FAROS-ICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAROS-ICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.797.019

Publication

17/02/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondememingsnr: 0826.797.019

Benaming (voluit) : FAROS-ICT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Elooistraat 120

9080 Lochristi - Zeveneken

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Giselinde VAN DUFFEL te Lochristi met standplaats: Zaffelare op vierentwintig december tweeduizenddertien : "Geregistreerd te Gent 6 de 24 december 2013, boek: 208, blad 63, vak 8, vier rollen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Eerstaanwezend; Inspecteur (getekend) K. Devos Beverrage, Adviseur.", dat de enige aandeelhouder. de heer LASUY Steven: Bert Rik, geboren te Dendermonde op 13 september 1971, ongehuwd, wonende te 9080 Lochristi-Zeveneken,; Sint Elooistraat 120, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit:

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder en van de: staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2013.

De vergadering beslist het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva goed te keuren,

Tweede besluit:

De vergadering beslist het huidig maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de; huidige tekst van artikel drie van de statuten door de hierna volgende tekst : "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening en voor rekening van derden:

- ontwikkeling, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, verhuur en huur van hard- en software, installatie en onderhoud van netwerken, automatisatie, ontwikkeling, het bouwen, testen, installeren en opvolgen van allerhande systemen evenals het verlenen van allerhande diensten waaronder advies, begeleiding, opleiding, cursussen en het opmaken van studies.

- analyse, coördinatie en consultancy, ontwerp, installatie en beheer, leveren van allerlei diensten van hard- en' software betreffende informatica, netwerken en internettoepassingen.

- publiciteit en marketing, ontwerp logo's, brochures, presentaties en andere publicaties ongeacht het medium. - management, consultancy en adviesverlening van allerlei aard.

- beheer van vennootschappen.

aan- en verkoop van onroerende goederen, zowel in vruchtgebruik als in volle eigendom.

ontwikkeling, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, verhuur en huur, installatie en onderhoud, automatisatie ontwikkeling, het bouwen, testen en opvolgen van vaartuigen, evenals het verlenen van allerhande diensten: waaronder analyse, ontwerp en beheer, coördinatie, consultancy, advies, begeleiding, opleiding, cursussen, het: opmaken van studies en het transporteren ervan.

- het leveren van allerlei diensten i.v.m. vaartuigen o.a. charteren van vaartuigen en besturen van vaartuigen van; derden: Dit zowel alleen, met hulp van derden en als kapitein - dus met passagiers - aan boord.

Het uitvoeren van elektrische-, elektronische en mechanische installaties in vaartuigen. (Sanitair, verwarming, elektronica, elektriciteit).

- analyse, coordinatie en consultancy, ontwerp en beheer, leveren van allerlei diensten i.v.m. nautische projecten. - ontwikkeling, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, verhuur en huur, installatie en onderhoud, automatisatie, ontwikkeling, het bouwen, testen, installeren en opvolgen van mechanische installaties evenals het verlenen van allerhande diensten waaronder advies, begeleiding, opleiding, cursussen en het opmaken van studies.

- analyse, coördinatie en consultancy, ontwerp, installatie en beheer, leveren van allerlei diensten i.v.m.; mechanische installaties.

- ontwikkeling, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, verhuur en huur, installatie en onderhoud, automatisatie, ontwikkeling, het bouwen, testen, installeren en opvolgen van elektronische installaties evenals het verlenen vanJ :1-allerhande diensten_waaronder adviese.begeleiding,,opleiding;_cursusnetten-het opmakenaean" ,studies, _: v ~. _~ _ _ _-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

i

D

NI

BELG NEERGELEGD

2[JH AA1 n

2 9 JAN, 2014

KOU HA 1b LTE G NT

MONITEUI i 0 -02

LGlSCH S

V beh aa Bel Staf

3E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- analyse, coordinatie en consultancy, ontwerp, installatie en beheer, leveren van allerlei diensten Lv.m. elektronische installaties.

- ontwikkeling, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, verhuur en huur, installatie en onderhoud, automatisatie, ontwikkeling, het bouwen, testen, installeren en opvolgen van elektrische installaties evenals het verlenen van allerhande diensten waaronder advies, begeleiding, opleiding, cursussen en het opmaken van studies.

- analyse, coördinatie, consultancy, ontwerp, installatie en beheer, leveren van allerlei diensten van elektrische installaties.

- algemeen aannemer en installatie (cv, klimaat, gas en sanitair).

- aan- en verkoop van bieren.

- import en export van bieren.

- het organiseren van bierproeverijen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van het maatschappelijk doel.

Zij mag rechtsreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Derde besluit

De vergadering beslist het boekjaar dat normaal zou afsluiten op 31 december 2013, te verlengen tot 30

september 2014, Ze beslist dat in het vervolg de boekjaren zullen lopen: van 1 oktober van ieder jaar tot 30

september van het daarop volgend jaar.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering volgende wijziging aan de statuten aan te brengen :

De eerste paragraaf van artikel veertien van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe

zin : "Het boekjaar begint op I oktober van ieder jaar en eindigt op 30 septémber van het daarop volgend jaar."

Vierde besluit

De vergadering beslist dat de jaarvergadering in het vervolg gehouden zal worden op de laatste vrijdag van de

maand maart om tien uur

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste paragraaf van artikel twaalf van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe zin

: "De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om tien uur Indien die dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag."

Vijfde besluit :

De vergadering belast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, tegelijk hiermee neergelegd:

gecoördineerde statuten , Q.Qe te_

Notaris Giselinde Van Duffel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1/oe behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 24.06.2013 13214-0339-010
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 25.06.2012 12233-0268-010
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 21.04.2017 17096-0183-010

Coordonnées
FAROS-ICT

Adresse
SINT-ELOOISTRAAT 120 9080 ZEVENEKEN

Code postal : 9080
Localité : Zeveneken
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande