EVOTIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVOTIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.825.333

Publication

12/03/2015
ÿþ" wr.,

Motl Warel 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde





*1 038350 0 2 MAART 2015

Griffie





Ondernemingsnr : O 5 e c,$ 2. 5'. 33 3

Benaming

(voluit) : EVOTIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zavelstraat 12, 9500 Geraardsbergen

(volledig adres) -

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 24 februari 2015, ter registratie, dat door de 'heer DE VOS Bram, geboren te Zottegem op 13 oktober 1986, [Rijksregister nummer:' 86.10,13-239.83], wonende te 9500 Geraardsbergen, Zavelstraat 12, opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als:

- naam : EVOTIS

zetel : Zavelstraat 12, 9500 Geraardsbergen

- doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor;

rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

-Administratieve ondersteuning aan personen en ondernemingen.

-Het op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen van' gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

-Het verlenen van bijstand, advies en opleiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk{ doch niet uitsluitend op het vlak van IT, sales, marketing en advertising, social media, reputatiebeheer,É zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, software- en websiteontwikke-ling.

-Het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van diensten en producten, op en naast het internet, aan zowel: particulieren als aan ondernemingen, waaronder inbegrepen: het uitvoeren van copywriting, vertaalwerk, webdesign, webhosting, beheren van webportalen.

-Het geven van opleidingen, technische expertise en bijstand op de voornoemde gebieden.

-Het vergaren van online data en commercialiseren van databanken.

-Introductie, marketing, constructie, aankoop, verkoop en diensten in ver-band met hard- en software,

internet services (inclusief websites), zowel klein- ais groothandel.

-Het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe software- en websiteapplicaties,

-De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

-De creatie, publicatie en commercialisering van boeken, nieuwsbrieven, magazines, zowel naast als op het web.

-De groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in, de invoer en uit-voer van bevattende onder meer maar niet uitsluitend: meubels, woning- en keukeninrichting, huishoudelijke artikelen, decoratie, kantooruitrusting en tuinmateriaal, zowel op als naast het web.

-Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden onder welke vorm ook,

-Het verwerven van onroerende goederen, verkavelen, verbouwen, het laten bouwen van onroerende constructies, het uitbaten, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren. van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

-De uitwerking en de realisatie van projecten, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, zowel voor particulieren, bedrijven als instellingen, op het gebied van interieur- en exterieurwerken, onder meer maar niet uitsluitend interieurontwerp, tuinaanleg, renovatiewerken, herstellingswerken en algemene bouwwerken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a ~

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of 3 die van aerd zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden ais zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden alsook zakelijke en persoonlijke zekerheden vestigen ten voordele van derden of andere ondernemingen.

- Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Op alle aandelen werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën door de heer Bram DE VOS voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en gestort bij oprichting een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarvoor hem honderd (100) ten belope van twee/derden gestorte aandelen worden toegekend. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van de oprichting af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

-bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen en/of rechtspersonen af of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun opdracht. Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen; dit kan geschieden bij onderhandse volmacht.

Werd als eerste niet-statutaire zaakvoerder aangesteld voor een onbeperkte duur: de heer Bram DE VOS voornoemd.

- het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 31 december 2016.

- de jaarvergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats van de gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid wordt in de bijeenroepingsbrieven.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste een/vijfde van het i maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping moet de volledige agenda bevatten, Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing, Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

De eerste jaarvergadering valt in het jaar 2017.

-Het batig overschot der balans, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen.

-Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd, Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter sinds 1 januari 2015.

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap de heer Bram DE VOS, oprichter voornoemd, onder opschortende voorwaarde van aanstelling van de vennootschap tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere vennootschappen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

^ Voor- béhquden aan'het ~`~~elgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van 1.uik.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15053 60*

Ondernemingsnr: 0599.825.333 Benaming

(voluit) : EVOTIS

(verkort)

Gent

Afdeling Oudenaarde

3 1 Mgia15

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9500 Geraardsbergen, Zavelstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en revisoraal verslag met betrekking tot de overdracht van. vermogensbestanddelen in uitvoering van artikel 220-222 van het wetboek vennootschapsrecht, ingevolge, beslissing van de algemene vergadering van 20 maart 2015 wordt de overdracht van vermogensbestanddelen goedgekeurd,

Bram De Vos

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EVOTIS

Adresse
ZAVELSTRAAT 12 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande