EVAKI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EVAKI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.681.339

Publication

13/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken 'copie na neerlegging ter griffie van de akte

11 II





IFFIE rcHme MM VAN KOOPHANDEL GENT

30 APR, 201h

AFDELING DENDERMONDE

13 riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

0435.681.339

EVAKI

naamloze vennootschap

9310 Moorsel, Exterkenestraat 42

BEVESTIGING AANDELEN OP NAAM - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 25 maart 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 3 april 2014, elf bladen, geen verzendingen, register 5, boek 216, blad 03, vak 12. Ontvangen: 50,00 EUR. Voor de adviseur wn. de adjunct fiscaal deskundige (get) De Beider M.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

Ondernemingsnr : Benaming

(volait) : (verkort)

Rechtsvorm

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt nota van het besluit van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van de Vennootschappen om de aandelen op naam te zetten, genomen op 22 december 2011, geregistreerd te Aalst op 28 december 2011, onder boek 6/186 blad 47 vak 07.

Zij besliste alsdan om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De aandelen werden op die datum ingeschreven in een register van aandelen welk zal bewaard worden in de zetel van de vennootschap. De aandelen aan toonder werden daarna door de Raad Van Bestuur vernietigd. Overeenkomstig het voorgaande worden de artikesl 8-9 -13 - 30 van de statuten aangepast.

TWEEDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering heeft op 17 december 2013 beslist met eenparigheid van stemmen een dividend toe te kennen voor een bruto bedrag van driehonderd drieënzestigduizend vijfhonderd zevenenzeventig euro zeventien cent (¬ 363.577,17), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde zesendertigduizend driehonderd zevenenvijftigtig euro tweeënzeventig cent (¬ 36.357,72) in totaal een netto-dividend van driehonderd zevenentwintigduizend tweehonderd negentien euro vijfenveertig cent (¬ 327.219,45). De roerende voorheffing werd op 7 januari 2014 aangegeven en overgemaakt aan de bevoegde diensten.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist aldus het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd zevenentwintigduizend tweehonderd negentien euro vijfenveertig cent (¬ 327.219,45) om het kapitaal aldus te brengen van honderd achtennegentigduizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 198.314,82) op vijfhonderd vijfentwintigduizend vijfhonderd vierendertig euro zevenentwintig cent (¬ 525.534,27) door inbreng in natura van de rekening courant op naam van de voormelde aandeelhouders,

Mevrouw EVERAERT Kim Sofia Aline Clementine, geboren te Dendermonde op 7 december 1976, wonende te 9620 Zottegem, Arthur Scheirisstraat 25, en de De naamloze vennootschap "VEREX" met maatschappelijke zetel te 9310 Aalst (Moorsel) Exterkenstraat 42, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondememingsnummer 0425.819.805 zijn hier tussengekomen om met deze inbreng toe te stemmen. Zij verklaren dat deze schuldvordering niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname.

De aandeelhouders verklaren, en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren, dat de geiden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van dividenden dewelke, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoegd bij de Programmawet van 28 juni 2013, van het verlaagd tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing hebben

_ kunnen _genieten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

En door creatie en uitgifte van dertienduizend tweehonderd (13.200) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrengers.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, en van het verslag opge-'maakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato 3 maart 2014, opgemaakt door "VGD Bedrijfsrevisoren" burgerlijke vennootschap onder de vorme van CVBA, vertegenwoordigd door Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor te Antwerpen.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

n7. BESLUITEN

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "Evakr bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door mevrouw Kim Everaert en de naamloze vennootschap Verex, voor een totaal bedrag van 327.219,45 EUR. Deze schuldvorderingen zijn ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering dd. 17 december 2013 in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

7.2. De beschrijving van de inbreng in nature voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3. waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de ais tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits aile aandeelhouders in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering inbrengen. Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de aandeelhouders;

7,4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de aandeelhouders, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de cijfers per 31-12-2013 van de inbrenggenietende vennootschap;

7.5. In deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrieseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

7.6. De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 13.200 aandelen van nv "Evaki", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in nature.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van nv "Evaki" in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen op 3 maart 2014

VGD Bederevisoren burg. CVBA

vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Bedrijfsrevisor"

Verslag van de Raad van Bestuur

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap overeenkomstig artikel 602 W. Venn, omtrent de inbreng in nature, hier voorgebracht.

VIJFDE BESLUIT

Uitgifte van aandelen

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden dertienduizend tweehonderd (13.200)

nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande

aandelen toegekend als volgt:

1.aan mevrouw Kim EVERAERT, voornoemd, achtduizend tweehonderd vijftig (8.250) nieuwe aandelen

genummerd van 8.001 tot en met 16.250.

2.aan de naamloze vennootschap VEREX, voornoemd, vierduizend negenhonderd vijftig (4.950) nieuwe

aandelen genummerd van 16.251 tot en met 21.200.

Deze dertienduizend tweehonderd (13.200) aandelen zullen terstonds ingeschreven worden door

ondergetekende notaris in het aandelenregister van de vennootschap..

ZESDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

ZEVENDE BESLUIT griffie van de vennootschap,

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neeriegging ter rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

ACHTSTE BESLUIT bestuur om de

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de raad van

voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 25/03/2014,

Inhoudende coördinatie van statuten.

Verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2013 : DE067923
10/09/2012 : DE067923
23/08/2011 : DE067923
25/08/2010 : DE067923
01/09/2009 : DE067923
17/07/2009 : DE067923
19/08/2008 : DE067923
27/06/2007 : DE067923
26/07/2006 : DE067923
28/06/2005 : AA067923
07/07/2004 : AA067923
15/07/2003 : AA067923
07/07/2003 : AA067923
27/10/2015 : DE067923
05/07/2002 : AA067923
14/07/2001 : AA067923
20/07/1995 : BL511696
26/11/1988 : BL511696
24/06/2016 : DE067923
22/08/2016 : DE067923
29/08/2016 : DE067923

Coordonnées
EVAKI

Adresse
EXTERKENSTRAAT 42 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande