EXPRESS MERELBEKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPRESS MERELBEKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.194.940

Publication

03/10/2013
ÿþ Mod War 11.1

l-i.. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N

i

LEM!

i

m

NEERGELEGD

2 3 SEP, 2013

RECt-GrkffiÉ: VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Van Thuyne Geert Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0846-194-940

EXPRESS MERELBEKE

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Koningin Astridlaan 100 te 9820 Merelbeke

Ontslag Zaakvoerder

Bij beslissing van de algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel werd beslist het ontslag te aanvaarden van Van Thuyne Adeline - zaakvoerder.

Het ontslag vangt aan op 26 juli 2013 , door de algemene vergadering werd er volledige décharge verleent voor haar mandaat tot op heden.

26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 26.07.2013, NGL 19.09.2013 13590-0309-017
25/07/2013
ÿþ.,-

-,..1

í

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

II Il

*13116160*

1

Ondernemingsnr : 0846-194-940

Benaming

(voluit) : EXPRESS MERELBEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Driekoningenplein 2 te 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 1 juli 2013 verplaatst' naar 9820 Merelbeke, Koningin Astridlaan 100

De Zaakvoerder

Van Thuyne Geert

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2012
ÿþRechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel ; 9820 Merelbeke, Driekoningenplein 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op vijftien mei tweeduizend en twaalf, dat:

* 1, De heer VAN' THUYNE Geert Ivo Achiel, geboren te Gent op twintig januari negentienhonderd éénenzestig, met identiteitskaart nummer 590-8233044-01 en rijksregister nummer 61.01.20-299.01, en zijn echtgenote, mevrouw LEMAITRE Marielle Leopold Celesta, geboren te Gent op dertien januari negentienhonderd eenenzestig, met identiteitskaart nummer 590-8228430-43 en rijksregister nummer 61.01.13422.88, samenwonende te 9820 Merelbeke, Koningin Astridlaan 100.

Gehuwd te Merelbeke op negen september negentienhonderd achtentachtig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel volgens verklaring tot op heden niet werd gewijzigd.

2. Mevrouw VAN THUYNE Adeline Jacqueline Roger, geboren te Gent op achttien november negentienhonderd negenentachtig, met identiteitskaart nummer 591-4534083-17 en rijksregister nummer 89.11.18-146.96, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9820 Merelbeke, Koningin Astridlaan 100.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur hebben opgericht onder de " naam van "EXPRESS MERELBEKE", met zetel te 9820 Merelbeke, Driekoningenplein 2; waarvan het maatschappelijk kapitaal honderd veertienduizend achthonderd euro (114.800,00 EUR) bedraagt, verdeeld in elfduizend vierhonderd tachtig (11480) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/elfduizend vierhonderd tachtigste (1/11.480ste) van het kapitaal, en waarop is ingeschreven als volgt:

- voomoemde heer Van Thuyne Geert, voor een bedrag van vijfenveertigduizend negenhonderd twintig euro (45.920,00 EUR), waarvoor hem vierduizend vijfhonderd tweeënnegentig (4.592) aandelen worden toegekend;

- voornoemde mevrouw Lemaitre Martella, voor een bedrag van vijfenveertigduizend negenhonderd twintig euro (45.920,00 EUR), waarvoor haar vierduizend vijfhonderd tweeënnegentig (4.592) aandelen worden toegekend;

- voomoemde mevrouw Van Thuyne Adeline, voor een bedrag van tweeëntwintigduizend negenhonderd zestig euro (22.960,00 EUR), waarvoor haar tweeduizend tweehonderd zesennegentig (2.296) aandelen worden toegekend,

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij hebben ingeschreven volstort zijn tot beloop van voormelde bedragen, welk totaalbedrag van honderd veertienduizend achthonderd euro (114.800,00 EUR) zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van BNP PAR1BAS FORTIS de dato negen mei tweeduizend en twaalf dat bewaard zal blijven in het dossier van de ondergetekende notaris.

* met als doel:

De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- de aan- en verkoop, zo in het groot als in het klein, de import en export, de verwerking en bewerking, de conditionering en voorverpakking van alle voedingswaren, zowel verse, geconserveerde als bevroren producten, en van alle niet-voedingsproducten zoals daar zijn textiel, plastiek, tabak, alcohol, fietsen en hun benodigdheden.

Deze opsomming is indicatief en niet limitatief.

Bovendien mag de vennootschap, bij wijze van inbreng, deelneming, zaakvoering of anderszins belangen nemen in elke onderneming van gelijke of aanverwante aard, wanneer zij daarmee, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks haar doel kan begunstigen, vergemakkelijken of ontwikkelen.

Op de laatV.te Oz. van Luik 6 vermeiden ' Recto Naam en hoedanigheid van de iru,tnmtenterende notaris, hetlq van de perso(o))nien) bevoegd de se ertspersoon ten aas>zlerz vair leiden te vei ti gen,he0rdlL en

Verse Naam en handtel ening

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~I



Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : EXPRESS MERELBEKE

(vert ort,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag ook nog voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen, voor het plaatsen van haar voorzorgs- of reservefondsen, alle roerende en onroerende goederen verwerven, aankopen,

Zij mag huurcelen afsluiten, bouwwerken verrichten, goederen verkopen en ruilen.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

* De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, in alle omstandighe-'den, namens de vennootschap te handelen en alle daden van bestuur en beschikking te stellen.

Indien er twee zaakvoerders zijn, dienen zij steeds in onderling overleg te handelen en moeten de beslissingen met unanimiteit worden genomen,

Indien het bestuur is toevertrouwd aan een college van zaakvoerders, worden de beslissingen genomen bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigende zaakvoerders, met dien verstande dat minstens de helft van de zaakvoerders aanwezig moet zijn.

Indien het college niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De verhinderde zaakvoerders kunnen hun stem uitbrengen per brief, telefax, e-mail of ander communicatiemiddel van dezelfde aard. Zij mogen ook aan een ander lid van het college van zaakvoerders de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stem-imen in hun naam bij een bepaalde vergadering van het college van zaakvoerders. Geen enkele zaakvoerder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. In beide gevallen wordt de verhinderde zaakvoerder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen, Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoeder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

* De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juli om achttien uur op de maatschappelijke zetel,

Met instemming van alle vennoten en zaakvoerders kan de jaarvergadering op een andere datum en andere plaats worden gehouden. ln voorkomend geval zullen de notulen uitdrukkelijk vernielden dat de vergadering als gewone algemene vergadering of jaarvergadering is bijeengekomen.

De algemene vergadering beraadslaagt over de aangelegenheden die haar door de wet of de statuten zijn voorbehouden of door de zaakvoerders of de commissarissen aan haar beoordeling worden onderworpen,

De algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan de statuten te brengen, mits naleving van de wetsbepalingen terzake

De regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, dus ook voor afwezigen en tegenstemmers.

* Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De beslissingen worden bij meerderheid van stemmen genomen, behalve wanneer de statuten of de wet een andere meerderheid voorzien, Onthoudingen en blanco-stemmen worden niet meegeteld.

* Het boekjaar begint op één februari en eindigt op eenendertig januari van het daaropvolgende kalenderjaar,

* Het batig saldo van de verlies-en winstrekening vormt de netto-winst der vennootschap.

Op die winst moet vijf procent worden voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot op het ogenblik waarop het een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het jaarlijks saldo wordt ter beschikking van de alge-imene vergadering gesteld, die beslist over de bestemming en de verdeling,

J Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge * De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faling, kennelijk onvermo-igen of de dood van éen vennoot.

Zij kan slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering onder de modaliteiten voorzien bij de wet.

Bij de ontbinding der vennootschap benoemt de algemene vergadering de vereffe-naar(s) en bepaalt de bevoegdheden en bezoldigingen.

Wanneer beslist wordt het vermogen van de vennootschap in een andere vennoot-schap in te breª% ngen tegen aandelen of obligaties, zal zij bijzondere volmacht verlenen aan de véreffe'naar(s).

Bij ontbinding zat het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventueel batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit, elk aandeel recht gevende op een gelijk deel.

* De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding werd verplaatst, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, .wijst de algemene vergadering zelf een vereffenaar aan.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend.

De vereffenaars vormen een cottage.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, 2°, warden neergelegd en openbaar gémaakt,

* Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen: De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

* OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN,

1. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

2. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

3. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

4. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en eindigt op éénendertig januari tweeduizend dertien, zodat de eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend dertien.

5. BENOEMING

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, worden aangesteld:

- als onbezoldigde zaakvoerders (behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering) voor onbepaalde tijd voornoemde heer Van Thuyne Geert en voornoemde mevrouw Lemaitre Marielle

- als onbezoldigde zaakvoerder (behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering) voor onbepaalde tijd: voornoemde mevrouw Van Thuyne Adeline.

I l

Voos-

. behouden

aan het

Belgisch

Staataiead

Allen verklaren hun mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

6.. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld.

Comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

7. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fiduciaire Van Vlaenderen, commanditaire vennootschap, vertegenwoordigd door de heer Frans Van Vlaanderen, Geraardsbergsesteenweg 92 te 9860 Oosterzele, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsloket, fiscale administraties, de registratiecommissie, de erkenningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen en schrappingen van deze inschrijvingen.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet beperkend en volmacht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste. lel, van Lurk B .rerrnelden Recto Naos en hoedanigheid van de sslstrumenterende notaris hetzij Iran de perso(olnient be~ho¢" gd de rectrtepereoon ten aane:Ien van deed n te vartegenviooidsgert

Verso : rl-tang en n nidtekensng

Coordonnées
EXPRESS MERELBEKE

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 100 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande