FAMILIERADIO VLAANDEREN

Association sans but lucratif


Dénomination : FAMILIERADIO VLAANDEREN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 533.971.538

Publication

17/11/2014
ÿþMOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

05 NOV, 2014

afelii iêntwerpen



IBRIII!la 111

Ondernemingsnr ; 533.971.538

Benaming

(voluit) : Nieuwsradio Lille

(verkort)

Rechtsvorm - VZW

Zetel : Antwerpsesteenweg 230 - 2390 Malle

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering, gehouden op 30 oktober 2014, heeft het ontslag aanvaard als lid en bestuurder van:

Tom Borremans, Antwerpsesteenweg 230 te 2390 Malle

Frederik Geeroms, Koning Albertstraat 185 te 1760 Roosdaal

De algemene vergadering, gehouden tot op heden, heeft tot bestuurders benoemt:

- Christophe Moens, Balgerhoeke 166, 9900 Eeklo, geboren op 06/03/1970 te Gent - Nathalie Bomeré, Balgerhoeke 166, 9900 Eeklo, geboreten op 10/01/1974 te Tielt

Bij beslissing van de raad dd. 30 oktober 2014 wordt de maatschappelijke zetel van de vereniging verplaatst naar de Leopoldlaan 98c te 9900 Eeklo, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent.

Bij beslissing van de raad dd. 30 oktober 2014 wordt beslist de naam van de vereniging te wijzigen in VZW "FamilieRadio Vlaanderen"

Nathalie Bomeré

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/05/2013
ÿþ M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



bsEt; rammel

Griffie

rba,gelegd tar effila bun Kaophancle1le

r&zigetif gio

a" MEI 2013

5.3á" 971.538:

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Nieuwsradio Liste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort):

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Antwerpsesteenweg 230 te 2390 Malle

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Tom Borremans, Antwerpsesteenweg 230, 2390 Malle

Frederik Geeroms, Koning Albertstraat 185, 1760 Roosdaal

Dirk Coens, Singel 1 bus 3, 2150 Borsbeek

zijn samengekomen op 25 april 2013 om 18 uur op adres Antwerpsesteenweg 230, 2390 Malle en hebben beslist tot oprichting van de vzw "Nieuwsradio Lille" waarvan de statuten luiden als volgt:

TITEL I - NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1 : De vereniging heeft ais naam « Nieuwsradio Lille »

Artikel 2 : De vereniging stelt zich tot doel op een pluralistische manier het cultuurleven en de sociale communicatie in de regio Lille en ruime omgeving te stimuleren en te bevorderen en dit door het verzorgen van de lokale radio omroep "Nieuwsradio Lille". Deze richt zich met eigen programmatie tot de bovenvermelde gemeenschap en wil een verscheidenheid brengen van informatie, animatie, vorming en ontspanning met de'° bedoeling binnen het zendgebied de communicatie te bevorderen en bij te dragen tot de algemene: ontwikkeling. Om dit te verwezenlijken zal er nauw samengewerkt worden met socio-culturele verenigingen van-

" welke strekking ook, gemeentelijke adviesraden, sportverenigingen, animatiediensten enz

Artikel 3 : De zetel is gevestigd te Antwerpsesteenweg 230, 2390 Malle. Gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Hij kan verplaatst worden binnen de Vlaamse Gemeenschap.

TITEL Il - LIDMAATSCHAP

Artikel 4 : De vereniging zal minstens drie werkende leden tellen. De vereniging telt werkende en niet-werkende leden. De oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging. De niet-werkende leden bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het eventueel op te stellen huishoudelijk reglement worden toegekend, Zij hebben geen stemrecht in de algemene

vergadering.

Artikel 5: Als lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, evenals openbare besturen, die door de raad van bestuur als zodanig worden toegelaten. Wie lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per email. De raad van bestuur beslist vrij over elk verzoek tot toetreding. De raad van bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden nietwerkende leden tot de vereniging toelaten.

Artikel 6 : De door de werkende leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 20 EURO. De raad van bestuur stelt jaarlijks de door de werkende leden verschuldigde bijdrage vast.

De door de niet-werkende leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 10 EURO. De raad van bestuur stelt jaarlijks de door de nietwerkende leden verschuldigde bijdrage vast.



Artikel 7 : Elk lid kan te allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij de opeisbaar geworden bijdragen heeft betaald. Het ontslag dient schriftelijk aan de raad

van bestuur ter kennis le worden, gebracht, Dit schriftelijke verzoek. kan,

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

gebeuren per brief of per e-mail. Het lid dat weigert de bijdrage te betalen, wordt geacht ontslag te nemen. Tot uitsluiting van een lid kan alleen door een algemene vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen. Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet,

onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

ALGEMENE. VERGADERING

Artikel 8 : De algemene vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de wet van 27 juni 1921. leder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Artikel 9 : De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921.

Alle werkende leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen vóór de vergadering, Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Artikel 10 : De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de secretaris, of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de raad van

bestuur afwezig is. De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur, Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen op voorstel zowel van de voorzitter als van de gedelegeerd bestuurder.

Artikel 11 : De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Artikel 12 : De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de raad van bestuur ondertekend. De besluiten van de algemene vergadering worden de leden en belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven

bekendmakingen.

BEHEER EN DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 13 : De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minimum drie en maximum zes leden. Deze worden verkozen voor onbepaalde duur.

Artikel 14 ; De bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen die ze namens de vereniging afsluiten. Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de ontvangen lastgeving.

Artikel 15 Ontslagen of afgezette bestuurders blijven in hun functie totdat regelmatig in hun vervangen is voorzien.

Artikel 16 : De raad van bestuur heeft onder andere volgende specifieke bevoegdheden

Samenroepen van de algemene vergadering der leden en vaststellen

- Samenroepen van de algemene statutaire vergadering jaarlijks in de maand juni

- Vastleggen van de contacten met gelijksoortige verenigingen

- Optreden in rechte, als eiser en verweerder

- Onder de leden van de raad van bestuur een of meerdere afgevaardigde bestuurders aanstellen

- Jaarlijkse rekeningen en begrotingen aan de algemene vergadering voorstellen

- Alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk in de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering

- Alle daden van algemeen bestuur te stellen waaronder inbegrepen het opstellen van een huishoudelijk

reglement dat bindend moet zijn na afspraak met de betrokkenen.

Artikel 17 : in geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering die ze heeft uitgesproken één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheid en beslist over het aanwenden van de goederen en waarden van de ontbonden vereniging na vereffening van het passief en miets aan de goederen een waarde en een bestemming te geven die zoveel mogelijk de doeleinden benadert waarvoor de ontbonden vereniging werd opgericht.

MOP 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 18 : De VZW is vertegenwoordigd tegenover derden door 1 bestuurder alleen optredend.

Artikel 19 : Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De dag van de jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgelegd op de eerste dinsdag van juni,

Voor-be?oùet2'R aan het Belgisch Staatsblad

Tevens wordt overgegaan tot de aanstelling van de raad van bestuur

Worden benoemd als bestuurders;

Tom Borremans, Antwerpsesteenweg 230, 2390 Malle, geboren te Antwerpen op 22 mei 1979 Frederik Geeroms, Koning Albertstraat 185, 1760, geboren te Ninove op 10 juni 1980

Tegelijk hierbij neergelegd; statuten

Frederik Geeroms

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

18/06/2015
ÿþ ; WiOD 2.2

A_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



IYI 21..J'13

{ç ~9-~'~W

ZECH`C'Û.\~:T;. VAI®T

1.1;100





*15086539*





Ondernen'iingsnr : 0533.971.538

Benaming

(voluit) : FamilieRadio Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Leopoldlaan 98c - 9900 Eeklo

Onderwerp akte : AANPASSING STATUTEN

Op de buitengewone algemene vergadering van 3 juni 2015 is zoals vermeld op de dagorde overgegaan tot! de volgende beslissingen.

De algemene vergadering gehouden tot op heden, heeft besloten om artikel 2 van de statuten te wijzigen als volgt:

De vereniging stelt zich tot doel op een pluralistische manier het cultuurleven en de sociale communicatie in Vlaanderen en Vlaams-Brabant te stimuleren en te bevorderen en dit door samenwerking en structurering van bestaande particuliere radio-omroepen. Het maatschappelijk doel van de vereniging bestaat er tevens in het verzorgen van radioprogramma's via een kabelomroepnetwerk, een etheromroepnetwerk, een satellietomroepnetwerk of via het internet. Ze kan alle activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij de verwezenlijking van hun maatschappelijk doel.

Alle andere artikelen blijven ongewijzigd.

Nathalie Bomeré,

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FAMILIERADIO VLAANDEREN

Adresse
LEOPOLLDLAAN 98C 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande