EVENIDYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVENIDYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.700.464

Publication

07/01/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

11 *13003720* N





Ondernemingsnr : j(E~

Benaming JJ

(voluit) : EVENIDYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 20, te 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 12 december 2012, die eerstdaags zal warden geregistreerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EVENIDYS" werd opgericht

OPRICHTERS:

- De heer CNOPS Eric Louis Daniel, geboren te Gent op 08 juni 1962, echtgenoot van mevrouw BEKAERT Sylvie Marie Marcel Albert, geboren te Gent op 1 september 1963, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Molenstraat 20, identiteitskaartnummer 590-9365941-35; rijksregister num mer 62.06.08-029.08;

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract.

- De heer CNOPS Henri Jean François, geboren te Gent op 26 maart 1958, echtgenoot van mevrouw

REYGAERTS Marina Carmen Jacqueline, geboren te Wilrijk op 02 juni 1958, wonende te 9840 De Pinte, Park

Viteux 3 bus 6, identiteitskaartnummer 591-4448530-18; rijksregister nummer 58.03.26-039.32;

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Marc

De Groo, destijds te Gent, op 05 juni 1987.

- De heer WEYENS Barend, geboren te Antwerpen op 08 januari 1972, ongehuwd, wonende te 9620

Zottegem, Pijperzele 77, identiteitskaartnummer 591-5153924-28; rijksregister nummer 73.01.08-275.55;

Verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd voor de ambtenaar van de

burgerlijke stand te Gent op 23 november 2006.

BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "EVENIDYS".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Molenstraat 20.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- het managen, coördineren, bedenken, en organiseren van evenementen in binnen- en buitenland;

- het verlenen van advies, het ontwikkelen, verkopen en verdelen van technische oplossingen en ondersteuningen aan ondernemingen en organisaties, zoals een hard- en software platform om online evenementen te communiceren, promoten, en aanwezigen te registreren;

registratiesystemen, en balies ontwerpen;

- het aankopen, verkopen, verhuren, analyseren en het produceren van hardware en software zowel voor groot- en kleinhandel als voor eindgebruikers en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt; - alle diensten aankopen, verhuren en verkopen die te maken hebben met evenementen;

- het aanmaken, beheren, verkopen en verhuren van producten en diensten rond internet zoals het registreren van domeinnamen en verhuren van internet ruimte;

het verzorgen van opleidingen en trainingen op het gebied van informatietechnologie, management, bedrijfsbeheer in de meeste ruime zin van het woord;

- alle activiteiten rond media en pers;

- het waarnemen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard, zowel in België als in buitenland, op alle wijzen en manieren, die rechtstreeks of onrechtstreeks

met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

z 4 BEC. 2012

rt r.:i_ I i"1 r3ANK VAN

hr)f11'11 1NDFi`. ~ NT

.-1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden niet één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij mag bijkantoren oprichten in het binnen- en buitenland.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer CNOPS Eric, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), volledig volstort, waarvoor hem zesduizend tweehonderd (6200) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De Heer CNOPS Henri, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), volledig volstort, waarvoor hem zesduizend tweehonderd (6200) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De Heer WEYENS Barend, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), volledig volstort, waarvoor hem zesduizend tweehonderd (6200) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 13E06 7370 3786 6722 bij de KBC bank te Sint-Martens-Latem, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EVENIDYS" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 07 december twee duizend en twaalf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan aile handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoud!.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

In toepassing van artikel 257, tweede lid Wetboek van Vennootschappen kunnen enkel twee zaakvoerders samen handelend besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00). Deze bevoegdheidsbeperking kan echter niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. ln dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand november om 11 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREF FEN ING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de hechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk neemt de oprichter met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand november twee duizend

veertien te 11 uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 30 juni twee duizend

en veertien.

3) Benoeming niet-statutair zaakvoerders,

Worden benoemd tot zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CNOPSOFT", niet zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Molenstraat 20, ondernemingsnummer 0437433079 RPR, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer CNOPS Eric, voornoemd.

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MINDSI-IARE", niet zetel te 9840 De Pinte, Park Viteux 3 B6, ondernemingsnummer 455003046 RPR, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer CNOPS Henri, voornoemd.

- De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "REDROOT", met zetel te 9000 Gent, Lucas Munichstraat 10, ondernemingsnummer 0894452935 RPR, vertegenwoordigd dcor haar vaste vertegenwoordiger: de heer WEYENS Barend, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie akte notaris Willems dd. 12 december2012.

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 11.11.2016, NGL 21.02.2017 17048-0338-011

Coordonnées
EVENIDYS

Adresse
MOLENSTRAAT 20 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande