FAIR-ACCESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAIR-ACCESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.903.725

Publication

07/03/2013
ÿþMod Word 11.1

[kritlE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

N

i

ui

1011R!I

U i -02- 2013 21, 01, 2013

BELGISCF STAATSBLAD RECHTBANK KOOPHANDEL Gri KtRTRIJK







Ondernemingsnr : Sbt .903 9-L-P

Benaming

(voluit) : E-KL1PS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel": President Kennedylaan I ID - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER"

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 14 januari 2013

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aassprake-lijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt: E-Klips.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedylaan 11D.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters al de heer SCHAUS Patrick, geboren te Antwerpen op zeventien november negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 8570 Anzegem, Heuntjeshoek 10, intekenend op vijfennegentig (95) aandelen voor een bedrag van zeventienduizend zeshonderdtweeëntwintig euro vijftig cent (¬ 17 622,50), volstort tot beloop van vijfduizend negenhonderd zevenendertig euro vijftig cent (¬ 5 937,50); b/ de heer VANDENHENDE Pascal, geboren te Oudenaarde op éénendertig juli negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8510 Kortrijk (Beilegem), Sint-Pietersweg 61, intekenend op vijf (5) aandelen voor een bedrag van negenhonderdzevenentwintig euro vijftig cent (¬ 927,50), volstort tot beloop van driehonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 312,60).

5) Kapitaal: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18 550,00), volstort in speciën ten belope van zesduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 6250,00).

6)

7) Het boekjaar begint op één november en eindigt op éénendertig oktober van het daaropvolgend jaar.

8) Het batig scldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegd-held om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot-schap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, ._zaakvoerders,_be_stuurd.ers..at.werknemers_aen `rast_veriegenwoordiger,_natuurlijke.. persoon,. aart.te..duiden.die. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

RECHTZETTING

AKTE VAN 08/02/2013

NR .13024562

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wordt thans als statutaire zaakvoerder aangesteld : de heer SCHAUS Patrick, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden.

De duurtijd van het ambt van zaakvoerder is onbeperkt en de uitsluiting zal slechts om emstige en zwaarwichtige redenen mogen uitgesproken worden.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote, mevrouw PAPPIJN Julie van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur, voor zover zij haar mandaat aanvaardt.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel :

de organisatie van evenementen voor commerciële of publicitaire doeleinden en het verstrekken van advies aan derden aangaande deze aktiviteiten;

- alle verrichtingen die betrekking hebben op het ontwerpen en produceren van standen, tentoonstellingen, winkels en andere commerciële inrichtingen;

- het uitvoeren van diensten en het ontwikkelen van pro-dukten met betrekking tot communicatie en commerciële communicatie via zowel traditionele als nieuwe media, on-fine en off-line, via gelijk welke bestaande of nieuw te ontwikkelen drager;

- het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

- het bestuur van vennootschappen;

- het beleggen van beschikbare middelen in roerende goe-deren en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbren-gen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijke welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten;

- tussenpersoon in de handel in het algemeen;

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Dit houdt ondermeer, maar niet beperkend, in : zakelijke bemiddeling bij het organiseren van evenementen, tentoonstellingen, beurzen en congressen, verhuur van reclamemateriaal, decoratie van standen op beurzen, het ter beschikking stellen, uitzenden en detacheren van hostesses, zakelijke bemiddeling bij het inhuren van hostesses, organisatie van reizen, begeleiding en onthalen van reizigers, plaatsreservering voor vervoer van personen en bagage, verhuur van vervoermiddelen, transferdiensten, reserveringsdiensten voor het reizen, transportreserveringen, diensten verleend door een evenementenbureau, maken van fotoreportages, catering, verstrekken en reserveren van logies, reserveringsdiensten voor hotelaccomodatie, bemiddeling bij hotelreserveringen.

Hiernaast heeft de vennootschap de mogelijkheid om alle bovengenoemde activiteiten, produkten en diensten, te exploiteren voor eigen rekening of voor rekening van derden; de vennootschap kan eigen informatie creëren, of informatie van derden aanwenden, en deze vrij of tegen gelijk welke vorm van betaling verspreiden.

De vennootschap kan alle handelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

12) Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand april om zeventien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda,

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er

f "

zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen.die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit, goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig oktober tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij namens de vennootschap dat alle opdrachten en verbintenissen en transacties welke door hen zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening van de vennootschap, door de vennootschap in oprichting werden overgenomen, en dit met ingang van één januari tweeduizend en dertien.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 14/01/2013.

Op de laatste blz. van Luile vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

a door-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

NEERGELEGD

RECHTBANK KOOPHANDEL GrilMRTRIJK

1111111111111911

01 -02- 2013

BELGISC(-

STAATSBLAp

Ondernemingsnr : i~t 9 3 9-

Benaming

(voluit) : E-KLIPS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel President Kennedylaan 11D - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 14 januari 2013

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt: E-Klips.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedylaan 11D.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters: al de heer SCHAUS Patrick, geboren te Antwerpen op zeventien november negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 8570 Anzegem, Heuntjeshoek 10, intekenend op vijfennegentig (95) aandelen voor een bedrag van zeventienduizend zeshonderdtweeëntwintig euro vijftig cent (¬ 17 622,50), volstort tot beloop van vijfduizend negenhonderd zevenendertig euro vijftig cent (¬ 5 937,50); b/ de heer VANDENHI~NDE Pascal, geboren te Oudenaarde op éénendertig juli negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 8510 Kortrijk (Bellegem), Sint-Pietersweg 61, intekenend op vijf (5) aandelen voor een bedrag van negenhonderdzevenentwintig euro vijftig cent (¬ 927,50), volstort tot beloop van driehonderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 312,50).

5) Kapitaal: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18 550,00), volstort in speciën ten belope van zesduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 6250,00).

6)

7) Het boekjaar begint op één november en eindigt op éénendertig oktober van het daaropvolgend jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegd-heid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot-schap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvmerders,.be-stuurders..of werknemers...een. Last»vertegenwoordiger,_oatuurlijke. persoon,, aan.te. duide o. dia Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/04/2015
ÿþMod Woud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A 41111171.1111 ll

NEERGELEGD

0 8 APR, 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL Gertiiffit ORTRIJK

Ondernemingsnr : 0502 903 725

Benaming

(voluit) : E-Klips

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : President Kennedylaan 11D - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanpassing maatschappelijke zetel

ln de oprichtingsakte werd de maatschappelijke zetel verkeerd opgenomen : in plaats van

President Kennedypark 11 D - 8500 Kortrijk

werd opgenomen : President Kennedylaan 110 - 8500 Kortrijk.

De zetel bevindt zich dus op : President Kennedypark 11 D - 8500 Kortrijk.

Schaus Patrick

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FAIR-ACCESS

Adresse
DOK NOORD 4D/002 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande