EYLENBOSCH INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EYLENBOSCH INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.536.368

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 07.08.2014 14401-0473-014
12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 10.07.2013 13286-0510-011
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 29.06.2012 12244-0158-011
08/12/2011
ÿþr

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Motl wartl 1E1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 830.536.368

Benaming

(voluit) : EYLENBOSCH INVEST

(verkort) :

GRIFFIE

OOPH RECHTBANKANDEL

VAN

Z 6" 11, 1011

DENDE CUN DE

IIlI llI ll II !I t lII 11Y3AB

*11184760*

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Hofstraat 143, 9200 Dendermonde (Oudegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : doeluitbreiding, kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura, kapitaalvermindering door vrijstelling van storting

Uit een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Guy Danckaert met standplaats Kalken,. gemeente Laarne, op 17 november 2011 en geregistreerd te Wetteren op 22 november 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EYLENBOSCH INVEST" met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde (Oudegem), Hofstraat 143, cie volgende beslissingen heeft genomen:

Doeluitbreiding:

De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande; tekst aan het Artikel 3 -- Doel van de vennootschap:

'De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van, derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen', handelszaak."

Verslag bedrijfsrevisor:

Het verslag opgesteld door de Burgerlijke BVBA «Van Cauter-Saeys & Co», bedrijfsrevisorenkantoor, kantoorhoudend te Aalst, Gentsesteenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke BVBA «I. Saeys bedrijfsrevisor», met als vaste vertegenwoordiger Inge Saeys, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van'. Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, luidt: «6 CONCLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA EYLENBOSCH INVEST bestaat. uit onroerende goederen gelegen te Hofstraat +143 te 9200 Dendermonde voor een bedrag van ¬ 479.500. De ingebrachte onroerende goederen zijn bezwaard met hypotheken ten bedrage van ¬ 285.605,26, waarvan ¬ 161.658,50 als waarborg voor financieringen van de op de ingebrachte onroerende goederen en waarvan ¬ ' 123.946,76 als waarborg voor de huidige en toekomstige kredieten verleend aan de BVBA Vidikri's. Deze financieringen zelf maken geen deel uit van de inbreng.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat onder voorbehoud van de aanwezigheid van een voldoende terugbetalingscapaciteit bij de BVBA Vidikri's betreffende haar huidige en toekomstige schulden gewaarborgd door de hypotheken op het ingebrachte onroerend goed:

a) de verichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap veranwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste: overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de. fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.574 aandelen van de vennootschap EYLENBOSCH! INVEST, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van ¬ 479.500 en toegekend aan de heer François Eylenbosch en mevrouw Elza De Kimpe, elk voor de helft.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende, de_rechtmatigheid en, billijkheid van de verrichting._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Zonder afbreuk te willen doen aan het door ons uitgedrukte oordeel, vestigen wij de aandacht aan het feit

dat deze inbreng zal geschieden met de toepassing van artikel 115bis van het Wetboek Registratierechten.

Zulks is enkel mogelijk indien de inbrengers op adequate wijze kunnen aantonen dat de ingebrachte

onroerende goederen niet geheel of gedeeltelijk tot bewoning aangewend worden.

Gedaan te Aalst,

op 12 november 2011

(getekend)

BURG. BVBA VAN CAUTER  SAEYS & CO

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door

De Burg. BVBA I. Saeys  Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

Inge Saeys»

Kapitaalverhoging:

De vergadering besloot om het maatschappelijk kapitaal met vierhonderd negenenzeventigduizend

vijfhonderd euro (479.500,00 EUR) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR)

op vierhonderd achtennegentigduizend honderd euro (498.100,00 EUR) te brengen door inbreng door de heer

en mevrouw François Eylenbosch-De Kimpe Elza, samenwonende te 8430 Middelkerke, Oudstrijdersplein

15/201, van:

ACTIVA:

a) een eigendom, bestaande uit een restaurant en feestzaal met parking, op en met grond en alle verdere

aanhorigheden, staande en gelegen te Dendermonde (Oudegem), Hofstraat +143:

Dendermonde zesde afdeling, Oudegem, sectie B:

1) een restaurant en feestzaal, Hofstraat +143, nummer 36/E, groot volgens kadaster: duizend driehonderd zeventien vierkante meter (1.317 m2), onder aftrok van een perceel tuingrond met berging, gekadastreerd: sectie B, deel van het nummer 36/E, groot volgens navermelde meting: honderd zevenenzeventig vierkante meter (177 m2), zodat de oppervlakte bij overschot duizend honderd veertig vierkante meter (1.140 m2) bedraagt.

Opmetingsplan:

Dit perceel tuingrond met berging staat afgebeeld op een proces-verbaal van meting en afpaling opgemaakt door de heer Willy De Rouck, beëdigd landmeter Expert vastgoed, zaakvoerder van de BVBA IMMO-INVEST met maatschappelijke zetel te 9450 Haaltert, Hooglareweg 31, op vier maart tweeduizend en elf.

2) een perceel land met parking ter plaatse genaamd "Duyvels-Veld", nummer 36/F, groot volgens kadaster

vierduizend vijfhonderd zesentachtig vierkante meter (4.586 m2).

PASSIVA:

b) een meerwaardebelasting van vijfentwintigduizend veertien euro dertig cent (25.014,30 EUR) uit hoofde van een bouwovertreding en zoals dit blijkt uit het arrest van het Hof van Beroep te Gent op zestien september tweeduizend en elf.

Vergoeding voor de inbreng:

Deze inbreng werd vergoed door de gezamenlijke creatie van tweeduizend vijfhonderd vierenzeventig (2.574) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend, mits eventuele vergoeding aan de huwgemeenschap indien daartoe aanleiding bestaat.

Kapitaalvermindering:

De vergadering besloot het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), teneinde het te brengen van vierhonderd achtennegentigduizend honderd euro (498.100,00 EUR) op vierhonderd vijfentachtigduizend zevenhonderd euro (485.700,00 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering besloot dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering besloot vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door vrijstelling van de verplichting tot storting van het saldo van de inbrengen van elk aandeel, zijnde honderd vierentwintig euro (124,00 EUR) voor elk bestaand aandeel zonder nominale waarde.

De aandeelhouders hebben verklaard door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Wijziging van Artikel 5  Kapitaal van de statuten:

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing, besloot de vergadering het Artikel 5  Kapitaal van de statuten te vervangen door volgende tekst:

«Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vijfentachtigduizend zevenhonderd euro (485.700,00 `

EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zeshonderd vierenzeventig (2.674) aandelen op naam,

zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend zeshonderd vierenzeventigste (1/2.674ste) van het

kapitaal vertegenwoordigen.»

Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder:

De vergadering verleende aan de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te

voeren.

Volmacht coördinatie van de statuten:

De vergadering verleende aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de

vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor eensluidend uittreksel, voor bekendmaking.

Notaris Guy Danckaert

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

Expeditie, verslag van de zaakvoerder in verband met de doelwijziging, verslag van de zaakvoerder in verband met de kapitaalverhoging door inbreng in natura, verslag bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 13.07.2015 15297-0216-016

Coordonnées
EYLENBOSCH INVEST

Adresse
HOFSTRAAT 143 9200 OUDEGEM

Code postal : 9200
Localité : Oudegem
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande