EXCOMA

Société en commandite simple


Dénomination : EXCOMA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 828.656.053

Publication

22/03/2013
ÿþVoc behoi, aan I Belgi Staats

Benaming : EXCOMA

Rechtsvoren : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9140 TEMSE , JEF DE PAUWSTRAAT 23

Ondernemingsnr: 0828656053

Voorwerp akte : SLUITING VEREFFENING VENNOOTSCHAP

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering dd 28(12(2012 is gebleken dat de aandeelhouders van de vennootschap zijn bijeengekomen op de maatschappelijke zetel en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben genomen :

L e vergadering neemt kennis van het vonnis van de zesde kamer van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde de data 06/02/2042 waarbij het plan van verdeling van de activa werd goedgekeurd. Tengevolge daarvan werden volgende beslissingen genomen :

1. De vereffenaar heeft aan de vergadering kennis gegeven van zijn verslag en de bewijsstukken betreffende de vereffening, inbegrepen zijn plan tot verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers. Na inzage en kennisname van voormeld verstag en stukken beslist de algemene vergadering tot aanvaarding en goedkeuring van de rekeningen van de vereffenaar.

2. Vervolgens beslist de vergadering het ontslag en kwijting te verlenen aan de heer Luc De Ryck voor zijn mandaat als vereffenaar. De Vergadering beslist de afrekening voor gesloten te verklaren.

3. De vergadering stelt vast dat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende een termijn van vijfjaren op het volgende adres 9140 Temse, Jef De Pauwstraat 23.

Tegelijk hiermee worden neergelegd :

Uitgifte van de beschikking van de rechtbank betreffende het akkoord met plan van verdeling

Proces-verbaal van suiting van vereffening

De Ryck Luc Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vn.:n Alom.b en hnneeeleeninn

01~

i

Ib

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

g111)4Mil

GFiFFiE

VAN KOC-P DEL

1 3 MRF 2013

DEND~w~-~ ;ti'~~~h~~:~E

. -

16/01/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 e..;. 0~. ?r_117 DDf:Cl=rili`àOiJDE

III II I 111 VIIAIIRIVVI

*12013025*

EXCOMA

Gewone Commanditaire Vennootschap

VEREFFENING VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Op 5 december 2011 werd op de maatschappelijke zetel een buitengewone algemene vergadering gehouden in aanwezigheid van alle vennoten. De volgende punten werden beslist op de algemene vergadering

1. De zaakvoerder stelt voor om de vennootschap te ontbinden. Na zijn toelichting heeft de algemene vergadering beslist om tot ontbinding over te gaan vanaf 5 december 2011.

2. De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder die zijn mandaat neerlegt vanaf datum van de algemene vergadering.

3. De algemene vergadering beslist om de Heer De Ryck Luc aan te stellen als vereffenaar aan wie de volledige bevoegdheid wordt gegeven om alleen op te treden in het kader van de vereffening.

Aan de vereffenaar worden alle bevoegdheden, verplichtingen en aansprakelijkheden toegekend omschreven in artikel 186 tot 195 van het Wetboek Vennootschappen, zonder dat hij aan de algemene vergadering voorafgaandelijk goedkeuring moet vragen.

Bovenden wordt aan de vereffenaar bevoegdheid verleend om een eenzijdig verzoekschrift in te dienen bedoeld in artikel 184 §1 al 6 van het Wetboek Vennootschappen.

De Ryck Luc

Vereffenaar

0,a i..'t' 1'F~" ~',.. ~__ 'F~" _ ._: . . - .- ::.. :~~" ï;:.?= ...Yis_r.z~7,'i.~

~! 3' =~~ i `3° t i: ~ `5..,

['.,

Coordonnées
EXCOMA

Adresse
JEF DE PAUWSTRAAT 23 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande