EVERSCAPING NV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EVERSCAPING NV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 554.922.152

Publication

03/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke ander wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

5. Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN EN ZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, waarbij elk aandeel één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigt en waarop volledig is ingeschreven en welke volledig volstort zijn.

De tweehonderd aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen zijn onderverdeeld in twee klassen: honderd (100) aandelen klasse A genummerd één (1) tot en met honderd (100) en honderd (100) aandelen klasse B genummerd honderd en één (101) tot en met tweehonderd (200).

6. Samenstelling :

Inbreng in speciën

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De tweehonderd (200)

aandelen werden als volgt onderschreven:

1. door de heer Filip Houttekiet voornoemd, voor DERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG (30.750) euro, waarvoor hem vijftig (50) aandelen klasse A genummerd van 1 tot en met 50 en vijftig (50) aandelen klasse B genummerd van 101 tot en met 150 worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : DERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG (¬ 30.750,00) euro.

2. door de heer Erwin Wilssens voornoemd, voor DERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG (30.750) euro, waarvoor hem vijftig (50) aandelen klasse A genummerd van 51 tot en met 100 en vijftig (50) aandelen klasse B genummerd van 151 tot en met 200 worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : DERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG (¬ 30.750,00) euro.

Totaal : tweehonderd (200) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één en zestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van EEN EN ZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE31 3631 3524 8655 geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING Bank.

Een bankattest, gedateerd op drie en twintig juni tweeduizend veertien, werd als bewijs van de storting aan mij, instrumenterende notaris, overhandigd en zal bewaard blijven in het dossier van de werkende notaris,

7. Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid

8. Bestuur en bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit drie leden, door de algemene vergadering van de aandeelhouders benoemd voor ten hoogste zes jaar. Zolang de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur bestaan uit twee bestuurders. De algemene vergadering benoemt de drie bestuurders op voordracht van twee respectieve groepen van aandeelhouders zoals hierna bepaald.

De algemeenheid of de meerderheid van de houders van de klasse A aandelen hebben het recht aan de algemene vergadering kandidaten voor te dragen waaronder de algemene vergadering gehouden is twee van de drie bestuurders te benoemen. De houders van de klasse B aandelen hebben het recht aan de algemene vergadering één kandidaat voor te dragen waaronder de algemene vergadering gehouden is één van de drie bestuurders te benoemen.

Het mandaat van bestuurder is steeds herroepbaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders.

In geval van beëindiging van het mandaat van een door een bepaalde groep voorgedragen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuurder, zal dezelfde groep het recht hebben nieuwe kandidaten voor te dragen, waaronder de algemene vergadering gehouden is een nieuwe bestuurder te benoemen om in de vervanging te voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders, in afwijking van artikel 519 van het Wetboek van Vennootschappen niet het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders, welke benoemd worden door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

De uittredende leden zijn herkiesbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De raad van bestuur is bevoegd om een reglement van inwendige orde (genaamd: aandeelhouders en management overeenkomst) op te stellen, waarin:

1. hij alle modaliteiten van de werking van de raad vaststelt, met inbegrip van de uitoefening van het stemrecht van de bestuurders en de quorums en meerderheden vereist voor de beraadslagingen en besluiten van de raad;

2. hij de samenstelling en de bevoegdheden bepaalt van elk comité dat wordt opgericht in zijn schoot;

3. hij alle modaliteiten voor de werking van deze comités vaststelt, met inbegrip van de uitoefening van het stemrecht van hun leden en de quorums en meerderheden vereist voor de beraadslagingen en beslissing van de comités.

Een uittreksel uit het reglement van inwendige orde waarin de modaliteiten van de werking van de raad zijn opgenomen kan door elke aandeelhouder worden geraadpleegd op de maatschappelijke zetel.

Bedoeld reglement kan door de raad van bestuur worden gewijzigd, met inachtneming van hetgeen daarin omtrent wijziging is bepaald.

De raad van bestuur beraadslaagt en besluit overeenkomstig de regels vastgesteld in het reglement van inwendige orde en bij gebreke daaraan overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake het beheer, bestuur en de zaakvoering van de vennootschap.

Hij heeft onder meer het recht zonder raadpleging van de algemene vergadering alle contracten te sluiten, dadingen en compromissen aan te gaan, roerende en onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren, toe te stemmen in hypothecaire inschrijvingen, opheffingen te verlenen met of zonder betaling, alle leningen en kredietopeningen aan te gaan, gedwongen tenuitvoerlegging te bedingen en te vervolgen, te ruilen, in rechte op te treden, te eisen en zich te verweren, dit alles zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

Alle akten en alle verrichtingen die de vennootschap verbinden zullen geldig ondertekend zijn door één gedelegeerd-bestuurder of bij diens ontstentenis door twee bestuurders ongeacht het aantal benoemde bestuurders, welke gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders aldus handelend namens de vennootschap, noch tegenover derden, noch tegenover de hypotheekbewaarder het bewijs moeten leveren van hun bevoegdheden.

9. Benoemingen

Het aantal bestuurders van de vennootschap wordt voorlopig vastgesteld op twee.

In deze functie worden door de oprichters éénparig benoemd voor een periode van zes jaar, hun

mandaat een aanvang nemende vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de

dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel :

- de heer Filip Houttekiet, voornoemd;

- de heer Erwin Wilssens, voornoemd;

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden, en dit kosteloos uit te oefenen.

10. Jaarvergadering

De jaarvergadering welke jaarlijks wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke

andere plaats in België in de oproepingsbrief aangeduid, komt elk jaar bijeen op de derde vrijdag van

de maand mei om vijftien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei tweeduizend en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

zestien om vijftien uur, overeenkomstig de statuten.

11. Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgend jaar. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

12. Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto-actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De raad van bestuur kan beslissen tot het uitkeren van een interim-dividend, mits naleving van de desbetreffende voorwaarden van het Wetboek van Vennootschappen.

13. Volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan de heer Filip Houttekiet, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Roskamstraat 8, met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

14. Er werd geen commissaris benoemd.

26/05/2015
ÿþ moà 11.1



`r I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 MEI 2015

AFDELING EEaRMONDE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0554.922.152

Benaming (voluit) : Everscaping NV

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Ciamberlanïdreef 27

9120 Beveren

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op vierentwintig april tweeduizendvijftien, ter registratie aangeboden

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

I. BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (E 438.500,00), om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) op vijfhonderd duizend euro (E 500.000,00) door de inbreng in speciën ten bedrage van vierhonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro (E 438.500,00), met de creatie van duizend vierhonderd zesentwintig (1.426) nieuwe aandelen waarvan negenhonderd achtendertig (938) aandelen klasse A en vierhonderd achtentachtig (488) aandelen klasse B, die dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de respectieveljke klassen hebben en waarbij de bestaande aandelen en de nieuwe aandelen samen duizend zeshonderd zesentwintig (1.626) aandelen vormen waarvan duizend achtendertig (1.038) aandelen klasse A en vijfhonderd achtentachtig (588) aandelen klasse B.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingetekend door inbreng in speciën als volgt :

- Door de heer Erwin Wilssens voornoemd, voor honderdvierenveertig duizend tweehonderd vijftig (¬ 144.250.00) euro bedrag heden volledig volstort, waarvoor hem 469 aandelen klasse A worden toegekend (volgnummers 201-669).

Door de heer Filip Houttekiet, voornoemd, voor honderdvierenveertig duizend tweehonderd vjftig (E 144.250.00) euro, bedrag heden volledig volstort, waarvoor haar 469 nieuwe aandelen klasse A worden toegekend (volgnummers 670-1138). Door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MLSC, te 9800 Deinze, Pontstraat 9, RPR Gent, afdeling Gent, BTW BE 0825.788.516, opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Dehaene te Sint-Amandsberg op zes mei tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig mei daarna onder nummer 2010-05-20/0073336, waarvan de statuten gewijzigd werden met de wijziging van de benaming naar de huidige bij akte verleden voor geassocieerd notaris Luc Dehaene te Sint-Amandsberg op dertien december tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van achtentwintig december daarna onder nummer 2010-12-

- -------------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mort 11.1

n

28/0188738, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer John Hoste,' nagenoemd, aangesteld bij voormelde oprichtingsakte, gepubliceerd zoals voormeld, voor twee en vijftigduizend vijfhonderd euro (E 52.500, 00), bedrag heden volledig volstort, waarvoor haar honderd eenenzeventig nieuwe aandelen klasse B worden toegekend (volgnummer 1 139-1309)

Door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Metra Consult, te 9890 Vurste, Leenstraat I A, RPR Gent, afdeling Gent, BTW BE 0542.7 17.489,opgericht bij akte verleden voor notaris Bart Hutsebaut te Lokeren op zes januari tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig januari daarna onder 2012-01-25/0023074, waarvan de statuten voor het overige ongewijzigd gebleven zijn, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, de heer Nico Vande Kerckhove, nagenoemd, aangesteld bij voormelde oprichtingsakte, gepubliceerd zoals voormeld, voor zestigduizend euro (E 60.000, 00), bedrag heden volledig volstort, waarvoor haar honderd vijfennegentig nieuwe aandelen klasse B worden toegekend (volgnummer 1310-1504)

Door de heer HOSTE John Remi Irène, geboren te Deinze op zestien september negentienhonderd negenenvjftig, nationaal nummer 59.09.16-309.28, identiteitskaart nummer 591-2218778-05, wonende te 9800 Deinze, Pontstraat 9, voor twee en twintigduizend vijfhonderd (E 22.500.00) euro, bedrag heden volledig volstort, waarvoor hem drie en zeventig nieuwe aandelen klasse B worden toegekend (volgnummer 1505 -. 1577).

Door de heer VANDE KERCKHOVE Nico Johanna Lionel geboren te Brugge op tien november negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.1 I.10 141-13, identiteitskaart nummer 592-0106968-58, wonende te 9890 Vurste, Leenstraat 1A, voor vijftienduizend euro (E 15.000,00) euro, bedrag heden volledig volstort, waarvoor hem negenenveertig nieuwe aandelen klasse B worden toegekend (volgnummer 1578-1626)

De overige voornoemde aandeelhouders, aanwezig en vertegenwoordigd als voormeld, verzaken aan hun recht om op deze kapitaalsverhoging naar verhouding van hun rechten in te schrijven en verzaken uitdrukkelijk aan hun voorkeurrecht naar aanleiding van onderhavige kapitaalverhoging.

De inschrijvers-natuurlijke personen, vertegenwoordigd als voormeld, erkennen op de hoogte te zijn van onder meer artikel 1401, 5°, artikel 1404, artikel 1405, 2° en artikel 1432 en volgende van het Burgerlijk Wetboek en van het feit dat voor zover zij gehuwd zijn onder een wettelijk stelsel, hoewel de lidmaatschapsrechten verbonden aan de voornoemde aandelen aan hem/haar eigen zullen zijn, de vruchten, inkomsten en interesten ervan gemeenschappelijk zullen zijn tussen hem/haar en zijn/haar echtgeno(o)t(e), en dat de inschrijving erop zoals hiervoor vermeld, aanleiding kan geven tot vergoeding aan het gemeenschappelijk vermogen behoudens indien kan aangetoond worden dat de verkrjging van de aandelen betaald is uit gelden of opbrengsten van de vervreemding van andere goederen waarvan het karakter van eigen goed is aangetoond overeenkomstig de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek.

ieder nieuw aandeel is volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap bij KBC bank met nummer BE28 7340 4093 5120.

Het bewijs van deponering dat in het dossier van de werkende notaris bewaard zal blijven, werd door voormelde bankinstelling afgeleverd op vierentwintig april tweeduizend vijftien. §2.VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op VIJFHONDERDDUIZEND EURO (E 500.000,00) werd gebracht, vertegenwoordigd door in totaal duizend zeshonderd zesentwintig (1.626) aandelen waarvan duizend achtendertig (1.038) aandelen van klasse A, en vijfhonderd

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

achtentachtig 1588) aandelen van klasse B, allen zonder nominale waarde en bijgevolg'

elk aandeel vertegenwoordigend één/duizend zeshonderd zesentwintigste deel van het

kapitaal.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Metra Consult voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Nico Vande Kerckhove voornoemd te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf heden voor een termijn van zes jaar; het mandaat zal onbezoldigd zijn tot wanneer een algemene vergadering hierover anders zou beslissen;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MLSC voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer John Hoste, voornoemd, te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf heden voor een termijn van zes jaar; het mandaat zal onbezoldigd zijn tot wanneer een algemene vergadering hierover anders zou beslissen;

- de heer Nico Vande Kerckhove voornoemd te benoemen als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf heden voor een termijn van zes jaar; het mandaat zal onbezoldigd zijn tot wanneer een algemene vergadering hierover anders zou beslissen;

- de heer Filip Houttekiet voornoemd op zijn verzoek te ontslaan als bestuurder; hem wordt kwijting en décharge gegeven voor het door hem gevoerde beleid

- de heer Erwin Wilssens voornoemd op zijn verzoek te ontslaan als bestuurder; hem wordt kwijting en décharge gegeven voor het door hem gevoerde beleid.

DERDE BESUSSING

De algemene vergadering beslist om punt I van artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Dit punt 1 van artikel vijf zal voortaan luiden als volgt :

ARTIKEL VIJF. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN

I.Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERD DUIZEND EURO /E 500.000, 00) vertegenwoordigd door duizend zeshonderd zesentwintig (1.626) aandelen op naam, waarbij elk aandeel één/duizendzeshonderd zesentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigt en waarop volledig is ingeschreven en welke volledig volstort zijn.

De duizend zeshonderd zesentwintig aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen zijn onderverdeeld in twee klassen: duizend achtendertig (1.038) aandelen klasse A genummerd één (1) tot en met honderd (100) en van tweehonderd en één (201) tot en met duizend honderd achtendertig (1.138) en vijfhonderd achtentachtig (588) aandelen klasse B genummerd honderd en één /IOI) tot en met tweehonderd (200) en van duizend honderd negenendertig (1.139) tot en met duizend zeshonderd zesentwintig (1.626).

Fr zn twee klassen van aandelen .'A aandelen en B- aandelen.

De rechten verbonden aan deze aandelen worden geregeld door het reglement van inwendige orde genaamd "aandeelhouders en management overeenkomst"

Alle aandelen zijn op naam

leder aandeelhouder kan inzage nemen in het register der aandeelhouders"

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent :

-de raad van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen bij het handelsregister te verrichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

R



- ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. De vergadering verleent tevens bijzondere volmacht aan de heer Filip Houttekiet, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Roskamstraat 8 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten bij het ondernemingsloket, KBO, en van alle eventuele andere administratieve formaliteiten te verzekeren.

Stemming

De beslissingen die voorafgaan werden achtereenvolgens genomen met unanimiteit van stemmen.

RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur, samengekomen onmiddellijk na zijn aanstelling, heeft beslist, te benoemen :

*tot gedelegeerd-bestuurder : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Metra Consult, voornoemd, die vertegenwoordigd zoals voormeld dit mandaat aanvaardt en daartoe bekleed wordt met aile machten voorzien in artikel 15 en 16 van onderhavige statuten en in net wetboek van vennootschappen.

*tot voorzitter van de raad van bestuur : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelÿkheid MLSC voornoemd, die verteggenwoordigd zoals voormeld, dit mandaat aanvaardt.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte en gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EVERSCAPING NV

Adresse
CIAMBERLANIDREEF 27 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande