F & A EVENTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : F & A EVENTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.485.539

Publication

27/05/2013
ÿþV(

beh( aat Bel.

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : S 3~. y$S, S 39

Benaming

(voluit) : F&A EVENTS

(verkort):

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ROZENSTRAAT 83 A, 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de onderhandse akte van oprichting d.d. 14 mei 2013

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma en heeft als naam "F&A

EVENTS".

ZETEL

De zetel is gevestigd te Lokeren (9160), Rozenstraat 83 A.

DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

HOOFDELIJK AANSPRAKELIJKE VENNOTEN

De heer Freddy Volckaert, wonende te Lokeren (9160), Rozenstraat 83 A

Mevrouw Ann Bocklandt, wonende te okeren (9160), Rozenstraat 83 A

KAPITAAL - AANDELEN

De heer Freddy.Volckaert brengt in de vennootschap in een som van EUR 500,00 (vijfhonderd euro). Mevrouw Ann Bocklandt brengt in de vennootschap in een som van EUR 500,00 (vijhonderd euro), Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen, als kapitaal bijeengebracht, EUR 1.000,00 (duizend euro) zijnde 100% van de thans aangegane verbintenissen tot inbreng,

De inbreng in speciën zal worden gestort op rekeningnummer 363-1201456-54.

Het kapitaal kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap bij een unanieme beslissing van de vennoten,

Er worden door de vennootschap 40 (veertig) aandelen uitgegeven, opgesplitst als volgt:

- 20 (twintig) aandelen behoren toe aan de heer Freddy Volckaert

- 20 (twintig) aandelen behoren toe aan mevrouw Ann Bocklandt

Ieder aandeel geeft recht op één stem,

De rechten in de vennootschap van iedere vennoot zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon die als eigenaar van deze rechten in de vennootschap wordt aanvaard, Met uitzondering van de rechten op dividenduitkering, mag de vennootschap de uitoefening van de rechten in de vennootschap van een vennoot schorsen tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap werd aangeduid als eigenaar van de rechten in de vennootschap.

Wanneer een deelneming toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

GP'í~F'iE C-;EC~!-~ ~-.riF~ VAN KOOPh~?~.i'~QEE-

15 MEI 2013

DENDERMONDE

Griffie

1 n

IY



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, aan te stellen bij beslissing van de algemene vergadering van vennoten en voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening en kan individueel optredend de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen voor alle rechtshandelingen die het bedrag van EUR 10.000,00 (tienduizend euro) niet overschrijden. Voor rechtshandelingen die het bedrag van EUR 10.000,00 (tienduizend euro) overschrijden is de handtekening van twee zaakvoerders vereist.

CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant of bedrijfsrevisor. Zodra de vennootschap de wettelijke criteria overschrijdt, zullen één of meer commissarissen moeten worden aangesteld aan wie de controle wordt overgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van elk volgend jaar.

WINSTVERDELING

De vennoten beslissen mits unaniem akkoord over de aanwending van de winst.

Behoudens andersluidende beslissing, gebeurt de eventuele verdeling van de winst in verhouding tot hun

aandelenbezit.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 13.

Het eventueel netto - verlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.'

OVERGANGSMAATREGELEN

- De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van onderhavige onderhandse akte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

- Vervolgens hebben de oprichters, bijeengekomen in algemene vergadering, beslist te benoemen tot, niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur de heer Freddy Volckaert en mevrouw Ann Bocklandt. Hun mandaat is onbezoldigd.

- De vennoten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van ' Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één januari tweeduizend dertien. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van het bestuursorgaan binnen de twee maand na haar oprichting.

- De vennoten verklaren dat het eerste boekjaar van de vennootschap zal eindigen op eenendertig maart tweeduizend vijftien.

VOLMACHT

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone Commanditaire Vennootschap `SOBOFISC.ALL', met zetel te 9160 Lokeren, Nijverheidstraat 13 bus 0101, met ondememingsnummer 0849.632.304, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket en sociaal verzekeringsfonds met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Freddy Volckaert

zaakvoerder

Op de laatste blz. van LuUI_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
F & A EVENTS

Adresse
ROZENSTRAAT 83A 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande