap MEEROE, met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere, industrieweg, 11.

- ondernemingsnummer 0446.286.310

" l - hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Philippe MEERT, geboren te Gent op

09/06/1967 (nationaal nummer 670609-001-14), wonende te 8540 DEERLIJK, Vichtestraat 169B,

" se 4. Voornoemde vennootschap RELYON.

- hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BERT Christiaan voornoemd

ce Hier aanwezig en vertegenwoordigd die verklaren te aanvaarden voor een termijn van zes jaar, en die

" ~ bevestigen dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen verzet. Hun mandaat zal van rechtswege een einde nemen onmiddel-'Iljk na de jaarvergadering van twee-duizend en negentien.

c) geen commissaris te benoemen.

7° De vergadering beslist daarna het kapitaal te verhogen ten belope van DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000) om het te brengen van HONDERD ZESTIGDUIZEND EURO ({^ 160.000) op HONDERD NEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 190.000) door het creëren van VIJFTIEN (15) nieuwe aandelen, zonder vermel-iding van nom¬ -male waarde, van dezelfde aard en genle-'tende van dezelfde rechten en voordelen als de reeds be-'staan-'de aandelen en die zullen deelnemen in de resuletaten van de vennootschap, te rekenen vanaf heden.

Op de vijftien nieuwe aandelen werd ingeschreven in speciën ten bedrage van DRIEHONDERDDUIZEND

EURO (¬ 300.000) waarvan :

- DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000) als kapitaal.

- TWEEHONDERD ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 270.000) ais uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie werden volledig volstort door de inbreng in

speciën.

8° De vergadering heeft vastgesteld dat een bedrag van driehonderdduizend euro (¬ 300.000) werd gestort

waarvan

- dertigduizend euro (¬ 30.000) als kapitaal.

- tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000) ais uitgiftepremie

9° De vergadering heeft beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met TWEEHONDERD

ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 270.000) om het te brengen van HONDERD NEGENTIGDUIZEND EURO (¬

190.000) op VIERHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 460.000) door incorporatie bij het kapitaal van de

voormelde uitgiftepremie ten belope van TWEEHONDERD ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 270.000), zonder

creatie van nieuwe aandelen.

10° De vergadering heeft vastgesteld dat voormelde tweede kapitaalsverhoging van TWEEHONDERD

ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 270.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus

daadwerkelijk gebracht werd op VIERHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 460.000) vertegenwoordigd door

VIJFENNEGENTIG aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een/vijfennegentigste van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

11° De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst door

volgende tekst

" Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 460.000). Het is

volle-'dig geplaatst en verdeeld in vijfennegentig aandelen zonder nominale waarde.'

Raad van bestuur

De bestuurders voornoemd, zijn bijeengekomen in raad van bestuur en hebben, met eenparigheid van

stemmen, volgende beslissing genomen :

- te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voormelde vennootschap RELYON vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BERT Christiaan voornoemd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard Van Oudenhove

Neergelegd terzelfdertijd ;

uitgifte van het proces-verbaal dd 3t10.2013 - verslagen van zaakvoerder en bedrijfsrevisor - coördinatie van de statuten

~ r "

'behouden

aan het Belgisch Staatsblad

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2013
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sluizeken 33 - 9620 Zottegem

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Het jaar tweeduizend dertien, op acht augustus;

Om veertien uur;

Te Geraardsbergen, op het kantoor van ondergetekende notaris; Voor mij, LAURENT RENS, notaris, ter standplaats Geraardsbergen;

Wordt de buitengewone algemene vergadering gehouden van dei vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROTRACS", waarvan de zetel gevestigd is te 9620 Zottegem, Sluizeken 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 884.008.510;

.De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd duizend euro (100.000), om het te brengen op; honderd zestig duizend euro, door inbreng van honderd duizend euro in gelspeciën en stichting van twintig nieuwe aandelen,; die dezelfde rechten bezitten als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf heden.

De voornoemde vennoten, comparanten bij deze, verklaren te

verzaken aan hun recht van voorkeur hun toegekend door,

artikelen 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen en, verklaren er in toe te stemmen dat de nieuwe aandelen worden ;ingeschreven voor:

-de Heer Claessens Sven, geboren te Kapellen op 8 april 1976,; wonende te 2920 Kalmthout, Pastoor Hensstraatje 5; (nat.nr. 760408.071.52;

-en de besloten vennootschap "Fleetconsult B.V.", met maatschappelijke zetel te 5262 BB Vught in Nederland, Esschestraat, 79 ingeschreven in het Nederlandse handelsregister met Kvk nr 58213228 en RSIN nummer 852926467, hier vertegenwoordigd door: -de Heer Ledeboer Johan Louis Adriaan, geboren te Wageningen op 13 december 1966, van Nederlandse nationaliteit, wonende te, Vught in Nederland, Esschestraat 79;

-zaakvoerder van voornoemde besloten vennootschap benoemd bij besluit dd. 24 juni 2013, bekendgemaakt in Nederlands koerant op zelfde datum;

-die hier terstond zijn tussengekomen en die verklaren in te schrijven ieder van hen op tien aandelen.

De vergadering en de tussenkomende partijen voornoemd verklaren:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 3 ALIB. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 4884008510

Benaming (voluit) : "EUROTRACS"

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnln

-dat aldus de twintig nieuwe aandelen volledig geplaatst zijn;

-en dat zij volledig volstort zijn in geld, zoals blijkt uit het attest van de BNP Paribas Fortis dd. 3 juli 2013, waarbij; de storting van honderd duizend euro op rekening nummer BE47.0017.0110.6780, geopend op naam van de vennootschap, wordt; bevestigd. Dit attest wordt terstond aan ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

De vergadering stelt vast dat de voorgestelde kapitaal--; verhoging verwezenlijkt is, zodat de vennootschap over de honderd duizend euro daartoe gestort beschikt en dat tien` aandelen worden toegekend aan de heer Sven Claessens en tient aandelen aan de vennootschap uFleetconsult B.V.".

De Heren Christiaan Bert en Chris Heyndrickx verklaren ontslag te nemen als zaakvoerders. De vergadering verklaart hen vrij te stellen van verantwoordelijkheden voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering verklaart als statutaire zaakvoerder van de vennootschap te benoemen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Relyon BVBA", met maatschappelijke! zetel te 9860 Oosterzele, Bierman 50b, ondernemingsnummerx 0476.975.72.4, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Christiaan Bert voornoemd.

Waarvan proces-verbaal;

Opgemaakt en gesloten op plaats en datum voormeld.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de comparanten met mij, notaris, getekend.

Volgen de handtekeningen.

Geboekt twee bladen geen verzending te Geraardsbergen op 14 augustus 2013 boek 5/513 blad 43 vak 12 Ontvangen Vijftig, euro (50,00 euro). De ea. inspecteur get. D. ADRIAENSENS.

Voor beredeneerd uittreksel.

Bestemd tot bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch, Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, volmacht door de heer Heyndrickx Chris en gecoôrdineerde tekst der statuten.

Notaris Laurent Rens.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.08.2013, NGL 12.08.2013 13407-0393-017
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 19.06.2012 12187-0336-017
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 07.06.2011 11149-0133-015
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.07.2010 10347-0332-015
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09487-0354-012
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 09.06.2008 08202-0327-014
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 28.08.2015 15487-0497-015

Coordonnées
EUROTRACS

Adresse
SLUIZEKEN 33 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande