EVISP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVISP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.820.501

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 28.09.2014 14624-0220-016
22/05/2012
ÿþMod Word 19,1



Man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidsstraat, 43/A bus 9 te 9890 Gavere (voorheen Dikkelvenne) (volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 7 mei 2012 en dragende de volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 8 mei 2012, boek 194, blad 52, vak 7, vijf rollen, geen verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE", dat er door de Heer ANDRIES, Christophe, geboren te Gent op 31 december 1977, onge-huwd, wonende te 9890 Gavere (voorheen Dikkelvenne), Nijverheidsstraat, 431A bus 9, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "EVISP".

De vennootschap is gevestigd te 9890 Gavere (voorheen Dikkelvenne), Nijverheidsstraat, 43/A bus 9.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel

- het verstrekken van adviezen in verband met verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, zonne- en windenergie en meer algemeen alternatieve energieën;

het verkopen, installeren, onderhouden en herstellen van installaties en toestellen voor verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, zonne- en windenergie en meer algemeen alternatieve energieën;

- het instaan voor energie-audits;

- het beleggen voor eigen rekening in alle mogelijke roerende en onroerende goederen, zowel in binnen- als buitenland;

- het verwerven van participaties in alle bestaande en nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen-als buitenland;

- het laten oprichten, kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen in de meest brede zin van het woord, en

- het opnemen van mandaten in vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is aanduidend, doch niet beperkend, en dient in de meest ruime zin geïnterpreteerd te worden.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volstort ten belope van twee derden, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door de Heer Christophe Andries, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de N.v. "Forfis Bank", te 1000 Brussel.

Blijft er aldus nog te volstorten door de genoemde Heer Christophe Andries op 100 aandelen : een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

~iaoszsoa"

bE

E St

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : EVISP

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

r

Voor-

°behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand september, om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september 2014.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen ais aandelen.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder daarop volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 maart 2014,

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er door de oprichter beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- zichzelf, de genoemde Heer Christophe Andries, te benoemen tot niet-statutaire zaak-voerder en verklaart deze opdracht te aanvaarden. Zijn opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend, en

- dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Getekend door Notaris Jan MYNCKE. Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 25.09.2015 15613-0222-017

Coordonnées
EVISP

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 43A, BUS 9 9890 DIKKELVENNE

Code postal : 9890
Localité : Dikkelvenne
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande