EWG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EWG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.220.705

Publication

18/04/2014
ÿþ Mod POF 11.1

[Je' In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie an de akle

GRIFFIE RECHTSANK vAN

KOOPHANDEL GENT

Voor-

behouden 08 APR. 20% StaatsbIad

Belgisch IIII*111111130j111 1111 AFDELING DENDERMONDE

aan het

nttle

! 1

OnderneMingsnr : 0832.220.705

Benaming (voluin : Ewg

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel: Groenstraat 37 - 9250 Waasmunster

(voliedig adres)

Onderwerp(en) akte: Ontslag en benoeming zaakvoerder - wijziging maatschappelijke

Tekst: zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 01/04/2014

De vergadering neemt akte van het ontslag van zaakvoerder Patrick Janssens, Groenstraat 37 te 9250 Waasmunster en Geert Cami, Blokstraat 24 te 9340 Lede.

De vergadering besluit Bean BVBA, met maatschappelijke zetel te 9340 Lede, Blokstraat 24 en ingeschreven in RPR Dendermonde en de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer BE 0821.520.120 te benoemen tot zaakvoerder. Voor de uitoefening van diens mandaat als zaakvoerder heeft Bean BVBA de heer Geert Cami, wonende te 9340 Lede, Blokstraat 24 aangeduid als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van

01/04/2014 te verplaatsen naar:

Blokstraat 24, 9340 Lede

Bean BVBA, vast vert door Geert Cami

Zaakvoerder

Op de laatste blZ, van Liiik B vererdérï Recto Naam en hoedanigheid van de inati:airien'tereridin-Olerià',het±ifvàn cie - Pei-eci(dirin.(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.03.2014, NGL 02.04.2014 14086-0201-008
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13248-0188-006
05/01/2011
ÿþMotl 2.0

gAn.E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Agu "\OS

EWG

" 11~0105~"

GRi1=i=1E RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

27,~1,1010

~ DGeffieERMONDE

_,

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9250 Waasmunster, Groenstraat 37

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te' Oordegem (Lede), op 22 december 2010, aangeboden ter registratie, dat de volgende vennootschap werd: opgericht:

- oprichter: 1) de heer CAMI Geert Luc Frans, geboren te Aalst op 3 november 1968, echtgenoot van mevrouw Lieve Magda Victorine De Roeck, wonende te Lede, Blokstraat 24." 2/ de heer MERRITT Giles Huqh van Britse nationaliteit, geboren te Londen op 20 november 1943, echtgenoot; van mevrouw Brigid Grauman, wonende te Braine-L'Alleud, Dréve du Triage Bruyère 46.

- naam: EWG

- vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

- De zetel: Waasmunster, Groenstraal 37

- kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) E aandelen zonder nominale waarde, ingebracht in speciën, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De instrumenterende notáris bevestigt dat voormelde storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het Wetboek van vennootschappen, op een bijzondere rekening nummer 363-0817745-75 bij de ING, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde instelling op.20 december 2010.

doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: 1 HOLDING

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met: de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden. ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle: verbintenissen van zelfde ondernemingen." Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn: activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut; van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Il PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met: betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de: verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en

verhuur, de ruil; de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke

rechten; "

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en, verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Op de laatsteblz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura; van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. '

III CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

 Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties, zoals bevoorbeeld maar niet gelimiteerd, tot het leveren van expertise inzake Europese politiek, economie, internationaal veiligheids- en defensiebeleid, transatlantische relaties, leefmilieu en klimaatveranderingen enz;

 Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voomoemd(e) gebied(en);

 Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en andere organisaties die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel .of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, en verkrijgt rechtspersoonlijkheid bij de neerlegging van de stukken overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

- het boekjaar: één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

- de jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Elke vennoot kan schriftelijk, per fax of per e-mail volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolg door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op dé zetel toekomen.

- de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Er zullen geen andere zaakvoerders benoemd mogen worden, tenzij met toestemming van de zaakvoerder. De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door alle zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

Evenwel indien er slechts één zaakvoerder benoemd is, dan zal de vennootschap vertegenwoordigd worden door de enige zaakvoerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- Van de netto-winst wordt ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders. Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal. Geen uitkering mag ' geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de-statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Voorbehouden ^ aán het Belgisch Staatsblad

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar vangt aan op 22 december 2010 en eindigt op 31 december 2011.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

benoemingen:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de

vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EWG", waaraan alle vennoten

deelnemen, en die bij eenparigheid van stemmen besliste:

1/ dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door 2 zaakvoerders;

12/ dat de als zaakvoerders worden aangesteld,

De heer Geert Cami, voornoemd,

De heer Patrick Willy Marie-Jeanne JANSSENS, geboren te Turnhout op 18 juni 1962, wonende te

Waasmunster, Groenstraat 37, die hier is tussengekomen.

De heer Geert Cami en de heer Patrick Janssens verklaren dit mandaat dat onbezoldigd is te-aanvaarden.

"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, 23 december 2010. Bijlage: expeditie akte dd. 22 december 2010.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b z van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EWG

Adresse
GROENSTRAAT 37 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande