F-SQUARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F-SQUARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.856.512

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0316-007
18/02/2013
ÿþ6Wd Wad I I.I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4NITEIJ7 7D_GE

111,11t1M110111111

1 1 -02- GISCH Si Zill3 Oudenaarde

AATSBLAD 2 9 JANS 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr ; C) Soe, 8 5G. S~12

Benaming

(voluit) : 1-SQUARE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 9521 Letterhoutem, Groenestraat 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michaël Pieters te Ninove op 25 januari 2013 blijkt dat Mijnheer: MOt'lFORT Vincent André Pierre, geboren te Halte op vijfentwintig juli negentienhonderd zeventig, RRB 70.07.25-197.87, wonende te 9521 Letterhoutem, Groenestraat 35

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die de naam zal dragen "F-SQUARE", met zetel: te 9521 Letterhouten, Groenestraat 35 heeft opgericht.

De comparant verklaart dat het kapitaal van achttien duizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,- Eur), volledig werd geplaatst en volstort ten bedrage van twaalf duizend vierhonderd euro en wei als volgt : door de Heer Vincent Monfort voormeld, die de totaliteit van de aandelen of driehonderd éénenzevenüg aandelen wordt toegekend.

De heer Monfort is de som van zesduizend honderd vijftig euro nog verschuldigd aan de vennootschap.

De volstorting van het kapitaal werd door de oprichter gedaan op een bijzondere rekening die geopend werd: op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS nummer 001-6895619.62 blijkens attest; afgeleverd op drieëntwintig januari tweeduizend dertien.

Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd om definitief aan: onderhavige akte gehecht te blijven.

Na attest van de notaris dal de oprichtingsakte werd verleden, kan de vennootschap vrij over die rekening beschikken.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: aangenomen,

Zij draagt de naam: "F-SQUARE".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9521 Letterhoutem, Groenestraat 35.

De zetel mag verplaatst worden binnen het nedertandatallge deel van België of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke; beslissing moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels, bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

1.Adviesverlening van commerciële, technische, organisatorische en administratieve aard ; in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, marketing, handel, bedrijfsvoering, management, hergroepering van ondernemingen.

2.Makelaar in verzekeringen voor zover Is voldaan aan de erkenningsvoorwaarden

3.De vennootschap kan functies van bestuurder in andere vennootschappen uitoefenen.

4.Het verwerven, inrichten, herstellen en tot waarde brengen, beheren, verhuren, in leasing nemen of gevenv

of laten gebruiken op elle mogelijke wijzen van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen

5.Het verwerven, herstellen en tot waarde brengen, beheren, verhuren van roerende goederen en! voorwerpen

6.1-let verwerven door inschrijving of aankoop van aandelen en obligaties of andere afgeleide producten van:

Belgische of buitenlandse ondernemingen van commerciële, industriële of dienstverlenende aard

7.Persoonilke of zakelijke waarborgen verstrekken tegen vergoeding tot zekerheid van schulden en: verbintenissen aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen en door andere ondernemingen: waarmee een participatieverhouding bestaat

8. Algemeen :

Op cie laatste blz. van i.uik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni

bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, met inbegrip van de onderaannemingen in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of bij deelneming.

De vennootschap mag bemiddelen als studiebureel voor studie en advies met betrekking tot de aangehaalde domeinen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,- Eur) en is vertegenwoordigd door driehonderd éénenzeventig (371) gelijke aandelen, die elk één/driehonderd éénenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, die echter geen rechtspersonen mogen zijn.

De Heer Vincent Monfort wordt voor onbepaalde duur benoemd tot niet- statutair zaakvoerder, hetgeen hij aanvaardt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag aile akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent,

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd, Gevolmachtig-'den verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De jaarvergadering van de vennootschap worden ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur op een door de zaakvoerder nader te bepalen plaats.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder kalenderjaar.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering worden de jaarrekening en de resultatenrekening, met de toelichting en de verplichte verslagen, neergelegd op de zetel ter inzage van de vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de netto-winst van de vennootschap,

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hemomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in de wet op de handelsvennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aotief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in funktie hij de ontbinding, van rechtswege vereffenaars,

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen,

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen,

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december' tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Volmacht

Bij deze worden alle machten toegekend aan Lanckman, Vyvey & C°, Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Ben Lanckman of diens aangestelde, met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg, 109, met macht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervullen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en op het bevoegd BTW-kantoor, in verband met het aanvragen van een inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en het bekomen van een ondememingsnummer.

Voorgaande beslissingen van de algemene vergadering en van de zaakvoerder worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Oudenaarde. Gezegde besleingen zullen derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging,

Uittreksel voor registratie, enkel ten behoeve van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Michaël Pieters te Ninove

Bijgevoegd : expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bhouden $an het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 09.06.2015 15163-0183-010

Coordonnées
F-SQUARE

Adresse
GROENESTRAAT 35 9521 LETTERHOUTEM

Code postal : 9521
Localité : Letterhoutem
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande