EXPRESS YOUR TALENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : EXPRESS YOUR TALENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 542.559.404

Publication

10/12/2013
ÿþMoe al

Uri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 NOV. 2013

RECHTBANK VAN

KOOt' H/ANDEteggiNT

hhII~N~IIIIIII199III

18968

i7t

E st

III

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : EXPRESS YOUR TALENT Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Waterkant 42, B-9820 Merelbeke Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekende, de heer Cnockaert Bernard, van Belgische nationaliteit, geboren te Gent op 16 augustus 1969, wonende te Waterkant 42 te 9820 Merelbeke, en mevrouw Coddens Veerie, van Belgische; nationaliteit, geboren te Aalter op 12 november 1967, wonende te Waterkant 42 te 9820 Merelbeke, besluiten samen een Vennootschap onder firma op te richten voor onbepaalde duur mat aanvangsdatum 15 september; 2013.

De maatschappelijke benaming is 'EXPRESS YOUR TALENT',

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 ¬ waarvan ingeschreven door Cnockaert Bernard ¬ 500,00 en door Coddens Veerle ¬ 500,00, Zij verwerven hierdoor elk 50 % van de aandelen.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Waterkant 42 B-9820 Merelbeke.

De vennootschap heeft tot doel:

-Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e.g.

-Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m, public relations en communicatie

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, -Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efftciéntie, enz.

-Verschaffen van informatie en advies over reizen,

-Organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van `reizen op maat', onderdak en vervoer van reizigers en toeristen,

-Verlenen van toeristische informatiediensten.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en. onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking; hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen' stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel,

Zij mag tevens op om het even welke wijze participeren in om het even welke andere vennootschap,. onderneming of vereniging waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is aan of verband houdt met het hare, of van aard is om de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

De vennootschap wordt beheerd door zaakvoerders m.n. Cnockaert Bernard en Condens Veerle. voornoemd.

De boekhouding wordt principieel gevoerd per kalenderjaar, Het eerste boekjaar zal voor de eerste maal afsluiten op 31 december 2014.

Op éénendertig december van elk jaar wordt een inventaris, balans en resultaatrekening opgesteld met' betrekking tot het verstreken boekjaar.

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap op de laatste dag van de maand april om 16:00 uur, de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015

De zaakvoerder beslist om de heer Guido Heirewegh, boekhouder-fiscalist, Hundelgemsesteenweg 724  9820 Merelbeke, de nodige machten te verlenen teneinde de noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake de kruispuntbank en de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Cnockaert Bernard Coddens Veesle zaakvoerder

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EXPRESS YOUR TALENT

Adresse
WATERKANT 42 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande