EYESEE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EYESEE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.712.704

Publication

21/05/2014
ÿþ Mpd Word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERCI ELEGd?

BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

iu 11111.!1,11,1j111,111111111

VI0NITE[JR

13 a 05

LGISCH STqIaTS

Ondernemingsnr : 0501.712.704

Benaming

(voluit) : EYESEE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kazernestraat 13 - 8510 Kooigem (Kortrijk)

(volledig adres)

Onderweg akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het besluit van de raad van bestuur de dato 24/10/2013 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke:

zetel van de vennootschap van 8510 Kooigem (Kortrijk), Kazernestraat 13 naar 9000 Gent, Franklin

Rooseveltiaan 34916.71 en dit met ingang van 2411012013.

De gedelegeerd bestuurder

Olivier Tilleuil

14/02/2013
ÿþLuik B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v  e--nktP-

NEERc;FJ FG.D_

2 8. 01. 2013

SCH STAAN SBL/ Kort-- Tom.

RECHTBANK KOOPHANDB[,

f~ rai; ,a

1 "C

I11e~wu~2nN~~ui~w~ii

307 9*

V[ beha aai Be Staa

NiTfwUR BELGE

~ 7 -02- 2013

Ondernemingsnr Benaming :

(voluit) : Eyesee

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kazernestraat 13 - 8510 Kooigem (Kortrijk)

Onderwerp akte

KAPITAALVERHOGING

OMZETTING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 7 januari 2013, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EYESEE", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 8510 Kortrijk (Kooigem), Kazernestraat 13, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de zaakvoerder met

uiteenzetting van omstandige verantwoording van de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap, evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap KPMG Vias, met zetel te 1000 Brussel, Hoekstraat 2, vertegenwoordigd door Joris Mertens, Bedrijfsrevisor, omtrent de staat van activa en passiva afgesloten op 26 november 2012, zoals gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de omzetting in naamloze vennootschap luiden als volgt :

" 7. Besluit

Wij verklaren een nazicht te hebben uitgevoerd van de aan ons voorgelegde staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eyesee, afgesloten op 26 november 2012 met een balanstotaal van EUR 34.000,00 en een eigen vermogen van EUR 30.000,00, in het kader van de omzetting van de vennootschap Eyesee naar een naamloze vennootschap.

Onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgemaakt doorhet bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad.

Op basis van ons nazicht zijn wij van mening dat:

" Uit onze werkzaamheden is gebleken dat wij ons niet kunnen uitspreken over de waarde van de rubriek immateriële vaste activa

0501.712.704

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

zoals opgenomen in de staat van activa en passiva per 26 november 2012, gegeven het doorslaggevend karakter van de toekomstverwachtingen van de BVBA Eyesee bij de waardering van deze rubriek. Meer specifiek bestaat er onzekerheid over het al dan niet bereiken van de vooropgestelde resultaten waarbij de evolutie van de waarde van de immateriële vaste activa afhankelijk zal zijn van haar ontwikkeling en verkoop in de toekomst.

Uitgezonderd de eventuele impact van de waardering van de immateriële vaste activa op de staat van activa en passiva per 26 november 2012, is er uit onze werkzaamheden niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van de vennootschap, vastgesteld in de staat van activa en passiva, bedraagt EUR 30.000,00. Het netto-actief is EUR 31.500,00 lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap.

Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurders (zaakvoerders of vennoten naargelang het geval), kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buiten uit.

" Het maatschappelijk kapitaal, vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt EUR 30.000,00 en is EUR 31.500,00 kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap.

Het bestuursorgaan werd ingelicht dat de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm in een situatie verkeerd die leidt tot de naleving van de artikelen 634 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar een naamloze vennootschap zoals hierboven beschreven, en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Aalst, 4 januari 2013

KPMG Vias

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Joris Mertens

Bedrijfsrevisor"

De vergadering besluit het aantal aandelen met tien te vermenigvuldigen opdat het maatschappelijk kapitaal voortaan zou vertegenwoordigd worden door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) om het te brengen van dertig duizend euro (¬ 30.000,00) op honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00), door het creëren van honderd en één (101) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in speciën en deze nieuwe aandelen zullen volledig worden afbetaald.

- De aanwezige vennoten stellen vast en verzoeken ons, Notaris, er akte van te

nemen dat de voorgestelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt, dat elk nieuw aandeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

volledig is volstort en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd tachtig duizend euro (¬ 180.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd en één (401) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit tevens dat de vierhonderd en één (401) bestaande aandelen thans zullen vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen van categorie "A", en door honderd en één (101) aandelen van categorie `B".

- De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder van de Heer Olivier TZLLEUIL, wonende te 8510 Kortrijk (Kooigem), Kazernestraat 13, ingediend met het oog op de omzetting in naamloze vennootschap.

- De vergadering besluit dat de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar ook zal gelden als kwijting voor het bestuur van de zaakvoerder voor de periode vanaf de oprichting tot op heden.

- De vergadering besluit de omzetting van de vennootschap in naamloze vennootschap overeenkomstig artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat enige wijziging wordt gebracht aan het doel, de duur en de naam van de vennootschap, het aantal en de personaliteit van de vennoten, het geplaatst kapitaal en de reserves, noch aan de activa en passiva.

De naamloze vennootschap zal het ondernemingsnummer 0501.712.704 behouden, waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ingeschreven, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door eender welke instantie werden verleend.

De naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verder zetten.

De omzetting zal geschieden op basis van het actief en het passief van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid afgesloten op 26 november 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verricht, worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de naamloze vennootschap, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen en balansen.

- De vergadering besluit vervolgens de statuten van de naamloze vennootschap

vast te stellen als volgt :

RECHTSVORM -- NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming "EYESEE".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Kooigem),

Kazernestraat 13.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

L Specifieke activiteiten

- onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, aan- en verkoop, verhuren, leasen, exploitatie, commercialisatie en marketing, installeren, onderhouden, bedienen en herstellen van software oplossingen.

- onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, aan- en verkoop, verhuren, leasen, exploitatie, commercialisatie en marketing, installeren, onderhouden, bedienen en herstellen van grafische oplossingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van adviezen, diensten en het uitvoeren van projecten met betrekking tot marketingonderzoek.

- Het organiseren van cursussen, seminaries of elke andere vorm van opleiding of training van hoger vermelde materies.

II. Algemene activiteiten

AI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en

ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

B/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

C/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

DI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge F ' w De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD TACHTIG DUIZEND EURO (¬ 180.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd en één (401) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, verdeeld als volgt :

- Driehonderd (300) aandelen van categorie "A", genummerd van één (1) tot en met driehonderd (300);

- Honderd en één (101) aandelen van categorie "B", genummerd van driehonderd en één (301) tot en met vierhonderd en één (401);

De houders van aandelen van de categorie A en B worden respectievelijk aandeelhouders A en aandeelhouders B genoemd.

BESTUUR .

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen, waarvan steeds :

- minstens twee (2) bestuurders zullen gekozen worden uit een lijst van kandidaten die voorgedragen wordt door de meerderheid van de aandeelhouders A : de bestuurders A;

minstens één (1) bestuurder zal gekozen worden uit een lijst van kandidaten die voorgedragen wordt door de meerderheid van de aandeelhouders B : de bestuurder B;

De bestuurders zijn herbenoembaar.

a) Algemeen.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten.

b) Adviserende comités.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten, Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

c) Dagelijks bestuur.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college en bijzondere bevoegdheidsdelegaties, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, waarvan steeds een bestuurder "A" en steeds een bestuurder `B" of door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van hel Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te hanen laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni, om elf uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

ONTBINDING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

- De vergadering besluit overeenkomstig artikel 518, eerste paragraaf van het

Wetboek van Vennootschappen, het aantal leden van de raad van bestuur op drie vast te stellen en tot de functie van bestuurders te benoemen :

On voorstel van de aandeelhouders categorie A :

- De Heer Olivier TILLEUIL, voornoemd.

- De Heer Wouter Joanna Jan VERLINDEN, geboren te Antwerpen (Wilrijk), op 27 mei 1981, wonende te 9840 De Pinte, Rubenslaan 4.

Beiden genaamd bestuurders A.

On voorstel van de aandeelhouders categorie B :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "X-ICT-ING", afgekort "XICTING", met zetel te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 14B.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "X-ICT-ING", afgekort "XICTING", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, dat de Heer Stefan GROSJEAN, wonende te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat 14/B0000, die aanvaardt, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "X-ICT-ING", afgekort "XICTING".

Genaamd bestuurder B.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering besluit aan de raad van bestuur de bevoegdheid te geven, voor de uitvoering van de genomen besluiten, over te gaan tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

- Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde bestuurdersr, de

hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name :

De Heer Olivier TILLEUIL, voornoemd.

- Onmiddellijk hierna zijn alle bestuurders vrijwillig in vergadering van raad van

bestuur samengekomen en hebben met eenparigheid van stemmen besloten :

-De Heer Wouter VERLINDEN , voornoemd, tot voorzitter van de raad van

bestuur te benoemen, die aanvaardt;



Voor-behducten aan Slet Belgisch Staatsblad



-De Heer Olivier TILLEUIL, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder te benoemen, die aanvaardt.

Het mandaat van voorzitter van de raad van bestuur en van gedelegeerd bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jean-Charles DE WITTE,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk met deze neergelegd :

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306317*

Neergelegd

03-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0501712704

Benaming (voluit): EYESEE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk, Kazernestraat(Koo) 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk,

op 26 november 2012, ter registratie aangeboden, dat:

De Heer TILLEUIL Olivier Marcel Jean, geboren te Kortrijk, op 22

november 1985, ongehuwd, wonende te 8510 Kortrijk (Kooigem), Kazernestraat

13.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "EYESEE .

Zetel : te 8510 Kortrijk (Kooigem), Kazernestraat 13

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

I. Specifieke activiteiten

- onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, aan- en verkoop, verhuren, leasen, exploitatie, commercialisatie en marketing, installeren, onderhouden, bedienen en herstellen van software oplossingen.

- onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, aan- en verkoop, verhuren, leasen, exploitatie, commercialisatie en marketing, installeren, onderhouden, bedienen en herstellen van grafische oplossingen.

- Het verlenen van adviezen, diensten en het uitvoeren van projecten met betrekking tot marketingonderzoek.

- Het organiseren van cursussen, seminaries of elke andere vorm van opleiding of training van hoger vermelde materies.

II. Algemene activiteiten

A/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en

ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

B/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

C/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

D/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering

van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertig duizend euro (¬ 30.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door dertig aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële

toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni, om elf uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening:

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Onderschrijving:

INBRENG IN NATURA

De Heer Olivier TILLEUIL, voornoemd, verklaart in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EYESEE de volgende vermogensbestanddelen betreffende immateriële vaste activa in te brengen voor een bedrag van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00).

Deze inbreng betreft immateriële vaste activa die bestaan uit:

- De merknaam Eyesee en alle marketingmaterialen (incl. logo s, brochures, presentaties en websites) rond deze merknaam;

- Het cliënteel, omvattende alle relaties met de huidige en vroegere cliënten en de lopende contracten met deze klanten;

- De goodwill, omvattende, maar niet beperkt tot, marketinginformatie, het uigebouwde netwerk van zakenrelaties, de verkoopgegevens, de organisatiestructuur en de knowhow;

- De software die als volgt kan beschreven worden:

i. Eye Tracking programma;

ii. Analyze software met betrekking tot de ontwikkeling van een

Eclipse RCP applicatie voor de analyse en selectie van eye tracking data.

- De licentiecontracten;

- Alle intellectuele rechten verbonden aan de software;

- De broncode van de software van de huidige, toekomstige (voor zover deze

bestaan) en vorige versies;

- Alle commerciële rechten op het uitbaten van de software, inclusief

maatwerk, aanpassing, het schrijven van rapporten, onderhoudsvergoedingen,...

- Analyses van de software (huidige, vorige en toekomstige versies).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het van 20 november

2012 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze

vennootschap KPMG Vias, met zetel te 1000 Brussel, Hoekstraat 2,

vertegenwoordigd door Joris Mertens, Bedrijfsrevisor

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 Besluit

De oprichting door inbreng in natura van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid Eyesee door de heer Olivier Tilleuil bestaat uit

inbreng van immateriële vaste activa voor een bedrag van 25.000,00 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte immateriële vaste activa evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) ondergetekende zich wenst te onthouden over de waarde van de inbreng in natura rekening houdend met het doorslaggevend karakter van de toekomstverwachtingen van de BVBA Eyesee. Meer specifiek bestaat onzekerheid over het al dan niet bereiken van de vooropgestelde resultaten waarbij de evolutie van de waarde van de in te brengen immateriële vaste activa afhankelijk zal zijn van haar ontwikkeling en verkoop in de toekomst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 25 aandelen van de vennootschap Eyesee zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen:

- hebben dezelfde rechten en plichten als de andere aandelen die zullen worden uitgegeven bij de oprichting van de vennootschap;

- zullen deelnemen in de resultaten van Eyesee vanaf de datum van oprichting.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) Eyesee door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Aalst, 20 november 2012

KPMG Vias

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Joris Mertens

Bedrijfsrevisor

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag

opgesteld waarin zij uiteenzet waarop de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door de Heer Olivier TILLEUIL, voornoemd, gedane inbreng in natura, worden in het totaal vijfentwintig (25) volledig volstortte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EYESEE toegekend aan de Heer Olivier TILLEUIL waarvan deze kwijting verleent.

INBRENG IN GELD

De Heer Olivier TILLEUIL, voornoemd, verklaart tevens op vijf (5) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EYESEE" in te schrijven, te volstorten door inbreng in geld, mits hem in vergoeding voor de door hem gedane inbreng, vijf (5) volledig volstortte aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EYESEE", zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/dertigste (1/30ste) van het kapitaal, wordt toegekend.

De Heer Olivier TILLEUIL doet derhalve inbreng van een som geld ten bedrage van VIJF DUIZEND EURO (¬ 5.000,00).

VERGOEDING

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door de Heer Olivier TILLEUIL gedane inbreng in geld, worden hem vijf (5) volledig volgestorte aandelen van de bij deze akte opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EYESEE" toegekend, waarvan de Heer Olivier TILLEUIL kwijting verleent.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar 2014.

3. De oprichter benoemt als gewone zaakvoerders de Heer Olivier TILLEUIL,

voornoemd.

De duur van zijn mandaat is onbepaald.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/07/2015
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

IltI11i~munu~~~umiHh

1 09~A 6

NEERGELEGD

2 0 JUNI 2015

RFCFkTBtteîffier t

KOO?FiE1rof7r-L TE GENT

Ondernemingsnr : 0501.712.704

Benaming

(voluit) : Eyesee

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Franklin Rooseveitlaan 3491B.71, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 1 april 2015 blijkt de benoeming tot bestuurder, uit een lijst van kandidaten die voorgedragen werd door de meerderheid van de aandeelhouders A: de heer Joris De Bruyne, wonende te 9120 Beveren, Kerselarenhof 15, genoemd bestuurder A, voor een termijn van 6, jaar ingaand op 1 april 2015.

Olivier Tilleuil,

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.07.2015 15358-0398-018
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0047-018

Coordonnées
EYESEE

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 349/B.71 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande