EXSONITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXSONITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.443.058

Publication

16/07/2013
ÿþmad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GVANFRUUPHAfe LK

5 JULI 2013 DENDERMONDE

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

n

i

Ondernemingsnr: S%(. (ici%. OSá Benaming (voluit) : EXSONITY

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Hogenakkerstraat 3/a

9140 Temse

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Lucas NEIRINCKX, geassocieerd notaris, te Temse, op 2 juli 2013, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken Oprichter:

De heer PLESSERS Peter, ongehuwd, geboren te Neerpelt op 31 maart 1980 (nationaal nummer 800331 037-55), wonende te Temse, Hogenakkerstraat, nummer 3a.

Het maatschappeliik kapitaal wordt onderschreven en volstort als volgt:

De Heer Plessers Peter, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het kapitaal voor een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) welk bedrag hij op 21 juni 2013 gedeeltelijk heeft volstort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en waarvoor hem 100 aandelen zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek der Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekeningnummer BE46 7370 3949 7736 bij de KBC Bank te Temse, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 juni 2013

" afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

STATUTEN.

NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam ; "EXSONiTY".

ZETEL.

De werkelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Hogenakkerstraat, 3a.

Deze mag naar een andere plaats in België overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder(s) en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren en

agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Handel in eigen onroerend goed;

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale

woningen;

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen;

- Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's;

- Computerconsultancy-activiteiten;

- Beheer van computerfaciliteiten;

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

el Voorbehouden

aan het

i3elgisch Staatsblad

Y



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

L



mod 11.1



- Webportalen.

Zij kan tussenkomen inzake administratieve, commerciële en financiële werkzaamheden, in de ruimste zin en alle andere activiteiten voeren in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met hoger omschreven werkzaamheden.

De vennootschap kan bovendien alle handelingen stellen betreffende het organiseren, begeleiden en geven van trainingen, opleidingen, coaching, begeleiding, cursussen, seminaries en voordrachten, en dit zowel voor privé- als overheidsinstellingen, alsook het redigeren en uitgeven van materiaal onder welke vorm ook en dit op alle vlakken.

Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Het beheren, instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op zoals  ten exemplatieve titel -- het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten, Dit uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het KB van 9 september 1993 inzake vastgoedmakelarij.

Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld.

Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm ln Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België ais in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks optreden bij de oprichting van vennootschappen of participeren in bestaand of nog op te richten vennootschappen, De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

Zij mag haar (on)roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in hypotheek stellen of in pand geven. Zij kan leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook al dan niet mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt en stemt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig zijn of dienstig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt, en verder handelt zoals een raadsvergadering. Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hierna zal worden bepaald,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van een bijzondere volmacht gezamenlijk overdragen aan een gevolmachtigde.

De zaakvoerders regelen zelf de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen in voorkomend geval voorschotten opnemen op hun wedde.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers, natuurlijke personen,

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat zij de grenzen van dit voorwerp overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig mochten zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiervan geen voldoende bewijs. JAARVERGADERING.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de vijftiende juni van ieder jaar op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, behalve indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De formaliteiten voor de bijeenroeping dienen niet te worden nageleefd als alle vennoten, houders van obligaties, zaakvoerders en commissaris(sen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING (toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen). Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

INVENTARIS - JAARREKENING.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Alsdan worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening (balans,

resultatenrekening en toelichting) op- gemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijftien dagen voor de algemene vergadering waar ze ter beschikking blijven van de vennoten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Ten aanzien van de duur van het eerste boekjaar verklaren partijen dat het eerste boekjaar een aanvang neemt op het ogenblik van de neerlegging van de statuten op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

WINSTVERDELING.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de winst wordt ten minste vijf procent (5%) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt,

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1, De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 15 juni 2015.

2. Het eerste boekjaar gaat In op het ogenblik van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel om te eindigen op 31 december 2014.

3. De oprichters verklaren, ons notaris, dat de vennootschap niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt; dat zij geen commissaris wensen te benoemen, zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

4. Wordt hierbij aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder de heer Peter PLESSERS, voornoemd, die zijn mandaat bezoldigd zal uitvoeren, hier aanwezig en zijn opdracht aanvaardend.

Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

VOLMACHT

De hiervoor aangestelde zaakvoerder stelt aan ais bijzondere gevolmachtigde de heer Van Poucke Luc, accountant, wonende te Sinaai, Stenenmuurstraat, nummer 32 (BVBA Accountancy & Tax Luc Van Poucke), aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de inschrijving van de vennootschap in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2015
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud aan hi

Belgis~

Staatsb

Ondememingsnr : 0536,443.058

Benaming

(voluit) : gxsOnitÿ

(verkort) :

Rechtsvorm : E3esloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hogenakkerstraat 3a - 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bericht van adreswijziging

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER GEHOUDEN OP 05/01/2015 TE 20 U 00:

De zaakvoerder beslist op 05/01/2015 om de maatschappelijke zetel en uitbatingzetel te wijzigen naar Weispoel 9 te 9150 Bazel met ingang vanaf 0110112015.

Plessers Peter

zaakvoerder

tANK KOOPHANDEL GENT

2 0 Ur 2015

AFDELING DENDEge DE

G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

< Verso : Naam en handtekening.

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 18.07.2016 16334-0055-010

Coordonnées
EXSONITY

Adresse
WEISPOEL 9 9150 BAZEL

Code postal : 9150
Localité : Bazel
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande