EYEFILE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EYEFILE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.560.788

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.08.2014 14465-0200-011
02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.09.2012 12584-0491-010
18/02/2011
ÿþBijlagen-bij -het Belgisch Staatsblad i81O2f2O11 _ A-nnexes-du Moniteur belge

Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: © j5e)1111,1

Benaming

(voluit) : EyeFile

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rostynedreef 9, 9880 Aalter

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, notaris met standplaats te Kaprijke, op 31 januari 2011, "Geregistreerd te Zelzate op 1 februari 2011, zes bladen één verzending, boek 286 blad 15 vak 14, ontvangen: vijfentwintig euro, e.a. inspecteur a.i. (get.) Van Nieuland Anja", dat door de heer SAELENS Stijn Marcella Marcel, geboren te Eeklo op 28 augustus 1974, wonende te 9880 Aalter, Rostynedreef 9, een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam EyeFile, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Rostynedreef 9, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (20.000,00 EUR) bedraagt, en verdeeld is in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

De heer Stijn SAELENS, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle tweehonderd (200) aandelen, volgestort door hemzelf ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor de rekening van derden,

-Ontwikkeling van software voor de automatisering van een oogartsenpraktijk en de bijhorende IT ondersteuning.

-Groothandel en kleinhandel in optiek, lenzen, onderhouds- en verzorgingsproducten. -Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's.

-Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels.

-Overige advisering in verband met programmatuur en levering van programmatuur.

-Gespecialiseerde detailhandel in kantoormachines en  meubelen, computers en standaardprogrammatuur

en telecommunicatieapparatuur.

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het; verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

-Het waarnemen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in een andere vennootschap.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of' die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding,, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of, aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap kan alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap kan rechten verlenen en aangaan zoals een huurrecht, opstalrecht, erfpacht en eigendomsrecht, onroerende leasing aangaan en toestaan met betrekking tot alle roerende en onroerende goederen.

Zij mag leningen aangaan onder andere met het oog op het verwerven of bouwen van onroerende goederen, deze kopen, verkopen of zakelijke rechten erop toestaan.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan, ingaande per een januari 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" ZIQ2~51~.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

k ti . Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparige goedkeuring van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maat-'schappelijke zetel of op enig andere plaats in de oproepingen bepaald op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde burgerlijk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders bij de balanscentrale van de Nationale Bank worden neergelegd.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Er werden geen commissarissen aangeduid.

Slotbepalingen:

1 )Het eerste boekjaar begint evenwel op heden op eindigt op 31 december 2011.

2) Zaakvoering:

rJ

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-a- de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder;

-b- als zaakvoerder wordt aangesteld de Heer Stijn SAELENS, wonende te 9880 Aalter, Rostynedreef 9.

Voor ontledend uittreksel Jozef Van Eeckhoudt, notaris



Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0351-010

Coordonnées
EYEFILE

Adresse
ROSTYNEDREEF 9 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande