EXPERTA CONSULTANTS, AFGEKORT : EXCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPERTA CONSULTANTS, AFGEKORT : EXCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.437.188

Publication

14/12/2012
ÿþOndernemirigsnr : Benaming 0841.437.188

(voluit) Experts Consultants

(verkort) : Exco

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Goedlevenstraat 135, 9041 Oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op eenvoudig besluit van de zaakvoerder, de heer Heynderickx Philippe, wordt vanaf de datum van 27 november 2012 de maatschappelijke zetel verplaatst van Goedlevenstraat 135, 9041 Oostakker naar Franklin Rooseveltiaan 349)1351, 9000 Gent.

Heynderickx Philippe

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

timd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

b

i

s





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2011
ÿþ Motl WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming o%4-1..q37-)12:)%

(voluit) (verkort) : EXPERTA CONSULTANTS

EXCO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Goedlevenstraat 135

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 28 november 2011 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende; kenmerken:

Oprichters :

1. De heer HEYNDERICKX Philippe Maria Na, zaakvoerder, geboren te Gent op éénentwintig juli negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.07.21 291-63, identiteitskaart nummer 5911635766-60, echtgenoot van mevrouw DE DECKER Anne, bediende, geboren te Sint-Amandsberg op zeven januari negentienhonderd vierenzestig, wonende te 9041 Gent (Oostakker),; Goedlevenstraat 135.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer BERTOLO Stefaan, zaakvoerder, geboren te Vilvoorde op dertien juni negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.06.13 389-46, identiteitskaart nummer 591-3808809-12, uit de echt gescheiden en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1982 Zemst (Elewijt), Dynastiestraat 108/0001.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van honderd procent.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "EXPERTA CONSULTANTS", afgekort "EXCO". Maatschappeliike zetel_

Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd 9041 Gent (Oostakker), Goedlevenstraat! 135.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest; gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening! van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties in de meest ruime zin van het woord op het vlak van algemeen management, bedrijfsorganisatie, projectleiding, personeelsmanagement, informatica, administratie, communicatie, public relations, public affairs en representatie, milieuzorg, kwaliteitszorg en reorganisatie;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten, het verhuren van diensten, met betrekking kot; de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn;

- de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch? materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en con trolepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur. De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en -hardware,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vtllll III tlIIIWI nN~tlllll

" 11186365*

NEE[7aFi~C~~

q 3 G -111- 2O~~ Ç

~ RE~ HTBA.1~~~~E~T

. KOOPHANDEL -TE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

- de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

- de aankoop, de verkoop, de import, de export, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging van alle soorten drank, alcoholische en niet alcoholische en ander promotiemateriaal, uit en naar alle landen.

- de aankoop, de verkoop, de import, de export, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging, de verhuur van allerlei soorten goederen;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- het deelnemen in het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van uitoefening van een bestuursmandaat;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in vennootschappen;

- het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande;

- het opbouwen en exploiteren van onroerende goederen ten dienste van de vennootschap zowel als voor derden;

- verlenen van diensten aan bedrijven zowel als privé personen of organisties met betrekking tot consultatie, psychologische en pedagogische begeleiding met inbegrip van therapeutische en recreatieve activiteiten;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie, afbraak en dergelijke verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zij tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennotschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aavnullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Dit alles in de meest zuime zin.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur :

1. Bestuur

A. Wat betreft handelingen gesteld voor een bedrag van minder dan tienduizend euro (¬ 10.000) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

B. Wat betreft handelingen gesteld voor een bedrag vanaf tienduizend euro (¬ 10.0001

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), af dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

2. Vertepenwoordiaing

A. Wat betreft handelingen gesteld voor een bedrag van minder dan tienduizend euro (¬ 10.000) ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

B. Wat betreft handelingen gesteld voor een bedrag vanaf tienduizend euro (¬ 10.000)

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden, of door een persoon aangewezen door het college van zaakvoerders.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarlijkse algemene vergadering :

1. Bevaegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werkina - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de eerste zaterdag van de maand juni om negen uur wordt de gewone algemene

vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Boekaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar

Luik B - Vervolg

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders) een inventaris opgesteld, alsmede de '

jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

Bestemming van het resultaat :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het

i resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften.

Ontbinding - Vereffening :

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van

gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer

vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig

het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij

voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen

terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van

gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in

voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een

hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurelijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op achtentwintig november tweeduizend elf en zal afgesloten worden op

éénendertig december tweeduizend twaalf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer Philippe Heyndrickx, wonende te 9041 Oostakker, Goedlevenstraat 135;

- de heer Stefaan Bertolo, wonende te 1982 Elewijt, Dynastiestraat 108 bus 01,

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kantoor Maryns, gevestigd te 9041 Oostakker, Muizelstraat 4, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

129/11/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Oettedediettstdtrlstaneuike fiEumeterdenReBbttchlarleaendmladedigtigt¬ f;idaaatedestrstttEntartanded-totaiíaribetari.ix+iergaíeczelxerierovenj bebeegdedeclatedemoeadecfe3saaieaieraaateditedsts ttectegegsuamoaf;gëgen

VeYsosoN d8saendre hd tatitekingng

18/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EXPERTA CONSULTANTS, AFGEKORT : EXCO

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349, BUS 51 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande