EXCELSUS BUSINESS SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXCELSUS BUSINESS SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.800.640

Publication

18/09/2014
ÿþ mod 11,1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111

NEERGELEGD

09 SEP. 2014

IgAleèVeCNT

Ondernemingsnr : 94§ G 4 ÎO-CD (tO

Benaming (voluit) : EXCELSUS BUSINESS SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Bunderhof 11

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Helene De Waele, te Gent, op 04 september

2014, dat :

1/ Mijnheer De Cock, Geert, geboren te Gent, op 19 april 1966, nationaal nummer 660419-

28376, en zijn echtgenote,

2/ Mevrouw De Backer, Jennv Bernadette Michelle, geboren te Oudenaarde, op 5 ,

september 1976, nationaal nummer 760905-30639,

Samenwonende te 9050 Gent-Gentbrugge, Bunderhof, 11.

Gehuwd onder het tot op heden niet gewijzigd wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract

verleden voor notaris Helene De Waele, op 10 maart 2014.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam EXCELSUS BUSINESS SOLUTIONS.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 9050 Gent/Gentbrugge, Bunderhof, 11.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, in België en ln het buitenland:

Het verlenen aan ondernemingen, verenigingen en particulieren van advies en bijstand, hetzij technisch, administratief, financieel, commercieel met inbegrip van het stellen van waarborgen.

Het waarnemen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, beheerder, het vervullen van managementfuncties in vennootschappen, verenigingen of andere rechtspersonen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De dienstverlening op het gebied van management, bestuur en onderhoud voor andere bedrijven en vennootschappen evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere bedrijven en vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland ; alle handels- en nijverheidsdaden stellen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of, ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële _handelingen verrichten die rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad11.1

onrechtstreeks in verband Staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van" verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EUR). Het is verdeeld in

honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort,

Inbreng in geld

1. Mijnheer Geert De Cook, voornoemd, heeft inbreng gedaan in geld van , TWAALFDUIZEND NEGENHONDERDVIJFENTACHTIG EURO (12.985,00 EUR), waarvoor hem zeventig (70) aandelen werden toegekend;

2. Mevrouw Jenny De Backer, voornoemd, heeft inbreng gedaan in geld van VIJFDUIZEND VIJFHONDERDVIJFENZESTIG EURO (5.565,00 EUR), waarvoor haar dertig (30) aandelen werden toegekend.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen bij storting of overschrijving gedeponeerd zijn op een bijzondere rekening onder nummer BE25 7360 1020 6282 geopend bij KBC Bank ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EXCELSUS BUSINESS SOLUTIONS, in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op drie september tweeduizend veertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenonnen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 5 april om 18 uur. Indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Op de laatste ttlz van Luik vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beheuden

aan hot

Belgisoln

Staatsblad

mod 11.1

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Het is de vennoten toegestaan om via een schriftelijke procedure hun stem uit te brengen, tenzij een authentieke akte vereist is.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen verbonden is geschorst.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelem

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering Worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de " stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

4

Voor-behonden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De algemene vergadering heeft, met eenparigheid van stemmen, benoemd als zaakvoer-der: , Mijnheer De Cock, Geert, geboren te Gent, op 19 april 1966, nationaal nummer 660419-., 28376, wonende te 9050 Gent-Gentbrugge, Bunderhof, 11.

De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn. Op basis van artikel 17 van de statuten kan iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder vertegenwoordigen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 5 april 2016 om 18 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 4 september tweeduizend veertien tot 31 december 2015.

Door de oprichters werd volmacht gegeven aan B.V.B.K ARENS  VAN ACKER & C°, Accountantskantoor, Oosteindestraat 5 te 9160 Lokeren, vertegenwoordigd door de Heer Tom Van Acker, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale : Verzekeringskas en de directe belastingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-behauden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Helene De Waele, te Gent.

Tegelijk hiermede neergelegd:

De expeditie van de akte-oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
EXCELSUS BUSINESS SOLUTIONS

Adresse
BUNDERHOF 11 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande